Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

GYEA

gyea.jpg

Europa Hungary Program

C-PRESS-PR-LOGO.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Tehetséges roma fiatalok mehetnek a világ legjobb egyetemeire
Hírek - Belföld
2016-04-25 06:24
A Nemzeti Tehetség Programnak köszönhetően tehetséges roma fiatalok a világ legjobb egyetemeire juthatnak el. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Milestone Intézet egy cambridge-i konferencián jelentették be vasárnap, hogy hárommillió forintból új programot indítanak. A cél, hogy a roma diákokat hozzásegítse ahhoz, hogy világszínvonalú egyetemeken tanulhassanak tovább.
Tovább...
 
Szexbotrány Drávapiskiben
Hírek - Belföld
2016-04-25 06:03
Orális aktus a segélyosztó díványon. A romákat sanyargató uzsorások ellen fellépő Mali Zoltánt, Drávapiski polgármesterét gyanúsította meg egykori kollégája azzal, hogy 2010-ben egy kiskorúval fajtalankodott. Az orális aktus, amelynek szemtanúja is van, a településvezető önkormányzati irodájában történt. Illés Attila, Drávapiski korábbi alpolgármestere Mali ellen több más bűncselekmény miatt is ügyészségi feljelentést tett.
Tovább...
 
Lemondással fenyegetőzik Dúró Dóra
Hírek - Belföld
2016-04-21 18:50
Csúcsponthoz érkezett a Jobbik belsőviszálya: Dúró Dórának elege van.
Tovább...
 
Az ORÖ feljelenti Hegedüs István korábbi elnököt
Hírek - Belföld
2016-04-21 18:30
Határozatképtelen volt a rendkívüli közgyűlés.
Tovább...
 
Vona kiadta az útját Novák Elődnek
Hírek - Belföld
2016-04-20 21:26
Három jelenlegi alelnök nem lesz tagja a Jobbik elnökségének a következő, nyári tisztújítást követően – közölte a párt szóvivője.
Tovább...
 
Szele Tamás: Románok
Hírek - Belföld
2016-04-20 10:24
Hát, hiszen olcsó volna elütni azzal, hogy mondok egy Eminescu-idézetet, pedig az is szép. De szeretném, ha meg tetszenének érteni. Ez nem csak annyi, hogy „de din vale de Rovine, Doamne, graim pentru tine”. Ez itt fáj, él, lüktet bennem, nem is lenne szabad megírni, hiszen magánügy, de ha bennmarad, belémszakad, s megöl, mint méreg, mi lassan belém hatol.
Tovább...
 
Célkeresztben az internetes adok-veszek
Hírek - Belföld
2016-04-20 09:48

Rászáll az adóhatóság a közösségi adok-veszek oldalakra is. lapértesülés szerint a NAV-osok kis tételben vesznek majd termékeket a különböző csoportokban olyan tagoktól, akik több terméket is árulnak. 

 

 

 


Tovább...
 
Felház Jézussal!
Hírek - Belföld
2016-04-20 07:54
A Felház egy hely, egy alkalom, ahol találkozhatsz Jézus Krisztussal úgy, ahogy Ő van. Egy hely, egy alkalom, ahol úgy találkozhatsz Jézus Krisztussal, ahogy Te vagy. Mert ez Róla és Rólad szól. Arról a kapcsolatról, amibe olyan régóta vár Téged.Gyertek el minél többen hívők, nem hívők, mindenki, aki érzi vagy épp nem, hogy Jézus szereti.
Tovább...
 
Olyan dolog jöhet a Facebookra, amiről eddig álmodni sem mert
Hírek - Külföld
2016-04-20 06:45
Azon gondolkoznak a Facebooknál, hogyan profitálhatnának egyes felhasználók az általuk kitett népszerű bejegyzésekből.
Tovább...
 
Hiteles vezetők kellenek Európának
Hírek - Külföld
2016-04-20 06:31
Az európai kereszténydemokrácia jövőjéről és az Európai Unió válságjelenségeiről is szó volt azon az eszmecserén, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök folytatott Erwin Teufellel, Baden-Württemberg tartomány korábbi miniszterelnökével kedden Stuttgartban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője a kormany.hu-t.
Tovább...
 
Még több pénz marad a családoknál jövőre
Hírek - Belföld
2016-04-20 06:27
Otthonteremtésre az idei költségvetési forrás kétszerese, 211 milliárd forint, míg a családok pénzbeli támogatására 4 százalékkal több, 869,4 milliárd forint juthat jövőre - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
Tovább...
 
Én nem fogok egy romatelepen megöregedni
Hírek - Belföld
2016-04-20 06:13

“Azt éreztem, ennél többre vágyom. Én nem fogok egy romatelepen megöregedni”

Cigánytelepen született, szegregált osztályba járt, a padtársát eltiltották mellőle a származása miatt. Jónás Tímea ennek ellenére úgy döntött: csak azért is megmutatja. Ma a Nyírő-OPAI pszichiátriai osztályának főápolója, egyúttal a Roma Sajtóközpont által létrehozott Aranypánt-díj idei nyertese, amelyet „hétköznapi roma hősöknek” adnak át. Egyetemre jár, és van, hogy a fürdőkádban tanul éjszakánként, hogy ne zavarja a családot. Interjú.

Tovább...
 
Székely János: Átlépni a szakadékot
Hírek - Belföld
2016-04-20 05:57
Azt szoktam mondani, hogy három oszlopa van a cigányság fölemelkedésének: a tanulás, a munkahely és a hit. És a harmadik, a hit a legfontosabb!
Tovább...
 
Díjat nyert a rákkutató cigányfiú
Hírek - Belföld
2016-04-20 05:44
Ebben az évben a Debreceni Egyetem egyik rákkutatással foglalkozó diákja, Horváth József vette át a Gergely Alexandra Emlékdíjat. A fiúnak három testvére van, édesanyja egyedül nevelte, ám a szegénység sem jelentette akadályát annak, hogy iskolai tanulmányait a kezdetektől kitűnő átlaggal végezze. 
Tovább...
 
400 millió forintra pályázhatnak az önkormányzatok szociális intézményeik fejlesztéséhez
Hírek - Belföld
2016-04-16 09:28
Négyszázmillió forintra pályázhatnak az önkormányzatok szociális intézményeik fejlesztéséhez, felújításához - jelentette be Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára és Berczik Ábel, a Nemzetgazdasági Minisztérium kincstárért felelős helyettes államtitkára.
Tovább...
 
Célzottan segíti a jövőben a pályázókat az EMMI
Hírek - Sport
2016-04-16 09:20
Eredményesnek, ugyanakkor figyelemfelkeltőnek tartja a rekordszámú ellenőrzés megállapításait az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára. Dr. Köpeczi-Bócz Tamás szerint jól látható, tipikus hibákra derül fény a vizsgálatok során.
Tovább...
 
Jövőre több pénz jut az oktatásra
Hírek - Belföld
2016-04-16 09:17
A jövő évi költségvetésben egyaránt emelkedik a felsőoktatásra és a közoktatásra fordítható források összege - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára pénteken Budapesten.
Tovább...
 
Orbán Viktor tízpontos akciótervet hozott nyilvánosságra
Hírek - Belföld
2016-04-16 09:13
Tíz pontból álló javaslatot tett Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió külső határainak és az EU-n belüli szabad mozgás megvédése érdekében.
Tovább...
 
Közmunkásként dolgoznak a pedagógusok a roma tanodákban
Hírek - Belföld
2016-04-16 08:56
Közmunkásként kénytelenek dolgozni pedagógusok a roma tanodákban, miközben százmilliók tűnnek el az országos önkormányzatnál a felzárkóztatásra szánt forintokból. A hátrányos helyzetű, többségében cigány származású gyermekekkel foglalkozó tanodák közel fele kénytelen volt bezárni, illetve csökkentett üzemmódban, pénz nélkül folytatni a munkát, mivel elapadtak a pályázati források. Pedig az évtizedek óta hektikus támogatásokból épp hogy megélő műhelyek képesek akár az érettségiig is eljuttatni mentoráltjaikat – írja a HVG.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 321 - 359 / 10810

 

 

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

Ajánlott zenei oldalak

Ajánlott zenei oldalak

Magyar Idők

magyaridok.jpg

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Türr István Képző és Kutató intézet

Blogstar

Blogstar
 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-03-29
  Ma kedvünkre lesz, ha egy jó nagyot sétálhatunk délután. Ha szeretünk futni, akkor vegyük elő a futócipőt, és induljunk neki a kilométereknek. Legyünk magunkkal elnézőek, nem kell rögtön kimagasló sportteljesítményt produkálnunk! Ma megengedhetünk magunknak nehéz ételeket is, amelyek máskor megfeküdnék a gyomrunkat. Az anyagcserénk gyorsabb, így nem ártanak meg a fogások, melyek máskor kellemetlen puffadást vagy súlygyarapodást okoznának. Azért ne feledkezzünk meg a mértékről!
 • Heti vagyonhoroszkóp 2017.március 29-től április 4-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-03-28
  Ma könnyen bocsátkozunk vitákba, veszekedésekbe. Egyszerűen nem tudjuk elviselni, hogy nincs igazunk. A tanácsokat sem szívesen fogadjuk, úgy érezzük, hogy mások belekontárkodnak az ügyeinkbe. Ha szeretjük a csípős ételeket, akkor ma megengedhetjük magunkat az extra ízeket. Kevésbé lesz érzékeny a gyomrunk, nem fog megfájdulni. Ehetünk nehezebb ételeket, ilyen például a bab is. Gyorsabb az anyagcserénk, nem nehezülünk el.
 • Heti általános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Heti munkahoroszkóp 2017.március 27-től április 2-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Csak a család lehet ott Klapka ravatalánál

2017. January 12.

article thumbnailBudapest — Teljesül Klapka György vágya (†88): cigányzenével kísérik utolsó útjára a népszerű üzletembert.
Teljes cikk

A cigánykártya üzenete 2017 re

2017. January 10.

article thumbnailMire figyeljünk a következő tizenkét hónapban?
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Gyász: váratlanul elhunyt a fiatal magyar sportoló

2017. January 24.

article thumbnail A birkózó tehetség mindössze 17 éves volt. Halálhíre mindenkit váratlanul ért.  
Teljes cikk

Ismét Szabó Lászlót jelölik a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének

2016. December 07.

article thumbnailA Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) a sportról szóló 2004. évi I. törvény módosításainak megfelelően, 2016. december 12-én nyilvános közgyűléssel megkezdi köztestületi átalakulását. Az...
Teljes cikk

További hírek