Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Nem vállalják pártjukat az MDF vezetői a választásokonPDF Print E-mail
Thursday, 31 August 2006
Nemcsak Herényi Károly frakcióvezető, hanem Hock Zoltán elnökhelyettes és Pettkó András országgyűlési képviselőjelölt sem vállalja fel pártját, az MDF-et az önkormányzati választásokon.Utóbbi két fórumos politikus ugyanis az Újpestért Egyesület színeiben indul a választásokon Budapest IV. kerületében. A civil szervezet egyébként a korábbi választásokhoz hasonlóan most is Derce Tamás független polgármesterjelöltet támogatja. A kerület vezetője az egyesület színeiben Hockhoz és Pettkóhoz hasonlóan képviselőjelöltként is megméreti magát Újpesten.  
 
A C-PRESS HÍRÜGYNÖKSÉG FELHÍVÁSAPDF Print E-mail
Thursday, 31 August 2006
A magyarországi cigány társadalom 2006. október 1-én ismételten fontos, sorsfordító választáshoz érkezik, melyben meg kell válaszolnia szavazatával, hogy mit szeretne tovább folytatni, vagy elkezdeni.Ez az őszi kisebbségi önkormányzati választás, mely előtt számot kell adnia a cigány közéletben dolgozóknak és szereplőknek egyaránt, ha a cigány társadalom kérdéseket intéz hozzájuk.
 
Alig regisztráltattak a romák a választói névjegyzékbePDF Print E-mail
Thursday, 31 August 2006
A szekszárdi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón bírálta az új kisebbségi törvényt, mert a cigányságnak csak a töredéke regisztráltatta magát a választói névjegyzékben. Sárközi János József sérelmezte a kisebbségi választási rendszer diszkriminatív vonásait.  
 
Új vezetője van a Vasárnapi ÚjságnakPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
Szeptember elsejétől Kerényi György, a Rádió C (roma kisebbségi rádió) korábbi főszerkesztője irányítja adófőszerkesztőként a Kossuth adót – tudatta kedden a Such György által vezetett közrádió. A közlemény szerint Belénessy Csaba, a Duna Televízió volt alelnöke a Vasárnapi Újság című műsor új felelős szerkesztője lesz.Such György, a Magyar Rádió elnöke három hete kért fel, hogy legyek a Kossuth Rádió adófőszerkesztője – mondta lapunknak Kerényi György. A Rádió C korábbi főszerkesztője egy hete mondott igent a felkérésre. Kerényi igen megtisztelőnek és nagy kihívásnak nevezte új feladatát.  
 
Kóka szerint pénzügyi analfabéták vagyunkPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
A magyar lakosság jelentős része „pénzügyi analfabéta" – jelentette ki a gazdasági miniszter, hozzátéve, hogy tízből hat ember szívesen tartja „párnacihában” a megtakarításait, sokan azonnal elköltik pénzüket, valamint nem értik, mit jelent devizában eladósodni. 
 
Évnyitó a miskolci szegregáló iskolákbanPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
 Chance for ChildrenFoundationH-1093 BudapestLónyay u. 34. III/21.www.cfcf.hu  Esélyt a Hátrányos HelyzetűGyerekeknek AlapítványTel.: (061)323-0882Fax.: (061)323-0883E-mail: cfcf@cfcf.hu
 
Román etnobiznisz a kisebbségi választásokonPDF Print E-mail
Wednesday, 30 August 2006
 Két román civil szervezet szerint több budapesti kerületben és vidéki településen olyan emberek indulnak jelöltként az október 1-jei kisebbségi önkormányzati választáson, akik ismerten közösségen kívüliek, vagy közösségük számára ismeretlenek – erről a Magyarországi Románok Koalíciójának és a Fővárosi Ortodox Nők Egyesületének az elnöke beszélt szerdán budapesti sajtótájékoztatón.  
 
Új Magyarország Fejlesztési TervPDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
Kedves Olvasók!Az NCSSZI honlapjára felkerültek anyagok az Új Magyarország Fejlesztési Terv társadalmi egyeztetésével kapcsolatban. Mint bizonyára ismert, a hónap elején megkezdődött a 2007-2013 közötti időszak uniós fejlesztési forrásait tervező dokumentum, az Új Magyarország Fejlesztési Terv szélesebb körű vitája. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 2007-2013 témakörei a hazai fejlesztési támogatások fő irányvonalait fogják magukban foglalni. A társadalmi egyeztetés hivatalos időszaka igen rövid, a végső dokumentum kialakítását befolyásolhatják az állampolgári, civil észrevételek.  
 
ABSZOLÚTE VERSENYBEN ÖNMAGUNKKAL Choli Daróczi József írásaPDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
Minden cigány úgy tudja, hogy (ha már kivakaródzott a putrivilág testet, de inkább lelket nyomorító világából) ő nem olyan, mint azok a többiek. 
 
A Megasztáros Varga Pistivel riportot készített Csík Tamás, a C-PRESS főszerkesztője.PDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
A Megasztáros Varga Pistivel riportot készítettCsík Tamás, a C-PRESS főszerkesztője,és meghívta holnapra a chat oldalára! Beszélgess élőben kedden 16-18 óra között a Megasztáros Varga Istvánnal a Cigánytelep-chaten!A C-PRESS rövid interjút készített Varga Pistivel, a Megasztár 12-es döntőjének résztvevőjével, és egyúttal meghívtuk a Cigánytelep-chat C-PRESS szobájába holnap 16 órától 18 óráig.
 
A C-PRESS média-körözése: Akik eltűntek a romák elől és nem nyilatkoznakPDF Print E-mail
Monday, 28 August 2006
WANTED!A C-PRESS média-körözése:Akik eltűntek a romák elől és nem nyilatkoznak a médiában cigányügyben. Az alább felsorolt személyek a média többszöri „idézésének”, meghívásának sem tettek eleget, ezért a C-PRESS körözés alá vonta azokat a cigány politikusokat, és a cigányügyben dolgozó magyar tanácsadókat, OCÖ alkalmazottakat, akik eltűntek a cigány társadalom elől, és nem nyilatkoznak a roma médiában, tévéműsorban, nem adnak információt, a cigányoknak - munkájukról a cigányok felé való ígérgetéseikről, a cigányok pénzéről. 
 
A Magyarországi Roma Parlament VálasztásiPDF Print E-mail
Friday, 25 August 2006
A Magyarországi Roma Parlament országszerte várja azoknak a regisztrált romáknak a jelentkezését, akik elkötelezték magukat a helyi és az országos roma politika és közélet megreformálásában, akik többre tartják magukat és a jövőjüket annál, mint amit az elmúlt 12 évben a Lungo Dromtól, az MCF-től, CSZOSZ-től kaptak, és kapott a cigányság.
 
A kommunizmus, a polgári demokrácia és az európai unió esete a biciklivel.PDF Print E-mail
Friday, 25 August 2006
A rendszerváltás óta négy kormányzati és három cigány önkormányzati cikluson vagyunk túl.
 
A VII. Roma Fesztiválon, 2006. augusztus 20-án az Orczy kertben járt a C-PRESS.PDF Print E-mail
Thursday, 24 August 2006
A VII. Roma Fesztiválon, 2006. augusztus 20-án az Orczy kertben járt a C-PRESS. A videofelvétel megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra. 
 
Halál a romákra címmel új honlap került az internetre.PDF Print E-mail
Wednesday, 23 August 2006
Újra megjelent az Interneten az a felháborító játék, amelynek célja a romák teljes kiirtása. A rasszista játék készítőit továbbra sem találják, mindenesetre újabb feljelentést tettek az ügyben. Az Oláh Action, vagyis az a rasszista videójáték, amelyben a cél, hogy a játékos megtisztítsa Magyarországot a romáktól. Amikor sikerült a kisebbség teljes kiirtása egy megyében, akkor az fehérré válik.  
 
VII. Budapesti Roma Fesztivál az Orczy-kertbenPDF Print E-mail
Thursday, 17 August 2006
Tisztelt Szerkesztőség!Tisztelt Szerkesztők!Idén hetedik alkalommal szervezik meg budapesti cigány szervezetek és intézmények összefogva a már hagyományosnak számító Roma Fesztivált augusztus 20-án az Orczy-kertben.
 
Pénteken 16:45-től ismét C-TV adás a Budapest Televízió képernyőjén.PDF Print E-mail
Wednesday, 16 August 2006
Emlékeztető a 13. adásból: A műsorban meghívott vendég volt Farkas Antal, az OCÖ alelnöke, és Szénási Sándor, az MSZP Pest megyei Cigánytagozatának elnöke. A vendégekkel Csóka János FCÖ alelnök, és Csík Tamás FCÖ képviselő beszélgetett. 
 
Az MKP főpolgármester-jelöltje Száva VincePDF Print E-mail
Wednesday, 16 August 2006
A C-PRESS Hírügynökség főszerkesztője - Csík Tamás riportot készített Száva Vincével, a Magyarországi Kisebbségek Pártja elnökével.  
 
Megjelent az AMARO DROM legújabb száma.PDF Print E-mail
Wednesday, 16 August 2006
Mérleg valami közepén Választói névjegyzék: mennyi a kakukktojás?Szúrópróba III. Mit csinálnak a kerületi roma önkormányzatok?Roma munkavállalók az előítéletek csapdájában. Sikerre ítélve Abszurd magyar drámaRendelje meg Ön is az amarodrom@amarodrom.hu e-mailcímen 
 
Politikai tanácsadókéntPDF Print E-mail
Tuesday, 08 August 2006
Lezárult a kormányzati szerepvállalásáról folytatott tárgyalássorozat, s annak eredményeként augusztus elsejétől a miniszterelnök politikai tanácsadójaként is tevékenykedik majd Teleki László.Erről Teleki László beszélt tegnapi sajtótájékoztatóján. Elmondta: továbbra is szerepet kíván vállalni Nagykanizsa közéletében. Ezért október elsején a cigány kisebbségi választáson, valamint a szocialista párt támogatásával a város 15. számú egyéni választókörzete egyéni képviselői mandátumáért is versenybe száll. 
 
A Rádió C megtagadta, a C-PRESS mégis közreadjaPDF Print E-mail
Sunday, 06 August 2006
Műsorvezető:     Fátyol TivadarMüller GyörgyStúdióvendég:    Kállai KatalinTelefonon nyilatkoznak:    Czutor ZsoltFarkas JenőBuffó Rigó Sándor 
 
Pénteken 16:45-től ismét C-TV adás a Budapest Televízió képernyőjén.PDF Print E-mail
Tuesday, 01 August 2006
Emlékeztető a 12. adásból:A műsorban meghívott vendég volt Farkas Antal, az OCÖ alelnöke, Kertész Lóránt, az OCÖ képviselője, és Szénási Sándor, az MSZP Pest megyei Cigánytagozatának elnöke.   
 
C-TV SzerkesztőbizottságPDF Print E-mail
Tuesday, 01 August 2006
C-TV Szerkesztőbizottság1084 Budapest, Tavaszmező u. 6.Mobil: 06-70-455-0046E-mail: csik.csik@freemail.hu; roma.parlament@chello.hu
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk