Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

GYEA

gyea.jpg

Europa Hungary Program

C-PRESS-PR-LOGO.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Búcsúzunk Kertész Imrétől
Hírek - Belföld
2016-04-01 06:49
Amit az író papírra vet, az Kertész Imre szerint bevallott szimbiózisa valóságnak és fantáziának: így fordulhatott az európai és a magyar ember, a szellem embere és mindenki más, aki túl akar látni a közömbös valóságon valami felé, ami már nem csak szebb, igazabb és jobb, mint amit gondok és örömök között megél az ember.
Tovább...
 
Országos tüntetés Farkas Flórián ellen?
Hírek - Belföld
2016-04-01 06:28
Farkas Flórián elérhetetlen, az ORÖ előző elnökét feljelentették, Lázár János 180 fokos fordulatot vett: kaotikus állapotok uralkodnak a másfél milliárdos botrány sújtotta roma önkormányzat körül. A Hetek úgy tudja, országos tüntetés jöhet Farkas Flórián ellen.
Tovább...
 
Az Iszlám Állam megfenyegette Magyarországot
Hírek - Külföld
2016-03-30 10:46
Az Iszlám Állam terroristái ezúttal a közösségi médiát használták, hogy tudassák a nagy Nyugattal, hogy a brüsszeli támadás még csak a kezdet volt. Sokkal több célpont várat még magára Európában és az USA-ban is.
Tovább...
 
Költészet Napi Irodalmi Est
Hírek - Belföld
2016-03-30 08:31
Vendégeink lesznek:
PATÓ SELAM író-költő, műfordító, grafikus-festőművész
RIGÓ JÓZSEF költő
GLONCZI ERNŐ költő – műfordító
A rendezvényen Pató Selam alkotásait tekinthetik meg.

Tovább...
 
Jogvédő képzést indítottak roma szervezeteknek
Hírek - Belföld
2016-03-30 08:01
Roma civil szervezetek és kisebbségi önkormányzatok képviselőinek tart jogvédő képzést a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda (NEKI) Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, hogy segítséget nyújtsanak a roma közösségből hozzájuk fordulóknak - közölte Muhi Erika a szervezet igazgatója.
Tovább...
 
Az Oláh Gipsy Beats játszik a Dürerben a roma világnapon
Hírek - Belföld
2016-03-30 07:43
A tizenkét zenész és táncos által alkotott csapat közös koncertje a valóra vált álmokat, a barátság és az oláhcigány muzsika együttes varázsát nyújtja. A repertoár a négy zenekar slágereiből és az oláh cigányzenei kultúra alapjait képező hagyományos dalokból áll.
Tovább...
 
Váci püspök: Az egyházi iskolák részt vesznek a szegregációban
Hírek - Belföld
2016-03-30 07:30
Beer Miklós váci püspök szerint nagyon sok hiba történt oktatásügyben, ennek részeként sok önkormányzat az egyházhoz menekítette iskoláját a Klik elől, ezek pedig úgy váltak a magyar gyerekek gyűjtőhelyévé, hogy kiszorultak a cigány származásúak.
Tovább...
 
Liptai Claudia öngyilkos szerelmének anyja: Jobb volt hajléktalanként!
Hírek - Bulvár
2016-03-30 06:59
Ősszel még örült Ica néni, a hat éve tragikus körülmények között elhunyt Daróczi Dávid (†37) kormányszóvivő édesanyja, hogy már nem kell hajléktalanként tengődnie, most azonban állítja: jobb volt neki fedél nélkül.
Tovább...
 
Meghívó a Nemzetközi Roma Napra
Hírek - Belföld
2016-03-29 14:19
A Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat és az Újpesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és ismerőseit a NEMZETKÖZI ROMA NAP alkalmából rendezendő kulturális programjára.
Tovább...
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Hírek - Belföld
2016-03-27 09:41
Baxtali Patradyi Savore Zhenenge!
 
Kattints a linkre - ott a meglepetés!
 
Tovább...
 
Húsvéti Macskajaj
Hírek - Belföld
2016-03-26 08:52
Forgács István önálló roma közéleti rádiós műsora
Témák: Brüsszeli terrorizmus, roma húsvét, közélet, politika, roma média helyzete.
Tovább...
 
JÉZUS A KERESZTEN KÖZBENJÁRÓKÉNT IMÁDKOZOTT
Hírek - Belföld
2016-03-26 06:29
Két másikat is vittek ővele, két gonosztevőt, hogy kivégeztessenek. Amikor pedig odaértek ahhoz a helyhez, amit Koponya helyének neveznek, megfeszítették őt és a gonosztevőket, egyiket jobbkéz felől, a másikat pedig balkéz felől.
Tovább...
 
Elhunyt Pozsgay Imre
Hírek - Belföld
2016-03-26 06:23

Életének nyolcvanharmadik évében pénteken elhunyt Pozsgay Imre volt államminiszter, egyetemi tanár – közölte a család az MTI-vel.

Tovább...
 
Mirkóczki: Meg kell tisztítani a cigány politikai elitet
Hírek - Belföld
2016-03-26 06:14
Az Országos Roma Önkormányzat megszüntetését, összes vagyonának elkobzását és pályázatainak felfüggesztését követeli a Jobbik.
Tovább...
 
Belgium, veled vagyunk és veled gyászolunk!
Hírek - Belföld
2016-03-24 20:02
 
Forgács István: Fordítva ülünk a lovon
Hírek - Belföld
2016-03-21 15:28
El kell felejteni azt a régi megközelítést, hogy a cigányügy esélyegyenlőségi probléma. Nem az, elsősorban a gazdaságra van kihatással. A kérdés leginkább az, hogy ki fogja fenntartani Magyarországot tíz, húsz, huszonöt év múlva – mondta a Demokratának Forgács István független romaügyi szakértő.
Tovább...
 
Kitüntették a kerület példaképeit
Hírek - Belföld
2016-03-21 06:55
A hagyományokhoz híven József-napon adták át a kiemelkedő érdemeket szerzett józsefvárosiaknak az önkormányzat elismeréseit. A Józsefváros díszpolgára kitüntetést Schuster Lóránt, a magyar rockélet különleges alakja, a Gesarol alapítója, a P. Mobil együttes vezetője vehette át Kocsis Máté polgármestertől. Az Olasz Kultúrintézetben ünnepélyes keretek között kiosztották a "Józsefvárosi Becsületkereszt", a "Józsefvárosért", a "Józsefvárosi Aranykoszorú" és a "Jó Sport" elismeréseket is. A jótékonysági árverésből befolyt bevételt a fogyatékkal élők társadalmi integrációját munkahelyteremtéssel támogató Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány javára ajánlották fel.
Tovább...
 
Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok!
Hírek - Belföld
2016-03-20 10:40
25 éve történt - „Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok!” – ez a mondat pont negyedszázada a marosvásárhelyi vérengzés idején hangzott el, amikor a város magyar lakosságát a környező falvakból odasiető cigányok védték meg a lincselni készülő román tömegektől. Puczi Béla egyike volt annak a hat embernek – hárman közülük romák -, akiket az összecsapások után őrizetbe vettek a román hatóságok. Puczi Bélát kilenc hónapnyi előzetes letartóztatás után utcai huliganizmus vádjával több mint másfél év börtönbüntetésre ítélték. “Hatunk közül az egyikünket addig verték, amíg belehalt” – emlékeztetett a hat elítélt elszenvedett borzalmaira.
Tovább...
 
Szanyi Tibor elindul az MSZP elnöki posztjáért
Hírek - Belföld
2016-03-20 08:27
Szanyi Tibor az MSZP szombati választmányi ülésén hivatalosan is bejelenti indulását a párt elnöki tisztségéért a júniusra tervezett tisztújításon, megválasztása esetén pedig elmondása szerint a szocialisták baloldali karakterét erősítené.  
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 321 - 359 / 10778

 

 

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

Ajánlott zenei oldalak

Ajánlott zenei oldalak

Magyar Idők

magyaridok.jpg

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Türr István Képző és Kutató intézet

Blogstar

Blogstar
 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2017.február 26-tól március 4-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-02-26
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, - az álmodozás és a figyelmetlenség meghatározza munkavégzésünket is. Jó trükk, ha minden teendőt, fontos telefont feljegyzünk. Talán így nem felejtjük el a lényeges tennivalókat. Vigyázzunk jobban a lábainkra, lehetőleg kényelmes cipőt hordjunk a mai napon! A reflexzóna masszázs viszont, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre. A tavasz közeledte esztétikai szempontból is ok az igényes lábápolásra!
 • Mi vár a Disznóra 2017-ben?
  Lehetőségekben gazdag hónapok jönnek, ha lesz rájuk szemed és kellő cselekvő erőd, akkor az egyik legsikeresebb évet tudhatod magadénak. Ellenben nem árt az óvatosság és figyelem, melyekkel elkerülheted a baleseteket és az anyagi nehézségeket.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.február 25-től március 3-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-02-25
  Ma a társasági események, közös szórakozások napja van, amelyet barátainkkal osztunk meg. Kedvünkre lehet egy érdekes kiállítás is, de a mozinak is örülünk. Különösen a művészfilmek hoznak lázba. Ha ma este táncolni megyünk, akkor kényelmes cipőben tegyük ezt. Nagyon szexi a magas sarok, ám a bokánk ma sérülékenyebb. Könnyen adódnak balesetek, ezért szükséges a fokozott óvatosság. A ruhánk is legyen laza, kényelmes darab!
 

Bulvár hírek

Csak a család lehet ott Klapka ravatalánál

2017. January 12.

article thumbnailBudapest — Teljesül Klapka György vágya (†88): cigányzenével kísérik utolsó útjára a népszerű üzletembert.
Teljes cikk

A cigánykártya üzenete 2017 re

2017. January 10.

article thumbnailMire figyeljünk a következő tizenkét hónapban?
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Gyász: váratlanul elhunyt a fiatal magyar sportoló

2017. January 24.

article thumbnail A birkózó tehetség mindössze 17 éves volt. Halálhíre mindenkit váratlanul ért.  
Teljes cikk

Ismét Szabó Lászlót jelölik a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének

2016. December 07.

article thumbnailA Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) a sportról szóló 2004. évi I. törvény módosításainak megfelelően, 2016. december 12-én nyilvános közgyűléssel megkezdi köztestületi átalakulását. Az...
Teljes cikk

További hírek