Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

DARÓCZI ÁGNES - BÁRSONY JÁNOS - Paradigmaváltás
Hírek - Belföld
2007-04-04 11:04
ImageThomas Kuhn írja a paradigmaváltás szükségességéről, hogy egy tudományterületen akkor van válság, ha az eddigi fogalmak már nem tudják pontosan leírni azt a helyzetet, amit a tudomány észlel.
Tovább...
 
Az EU tagállamok készek arra, hogy fellépjenek a romák integrációjáért
Hírek - Belföld
2007-04-04 10:42
ImageAz Európai Unió majd minden országában a körülbelül 12 milliós roma népesség ugyanazokat a hátrányokat szenvedi el a szegregált oktatatás és a cigány gyerekek indokolatlanul fogyatékossá minősítése miatt - mondta Mohácsi Viktória európai parlamenti képviselő kedden a témában rendezett kétnapos nemzetközi konferenciát záró budapesti sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Meghívó - Deák Ferenc Közéleti Klub
Hírek - Belföld
2007-04-04 10:25
Image
 
A Deák Ferenc Közéleti Klub
tisztelettel meghívja Önt
Konvergencia vagy divergencia?
Kormányzati botladozás – gazdasági krízis
című klubestjére.
 
Időpont: 2007. április 5. csütörtök, 19 óra

Tovább...
 
Pusoma Dénes kálváriája megihlette a filmvilágot
Hírek - Belföld
2007-04-04 01:00

ImageA Roma magazin április 2-i adásának vendége Ragályi Elemér rendező

 

Törvénysértő volt, ezért meg kell ismételni az Országos Cigány Önkormányzat alakuló ülését.

 

Pusoma Dénes kálváriája megihlette a filmvilágot.

 

Tovább...
 
A Jobbik a cigányságért aggódik
Hírek - Belföld
2007-04-03 17:35
ImageBalczó Zoltán szerint sohasem általánosítottak, amikor "cigánybűnőzésről" beszélnek, nem a cigányság egészére gondolnak.
Tovább...
 
Az új elnök...
Hírek - Belföld
2007-04-03 22:20

ImageA Vendégasztalnál Kolompár Orbán,

az Országos Cigány Önkormányzat elnöke.

Tovább...
 
Megvásárolt szavazatok
Hírek - Belföld
2007-04-03 21:50

ImageA kisebbség kisebbsége választott elnököt szombaton. Átcsábított képviselők, megvásárolt szavazatok, botrányos elnökválasztás: legitim vezetője lett-e az Országos Cigány Önkormányzatnak?

 

A Kontraszt vendége volt Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke és Kozák János.

Tovább...
 
Magyarország lesz a soros elnöke a Roma Integráció Évtizede Programnak
Hírek - Belföld
2007-04-03 17:22
ImageBulgária után 2007. július 1-től Magyarország lesz a Roma Integráció Évizede Program soros elnöke. A kormány ezen a héten tárgyalja az elnökséghez kapcsolódó program tervezeteket -mondta Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök egy roma integárációról tartott fővárosi konferncián hétfőn.
Tovább...
 
Szakmai önkormányzat lesz az OCÖ - mondta Kolompár Orbán
Hírek - Belföld
2007-04-03 16:02

ImageKolompár Orbán megfogalmazta: az Országos Cigány Önkormányzatnak nagy kihívásnak kell megfelelnie: meg kell fogalmaznia, mire van szüksége a roma társadalomnak.

Tovább...
 
Visszasírja az Orbán-kormány cigánypolitikáját Farkas Flórián
Hírek - Belföld
2007-04-03 01:00
Image
A Lungo Drom vezetője szerint a kormánynak a Fidesz cigánypolitikáját kellene követnie. Farkas Flórián Gyurcsány Ferenc beszédére reagált.
Farkas Flórián, a Fidesz parlamenti képviselője az MTI-nek adott nyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt semmit sem tett a cigányság integrációja érdekében azon kívül, hogy a magyarországi cigányságot cigányul köszöntötte a parlamentben.
Tovább...
 
Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat
Hírek - Belföld
2007-03-21 10:49

Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ); a szervezet közgyűlése hétfőn tartotta alakuló ülését Budapesten.

Tovább...
 
Uniós figyelmeztetés Belgrádnak
Hírek - Külföld
2006-02-27 15:10
Uniós figyelmeztetés BelgrádnakAz Európai Unió külügyminiszterei hétfoi brüsszeli tanácskozásukon felszólították Szerbiát, hogy szolgáltasson ki minden vádlottat a Hágai Nemzetközi Törvényszéknek. A külügyminiszterek a várakozásokkal ellentétben nem zárolták Szerbia és Montenegró stabilizációs és társulási tárgyalásait az EU-val.
Tovább...
 
Uniós jelentés a romákról
Hírek - Külföld
2006-02-16 11:10
Uniós jelentés a romákról A strasbourg-i Európa Tanács emberjogi biztosa jelentést írt az Európában élo romákkal szembeni diszkriminációról. Alvaro Gil-Robles szerint a legtöbb tagországban a romák nem képesek arra, hogy megfeleloen érvényesítsék alapveto jogaikat. Magyarországot a romák lakhatási körülményei és az iskolai elkülönítés miatt bírálta a biztos. (RSK)
Tovább...
 
Brüsszeli vihar, Made in Romani
Hírek - Külföld
2006-02-08 11:10

Brüsszeli vihar, Made in RomaniMíg kedden bemutatták az Európai Parlamentben a Made in Romania címu, a csángó gyerekekrol szóló filmet, a hét végén a Gajdár nevu csángó településen a helyi pap megfélemlítéssel próbálta megakadályozni, hogy a falubeliek magyar oktatásban részesítsék gyerekeiket.

 

Tovább...
 
Az Európai Roma Jogok Központja : 2005 novemberi és 2006 januári összefoglalója
Hírek - Külföld
2006-02-07 11:10
ImageAz Európai Roma Jogok Központjának (ERRC) fobb tevékenységei 2005. novembere és 2006. januárja között.
Tovább...
 
Az osztrák elnökség bemutatkozása Strasbourgban
Hírek - Külföld
2006-01-18 10:18
Az osztrák elnökség bemutatkozása StrasbourgbanWolfgang osztrák kancellár mutatta be az osztrák soros elnökség programját Strasbourgban. A székfoglalót parlamenti vita követte, melyen két magyar képviselo szólalt fel.
Tovább...
 
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztek
Hírek - Külföld
2006-01-17 15:18
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztekJáróka Lívia uniós néppárti képviselo szerint az EU kormányai hangzatos ígéreteken kívül eddig nagyon keveset tettek a cigányellenesség kérdésében. A politikus egy mai megemlékezésen hangsúlyozta: a roma holokauszt történetének oszinte feldolgozása nélkül a cigányság jelenlegi és jövobeni problémáinak orvoslása elképzelhetetlen.
Tovább...
 
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen
Hírek - Külföld
2006-01-17 12:18
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen Tíz év szabadságvesztéssel és 150 ezer euró pénzbüntetéssel sújtható buncselekmény vádjával indult eljárás az elzászi Ensisheim polgármestere ellen, aki a kisváros határában román és horvát romák táborhelyét hat csendor jelenlétében maga gyújtotta fel - írják a francia napilapok.
Tovább...
 
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott Magyarországnak
Hírek - Külföld
2006-01-11 13:30
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott MagyarországnakKonkrét és szerkezeti jellegu intézkedéseket tartalmazó programkiegészítést vár Magyarországtól szeptember elsejéig az Európai Bizottság a euróövezetbe lépést megelozo felkészülésrol szóló konvergenciaprogramról szerdán kiadott értékelésében. A testület egyúttal felkérte a kormányt, "tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy idei és késobbi államháztartási célkituzéseit teljesíteni tudja".
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10921 - 10959 / 10968

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-12-12
  Ma a könnyed flörtök napja van, de ne mélyítsük el azonnal a kapcsolatot. Első randira kiváló a nap, de adjunk időt magunknak! A kapcsolatban élők szervezzenek közös programokat, fontosak a közös élmények! Ma a bőrünk lesz érzékenyebb, és ez különösen hátrányosan nyilvánulhat meg, ha ekcémánk van. Az ekcéma jól reagálhat a fényterápiás kezelésre. Mindenképpen próbáljuk ki ezt a gyógymódot. Ha érzékeny a bőrünk, akkor ma semmiképpen se mosogassunk gumikesztyű nélkül!
 • Heti általános horoszkóp 2017.december 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-12-11
  Ma nem érdekelnek minket az élet kellemességei, inkább elvonultan dolgoznánk. Szeretnénk a munkáink végére érni, a munkahelyen és otthon is. Arra vágyunk, hogy a jól végzett munka örömét érezhessük. Ma érzékenyebb a gyomor- bélrendszerünk, óvakodjunk a nehéz ételektől! Inkább többször, de kevesebb mennyiséget együnk. Jó szolgálatot tehet egy emésztést elősegítő gyógynövénytea keverék, ami felgyorsíthatja anyagcserénket.
 • Heti munkahoroszkóp 2017.december 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Heti wellness horoszkóp 2017.december 10-től 16-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek