Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

"Auschwitz után nem lehet büntetlenül zsidózni, cigányozni"
Hírek - Belföld
2007-04-16 08:11
ImageBudapest a holokausztra emlékezett.
Erős rendőri védelem mellett, de rendbontásoktól mentesen zajlott a holokausztra való emlékezés tegnap Budapesten.
Tovább...
 
Felvonulással emlékeznek a holokausztra
Hírek - Belföld
2007-04-15 13:45
ImageFáklyás felvonulással emlékeznek meg vasárnap azokról, akiket a nyilasok 1944-45-ben a jeges Dunába lőttek. A Terror Háza Múzeum előtt a Zeneakadémia 50 fős kórusa ad koncertet. A holokauszt történetének leggyorsabb deportálási akciója 1944. április 16-án kezdődött: a hatóságok 56 nap alatt 437 ezer zsidót küldtek Magyarországról Auschwitz-Birkenauba.
Tovább...
 
Némák maradnak a romák a magyar médiában
Hírek - Belföld
2007-04-15 13:39
ImageArctalan tömegként ábrázolja a média a cigányokat, politikusokat szólaltat meg helyettük, és csak akkor kerülnek szóba, ha az nem jár profitkieséssel - többek között ezeket rója fel egy új tanulmány a magyar újságoknak, rádióknak és tévéknek. A Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke szerint pedig a médiában sokszor csak "nagylelkű bohócokként" használják a romákat, miközben átlagemberként nem mutatják meg őket.
Tovább...
 
Kultúrájuk felélesztésére szövetkeztek a roma vajdák
Hírek - Belföld
2007-04-15 13:32
ImageOrszágos szövetséget alapítottak a roma vajdák a cigány nyelv és kultúra újjáélesztésének megsegítésére. A szövetség tagjai intézményes formában képviselnék az oláh cigányokat, politizálni azonban nem szeretnének.
Tovább...
 
Sólyom László roma művészeket és tudósokat fogadott
Hírek - Belföld
2007-04-15 13:23
ImageAz államfő a Nemzetközi Roma Nap ünnepségén leszögezte: a cigányságnak nem asszimilációra, a többségi társadalomban való feloldódásra van szüksége, hanem identitásának megőrzésére. A köztársasági elnök a Nemzetközi Roma Nap alkalmából a média, a roma kulturális és tudományos élet több mint félszáz jeles képviselőjét fogadta pénteken a Sándor-palotában.
Tovább...
 
Romák miatt járnak városi iskolába
Hírek - Belföld
2007-04-14 20:44
ImageA roma többségű intézményekből kiíratják gyerekeiket a nem romák.
Egy-egy kistelepülésen, de akár városban is a nem roma szülők gyermekeiket egyre nagyobb arányban „veszik ki” a helyi iskolából, vagy már be sem íratják oda. „A tanulás nehézségei, a beilleszkedési zavarok, a fegyelem hiánya" — általában így indokolják döntésüket
Tovább...
 
MEGHÍVÓ
Hírek - Belföld
2007-04-13 21:37
Image
 
A Deák Ferenc Közéleti Klub
tisztelettel meghívja Önt

Vigyázó szemetek
Belgrádra vessétek!
Magyar életlehetőségek a Délvidéken

 
című klubestjére.
Tovább...
 
Nemzetközi Roma Nap
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:44
ImageNemzetközi Roma Nap
Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesület
Budapest, 2007.04.13

 

 

Tovább...
 
'Emlékező macskakövek' hazánkban is
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:29
ImageNémetország után Magyarországon is útjára indul az „Emlékező macskakövek” projekt. 1943 és 1945 között zsidók és romák milliói tűntek el Európa városaiból és falvaiból - legtöbbször anélkül, hogy maradandó nyomot hagytak volna maguk után. A Stolperstein-ok - nyersfordításban „botlató kövek” - ezeket a hiányzó nyomokat teszik újra láthatóvá: a kölni művész, Gunter Demnig által macskakövekre applikált réztáblákon az elhurcoltak utolsó lakhelye előtt szembesülünk a személyek adataival.
Tovább...
 
Ma ünnepeljük a költészetet
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:25
ImageMa van a költészet napja, ez alkalomból megemlékezéseket, könyvbemutatókat, felolvasásokat, dedikálásokat, konferenciákat tartanak országszerte.
Tovább...
 
Tüntetnek a csehországi romák
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:20
ImageIdegengyűlölő kijelentései miatt a csehországi roma civil szerveződések vezetői feljelentették Jirí Cuneket, a kormánykoalícióhoz tartozó Kereszténydemokrata-Néppárt(KDU-CSL) elnökét, aki a prágai kabinet régiófejlesztési minisztere és egyik kormányalelnöke.
Tovább...
 
Negyedmilliárd forint a roma kkv-knak
Hírek - Belföld
2007-04-10 23:22
ImageA Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) pályázatot hirdet a magyarországi roma mikro-, kis-, és középvállalkozások (kkv) piaci esélyeit és versenyképességét javító fejlesztések és beruházások támogatására a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzatból (KKC) - mondta Lakatos Sándor, a tárca társadalmi felelősségvállalásért felelős igazgató kedden az MTI-nek.
Tovább...
 
Domino - 2007. április 10.
Hírek - Belföld
2007-04-10 23:11

ImageDomino - 2007. április 10.

 

 

 

Vendégek: Kolompár Orbán az OCÖ elnöke
ifj. Bogdán János az OCÖ szóvivője
Balogh József az MCF elnök-helyettese
Rauch Edit - Esélyegyenlőségi szakállamtitkár

Műsorvezető: Joka Daróczi János

Tovább...
 
Magyar évad New Yorkban
C-PRESS - Videógaléria
2007-04-10 13:57

ImageVendégasztalnál: Orsós László Jakab

a New York-i Magyar Kulturális Központ igazgatója

Tovább...
 
Nemzetközi Roma Nap Kalocsán az Európai Unió támogatásával
Hírek - Belföld
2007-04-09 16:34
ImageNemzetközi roma napot tartottak vasárnap Kalocsán az Európai Unió és Kalocsa város anyagi támogatásával, a kalocsai Phralipe Független Cigány Szervezet rendezésében. A kalocsai sportcsarnokban több száz roma jelent meg, közöttük nagy számban gyerekek.
Tovább...
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Hírek - Belföld
2007-04-07 12:14
 
Baxtali Patradyi Savore Zhenenge!
 
 
 
A Húsvét története
Hírek - Belföld
2007-04-07 18:05
ImageTörténeti visszatekintés
A régi korok emberei sok szállal kapcsolódtak a természethez. Munkájukat, mindennapi életük rendjét, örömeiket, bánataikat is befolyásolta a természet örök változása. A tél és a nyár kettősében, az élet és a halál párhuzamát látták. Mindezek szabályozták életüket, melyet az ünnepek felosztottak kisebb - nagyobb szakaszokra.
Tovább...
 
NEMZETKÖZI ROMA NAP
Hírek - Belföld
2007-04-07 11:45

ImageA szocialista párt politikusa, Teleki László is több jelentős romaprogramot dolgozott már ki. A Magyar Szocialista Párt országgyűlési frakciója támogatja a kormány minden olyan programját, amely lehetővé teszi a magyarországi romák helyzetének további javítását.
 

Tovább...
 
SZONETT - Sztinka Mercedes blues-estje
Hírek - Belföld
2007-04-07 11:56
Egy este a blues szerelmeseinek és Shakespeare
szerelmeseinek. Nő, Blues és Shakespeare: tökéletes
konstelláció. A szív szavai és a szív hangjai, ahogy csak
egy  nő lelkéből szólhat: a szonett örök kérdéseinek
őszinteségével az életről, szerelemről, szépségről,
fájdalomról és szenvedélyről...
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10882 - 10920 / 10960

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-11-20
  Ma barátságos hangulatban leszünk, szívesen ismerünk meg új barátokat. Természet szeretetünk is megnyilvánulhat, - mozgassuk át tagjainkat a friss levegőn. Vegyük elő futócipőnket és irány a kilométerek! Ma megfájdulhat a comb területe. Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorban állásokat. Különösen akkor, ha nem is vagyunk edzésben. Ha sportolnánk, akkor ma még lényegesebb, hogy megfelelő mennyiségű bemelegítő gyakorlatot végezzünk!
 • Heti munkahoroszkóp 2017.november 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-11-19
  Ma mindent úgy szeretnénk tenni, ahogyan kedvünk tartja. Nem tűrjük a korlátozásokat, zokon vesszük, ha családtagjaink ránk telepednek és megmondják, hogy mit tegyünk. Ahol csak tudjuk, átlépjük a határokat. Ma a visszér problémája nyilvánulhat meg erőteljesebben. A panaszt nem szabad elhanyagolni. Szélsőséges esetben fekélyes bőrtünet is lehet az elhanyagolt visszérbetegség eredménye. Kezdeti stádiumban segíthetnek a gyógytermékek.
 • Heti wellness horoszkóp 2017.november 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Pozitív megerősítés vs karma
  A pozitív megerősítés működésének megértéséhez képzelj el egy fogkrémes tubust. A tubus legvégén van az a pozitív életérzés, amit át szeretnél élni. Ahhoz, hogy ez a tied legyen, ki kell nyomnod azt, ami még tubusban - vagyis a tudatalattidban - benne van. Ha ismételsz egy megerősítést, az kibuktatja, a felszínre hozza azokat a blokkokat, tévedéseket, nem-tudásokat, karmikus terheket, amik beépültek a tudatalattidba és ezért akadályoznak.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek