Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Nem vállalják pártjukat az MDF vezetői a választásokonPDF Print E-mail
Thursday, 31 August 2006
Nemcsak Herényi Károly frakcióvezető, hanem Hock Zoltán elnökhelyettes és Pettkó András országgyűlési képviselőjelölt sem vállalja fel pártját, az MDF-et az önkormányzati választásokon.Utóbbi két fórumos politikus ugyanis az Újpestért Egyesület színeiben indul a választásokon Budapest IV. kerületében. A civil szervezet egyébként a korábbi választásokhoz hasonlóan most is Derce Tamás független polgármesterjelöltet támogatja. A kerület vezetője az egyesület színeiben Hockhoz és Pettkóhoz hasonlóan képviselőjelöltként is megméreti magát Újpesten.  
 
A C-PRESS HÍRÜGYNÖKSÉG FELHÍVÁSAPDF Print E-mail
Thursday, 31 August 2006
A magyarországi cigány társadalom 2006. október 1-én ismételten fontos, sorsfordító választáshoz érkezik, melyben meg kell válaszolnia szavazatával, hogy mit szeretne tovább folytatni, vagy elkezdeni.Ez az őszi kisebbségi önkormányzati választás, mely előtt számot kell adnia a cigány közéletben dolgozóknak és szereplőknek egyaránt, ha a cigány társadalom kérdéseket intéz hozzájuk.
 
Alig regisztráltattak a romák a választói névjegyzékbePDF Print E-mail
Thursday, 31 August 2006
A szekszárdi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón bírálta az új kisebbségi törvényt, mert a cigányságnak csak a töredéke regisztráltatta magát a választói névjegyzékben. Sárközi János József sérelmezte a kisebbségi választási rendszer diszkriminatív vonásait.  
 
Új vezetője van a Vasárnapi ÚjságnakPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
Szeptember elsejétől Kerényi György, a Rádió C (roma kisebbségi rádió) korábbi főszerkesztője irányítja adófőszerkesztőként a Kossuth adót – tudatta kedden a Such György által vezetett közrádió. A közlemény szerint Belénessy Csaba, a Duna Televízió volt alelnöke a Vasárnapi Újság című műsor új felelős szerkesztője lesz.Such György, a Magyar Rádió elnöke három hete kért fel, hogy legyek a Kossuth Rádió adófőszerkesztője – mondta lapunknak Kerényi György. A Rádió C korábbi főszerkesztője egy hete mondott igent a felkérésre. Kerényi igen megtisztelőnek és nagy kihívásnak nevezte új feladatát.  
 
Kóka szerint pénzügyi analfabéták vagyunkPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
A magyar lakosság jelentős része „pénzügyi analfabéta" – jelentette ki a gazdasági miniszter, hozzátéve, hogy tízből hat ember szívesen tartja „párnacihában” a megtakarításait, sokan azonnal elköltik pénzüket, valamint nem értik, mit jelent devizában eladósodni. 
 
Évnyitó a miskolci szegregáló iskolákbanPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
 Chance for ChildrenFoundationH-1093 BudapestLónyay u. 34. III/21.www.cfcf.hu  Esélyt a Hátrányos HelyzetűGyerekeknek AlapítványTel.: (061)323-0882Fax.: (061)323-0883E-mail: cfcf@cfcf.hu
 
Román etnobiznisz a kisebbségi választásokonPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
 Két román civil szervezet szerint több budapesti kerületben és vidéki településen olyan emberek indulnak jelöltként az október 1-jei kisebbségi önkormányzati választáson, akik ismerten közösségen kívüliek, vagy közösségük számára ismeretlenek – erről a Magyarországi Románok Koalíciójának és a Fővárosi Ortodox Nők Egyesületének az elnöke beszélt szerdán budapesti sajtótájékoztatón.  
 
Új Magyarország Fejlesztési TervPDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
Kedves Olvasók!Az NCSSZI honlapjára felkerültek anyagok az Új Magyarország Fejlesztési Terv társadalmi egyeztetésével kapcsolatban. Mint bizonyára ismert, a hónap elején megkezdődött a 2007-2013 közötti időszak uniós fejlesztési forrásait tervező dokumentum, az Új Magyarország Fejlesztési Terv szélesebb körű vitája. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 2007-2013 témakörei a hazai fejlesztési támogatások fő irányvonalait fogják magukban foglalni. A társadalmi egyeztetés hivatalos időszaka igen rövid, a végső dokumentum kialakítását befolyásolhatják az állampolgári, civil észrevételek.  
 
ABSZOLÚTE VERSENYBEN ÖNMAGUNKKAL Choli Daróczi József írásaPDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
Minden cigány úgy tudja, hogy (ha már kivakaródzott a putrivilág testet, de inkább lelket nyomorító világából) ő nem olyan, mint azok a többiek. 
 
A Megasztáros Varga Pistivel riportot készített Csík Tamás, a C-PRESS főszerkesztője.PDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
A Megasztáros Varga Pistivel riportot készítettCsík Tamás, a C-PRESS főszerkesztője,és meghívta holnapra a chat oldalára! Beszélgess élőben kedden 16-18 óra között a Megasztáros Varga Istvánnal a Cigánytelep-chaten!A C-PRESS rövid interjút készített Varga Pistivel, a Megasztár 12-es döntőjének résztvevőjével, és egyúttal meghívtuk a Cigánytelep-chat C-PRESS szobájába holnap 16 órától 18 óráig.
 
A C-PRESS média-körözése: Akik eltűntek a romák elől és nem nyilatkoznakPDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
WANTED!A C-PRESS média-körözése:Akik eltűntek a romák elől és nem nyilatkoznak a médiában cigányügyben. Az alább felsorolt személyek a média többszöri „idézésének”, meghívásának sem tettek eleget, ezért a C-PRESS körözés alá vonta azokat a cigány politikusokat, és a cigányügyben dolgozó magyar tanácsadókat, OCÖ alkalmazottakat, akik eltűntek a cigány társadalom elől, és nem nyilatkoznak a roma médiában, tévéműsorban, nem adnak információt, a cigányoknak - munkájukról a cigányok felé való ígérgetéseikről, a cigányok pénzéről. 
 
A Magyarországi Roma Parlament VálasztásiPDF Print E-mail
Friday, 25 August 2006
A Magyarországi Roma Parlament országszerte várja azoknak a regisztrált romáknak a jelentkezését, akik elkötelezték magukat a helyi és az országos roma politika és közélet megreformálásában, akik többre tartják magukat és a jövőjüket annál, mint amit az elmúlt 12 évben a Lungo Dromtól, az MCF-től, CSZOSZ-től kaptak, és kapott a cigányság.
 
A kommunizmus, a polgári demokrácia és az európai unió esete a biciklivel.PDF Print E-mail
Friday, 25 August 2006
A rendszerváltás óta négy kormányzati és három cigány önkormányzati cikluson vagyunk túl.
 
A VII. Roma Fesztiválon, 2006. augusztus 20-án az Orczy kertben járt a C-PRESS.PDF Print E-mail
Thursday, 24 August 2006
A VII. Roma Fesztiválon, 2006. augusztus 20-án az Orczy kertben járt a C-PRESS. A videofelvétel megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra. 
 
Halál a romákra címmel új honlap került az internetre.PDF Print E-mail
Wednesday, 23 August 2006
Újra megjelent az Interneten az a felháborító játék, amelynek célja a romák teljes kiirtása. A rasszista játék készítőit továbbra sem találják, mindenesetre újabb feljelentést tettek az ügyben. Az Oláh Action, vagyis az a rasszista videójáték, amelyben a cél, hogy a játékos megtisztítsa Magyarországot a romáktól. Amikor sikerült a kisebbség teljes kiirtása egy megyében, akkor az fehérré válik.  
 
VII. Budapesti Roma Fesztivál az Orczy-kertbenPDF Print E-mail
Thursday, 17 August 2006
Tisztelt Szerkesztőség!Tisztelt Szerkesztők!Idén hetedik alkalommal szervezik meg budapesti cigány szervezetek és intézmények összefogva a már hagyományosnak számító Roma Fesztivált augusztus 20-án az Orczy-kertben.
 
Pénteken 16:45-től ismét C-TV adás a Budapest Televízió képernyőjén.PDF Print E-mail
Wednesday, 16 August 2006
Emlékeztető a 13. adásból: A műsorban meghívott vendég volt Farkas Antal, az OCÖ alelnöke, és Szénási Sándor, az MSZP Pest megyei Cigánytagozatának elnöke. A vendégekkel Csóka János FCÖ alelnök, és Csík Tamás FCÖ képviselő beszélgetett. 
 
Az MKP főpolgármester-jelöltje Száva VincePDF Print E-mail
Wednesday, 16 August 2006
A C-PRESS Hírügynökség főszerkesztője - Csík Tamás riportot készített Száva Vincével, a Magyarországi Kisebbségek Pártja elnökével.  
 
Megjelent az AMARO DROM legújabb száma.PDF Print E-mail
Wednesday, 16 August 2006
Mérleg valami közepén Választói névjegyzék: mennyi a kakukktojás?Szúrópróba III. Mit csinálnak a kerületi roma önkormányzatok?Roma munkavállalók az előítéletek csapdájában. Sikerre ítélve Abszurd magyar drámaRendelje meg Ön is az amarodrom@amarodrom.hu e-mailcímen 
 
Politikai tanácsadókéntPDF Print E-mail
Tuesday, 08 August 2006
Lezárult a kormányzati szerepvállalásáról folytatott tárgyalássorozat, s annak eredményeként augusztus elsejétől a miniszterelnök politikai tanácsadójaként is tevékenykedik majd Teleki László.Erről Teleki László beszélt tegnapi sajtótájékoztatóján. Elmondta: továbbra is szerepet kíván vállalni Nagykanizsa közéletében. Ezért október elsején a cigány kisebbségi választáson, valamint a szocialista párt támogatásával a város 15. számú egyéni választókörzete egyéni képviselői mandátumáért is versenybe száll. 
 
A Rádió C megtagadta, a C-PRESS mégis közreadjaPDF Print E-mail
Sunday, 06 August 2006
Műsorvezető:     Fátyol TivadarMüller GyörgyStúdióvendég:    Kállai KatalinTelefonon nyilatkoznak:    Czutor ZsoltFarkas JenőBuffó Rigó Sándor 
 
Pénteken 16:45-től ismét C-TV adás a Budapest Televízió képernyőjén.PDF Print E-mail
Tuesday, 01 August 2006
Emlékeztető a 12. adásból:A műsorban meghívott vendég volt Farkas Antal, az OCÖ alelnöke, Kertész Lóránt, az OCÖ képviselője, és Szénási Sándor, az MSZP Pest megyei Cigánytagozatának elnöke.   
 
C-TV SzerkesztőbizottságPDF Print E-mail
Tuesday, 01 August 2006
C-TV Szerkesztőbizottság1084 Budapest, Tavaszmező u. 6.Mobil: 06-70-455-0046E-mail: csik.csik@freemail.hu; roma.parlament@chello.hu
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek