Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Gyermekmesék hitről, élményekről, szeretetről
Hírek - Belföld
2007-04-05 13:47
ImageGaburiné Nyíri Krisztina Egy roma szív című verseskötete 2005-ben jelent meg. Ezúttal egy szélesebb olvasóközönséghez szólt, meséivel - amelyek a hitről, élményekről, szeretetről, példa értékű magatartásról, reményről szólnak – elsősorban a gyerekekhez szeretne eljutni.
Tovább...
 
Lemondott Molnár Lajos
Hírek - Belföld
2007-04-04 20:37

ImageGyurcsány Ferenc miniszterelnök elfogadta Molnár Lajos egészségügyi miniszter lemondását. Az Egészségügyi Minisztérium élére a koalíciós megállapodás szerint az SZDSZ jogosult minisztert jelölni.

Az új miniszter hivatalba lépéséig a tárcát helyettesítési jogkörében

április 6-ától Horváth Ágnes államtitkár irányítja.

Tovább...
 
Lukács Lakatos Christy - Időjárás jelentés "Romából"
Hírek - Belföld
2007-04-04 01:00

ImageSzeles, borús napokat élhettünk meg az elmúlt időkben a roma politikai térségekben. A meghökkentően rideg időjárás változás oka az úgynevezett erkölcsi és bizalmi szegmens vitathatósága.

 

Ki a jó politikus, ki képvisel minket  korrekten és egyáltalán ki mit tesz az érdekünkben? Nos, a kérdés sokrétű, ahogyan a cigányság is. Mentalitás, kultúra, világnézet, megélt  pozitív és negatív tapasztalatok az „ÉLET” mindennapjai.

Tovább...
 
"Balhés" cím
Hírek - Belföld
2007-04-04 14:48
ImageA Roma Sajtóközpont (RSK) tiltakozó nyilatkozatot adott ki a Hírextra.hu portálon az Országos Cigány Önkormányzat megismételt elnökválasztása kapcsán kiadott híranyaguk címe miatt. A Hírextra túlzottnak találja az RSK érzékenységét, de bocsánatot kért az érintettektől.
Tovább...
 
Czene Gábor: Balhé van
Hírek - Belföld
2007-04-04 13:25

ImageA papírformának kedvenc szokása, hogy rendre felborul, de átlagos esetben legalább előzetes esélylatolgatásra jó. Segít felmérni az erőviszonyokat. A cigány közéletben viszont nincs papírforma. Pontosabban van, csak úgy hívják: bizonytalanság, kiszámíthatatlanság, zűrzavar.

 

Bármi előfordulhat, és legfeljebb az okoz meglepetést, ha kivételesen nem történik meglepetés. Esküdt ellenségek borulnak egymás vállára, vagy szövetségesek válnak esküdt ellenséggé. Nincs jelentősége, következő alkalommal majd fordul a kocka. Az adott szónak éppen úgy nincs becsülete, ahogyan az írásban rögzített megállapodásnak sincs.

Tovább...
 
Szerkesztőség heti videó ajánlata
Hírek - Belföld
2007-04-04 18:10

 

Image 

 

Légy szabad! Élvezd az életet! Élvezd a zenét!

NE háborúzz!

 

Járóka Sándor énekel
Kerestem a boldogságom
Tovább...
 
Gyurcsány: Mi is cigányok vagyunk - Farkas: Semmi nem történt
Hírek - Belföld
2007-04-04 12:54
ImageA cigányok kirekesztése elleni küzdelmet európai üggyé kell tenni - mondta a miniszterelnök a Magyar Tudományos Akadémián tartott roma oktatásügyi konferencián. Farkas Flórián szerint viszont Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt semmit sem tett a cigányság integrációja érdekében.
Tovább...
 
Az NCA Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma pályázatot hirdet
Hírek - Belföld
2007-04-04 11:15
ImageAz NCA Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására / NCA-ORSZ-07. A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás.

A pályázat beadásának határideje: 2007. április 25.
Tovább...
 
DARÓCZI ÁGNES - BÁRSONY JÁNOS - Paradigmaváltás
Hírek - Belföld
2007-04-04 11:04
ImageThomas Kuhn írja a paradigmaváltás szükségességéről, hogy egy tudományterületen akkor van válság, ha az eddigi fogalmak már nem tudják pontosan leírni azt a helyzetet, amit a tudomány észlel.
Tovább...
 
Az EU tagállamok készek arra, hogy fellépjenek a romák integrációjáért
Hírek - Belföld
2007-04-04 10:42
ImageAz Európai Unió majd minden országában a körülbelül 12 milliós roma népesség ugyanazokat a hátrányokat szenvedi el a szegregált oktatatás és a cigány gyerekek indokolatlanul fogyatékossá minősítése miatt - mondta Mohácsi Viktória európai parlamenti képviselő kedden a témában rendezett kétnapos nemzetközi konferenciát záró budapesti sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Meghívó - Deák Ferenc Közéleti Klub
Hírek - Belföld
2007-04-04 10:25
Image
 
A Deák Ferenc Közéleti Klub
tisztelettel meghívja Önt
Konvergencia vagy divergencia?
Kormányzati botladozás – gazdasági krízis
című klubestjére.
 
Időpont: 2007. április 5. csütörtök, 19 óra

Tovább...
 
Pusoma Dénes kálváriája megihlette a filmvilágot
Hírek - Belföld
2007-04-04 01:00

ImageA Roma magazin április 2-i adásának vendége Ragályi Elemér rendező

 

Törvénysértő volt, ezért meg kell ismételni az Országos Cigány Önkormányzat alakuló ülését.

 

Pusoma Dénes kálváriája megihlette a filmvilágot.

 

Tovább...
 
A Jobbik a cigányságért aggódik
Hírek - Belföld
2007-04-03 17:35
ImageBalczó Zoltán szerint sohasem általánosítottak, amikor "cigánybűnőzésről" beszélnek, nem a cigányság egészére gondolnak.
Tovább...
 
Az új elnök...
Hírek - Belföld
2007-04-03 22:20

ImageA Vendégasztalnál Kolompár Orbán,

az Országos Cigány Önkormányzat elnöke.

Tovább...
 
Megvásárolt szavazatok
Hírek - Belföld
2007-04-03 21:50

ImageA kisebbség kisebbsége választott elnököt szombaton. Átcsábított képviselők, megvásárolt szavazatok, botrányos elnökválasztás: legitim vezetője lett-e az Országos Cigány Önkormányzatnak?

 

A Kontraszt vendége volt Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke és Kozák János.

Tovább...
 
Magyarország lesz a soros elnöke a Roma Integráció Évtizede Programnak
Hírek - Belföld
2007-04-03 17:22
ImageBulgária után 2007. július 1-től Magyarország lesz a Roma Integráció Évizede Program soros elnöke. A kormány ezen a héten tárgyalja az elnökséghez kapcsolódó program tervezeteket -mondta Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök egy roma integárációról tartott fővárosi konferncián hétfőn.
Tovább...
 
Szakmai önkormányzat lesz az OCÖ - mondta Kolompár Orbán
Hírek - Belföld
2007-04-03 16:02

ImageKolompár Orbán megfogalmazta: az Országos Cigány Önkormányzatnak nagy kihívásnak kell megfelelnie: meg kell fogalmaznia, mire van szüksége a roma társadalomnak.

Tovább...
 
Visszasírja az Orbán-kormány cigánypolitikáját Farkas Flórián
Hírek - Belföld
2007-04-03 01:00
Image
A Lungo Drom vezetője szerint a kormánynak a Fidesz cigánypolitikáját kellene követnie. Farkas Flórián Gyurcsány Ferenc beszédére reagált.
Farkas Flórián, a Fidesz parlamenti képviselője az MTI-nek adott nyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt semmit sem tett a cigányság integrációja érdekében azon kívül, hogy a magyarországi cigányságot cigányul köszöntötte a parlamentben.
Tovább...
 
Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat
Hírek - Belföld
2007-03-21 10:49

Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ); a szervezet közgyűlése hétfőn tartotta alakuló ülését Budapesten.

Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10921 - 10959 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-09-27
  Ma tele vagyunk ötletekkel és szabadságvággyal. Nem szívesen tartjuk be a szabályokat, már ha egyáltalán hajlandóak vagyunk az elvárások szerint viselkedni. Kreativitásunk szárnyal, mindenre van egy jó ötletünk! Ma a lábszárunk kerül előtérbe, erre a testrészünkre jobban kell vigyáznunk. Ha visszeres panaszaink vannak, akkor menjünk el egy boltba, ahol gyógytermékeket vásárolhatunk. Itt biztosan találunk egy gyógy harisnyát, mely segíthet a panasz mérséklésében.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.szeptember 26-tól október 2-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-09-26
  A mai napon elemi igényünkké válhat, hogy szabadnak érezhessük magunkat. Csináljunk magunknak önálló programot, találkozhatunk a barátainkkal. Az sem baj, ha nem kedvesünkkel töltjük a délutánt! Ma vigyázzunk a bokánkra! Ezt akkor tehetjük meg, ha kényelmes cipőt hordunk. Óvakodjunk a magas saroktól, hiszen egy rossz lépés következtében kificamodhat a bokánk. Inkább válasszunk egy kényelmes darabot, ami megfelelően tartja a lábunkat.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 25-től október 1-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk