Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Szakmai önkormányzat lesz az OCÖ - mondta Kolompár Orbán
Hírek - Belföld
2007-04-03 16:02

ImageKolompár Orbán megfogalmazta: az Országos Cigány Önkormányzatnak nagy kihívásnak kell megfelelnie: meg kell fogalmaznia, mire van szüksége a roma társadalomnak.

Tovább...
 
Visszasírja az Orbán-kormány cigánypolitikáját Farkas Flórián
Hírek - Belföld
2007-04-03 01:00
Image
A Lungo Drom vezetője szerint a kormánynak a Fidesz cigánypolitikáját kellene követnie. Farkas Flórián Gyurcsány Ferenc beszédére reagált.
Farkas Flórián, a Fidesz parlamenti képviselője az MTI-nek adott nyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt semmit sem tett a cigányság integrációja érdekében azon kívül, hogy a magyarországi cigányságot cigányul köszöntötte a parlamentben.
Tovább...
 
Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat
Hírek - Belföld
2007-03-21 10:49

Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ); a szervezet közgyűlése hétfőn tartotta alakuló ülését Budapesten.

Tovább...
 
Uniós figyelmeztetés Belgrádnak
Hírek - Külföld
2006-02-27 15:10
Uniós figyelmeztetés BelgrádnakAz Európai Unió külügyminiszterei hétfoi brüsszeli tanácskozásukon felszólították Szerbiát, hogy szolgáltasson ki minden vádlottat a Hágai Nemzetközi Törvényszéknek. A külügyminiszterek a várakozásokkal ellentétben nem zárolták Szerbia és Montenegró stabilizációs és társulási tárgyalásait az EU-val.
Tovább...
 
Uniós jelentés a romákról
Hírek - Külföld
2006-02-16 11:10
Uniós jelentés a romákról A strasbourg-i Európa Tanács emberjogi biztosa jelentést írt az Európában élo romákkal szembeni diszkriminációról. Alvaro Gil-Robles szerint a legtöbb tagországban a romák nem képesek arra, hogy megfeleloen érvényesítsék alapveto jogaikat. Magyarországot a romák lakhatási körülményei és az iskolai elkülönítés miatt bírálta a biztos. (RSK)
Tovább...
 
Brüsszeli vihar, Made in Romani
Hírek - Külföld
2006-02-08 11:10

Brüsszeli vihar, Made in RomaniMíg kedden bemutatták az Európai Parlamentben a Made in Romania címu, a csángó gyerekekrol szóló filmet, a hét végén a Gajdár nevu csángó településen a helyi pap megfélemlítéssel próbálta megakadályozni, hogy a falubeliek magyar oktatásban részesítsék gyerekeiket.

 

Tovább...
 
Az Európai Roma Jogok Központja : 2005 novemberi és 2006 januári összefoglalója
Hírek - Külföld
2006-02-07 11:10
ImageAz Európai Roma Jogok Központjának (ERRC) fobb tevékenységei 2005. novembere és 2006. januárja között.
Tovább...
 
Az osztrák elnökség bemutatkozása Strasbourgban
Hírek - Külföld
2006-01-18 10:18
Az osztrák elnökség bemutatkozása StrasbourgbanWolfgang osztrák kancellár mutatta be az osztrák soros elnökség programját Strasbourgban. A székfoglalót parlamenti vita követte, melyen két magyar képviselo szólalt fel.
Tovább...
 
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztek
Hírek - Külföld
2006-01-17 15:18
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztekJáróka Lívia uniós néppárti képviselo szerint az EU kormányai hangzatos ígéreteken kívül eddig nagyon keveset tettek a cigányellenesség kérdésében. A politikus egy mai megemlékezésen hangsúlyozta: a roma holokauszt történetének oszinte feldolgozása nélkül a cigányság jelenlegi és jövobeni problémáinak orvoslása elképzelhetetlen.
Tovább...
 
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen
Hírek - Külföld
2006-01-17 12:18
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen Tíz év szabadságvesztéssel és 150 ezer euró pénzbüntetéssel sújtható buncselekmény vádjával indult eljárás az elzászi Ensisheim polgármestere ellen, aki a kisváros határában román és horvát romák táborhelyét hat csendor jelenlétében maga gyújtotta fel - írják a francia napilapok.
Tovább...
 
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott Magyarországnak
Hírek - Külföld
2006-01-11 13:30
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott MagyarországnakKonkrét és szerkezeti jellegu intézkedéseket tartalmazó programkiegészítést vár Magyarországtól szeptember elsejéig az Európai Bizottság a euróövezetbe lépést megelozo felkészülésrol szóló konvergenciaprogramról szerdán kiadott értékelésében. A testület egyúttal felkérte a kormányt, "tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy idei és késobbi államháztartási célkituzéseit teljesíteni tudja".
Tovább...
 
A magyaroknak nem kell a .eu
Hírek - Külföld
2006-01-05 14:18

A magyaroknak nem kell a .euEurópában nagy siker a december 7. óta az internetcímekhez kérheto .eu kiterjesztés, a magyar cégek és intézmények viszont egyelore nem kapkodnak utána. Annál kapósabbak a .eu végu, ismertebb magyar nevek külföldön: némelyikre már több regisztrációs igény is érkezett a címkiosztást végzo EURID-hoz.

 

Tovább...
 
Európai Parlament - mi várható 2006-ban?
Hírek - Külföld
2006-01-05 12:18

Európai Parlament - mi várható 2006-ban?Az idei év a munkavállalók mobilitásának európai éve lesz. Ezt a témakört Brüsszel azért állítja előtérbe, hogy élénkítse az Európai Unió munkaerőpiacát, és ösztönözze az embereket a külföldi munkavállalásra. Az Európai parlament számára egyébként 2006 vitákkal teli évnek ígérkezik, s ezek a viták várhatóan különösen a szolgáltatások szabad mozgására vonatkozó jogszabályokkal kapcsolatban erosödnek majd fel.

 

 

Tovább...
 
Orosz - Ukrán gázár vita
Hírek - Külföld
2006-01-02 12:18

Európa energiaválságnak nézhet elébe az orosz-ukrán gázár-vita miatt.Európa energiaválságnak nézhet elébe az orosz-ukrán gázár-vita miatt. Ukrajna: Oroszország gazdaságilag zsarol.
 

A kijevi vezetés jelezte, kész akár nemzetközi döntőbíróság előtt is bizonyítani a gázárvitában képviselt álláspontjának igazát. Az osztrák, a német, az olasz és a francia gazdasági minisztériumok vezetői közös levélben szólították fel Ukrajnát és Oroszországot, tartsa fenn az országukba irányuló gázszállítmányok jelenlegi szintjét.

Tovább...
 
Budapesti top 20 Brüsszelnek - Jövő nyárra készül el az uniós támogatású projektek listája
Hírek - Külföld
2005-12-29 01:00
Budapesti top 20 Brüsszelnek - Jövo nyárra készül el az uniós támogatású projektek listájaBrüsszel megnyitja a bőségszarut Budapest előtt, de csak 2007 után. Demszky Gábor főpolgármester óriási sikerként értékelte, hogy az Európai Unió 2007 és 2013 közötti költségvetésébol olyan nagyvárosi - így Budapestet is érintő - gondok megoldására is jut pénz, amelyekre eddig nem.

A magyar fováros is pályázhat tömegközlekedési vagy városrehabilitációs projektekkel uniós pénzekre.
Tovább...
 
Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címre
Hírek - Külföld
2005-12-23 01:00
Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címreMagyarország a héten hivatalosan is eljuttatta Pécs város pályázatát az Európa Kulturális Fovárosa 2010 címre az Európai Unió intézményeihez; a pályázatot Bozóki András kulturális miniszter a kormány nevében az Európai Bizottságnak, az Európai Parlamentnek, a Régiók Bizottságának és az Európai Tanácsnak küldte meg.    
Tovább...
 
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja Ukrajnát
Hírek - Külföld
2006-03-02 10:09
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja UkrajnátA Human Rights Watch nemzetközi jogvédo szervezet a nok megkülönböztetésével, rasszizmussal és kszenofóbiával, a HIV-fertozöttek jogainak megsértésével, az emberkereskedelem elleni harc nem megfelelo hatékonyságával és a menekültekkel való rossz bánásmóddal vádolta meg Ukrajnát.
Tovább...
 
Nemzetközi nőnap
Hírek - Külföld
2006-03-06 12:09

Járóka LíviaJáróka Lívia a Nemzetközi Nőnap alkalmából az Európai Bizottság vezetoivel találkozik
ENP-ED Képviselőcsoport Európai Parlament

 

Március 8-án, a kora délelotti órákban - a Nemzetközi Nonapon - Járóka Lívia (ENP-ED, Fidesz) a Noi Jogi Bizottság tagjaként, az Európai Néppárti Képviselocsoportot képviselve részt vesz az Európai Parlament Nojogi és Esélyegyenloségi Bizottsága által szervezett találkozón.

Tovább...
 
Európa Tanács - európai kisebbség
Hírek - Külföld
2006-03-09 12:09
Taubner ZoltánTaubner Zoltán, strasbourgi magyar nagykövet az Európa Tanács magyar képviseletérol, a Frunda-ügyrol és a romákról.

Taubner Zoltán 2002 szeptemberében érkezett meg - immár másodjára - Strasbourgba. 1996 és 2000 tavasza között már dolgozott itt, mint elso beosztott diplomata, az akkori nagykövet helyetteseként.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10921 - 10959 / 10960

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-10-22
  Ma a szenvedélyes szerelem napja van, mesteri módon műveljük a szexet. Nem vágyunk futó kalandokra, az érzékiség inkább tartós kapcsolatunkban bontakozik ki. Határtalan a fantáziánk a szerelemben. Ma fogékonyabbak leszünk a fertőzésekre, jobban kell figyelnünk a személyi higiéniára. Jól tesszük, ha nem megyünk túlzsúfolt helyekre, vagy beteglátogatóba. Megtehetjük, hogy megelőzésképpen alaposan kiszellőztetjük lakásunkat.
 • Heti wellness horoszkóp 2017.október 22-től 28-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-10-21
  Ma fanatikusan dolgozunk, nem tűrünk beleszólást a munkánkba. A csapatmunka sincs ínyünkre, inkább elvonultan, magányosan tennénk a dolgunkat. Ha mégis el kell viselnünk mások társaságát, akkor mogorvának tűnhetünk. Ma alhasunk lesz érzékenyebb, ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.október 21-től 27-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Heti szexhoroszkóp 2017.október 20-tól 26-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek