Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében *** A nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést *** A családoknak biztonságra van szükségük a boldogsághoz *** Magyarország pályára állt, újra van jövőnk *** Egyre jobban rezeg a léc a plakátolást tiltó törvénynél *** Elhunyt Rostás László, a halasi cigány önkormányzat elnöke *** Kikelt magából Lázár János egy lakossági fórumon *** A Momentum az ATV-nek: Nem fogunk össze Karácsonyékkal ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Az osztrák elnökség bemutatkozása Strasbourgban
Hírek - Külföld
2006-01-18 10:18
Az osztrák elnökség bemutatkozása StrasbourgbanWolfgang osztrák kancellár mutatta be az osztrák soros elnökség programját Strasbourgban. A székfoglalót parlamenti vita követte, melyen két magyar képviselo szólalt fel.
Tovább...
 
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztek
Hírek - Külföld
2006-01-17 15:18
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztekJáróka Lívia uniós néppárti képviselo szerint az EU kormányai hangzatos ígéreteken kívül eddig nagyon keveset tettek a cigányellenesség kérdésében. A politikus egy mai megemlékezésen hangsúlyozta: a roma holokauszt történetének oszinte feldolgozása nélkül a cigányság jelenlegi és jövobeni problémáinak orvoslása elképzelhetetlen.
Tovább...
 
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen
Hírek - Külföld
2006-01-17 12:18
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen Tíz év szabadságvesztéssel és 150 ezer euró pénzbüntetéssel sújtható buncselekmény vádjával indult eljárás az elzászi Ensisheim polgármestere ellen, aki a kisváros határában román és horvát romák táborhelyét hat csendor jelenlétében maga gyújtotta fel - írják a francia napilapok.
Tovább...
 
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott Magyarországnak
Hírek - Külföld
2006-01-11 13:30
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott MagyarországnakKonkrét és szerkezeti jellegu intézkedéseket tartalmazó programkiegészítést vár Magyarországtól szeptember elsejéig az Európai Bizottság a euróövezetbe lépést megelozo felkészülésrol szóló konvergenciaprogramról szerdán kiadott értékelésében. A testület egyúttal felkérte a kormányt, "tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy idei és késobbi államháztartási célkituzéseit teljesíteni tudja".
Tovább...
 
A magyaroknak nem kell a .eu
Hírek - Külföld
2006-01-05 14:18

A magyaroknak nem kell a .euEurópában nagy siker a december 7. óta az internetcímekhez kérheto .eu kiterjesztés, a magyar cégek és intézmények viszont egyelore nem kapkodnak utána. Annál kapósabbak a .eu végu, ismertebb magyar nevek külföldön: némelyikre már több regisztrációs igény is érkezett a címkiosztást végzo EURID-hoz.

 

Tovább...
 
Európai Parlament - mi várható 2006-ban?
Hírek - Külföld
2006-01-05 12:18

Európai Parlament - mi várható 2006-ban?Az idei év a munkavállalók mobilitásának európai éve lesz. Ezt a témakört Brüsszel azért állítja előtérbe, hogy élénkítse az Európai Unió munkaerőpiacát, és ösztönözze az embereket a külföldi munkavállalásra. Az Európai parlament számára egyébként 2006 vitákkal teli évnek ígérkezik, s ezek a viták várhatóan különösen a szolgáltatások szabad mozgására vonatkozó jogszabályokkal kapcsolatban erosödnek majd fel.

 

 

Tovább...
 
Orosz - Ukrán gázár vita
Hírek - Külföld
2006-01-02 12:18

Európa energiaválságnak nézhet elébe az orosz-ukrán gázár-vita miatt.Európa energiaválságnak nézhet elébe az orosz-ukrán gázár-vita miatt. Ukrajna: Oroszország gazdaságilag zsarol.
 

A kijevi vezetés jelezte, kész akár nemzetközi döntőbíróság előtt is bizonyítani a gázárvitában képviselt álláspontjának igazát. Az osztrák, a német, az olasz és a francia gazdasági minisztériumok vezetői közös levélben szólították fel Ukrajnát és Oroszországot, tartsa fenn az országukba irányuló gázszállítmányok jelenlegi szintjét.

Tovább...
 
Budapesti top 20 Brüsszelnek - Jövő nyárra készül el az uniós támogatású projektek listája
Hírek - Külföld
2005-12-29 01:00
Budapesti top 20 Brüsszelnek - Jövo nyárra készül el az uniós támogatású projektek listájaBrüsszel megnyitja a bőségszarut Budapest előtt, de csak 2007 után. Demszky Gábor főpolgármester óriási sikerként értékelte, hogy az Európai Unió 2007 és 2013 közötti költségvetésébol olyan nagyvárosi - így Budapestet is érintő - gondok megoldására is jut pénz, amelyekre eddig nem.

A magyar fováros is pályázhat tömegközlekedési vagy városrehabilitációs projektekkel uniós pénzekre.
Tovább...
 
Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címre
Hírek - Külföld
2005-12-23 01:00
Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címreMagyarország a héten hivatalosan is eljuttatta Pécs város pályázatát az Európa Kulturális Fovárosa 2010 címre az Európai Unió intézményeihez; a pályázatot Bozóki András kulturális miniszter a kormány nevében az Európai Bizottságnak, az Európai Parlamentnek, a Régiók Bizottságának és az Európai Tanácsnak küldte meg.    
Tovább...
 
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja Ukrajnát
Hírek - Külföld
2006-03-02 10:09
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja UkrajnátA Human Rights Watch nemzetközi jogvédo szervezet a nok megkülönböztetésével, rasszizmussal és kszenofóbiával, a HIV-fertozöttek jogainak megsértésével, az emberkereskedelem elleni harc nem megfelelo hatékonyságával és a menekültekkel való rossz bánásmóddal vádolta meg Ukrajnát.
Tovább...
 
Nemzetközi nőnap
Hírek - Külföld
2006-03-06 12:09

Járóka LíviaJáróka Lívia a Nemzetközi Nőnap alkalmából az Európai Bizottság vezetoivel találkozik
ENP-ED Képviselőcsoport Európai Parlament

 

Március 8-án, a kora délelotti órákban - a Nemzetközi Nonapon - Járóka Lívia (ENP-ED, Fidesz) a Noi Jogi Bizottság tagjaként, az Európai Néppárti Képviselocsoportot képviselve részt vesz az Európai Parlament Nojogi és Esélyegyenloségi Bizottsága által szervezett találkozón.

Tovább...
 
Európa Tanács - európai kisebbség
Hírek - Külföld
2006-03-09 12:09
Taubner ZoltánTaubner Zoltán, strasbourgi magyar nagykövet az Európa Tanács magyar képviseletérol, a Frunda-ügyrol és a romákról.

Taubner Zoltán 2002 szeptemberében érkezett meg - immár másodjára - Strasbourgba. 1996 és 2000 tavasza között már dolgozott itt, mint elso beosztott diplomata, az akkori nagykövet helyetteseként.
Tovább...
 
Az Európai Roma Jogok Központjának (ERRC) főbb hírei 2006. februárjából
Hírek - Külföld
2006-03-13 12:09
ERRCPereskedés

2006. január 24-én az ERRC beadvánnyal fordult a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához egy romániai rendori túlkapás ügyében. A Pendele család a Targu Frumos nevu romániai falu piacán árult zöldségeket és gyümölcsöket.
Tovább...
 
Roma határozat az Európai Néppárt kongresszusán
Hírek - Külföld
2006-03-30 15:11

Az Európai Néppárt március 30-31-én sorra kerülo római kongresszusán bemutatásra kerül az Orbán Viktor kezdeményezésére összehívott néppárti munkacsoport által készített program, mely az európai romák helyzetének javítását tuzi ki célul.

  

Tovább...
 
Közlemény
Hírek - Külföld
2006-04-04 19:18

Európai ParlamentMohácsi Viktória, az Európai Parlament képviseloje, Liberális Frakció

Kövér László - remélhetoleg tájékozatlansága okán - a magyar állampolgárainak nagy csoportját sértette meg nemrégiben a berhidai választási fórumon. Miközben a jelenlegi kormány oktatáspolitikáját bírálta, aggasztó kijelentéseket tett; a sajtó beszámolója szerint a FIDESZ választmányának elnöke kiállt a kisgyerekek szegregálása, megalázása, megbuktatása mellett.

Tovább...
 
Járóka Lívia: "A többséghez képest tíz évvel kevesebbet élnek az európai romák"
Hírek - Külföld
2006-04-06 13:18
Járóka LíviaMinoségileg sokkal rosszabb a romák egészségügyi ellátása - vélte az Európai Parlamentben az egészségügyi világnap alkalmából kiadott állásfoglalás strasbourgi plenáris vitájában Járóka Lívia (Fidesz-MPSZ) magyar képviselo, Olajos Péter (MDF) pedig az egészségügyben dolgozók képzésének, bérezésének, munkakörülményeinek alulfinanszírozottságáról beszélt.
Tovább...
 
Az Európai Roma Jogok Központjának (ERRC) főbb hírei 2006. márciusából
Hírek - Külföld
2006-04-21 13:18
ERRCPereskedés

Az ERRC 1999 szeptemberében panasszal fordult az Emberi Jogok Európai Bíróságához a roma származású cseh Hasan Krasniki ügyében, akit kábítószer birtoklással és eloállítással vádoltak meg két névtelen tanú vallomása alapján. A cseh hatóságok annak ellenére ítélték el Krasnikit, hogy a vádlott nem is tartózkodott a buncselekmény elkövetésének idején végig Csehországban.
Tovább...
 
Románia felkészületlenül is beléphet az Unióba
Hírek - Külföld
2006-05-09 14:11
Napokon belül bejelentik keleti szomszédunk 2007-es csatlakozását.Napokon belül bejelentik keleti szomszédunk 2007-es csatlakozását.

Már szövegezési szakaszban van az Európai Bizottság jelentése Románia és Bulgária felkészültségérol. A május 16-án nyilvánosságra kerülo országértékelés a kiszivárgott információk szerint a két állam nyilvánvaló felzárkózási hiányosságai ellenére ragaszkodni fog a 2007-es céldátumhoz.
Tovább...
 
Az Európai Parlament első roma nőjogi dokumentuma a Járóka-jelenté
Hírek - Külföld
2006-04-25 13:18
Járóka LíviaAz Európai Parlament Nojogi és Esélyegyenloségi Bizottsága ma nagy többséggel elfogadta Járóka Lívia saját kezdeményezésu jelentését a roma nok helyzetérol az Európai Unióban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10921 - 10953 / 10953

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Augusztusi arcválasztó teszt - válassz és kattints!
  Melyik arc a legszimpibb neked? Csak rá kell kattintanod és kiderül, mi dolgotok van egymással! Egy közös út első lépése, vagy egy fontos gondolat, esetleg egy ajándék, amit neked tartogat? Válassz!
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2017.augusztus 20-tól 26-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-08-20
  Ma jókedvűen ébredünk, optimista hangulatban indul a nap. Szívesen lógjuk el a napot a munkatársakkal, a kemény munkához nem sok kedvünk van. Az érdekes feladatoknak azonban nagyon örülünk. Érzékenyebbé válhat a keringési rendszerünk, ezért jó, ha ma nem erőltetjük meg magunkat különösebben, hanem pihenünk. Ha hajlamunk van rá, hogy a vállaink, hátunk izomzata fájdalmasan bemerevedjék, akkor ezzel számolnunk kell a mai napon.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.augusztus 19-től 25-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-08-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, - nincs ínyünkre a kíméletlen munkahelyi robot. A kritikának sem örülünk, napokra megsértődünk a bírálat miatt. Visszavonulunk és egyedül nyalogatjuk a sebeinket. Ma a gyomrunk lesz érzékenyebb, a nehéz, vagy túl zsíros ételek nagyon megterhelik emésztőrendszerünket. A hangulatunknak is jót tesz, ha inkább csak könnyű ételeket fogyasztunk. Együnk inkább kevesebbet, de naponta többször. Főleg zöldfélét fogyasszunk!
 

Bulvár hírek

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

Kósa titkára elismerte, hogy ő szervezte a Jobbik-plakátok átragasztását

2017. April 25.

article thumbnailA személyi titkár aktivistákat toborzó levelében azt írta korábban, hogy „szeretnék különféle szövegekkel feldíszíteni” a Jobbik óriásplakátjait.
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek