Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Gyermekmesék hitről, élményekről, szeretetről
Hírek - Belföld
2007-04-05 13:47
ImageGaburiné Nyíri Krisztina Egy roma szív című verseskötete 2005-ben jelent meg. Ezúttal egy szélesebb olvasóközönséghez szólt, meséivel - amelyek a hitről, élményekről, szeretetről, példa értékű magatartásról, reményről szólnak – elsősorban a gyerekekhez szeretne eljutni.
Tovább...
 
Lemondott Molnár Lajos
Hírek - Belföld
2007-04-04 20:37

ImageGyurcsány Ferenc miniszterelnök elfogadta Molnár Lajos egészségügyi miniszter lemondását. Az Egészségügyi Minisztérium élére a koalíciós megállapodás szerint az SZDSZ jogosult minisztert jelölni.

Az új miniszter hivatalba lépéséig a tárcát helyettesítési jogkörében

április 6-ától Horváth Ágnes államtitkár irányítja.

Tovább...
 
Lukács Lakatos Christy - Időjárás jelentés "Romából"
Hírek - Belföld
2007-04-04 01:00

ImageSzeles, borús napokat élhettünk meg az elmúlt időkben a roma politikai térségekben. A meghökkentően rideg időjárás változás oka az úgynevezett erkölcsi és bizalmi szegmens vitathatósága.

 

Ki a jó politikus, ki képvisel minket  korrekten és egyáltalán ki mit tesz az érdekünkben? Nos, a kérdés sokrétű, ahogyan a cigányság is. Mentalitás, kultúra, világnézet, megélt  pozitív és negatív tapasztalatok az „ÉLET” mindennapjai.

Tovább...
 
"Balhés" cím
Hírek - Belföld
2007-04-04 14:48
ImageA Roma Sajtóközpont (RSK) tiltakozó nyilatkozatot adott ki a Hírextra.hu portálon az Országos Cigány Önkormányzat megismételt elnökválasztása kapcsán kiadott híranyaguk címe miatt. A Hírextra túlzottnak találja az RSK érzékenységét, de bocsánatot kért az érintettektől.
Tovább...
 
Czene Gábor: Balhé van
Hírek - Belföld
2007-04-04 13:25

ImageA papírformának kedvenc szokása, hogy rendre felborul, de átlagos esetben legalább előzetes esélylatolgatásra jó. Segít felmérni az erőviszonyokat. A cigány közéletben viszont nincs papírforma. Pontosabban van, csak úgy hívják: bizonytalanság, kiszámíthatatlanság, zűrzavar.

 

Bármi előfordulhat, és legfeljebb az okoz meglepetést, ha kivételesen nem történik meglepetés. Esküdt ellenségek borulnak egymás vállára, vagy szövetségesek válnak esküdt ellenséggé. Nincs jelentősége, következő alkalommal majd fordul a kocka. Az adott szónak éppen úgy nincs becsülete, ahogyan az írásban rögzített megállapodásnak sincs.

Tovább...
 
Szerkesztőség heti videó ajánlata
Hírek - Belföld
2007-04-04 18:10

 

Image 

 

Légy szabad! Élvezd az életet! Élvezd a zenét!

NE háborúzz!

 

Járóka Sándor énekel
Kerestem a boldogságom
Tovább...
 
Gyurcsány: Mi is cigányok vagyunk - Farkas: Semmi nem történt
Hírek - Belföld
2007-04-04 12:54
ImageA cigányok kirekesztése elleni küzdelmet európai üggyé kell tenni - mondta a miniszterelnök a Magyar Tudományos Akadémián tartott roma oktatásügyi konferencián. Farkas Flórián szerint viszont Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt semmit sem tett a cigányság integrációja érdekében.
Tovább...
 
Az NCA Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma pályázatot hirdet
Hírek - Belföld
2007-04-04 11:15
ImageAz NCA Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására / NCA-ORSZ-07. A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás.

A pályázat beadásának határideje: 2007. április 25.
Tovább...
 
DARÓCZI ÁGNES - BÁRSONY JÁNOS - Paradigmaváltás
Hírek - Belföld
2007-04-04 11:04
ImageThomas Kuhn írja a paradigmaváltás szükségességéről, hogy egy tudományterületen akkor van válság, ha az eddigi fogalmak már nem tudják pontosan leírni azt a helyzetet, amit a tudomány észlel.
Tovább...
 
Az EU tagállamok készek arra, hogy fellépjenek a romák integrációjáért
Hírek - Belföld
2007-04-04 10:42
ImageAz Európai Unió majd minden országában a körülbelül 12 milliós roma népesség ugyanazokat a hátrányokat szenvedi el a szegregált oktatatás és a cigány gyerekek indokolatlanul fogyatékossá minősítése miatt - mondta Mohácsi Viktória európai parlamenti képviselő kedden a témában rendezett kétnapos nemzetközi konferenciát záró budapesti sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Meghívó - Deák Ferenc Közéleti Klub
Hírek - Belföld
2007-04-04 10:25
Image
 
A Deák Ferenc Közéleti Klub
tisztelettel meghívja Önt
Konvergencia vagy divergencia?
Kormányzati botladozás – gazdasági krízis
című klubestjére.
 
Időpont: 2007. április 5. csütörtök, 19 óra

Tovább...
 
Pusoma Dénes kálváriája megihlette a filmvilágot
Hírek - Belföld
2007-04-04 01:00

ImageA Roma magazin április 2-i adásának vendége Ragályi Elemér rendező

 

Törvénysértő volt, ezért meg kell ismételni az Országos Cigány Önkormányzat alakuló ülését.

 

Pusoma Dénes kálváriája megihlette a filmvilágot.

 

Tovább...
 
A Jobbik a cigányságért aggódik
Hírek - Belföld
2007-04-03 17:35
ImageBalczó Zoltán szerint sohasem általánosítottak, amikor "cigánybűnőzésről" beszélnek, nem a cigányság egészére gondolnak.
Tovább...
 
Az új elnök...
Hírek - Belföld
2007-04-03 22:20

ImageA Vendégasztalnál Kolompár Orbán,

az Országos Cigány Önkormányzat elnöke.

Tovább...
 
Megvásárolt szavazatok
Hírek - Belföld
2007-04-03 21:50

ImageA kisebbség kisebbsége választott elnököt szombaton. Átcsábított képviselők, megvásárolt szavazatok, botrányos elnökválasztás: legitim vezetője lett-e az Országos Cigány Önkormányzatnak?

 

A Kontraszt vendége volt Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke és Kozák János.

Tovább...
 
Magyarország lesz a soros elnöke a Roma Integráció Évtizede Programnak
Hírek - Belföld
2007-04-03 17:22
ImageBulgária után 2007. július 1-től Magyarország lesz a Roma Integráció Évizede Program soros elnöke. A kormány ezen a héten tárgyalja az elnökséghez kapcsolódó program tervezeteket -mondta Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök egy roma integárációról tartott fővárosi konferncián hétfőn.
Tovább...
 
Szakmai önkormányzat lesz az OCÖ - mondta Kolompár Orbán
Hírek - Belföld
2007-04-03 16:02

ImageKolompár Orbán megfogalmazta: az Országos Cigány Önkormányzatnak nagy kihívásnak kell megfelelnie: meg kell fogalmaznia, mire van szüksége a roma társadalomnak.

Tovább...
 
Visszasírja az Orbán-kormány cigánypolitikáját Farkas Flórián
Hírek - Belföld
2007-04-03 01:00
Image
A Lungo Drom vezetője szerint a kormánynak a Fidesz cigánypolitikáját kellene követnie. Farkas Flórián Gyurcsány Ferenc beszédére reagált.
Farkas Flórián, a Fidesz parlamenti képviselője az MTI-nek adott nyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt semmit sem tett a cigányság integrációja érdekében azon kívül, hogy a magyarországi cigányságot cigányul köszöntötte a parlamentben.
Tovább...
 
Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat
Hírek - Belföld
2007-03-21 10:49

Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ); a szervezet közgyűlése hétfőn tartotta alakuló ülését Budapesten.

Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10921 - 10959 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2018-07-22
  Ma szeretnénk kicsit elvonulni és magunkkal foglalkozni. Csendesen olvasgatnánk, vagy zenét hallgatnánk. Ha nagyon fáradtak vagyunk, akkor jó ötlet beiktatni egy délutáni szundikálást. Ma törődjünk intim testrészeinkkel! Ehhez kaphatóak eszközök és folyadékok a gyógyszertárakban. Különösen figyeljünk erre, ha olyan helyeken járunk, ahol esélyünk van fertőzéseket összeszedni. Alkalmazzuk, amikor például uszodában voltunk.
 • Heti wellness horoszkóp 2018.július 22-től 28-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2018-07-21
  Ma féltékeny hangulatban leszünk, szívesen kémkedünk kedvesünk után. Ha másnak is tetszik, akkor éktelen haragra gerjedhetünk. Óvakodjunk a botrányos jelenetektől, ez nem viszi előre a kapcsolatot! Ma kitartóan dolgozunk, ha igazán érdekel minket a munkánk, akkor szinte fanatikus módon kezeljük a feladatainkat. Akkor vagyunk elégedettek, ha maximális teljesítményt tudunk kisajtolni magunkból.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2018.július 21-től 27-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • MIKOR REPÜLJÖN KI EGY GYERMEK A CSALÁDI FÉSZEKBŐL?
  Manapság egyre inkább kitolódik a szülőktől való leválás ideje olyan értelemben, hogy noha a felnőttéválás fizikai szinten az életkornak megfelelően történik, a lélekben és a pszichében ez a folyamat még messze alulmarad, mivel a szülőkkel élő "gyermek" még nem tanult meg felelősséget vállalni önmagáért. Ennek többféle okai vagy kifogásai lehetnek, az egyetemi tanulmányoktól kezdve az egyéb egzisztenciális okokig, de az bizonyos, hogy a felnőttéválás akkor kezdődik el igazán, amikor az ember már nem valakire támaszkodva éli az életét.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek