Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png
A zsidók hova álljanak?
2011-09-22 09:52
A zsidók hova álljanak?A zsidó identitás definiálására és vállalására a rendszerváltáskor megnyílt lehetőséggel a hazai zsidóság mostanáig lényegében nem élt. Az államilag elismert vallásos zsidó közélet legbefolyásosabb szervezete, a Mazsihisz most azt szeretné, ha az októberi népszámláláson minél többen vallanák magukat zsidónak, azt viszont továbbra sem akarja, hogy a zsidóság bejegyzett kisebbség legyen. Milyen kisebbség a magyar zsidóság?
Tovább...
 
Fővárosi Közgyűlés - Visszavonták Kertész Ákos díszpolgári címét
2011-09-22 09:19
Fővárosi Közgyűlés - Visszavonták Kertész Ákos díszpolgári címétVisszavonta Kertész Ákos író budapesti díszpolgári címét a Fővárosi Közgyűlés szerdán, rendkívüli ülésén. Az előterjesztést 20 igen, 9 nem és 2 tartózkodó szavazattal fogadta el a testület.
Tovább...
 
A tatárszentgyörgyi gyilkosság bizonyítási eljárásával folyatódik a tárgyalás
2011-09-21 11:45
A tatárszentgyörgyi gyilkosság bizonyítási eljárásával folyatódik a tárgyalásA két és fél évvel ezelőtti tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság bizonyítási eljárásával folyatódik szerdán a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat büntetőügyének tárgyalása a Pest Megyei Bíróságon. Tanúként a meggyilkolt 27 éves férfinak és ötéves kisfiának a szülei, rokonai idézik fel a fegyveres és Molotov-koktélos támadás körülményeit.
Tovább...
 
Kalyi Jag lemezbemutató koncert
2011-09-21 11:44
Kalyi Jag lemezbemutató koncertA Kalyi Jag zenekar szeptember 24-én a Gödör Klubban mutatja új lemezének anyagát. Varga Gusztáv és együttese az autentikus cigány népzene, a cigány nyelven előadott dalok talán legismertebb hazai formációja.
Tovább...
 
A magyarok kétharmada szerint létezik a magyar-cigány ellentét
2011-09-21 11:43
A magyarok kétharmada szerint létezik a magyar-cigány ellentétMíg a magyarok kétharmada szerint nagy feszültség van a cigányok és a nem cigányok között, addig csupán negyedük érzékel feszültséget a bevándorlók és a magyarok között.
Tovább...
 
<< Első < Előző 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2953 - 2961 / 10170

 

 
 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired

 

Bulvár hírek

Sport hírek