Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Cigánygyűlölő vezetősége van a Rádió C-nek? (20 perces vágatlan videóval)
2008-04-19 15:57
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Láng JuditÚjabb drámai fejlemények a Rádió C elmúlt évekbeli működéséről!

A Rádió C vezetőségének Fátyol Tivadarral az élen mennie kell!

 

 

 

Tisztelt C-press látogató!

Tekintse meg a Láng Judittal készített második videót, amelyben újabb részletekre derül fény a Rádió C-ben kialakult borzalmas állapotokról. Az ötvenes éveket idéző személyi kultuszról, a roma munkatársak elnyomásáról és megalázásáról, Fátyol Tivadar ügyvezető igazgató fajgyűlölő kijelentéseiről. A felvétel megtekintését csak erősebb idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Hamarosan újabb videós riportot mutat be a C-press, amely a Rádió C másik, korábbi években meghatározó munkatárssal készítettünk.

Azt követően közölni fogjuk Csongor Anna tulajdonos válaszlevelét, melyben egyetlen egy feltett kérdésünkre sem válaszol.

Újabb és újabb volt és jelenlegi Rádió C-s alkalmazottak, munkatársak, kényszervállalkozók, szerződés nélkül foglalkoztatottak, és ki nem fizetett megalázottak nyilatkozatait közli folyamatosan a C-press, feltárva és bemutatva a Rádió C-ben kialakult pokoli állapotokat.

A C-PRESS Hírügynökség megállapodott Láng Judittal, hogy a videóban a Fátyol Tivadar ügyvezetőtől idézett vulgáris kijelentéseket nem vágja meg, nem törli, és nem sípolja ki, mert a roma és nem roma látogatók így érthetik meg és érezhetik át, hogy milyen körülmények között és vezetői stílus alatt kellett dolgoznia a Rádió C munkatársainak.

Kérjük most, hogy tekintsék meg Láng Judit videós interjú második részét.

Figyelem! A felvétel vágatlanul kerül bemutatásra!

 

Get Flash to see this player.Főszerkesztői megjegyzés:

Csongor Anna, mint a Rádió C-t üzemeltető kht legnagyobb döntési részjogosítvánnyal rendelkező tulajdonosa (saját és az Autonomia Alapítvány tulajdoni hányada után) egyetlen, az üggyel kapcsolatos kérdésünkre sem válaszolt. Láng Judit nyilatkozatában több ponton is említi Csongor Anna nevét, szerepét, felelősségét és felelőtlenségét, valamint azt, hogy sérelmeit, negatív tapasztalatait feltáró, valamint segítségét kérő beadványára még csak nem is válaszolt. A továbbiakban Csongor Anna, nem zárkózhat el a kérdések megválaszolásától.

Folytatása következik…

Csík Tamás – főszerkesztő
C-PRESS Hírügynökség

 

 

Kapcsolódó anyagok:

 C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2018.október 19-től 25-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2018-10-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, egész nap álmodoznánk. Szívesen szervezünk romantikus programot kedvesünkkel, szeretnénk, ha áramolnának az érzelmek. Csak arra vágyunk, hogy megéljük a védettséget a párkapcsolatban. Ma érzékenyebb a talpunk területe, nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk. Válasszunk egy kényelmes, lapos sarkú cipőt, vagy vásárolhatunk magunknak egy jó minőségű talpbetétet. A szorító, vagy túlságosan laza lábbeli komoly problémák előidézője lehet.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2018.október 18-tól 24-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2018-10-18
  Ma már nyoma sem lesz visszahúzódó hangulatunknak, szívesen barátkozunk, vagy kötünk új ismeretségeket. A romantika nem érdekel minket, úgyhogy ne a mai napra időzítsük a randevúkat! Figyeljünk a lábszárunkra, bokánkat óvjuk a megerőltető megterhelésektől. A mai napon ne vállalkozzunk hosszabb gyalogtúrákra, inkább a könnyed kirándulásokat részesítsük előnyben. Akik visszeres panaszoktól szenvednek, még jobban vigyázzanak a lábukra.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2018.október 17-től 23-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek