Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Újabb nyilatkozat a Rádió C-ről! (Videó)
2008-04-25 17:11
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

A tulajdonosi arány 4: 2 a magyarok javára!

Sánta AndreaÍgéretünkhöz híven a mai napon közzé tesszük a Sánta Andreával készített videó- interjúnkat.

„Nemcsak részegeskedés volt a rádióban, hanem más dolgok is” - nyilatkozza a C-PRESS Hírügynökségnek Sánta Andrea, a Rádió C korábban meghatározó munkatársa.

 


Sánta Andrea őszinte és feltáró nyilatkozata alátámasztja a Láng Judit interjúban elhangzottakat a Rádió C-ben uralkodó vezetői, szakmai, pénzügyi, morális és erkölcsi válságról.

Get Flash to see this player.

 

No comment…

A roma közélet -különösen a budapesti- nem maradhat tétlen ebben a helyzetben.

Most válhat teljesen egyértelművé a romák számára, hogy a roma közéletnek, a roma értelmiségnek semmi köze nincs a Rádió C-hez.

 Ez a rádió nem a romák rádiója, mert romák nem vehetnek részt a rádió c-ben eluralkodott minősíthetetlen állapotok megszüntetésében, nincs közük az önreprezentációhoz, a nevükben-„Magyarország első roma rádiója „elkövetett bármilyen aljasság, igénytelenség a romákat minősíti és nem a tulajdonosokat, akik a névtelenség és a felelősség-elhárítás mögé bújnak kizárólagos döntési kompetenciájuk biztos tudatában.

Ennek megfelelően a kormány, az OKM sem vizsgálódik, mert a magántulajdonban lévő rádiónál ehhez nincs joga.

A jelek legalább is erre utalnak, bár a 80.millió forintos állami támogatás és annak a legcélszerűbb felhasználása, például: ebből a támogatásból kellene megszüntetni a Rádió C összes tartozását, azokat is amelyek az előző években halmozódtak fel, elsősorban a bér- jellegű  tartozásokat, a köztartozásokat, jogdíjbefizetés elmaradásokat, annak érdekében, hogy a Rádió C végre tiszta lappal induljon és végre  a szakmai teljesítmény és nívó váljon a legfontosabb kérdéssé és elvárássá: nos, mind ez indokolttá tenné az OKM  lebonyolítói gyakorlatában  a legfelelősségteljesebb eljárást.    

Jelezni szeretném, hogy a  C-Press hírügynökség birtokába jutott egy újabb,  megdöbbentő 1óra 25 perces hanganyag, mely a Rádió C  egyik  tulajdonosi ülésén  hangzott el.

Az ügyvezető és a főszerkesztő maga ismeri el a több milliós tartozást, a számvitel sorozatos megsértését, a könyvelés és pénzügyi, szakmai beszámoló hiányát a Rádió C könyvvizsgálója, ügyvédje, és a tulajdonosok előtt. A felvételből az is kiderül, hogy Csongor Anna, az egyik tulajdonos egyben az általa vezetett Autonómia Alapítvány és Tóth István György tulajdonos szavazati jogával élve tulajdonképpen egyedül dönt a Rádió C legfontosabb ügyeiben.   

A C-PRESS tudomására jutott, hogy a 80 millió Ft.- kifizetése májusban és az azt követő hónapokban fogsorra kerülni három részletben.  Ezt a pénzt csak és kizárólag az ez évi kiadásokra, a 2008. januárjától felgyülemlett tartozásokra lehet kifizetni!

Visszamenőleg nem!


Már pedig a tartozások döntő része az előző években halmozódott fel!

Ezért a C-PRESS Hírügynökség felhívással fordul azokhoz a volt és jelenlegi Rádió C-s munkatársakhoz, hogy jelentkezzenekAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen C-Press-nél, - ha be voltak jelentve, ha nem -, hogy a jogos, de mind eddig kifizetetlen munkabérüket végre megkaphassák!

Jogos követelésüket összesítve felterjesszük az Oktatási és Kulturális Minisztérium, illetve a kormány elé, mert úgy gondoljuk, az állandó működési  bizonytalanság, a munkatársak megalázó kizsákmányolása és létbizonytalanságban tartása  egyenes  út a rádió szakmai és emberi –vezetői lesüllyedéséhez, amit a roma társadalom nem fogadhat el, ha a nevében működik a Rádió C.

Megjegyzés: A Magyar törvények alapján két egyforma, egybehangzó tanúvallomás alapján bárkit el lehet ítélni.
Mennyi vallomás és dokumentum kell még ahhoz, hogy Fátyol és vezetőtársai megszégyenítés nélkül elhagyják a Rádió C-t, és a tulajdonosok levonják személyükre és tevékenységükre nézve is a megfelelő konzekvenciákat?

Most a roma közélet presztízse, önbecsülése és önvédelmi képessége a kérdés és a tét.


Csík Tamás
Főszerkesztő
C-PRESS Hírügynökség

Kapcsolódó anyagok:


C-PRESS
 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Itt az ideje a kitárulkozó, szellemes kommunikációnak
  Május 21-én délelőtt 10 órakor az Ikrek jegyébe lép a Nap együtt a Merkúrral. A most kialakuló, nyárkezdeti együttes lépés főleg a levegős jegyűek: Ikrek, Vízöntő és Mérleg kedélyét borzolja fel, jó értelemben. És mindazokét, akik kereskedelemben, logisztikában, informatikai területen dolgoznak.
  image
 • Heti általános horoszkóp 2019.május 21-től 27-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-05-21
  Ma nagyon komolyan vesszük a feladatainkat, minden erőnkkel a feladatainkra koncentrálunk. Még azt sem bánjuk, ha jóval több munkánk adódik, mint máskor. Sajnos nem figyelünk magunkra, még enni is elfelejtünk. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem alkalmas rá, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Egyébként is fáradtnak érezzük majd magunkat, és lehet, hogy nem is esik jól a mozgás a mai napon. Semmiképpen se erőltessük a testmozgást!
 • A mágia története
  A mágia, az ezotéria napjainkban reneszánszát éli. Rengetegen tanulmányozzák a letűnt korok szellemi kincseit, elsősorban Atlantiszét. A sziget elképzelhetetlenül nagy tudással rendelkezett. Később olyan személyek adták tovább a mágia tudományát, mint Hermész Trisztmegisztosz, Tóth és Mózes.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2019.május 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek