Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében *** A nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést *** A családoknak biztonságra van szükségük a boldogsághoz *** Magyarország pályára állt, újra van jövőnk *** Egyre jobban rezeg a léc a plakátolást tiltó törvénynél *** Elhunyt Rostás László, a halasi cigány önkormányzat elnöke *** Kikelt magából Lázár János egy lakossági fórumon *** A Momentum az ATV-nek: Nem fogunk össze Karácsonyékkal *** Így fenyegette meg halálosan Zagyva az őt kritizáló zenészt *** Leszámolás: Mentőhelikopter vitte el a meglincselt polgármestert *** Jobbik: 10-12 ezer forintot fizetne a Fidesz a cigány szavazatokért *** Orbánt nem zavarja, hogy ellopták a cigányok 1,6 milliárd forintját, töretlenül bízik Farkas Flórián *** Elképesztő: az egészségügyi szervezet be akarja tiltani ezt a cigány anyáknak tulajdonított szokást *** Áll a bál az Országos Roma Önkormányzatban: Fenyegetik egymást a képviselők? *** Áll a bál az Országos Roma Önkormányzatban:Fenyegetik egymást a képviselők? *** Nyílt levél kíséretével, lemondott az Országos Roma Önkormányzat képviselője ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

GYEA

gyea.jpg

Europa Hungary Program

C-PRESS-PR-LOGO.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címre
Hírek - Külföld
2005-12-23 01:00
Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címreMagyarország a héten hivatalosan is eljuttatta Pécs város pályázatát az Európa Kulturális Fovárosa 2010 címre az Európai Unió intézményeihez; a pályázatot Bozóki András kulturális miniszter a kormány nevében az Európai Bizottságnak, az Európai Parlamentnek, a Régiók Bizottságának és az Európai Tanácsnak küldte meg.    
Tovább...
 
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja Ukrajnát
Hírek - Külföld
2006-03-02 10:09
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja UkrajnátA Human Rights Watch nemzetközi jogvédo szervezet a nok megkülönböztetésével, rasszizmussal és kszenofóbiával, a HIV-fertozöttek jogainak megsértésével, az emberkereskedelem elleni harc nem megfelelo hatékonyságával és a menekültekkel való rossz bánásmóddal vádolta meg Ukrajnát.
Tovább...
 
Nemzetközi nőnap
Hírek - Külföld
2006-03-06 12:09

Járóka LíviaJáróka Lívia a Nemzetközi Nőnap alkalmából az Európai Bizottság vezetoivel találkozik
ENP-ED Képviselőcsoport Európai Parlament

 

Március 8-án, a kora délelotti órákban - a Nemzetközi Nonapon - Járóka Lívia (ENP-ED, Fidesz) a Noi Jogi Bizottság tagjaként, az Európai Néppárti Képviselocsoportot képviselve részt vesz az Európai Parlament Nojogi és Esélyegyenloségi Bizottsága által szervezett találkozón.

Tovább...
 
Európa Tanács - európai kisebbség
Hírek - Külföld
2006-03-09 12:09
Taubner ZoltánTaubner Zoltán, strasbourgi magyar nagykövet az Európa Tanács magyar képviseletérol, a Frunda-ügyrol és a romákról.

Taubner Zoltán 2002 szeptemberében érkezett meg - immár másodjára - Strasbourgba. 1996 és 2000 tavasza között már dolgozott itt, mint elso beosztott diplomata, az akkori nagykövet helyetteseként.
Tovább...
 
Az Európai Roma Jogok Központjának (ERRC) főbb hírei 2006. februárjából
Hírek - Külföld
2006-03-13 12:09
ERRCPereskedés

2006. január 24-én az ERRC beadvánnyal fordult a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához egy romániai rendori túlkapás ügyében. A Pendele család a Targu Frumos nevu romániai falu piacán árult zöldségeket és gyümölcsöket.
Tovább...
 
Roma határozat az Európai Néppárt kongresszusán
Hírek - Külföld
2006-03-30 15:11

Az Európai Néppárt március 30-31-én sorra kerülo római kongresszusán bemutatásra kerül az Orbán Viktor kezdeményezésére összehívott néppárti munkacsoport által készített program, mely az európai romák helyzetének javítását tuzi ki célul.

  

Tovább...
 
Közlemény
Hírek - Külföld
2006-04-04 19:18

Európai ParlamentMohácsi Viktória, az Európai Parlament képviseloje, Liberális Frakció

Kövér László - remélhetoleg tájékozatlansága okán - a magyar állampolgárainak nagy csoportját sértette meg nemrégiben a berhidai választási fórumon. Miközben a jelenlegi kormány oktatáspolitikáját bírálta, aggasztó kijelentéseket tett; a sajtó beszámolója szerint a FIDESZ választmányának elnöke kiállt a kisgyerekek szegregálása, megalázása, megbuktatása mellett.

Tovább...
 
Járóka Lívia: "A többséghez képest tíz évvel kevesebbet élnek az európai romák"
Hírek - Külföld
2006-04-06 13:18
Járóka LíviaMinoségileg sokkal rosszabb a romák egészségügyi ellátása - vélte az Európai Parlamentben az egészségügyi világnap alkalmából kiadott állásfoglalás strasbourgi plenáris vitájában Járóka Lívia (Fidesz-MPSZ) magyar képviselo, Olajos Péter (MDF) pedig az egészségügyben dolgozók képzésének, bérezésének, munkakörülményeinek alulfinanszírozottságáról beszélt.
Tovább...
 
Az Európai Roma Jogok Központjának (ERRC) főbb hírei 2006. márciusából
Hírek - Külföld
2006-04-21 13:18
ERRCPereskedés

Az ERRC 1999 szeptemberében panasszal fordult az Emberi Jogok Európai Bíróságához a roma származású cseh Hasan Krasniki ügyében, akit kábítószer birtoklással és eloállítással vádoltak meg két névtelen tanú vallomása alapján. A cseh hatóságok annak ellenére ítélték el Krasnikit, hogy a vádlott nem is tartózkodott a buncselekmény elkövetésének idején végig Csehországban.
Tovább...
 
Románia felkészületlenül is beléphet az Unióba
Hírek - Külföld
2006-05-09 14:11
Napokon belül bejelentik keleti szomszédunk 2007-es csatlakozását.Napokon belül bejelentik keleti szomszédunk 2007-es csatlakozását.

Már szövegezési szakaszban van az Európai Bizottság jelentése Románia és Bulgária felkészültségérol. A május 16-án nyilvánosságra kerülo országértékelés a kiszivárgott információk szerint a két állam nyilvánvaló felzárkózási hiányosságai ellenére ragaszkodni fog a 2007-es céldátumhoz.
Tovább...
 
Az Európai Parlament első roma nőjogi dokumentuma a Járóka-jelenté
Hírek - Külföld
2006-04-25 13:18
Járóka LíviaAz Európai Parlament Nojogi és Esélyegyenloségi Bizottsága ma nagy többséggel elfogadta Járóka Lívia saját kezdeményezésu jelentését a roma nok helyzetérol az Európai Unióban.
Tovább...
 
Mohácsi Viktória Európai Parlamenti felszólalása és sajtóközleménye
Hírek - Külföld
2006-05-16 12:02
Európai ParlamentMohácsi Viktória felszólalása

Örülök, hogy az Roma Évtized programhoz mind a két ország csatlakozott, megtesz mindent annak érdekében, hogy a romák integrációja minél hamarabb megtörténjen. A monitoring jelentés azonban mindkét ország esetében a rendori és bunügyi szervek túlkapásáról számol be.
Tovább...
 
AI: Moszkva "szemet huny" a rasszista cselekmények felett
Hírek - Külföld
2006-05-04 14:11
AI: Moszkva szemet huny a rasszista cselekmények felettAz Amnesty International azzal vádolta meg csütörtökön az orosz hatóságokat, hogy "szemet hunynak" a rasszista buncselekmények megtöbbszörözodése felett.

A nemzetközi emberjogi szervezet Oroszország: eros rasszizmus ellenorzésen kívül címu jelentésében rámutatott, hogy a hatóságok számos esetben huliganizmusnak minosítik a fajgyulölet által vezérelt támadásokat, és figyelmen kívül hagyják a bünteto törvénykönyv vonatkozó cikkelyeit, amelyek pedig lehetové teszik, hogy rasszistának minosítsék ezeket a buncselekményeket.
Tovább...
 
Verekedés a választáson
Hírek - Belföld
2007-03-13 09:54
Verekedés a választásonVerekedés a választáson
egyik szövetségese borsot tört Farkas Flórián orra alá
Műsorvezető: Krizsó Szilvia
Az esélyesnek látszó Farkas helyett Kozák Jánost választották meg a Cigány Önkormányzat elnökévé.
Tovább...
 
1848-49-es forradalom és szabadságharc nemzeti ünnep
Hírek - Belföld
2007-03-15 01:00
1848-49A Magyar Országgyulés 1991-es határozata értelmében március 15-e az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja és a Magyar Köztársaság nemzeti ünnepe.
Tovább...
 
"Zaklatták az MSZP-sek a Lungo Drom képviselőit" Interjú Farkas Flóriánnal
Hírek - Belföld
2007-03-15 12:02
Hír TvÁtcsábította az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) megbukott vezetése a gyoztes Lungo Drom két képviselojét. Egyikük elnökké választásával sikerült megakadályozniuk, hogy a választáson nyertes Lungo Drom vezetoje, Farkas Flórián vezesse a következo négy évben az OCÖ-t.
Tovább...
 
MEGHÍVÓ
Hírek - Belföld
2007-03-16 13:10
A Deák Ferenc Közéleti Klub tisztelettel meghívja Önt

Középpártinak lenni Magyarországon - esély vagy veszély?

című klubestjére

Időpont: 2007. március 22. csütörtök, 19 óra
Tovább...
 
Gyurcsány bácsi takarodj! - Videó
Hírek - Belföld
2007-03-19 11:11
Még meg sem gyulladtak a barikádok, de már felszabadult hangulat uralkodott a március 15-ét Budapest utcáin ünneplők között. Skandáló gyerekek, közúti vizelés és önfeledt zsidózás a nemzeti ünnep alkalmából.
Tovább...
 
A hajigálás ünnepe lett ez a március 15-e
Hírek - Belföld
2007-03-16 14:22
ImageElőször tojást, majd macskakövet dobáltak a kormányt szidó és Budaházy György elfogása miatt dühös tiltakozók Budapest utcáin, de az erőszakos zavargást viszonylag hamar felszámolta a tavalyhoz képest higgadtabban intézkedő rendorség. Az MSZP szerint Orbán felelős a történtekért, a Fidesz azonban Budaházy elfogásának körülményeit vizsgálná.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10921 - 10945 / 10945

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-06-25
  Ma a családi összejövetelek napja van. Szívesen töltjük az időt családtagjainkkal, örömmel kényeztetjük őket ínyenc módra elkészített fogásokkal. Ma boldogan főzőcskézünk, új recepteket is kipróbálhatunk! Ma gyomrunk lesz érzékenyebb, - érdemes jobban figyelnünk rá, hogy mit eszünk. Részesítsük előnyben a könnyebb ételeket. Ne együnk egyszerre sokat, inkább kisebb adagokat válasszunk. Többször is fogyaszthatunk kekszet, vagy gyógyteát.
 • Heti wellness horoszkóp 2017.június 25-től július 1-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-06-24
  Ma romantikus elképzelésekkel rendelkezünk az életről. Könnyen megbánthatjuk egymást egy rosszul fogalmazott mondattal. Ha sikerül konfliktusba keverednünk, akkor a vita után sértetten vonulunk el. Ma könnyen felszaporodik a víz szervezetünkben. Elképzelhető, hogy néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy egy kis petrezselymet rágcsálunk, ami vízhajtó hatású.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.június 24-től 30-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Heti szexhoroszkóp 2017.június 23-tól 29-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

Kósa titkára elismerte, hogy ő szervezte a Jobbik-plakátok átragasztását

2017. April 25.

article thumbnailA személyi titkár aktivistákat toborzó levelében azt írta korábban, hogy „szeretnék különféle szövegekkel feldíszíteni” a Jobbik óriásplakátjait.
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

Gyászol a magyar sport, elhunyt az olimpiai bajnok

2017. April 23.

article thumbnailMeghalt Földi Imre, a magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka.
Teljes cikk

További hírek