Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Cigánygyűlölő vezetősége van a Rádió C-nek? (20 perces vágatlan videóval)
2008-04-19 15:57
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Láng JuditÚjabb drámai fejlemények a Rádió C elmúlt évekbeli működéséről!

A Rádió C vezetőségének Fátyol Tivadarral az élen mennie kell!

 

 

 

Tisztelt C-press látogató!

Tekintse meg a Láng Judittal készített második videót, amelyben újabb részletekre derül fény a Rádió C-ben kialakult borzalmas állapotokról. Az ötvenes éveket idéző személyi kultuszról, a roma munkatársak elnyomásáról és megalázásáról, Fátyol Tivadar ügyvezető igazgató fajgyűlölő kijelentéseiről. A felvétel megtekintését csak erősebb idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Hamarosan újabb videós riportot mutat be a C-press, amely a Rádió C másik, korábbi években meghatározó munkatárssal készítettünk.

Azt követően közölni fogjuk Csongor Anna tulajdonos válaszlevelét, melyben egyetlen egy feltett kérdésünkre sem válaszol.

Újabb és újabb volt és jelenlegi Rádió C-s alkalmazottak, munkatársak, kényszervállalkozók, szerződés nélkül foglalkoztatottak, és ki nem fizetett megalázottak nyilatkozatait közli folyamatosan a C-press, feltárva és bemutatva a Rádió C-ben kialakult pokoli állapotokat.

A C-PRESS Hírügynökség megállapodott Láng Judittal, hogy a videóban a Fátyol Tivadar ügyvezetőtől idézett vulgáris kijelentéseket nem vágja meg, nem törli, és nem sípolja ki, mert a roma és nem roma látogatók így érthetik meg és érezhetik át, hogy milyen körülmények között és vezetői stílus alatt kellett dolgoznia a Rádió C munkatársainak.

Kérjük most, hogy tekintsék meg Láng Judit videós interjú második részét.

Figyelem! A felvétel vágatlanul kerül bemutatásra!

 

Get Flash to see this player.Főszerkesztői megjegyzés:

Csongor Anna, mint a Rádió C-t üzemeltető kht legnagyobb döntési részjogosítvánnyal rendelkező tulajdonosa (saját és az Autonomia Alapítvány tulajdoni hányada után) egyetlen, az üggyel kapcsolatos kérdésünkre sem válaszolt. Láng Judit nyilatkozatában több ponton is említi Csongor Anna nevét, szerepét, felelősségét és felelőtlenségét, valamint azt, hogy sérelmeit, negatív tapasztalatait feltáró, valamint segítségét kérő beadványára még csak nem is válaszolt. A továbbiakban Csongor Anna, nem zárkózhat el a kérdések megválaszolásától.

Folytatása következik…

Csík Tamás – főszerkesztő
C-PRESS Hírügynökség

 

 

Kapcsolódó anyagok:

 C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2021.szeptember 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2021-09-18
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti szexhoroszkóp 2021.szeptember 17-től 23-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2021-09-17
  Ma örömmel ápoljuk baráti kapcsolatainkat, szívesen szervezünk találkozókat. Kedvünkre vannak a nagy beszélgetések és az intellektuális jellegű programok. Menjünk el egy érdekes kiállításra! Vigyázzunk ma jobban a lábszárunkra, jobban tesszük, ha kényelmes cipőt veszünk fel, semmiképpen sem jó választás a magas sarkú, vagy túlságosan szoros lábbeli. Különösen akkor figyeljünk erre, ha egyébként visszeres problémáink is vannak.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2021.szeptember 16-tól 22-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Sport hírek