Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

GYEA

gyea.jpg

Europa Hungary Program

C-PRESS-PR-LOGO.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Magyarország lesz a soros elnöke a Roma Integráció Évtizede Programnak
Hírek - Belföld
2007-04-03 17:22
ImageBulgária után 2007. július 1-től Magyarország lesz a Roma Integráció Évizede Program soros elnöke. A kormány ezen a héten tárgyalja az elnökséghez kapcsolódó program tervezeteket -mondta Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök egy roma integárációról tartott fővárosi konferncián hétfőn.
Tovább...
 
Szakmai önkormányzat lesz az OCÖ - mondta Kolompár Orbán
Hírek - Belföld
2007-04-03 16:02

ImageKolompár Orbán megfogalmazta: az Országos Cigány Önkormányzatnak nagy kihívásnak kell megfelelnie: meg kell fogalmaznia, mire van szüksége a roma társadalomnak.

Tovább...
 
Visszasírja az Orbán-kormány cigánypolitikáját Farkas Flórián
Hírek - Belföld
2007-04-03 01:00
Image
A Lungo Drom vezetője szerint a kormánynak a Fidesz cigánypolitikáját kellene követnie. Farkas Flórián Gyurcsány Ferenc beszédére reagált.
Farkas Flórián, a Fidesz parlamenti képviselője az MTI-nek adott nyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt semmit sem tett a cigányság integrációja érdekében azon kívül, hogy a magyarországi cigányságot cigányul köszöntötte a parlamentben.
Tovább...
 
Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat
Hírek - Belföld
2007-03-21 10:49

Megalakult a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ); a szervezet közgyűlése hétfőn tartotta alakuló ülését Budapesten.

Tovább...
 
Uniós figyelmeztetés Belgrádnak
Hírek - Külföld
2006-02-27 15:10
Uniós figyelmeztetés BelgrádnakAz Európai Unió külügyminiszterei hétfoi brüsszeli tanácskozásukon felszólították Szerbiát, hogy szolgáltasson ki minden vádlottat a Hágai Nemzetközi Törvényszéknek. A külügyminiszterek a várakozásokkal ellentétben nem zárolták Szerbia és Montenegró stabilizációs és társulási tárgyalásait az EU-val.
Tovább...
 
Uniós jelentés a romákról
Hírek - Külföld
2006-02-16 11:10
Uniós jelentés a romákról A strasbourg-i Európa Tanács emberjogi biztosa jelentést írt az Európában élo romákkal szembeni diszkriminációról. Alvaro Gil-Robles szerint a legtöbb tagországban a romák nem képesek arra, hogy megfeleloen érvényesítsék alapveto jogaikat. Magyarországot a romák lakhatási körülményei és az iskolai elkülönítés miatt bírálta a biztos. (RSK)
Tovább...
 
Brüsszeli vihar, Made in Romani
Hírek - Külföld
2006-02-08 11:10

Brüsszeli vihar, Made in RomaniMíg kedden bemutatták az Európai Parlamentben a Made in Romania címu, a csángó gyerekekrol szóló filmet, a hét végén a Gajdár nevu csángó településen a helyi pap megfélemlítéssel próbálta megakadályozni, hogy a falubeliek magyar oktatásban részesítsék gyerekeiket.

 

Tovább...
 
Az Európai Roma Jogok Központja : 2005 novemberi és 2006 januári összefoglalója
Hírek - Külföld
2006-02-07 11:10
ImageAz Európai Roma Jogok Központjának (ERRC) fobb tevékenységei 2005. novembere és 2006. januárja között.
Tovább...
 
Az osztrák elnökség bemutatkozása Strasbourgban
Hírek - Külföld
2006-01-18 10:18
Az osztrák elnökség bemutatkozása StrasbourgbanWolfgang osztrák kancellár mutatta be az osztrák soros elnökség programját Strasbourgban. A székfoglalót parlamenti vita követte, melyen két magyar képviselo szólalt fel.
Tovább...
 
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztek
Hírek - Külföld
2006-01-17 15:18
Járóka elégedetlen az európai kormányok teljesítményével - A roma holokausztra emlékeztekJáróka Lívia uniós néppárti képviselo szerint az EU kormányai hangzatos ígéreteken kívül eddig nagyon keveset tettek a cigányellenesség kérdésében. A politikus egy mai megemlékezésen hangsúlyozta: a roma holokauszt történetének oszinte feldolgozása nélkül a cigányság jelenlegi és jövobeni problémáinak orvoslása elképzelhetetlen.
Tovább...
 
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen
Hírek - Külföld
2006-01-17 12:18
Nem volt engedélye. Eljárás indult a romák táborát felgyújtó polgármester ellen Tíz év szabadságvesztéssel és 150 ezer euró pénzbüntetéssel sújtható buncselekmény vádjával indult eljárás az elzászi Ensisheim polgármestere ellen, aki a kisváros határában román és horvát romák táborhelyét hat csendor jelenlétében maga gyújtotta fel - írják a francia napilapok.
Tovább...
 
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott Magyarországnak
Hírek - Külföld
2006-01-11 13:30
Az Európai Bizottság szeptember 1-jei határidot szabott MagyarországnakKonkrét és szerkezeti jellegu intézkedéseket tartalmazó programkiegészítést vár Magyarországtól szeptember elsejéig az Európai Bizottság a euróövezetbe lépést megelozo felkészülésrol szóló konvergenciaprogramról szerdán kiadott értékelésében. A testület egyúttal felkérte a kormányt, "tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy idei és késobbi államháztartási célkituzéseit teljesíteni tudja".
Tovább...
 
A magyaroknak nem kell a .eu
Hírek - Külföld
2006-01-05 14:18

A magyaroknak nem kell a .euEurópában nagy siker a december 7. óta az internetcímekhez kérheto .eu kiterjesztés, a magyar cégek és intézmények viszont egyelore nem kapkodnak utána. Annál kapósabbak a .eu végu, ismertebb magyar nevek külföldön: némelyikre már több regisztrációs igény is érkezett a címkiosztást végzo EURID-hoz.

 

Tovább...
 
Európai Parlament - mi várható 2006-ban?
Hírek - Külföld
2006-01-05 12:18

Európai Parlament - mi várható 2006-ban?Az idei év a munkavállalók mobilitásának európai éve lesz. Ezt a témakört Brüsszel azért állítja előtérbe, hogy élénkítse az Európai Unió munkaerőpiacát, és ösztönözze az embereket a külföldi munkavállalásra. Az Európai parlament számára egyébként 2006 vitákkal teli évnek ígérkezik, s ezek a viták várhatóan különösen a szolgáltatások szabad mozgására vonatkozó jogszabályokkal kapcsolatban erosödnek majd fel.

 

 

Tovább...
 
Orosz - Ukrán gázár vita
Hírek - Külföld
2006-01-02 12:18

Európa energiaválságnak nézhet elébe az orosz-ukrán gázár-vita miatt.Európa energiaválságnak nézhet elébe az orosz-ukrán gázár-vita miatt. Ukrajna: Oroszország gazdaságilag zsarol.
 

A kijevi vezetés jelezte, kész akár nemzetközi döntőbíróság előtt is bizonyítani a gázárvitában képviselt álláspontjának igazát. Az osztrák, a német, az olasz és a francia gazdasági minisztériumok vezetői közös levélben szólították fel Ukrajnát és Oroszországot, tartsa fenn az országukba irányuló gázszállítmányok jelenlegi szintjét.

Tovább...
 
Budapesti top 20 Brüsszelnek - Jövő nyárra készül el az uniós támogatású projektek listája
Hírek - Külföld
2005-12-29 01:00
Budapesti top 20 Brüsszelnek - Jövo nyárra készül el az uniós támogatású projektek listájaBrüsszel megnyitja a bőségszarut Budapest előtt, de csak 2007 után. Demszky Gábor főpolgármester óriási sikerként értékelte, hogy az Európai Unió 2007 és 2013 közötti költségvetésébol olyan nagyvárosi - így Budapestet is érintő - gondok megoldására is jut pénz, amelyekre eddig nem.

A magyar fováros is pályázhat tömegközlekedési vagy városrehabilitációs projektekkel uniós pénzekre.
Tovább...
 
Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címre
Hírek - Külföld
2005-12-23 01:00
Brüsszelben Pécs pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címreMagyarország a héten hivatalosan is eljuttatta Pécs város pályázatát az Európa Kulturális Fovárosa 2010 címre az Európai Unió intézményeihez; a pályázatot Bozóki András kulturális miniszter a kormány nevében az Európai Bizottságnak, az Európai Parlamentnek, a Régiók Bizottságának és az Európai Tanácsnak küldte meg.    
Tovább...
 
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja Ukrajnát
Hírek - Külföld
2006-03-02 10:09
Egy jogvédo szervezet rasszizmussal vádolja UkrajnátA Human Rights Watch nemzetközi jogvédo szervezet a nok megkülönböztetésével, rasszizmussal és kszenofóbiával, a HIV-fertozöttek jogainak megsértésével, az emberkereskedelem elleni harc nem megfelelo hatékonyságával és a menekültekkel való rossz bánásmóddal vádolta meg Ukrajnát.
Tovább...
 
Nemzetközi nőnap
Hírek - Külföld
2006-03-06 12:09

Járóka LíviaJáróka Lívia a Nemzetközi Nőnap alkalmából az Európai Bizottság vezetoivel találkozik
ENP-ED Képviselőcsoport Európai Parlament

 

Március 8-án, a kora délelotti órákban - a Nemzetközi Nonapon - Járóka Lívia (ENP-ED, Fidesz) a Noi Jogi Bizottság tagjaként, az Európai Néppárti Képviselocsoportot képviselve részt vesz az Európai Parlament Nojogi és Esélyegyenloségi Bizottsága által szervezett találkozón.

Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10882 - 10920 / 10922

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • A vágy, mint Sátánelv
  Mindennek ellen tudsz állni, kivétel a kisértések? Akkor vajon a vágyaid teremtő, vagy sátáni arcát ismered? A vágy és a teremtő, akaró, jövőt formáló képzelet a leghasznosabb tanítómesterünk, és a legerőteljesebb sátánelv.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.május 27-től június 2-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-05-27
  Ma minden új információnak örülünk, - szívesen pletykálkodunk a kollégákkal. Ne sértsük meg egymás azzal, hogy valótlan állításokat terjesztünk! Jobb, ha szem előtt tartjuk: ami nem a mi dolgunk, abba ne avatkozzunk bele! Ma a kezeinkre kell jobban odafigyelnünk. Érzékenyebbek lesznek, és egyben sérülékenyebbek. Legyünk óvatosabbak a konyhai szerszámokkal, éles eszközökkel. Ha a kezünk gyakran repedezik ki, akkor inkább mosogassunk gumikesztyűben.
 • 7 lépés +1 mágia, hogy a férfi beléd szeressen! (Csak nőknek!)
  Van az a pillanat, amikor meglátod, és tudod, hogy KELL a pasi, és bármit, de bármit megtennél, hogy megkapd? Na akkor vesd be ezt a mágiát, amit parapszichológusunk elárul! Csak nőknek!
  image
 • Heti szexhoroszkóp 2017.május 26-tól június 1-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

Kósa titkára elismerte, hogy ő szervezte a Jobbik-plakátok átragasztását

2017. April 25.

article thumbnailA személyi titkár aktivistákat toborzó levelében azt írta korábban, hogy „szeretnék különféle szövegekkel feldíszíteni” a Jobbik óriásplakátjait.
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

Gyászol a magyar sport, elhunyt az olimpiai bajnok

2017. April 23.

article thumbnailMeghalt Földi Imre, a magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka.
Teljes cikk

További hírek