Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Cigánygyűlölő vezetősége van a Rádió C-nek? (20 perces vágatlan videóval)
2008-04-19 15:57
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Láng JuditÚjabb drámai fejlemények a Rádió C elmúlt évekbeli működéséről!

A Rádió C vezetőségének Fátyol Tivadarral az élen mennie kell!

 

 

 

Tisztelt C-press látogató!

Tekintse meg a Láng Judittal készített második videót, amelyben újabb részletekre derül fény a Rádió C-ben kialakult borzalmas állapotokról. Az ötvenes éveket idéző személyi kultuszról, a roma munkatársak elnyomásáról és megalázásáról, Fátyol Tivadar ügyvezető igazgató fajgyűlölő kijelentéseiről. A felvétel megtekintését csak erősebb idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Hamarosan újabb videós riportot mutat be a C-press, amely a Rádió C másik, korábbi években meghatározó munkatárssal készítettünk.

Azt követően közölni fogjuk Csongor Anna tulajdonos válaszlevelét, melyben egyetlen egy feltett kérdésünkre sem válaszol.

Újabb és újabb volt és jelenlegi Rádió C-s alkalmazottak, munkatársak, kényszervállalkozók, szerződés nélkül foglalkoztatottak, és ki nem fizetett megalázottak nyilatkozatait közli folyamatosan a C-press, feltárva és bemutatva a Rádió C-ben kialakult pokoli állapotokat.

A C-PRESS Hírügynökség megállapodott Láng Judittal, hogy a videóban a Fátyol Tivadar ügyvezetőtől idézett vulgáris kijelentéseket nem vágja meg, nem törli, és nem sípolja ki, mert a roma és nem roma látogatók így érthetik meg és érezhetik át, hogy milyen körülmények között és vezetői stílus alatt kellett dolgoznia a Rádió C munkatársainak.

Kérjük most, hogy tekintsék meg Láng Judit videós interjú második részét.

Figyelem! A felvétel vágatlanul kerül bemutatásra!

 

Get Flash to see this player.Főszerkesztői megjegyzés:

Csongor Anna, mint a Rádió C-t üzemeltető kht legnagyobb döntési részjogosítvánnyal rendelkező tulajdonosa (saját és az Autonomia Alapítvány tulajdoni hányada után) egyetlen, az üggyel kapcsolatos kérdésünkre sem válaszolt. Láng Judit nyilatkozatában több ponton is említi Csongor Anna nevét, szerepét, felelősségét és felelőtlenségét, valamint azt, hogy sérelmeit, negatív tapasztalatait feltáró, valamint segítségét kérő beadványára még csak nem is válaszolt. A továbbiakban Csongor Anna, nem zárkózhat el a kérdések megválaszolásától.

Folytatása következik…

Csík Tamás – főszerkesztő
C-PRESS Hírügynökség

 

 

Kapcsolódó anyagok:

 C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Itt az ideje a kitárulkozó, szellemes kommunikációnak
  Május 21-én délelőtt 10 órakor az Ikrek jegyébe lép a Nap együtt a Merkúrral. A most kialakuló, nyárkezdeti együttes lépés főleg a levegős jegyűek: Ikrek, Vízöntő és Mérleg kedélyét borzolja fel, jó értelemben. És mindazokét, akik kereskedelemben, logisztikában, informatikai területen dolgoznak.
  image
 • Heti általános horoszkóp 2019.május 21-től 27-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-05-21
  Ma nagyon komolyan vesszük a feladatainkat, minden erőnkkel a feladatainkra koncentrálunk. Még azt sem bánjuk, ha jóval több munkánk adódik, mint máskor. Sajnos nem figyelünk magunkra, még enni is elfelejtünk. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem alkalmas rá, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Egyébként is fáradtnak érezzük majd magunkat, és lehet, hogy nem is esik jól a mozgás a mai napon. Semmiképpen se erőltessük a testmozgást!
 • A mágia története
  A mágia, az ezotéria napjainkban reneszánszát éli. Rengetegen tanulmányozzák a letűnt korok szellemi kincseit, elsősorban Atlantiszét. A sziget elképzelhetetlenül nagy tudással rendelkezett. Később olyan személyek adták tovább a mágia tudományát, mint Hermész Trisztmegisztosz, Tóth és Mózes.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2019.május 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek