Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében *** A nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést *** A családoknak biztonságra van szükségük a boldogsághoz *** Magyarország pályára állt, újra van jövőnk *** Egyre jobban rezeg a léc a plakátolást tiltó törvénynél *** Elhunyt Rostás László, a halasi cigány önkormányzat elnöke *** Kikelt magából Lázár János egy lakossági fórumon ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

MEGHÍVÓ
Hírek - Belföld
2007-04-13 21:37
Image
 
A Deák Ferenc Közéleti Klub
tisztelettel meghívja Önt

Vigyázó szemetek
Belgrádra vessétek!
Magyar életlehetőségek a Délvidéken

 
című klubestjére.
Tovább...
 
Nemzetközi Roma Nap
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:44
ImageNemzetközi Roma Nap
Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesület
Budapest, 2007.04.13

 

 

Tovább...
 
'Emlékező macskakövek' hazánkban is
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:29
ImageNémetország után Magyarországon is útjára indul az „Emlékező macskakövek” projekt. 1943 és 1945 között zsidók és romák milliói tűntek el Európa városaiból és falvaiból - legtöbbször anélkül, hogy maradandó nyomot hagytak volna maguk után. A Stolperstein-ok - nyersfordításban „botlató kövek” - ezeket a hiányzó nyomokat teszik újra láthatóvá: a kölni művész, Gunter Demnig által macskakövekre applikált réztáblákon az elhurcoltak utolsó lakhelye előtt szembesülünk a személyek adataival.
Tovább...
 
Ma ünnepeljük a költészetet
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:25
ImageMa van a költészet napja, ez alkalomból megemlékezéseket, könyvbemutatókat, felolvasásokat, dedikálásokat, konferenciákat tartanak országszerte.
Tovább...
 
Tüntetnek a csehországi romák
Hírek - Belföld
2007-04-13 13:20
ImageIdegengyűlölő kijelentései miatt a csehországi roma civil szerveződések vezetői feljelentették Jirí Cuneket, a kormánykoalícióhoz tartozó Kereszténydemokrata-Néppárt(KDU-CSL) elnökét, aki a prágai kabinet régiófejlesztési minisztere és egyik kormányalelnöke.
Tovább...
 
Negyedmilliárd forint a roma kkv-knak
Hírek - Belföld
2007-04-10 23:22
ImageA Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) pályázatot hirdet a magyarországi roma mikro-, kis-, és középvállalkozások (kkv) piaci esélyeit és versenyképességét javító fejlesztések és beruházások támogatására a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzatból (KKC) - mondta Lakatos Sándor, a tárca társadalmi felelősségvállalásért felelős igazgató kedden az MTI-nek.
Tovább...
 
Domino - 2007. április 10.
Hírek - Belföld
2007-04-10 23:11

ImageDomino - 2007. április 10.

 

 

 

Vendégek: Kolompár Orbán az OCÖ elnöke
ifj. Bogdán János az OCÖ szóvivője
Balogh József az MCF elnök-helyettese
Rauch Edit - Esélyegyenlőségi szakállamtitkár

Műsorvezető: Joka Daróczi János

Tovább...
 
Magyar évad New Yorkban
C-PRESS - Videógaléria
2007-04-10 13:57

ImageVendégasztalnál: Orsós László Jakab

a New York-i Magyar Kulturális Központ igazgatója

Tovább...
 
Nemzetközi Roma Nap Kalocsán az Európai Unió támogatásával
Hírek - Belföld
2007-04-09 16:34
ImageNemzetközi roma napot tartottak vasárnap Kalocsán az Európai Unió és Kalocsa város anyagi támogatásával, a kalocsai Phralipe Független Cigány Szervezet rendezésében. A kalocsai sportcsarnokban több száz roma jelent meg, közöttük nagy számban gyerekek.
Tovább...
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Hírek - Belföld
2007-04-07 12:14
 
Baxtali Patradyi Savore Zhenenge!
 
 
 
A Húsvét története
Hírek - Belföld
2007-04-07 18:05
ImageTörténeti visszatekintés
A régi korok emberei sok szállal kapcsolódtak a természethez. Munkájukat, mindennapi életük rendjét, örömeiket, bánataikat is befolyásolta a természet örök változása. A tél és a nyár kettősében, az élet és a halál párhuzamát látták. Mindezek szabályozták életüket, melyet az ünnepek felosztottak kisebb - nagyobb szakaszokra.
Tovább...
 
NEMZETKÖZI ROMA NAP
Hírek - Belföld
2007-04-07 11:45

ImageA szocialista párt politikusa, Teleki László is több jelentős romaprogramot dolgozott már ki. A Magyar Szocialista Párt országgyűlési frakciója támogatja a kormány minden olyan programját, amely lehetővé teszi a magyarországi romák helyzetének további javítását.
 

Tovább...
 
SZONETT - Sztinka Mercedes blues-estje
Hírek - Belföld
2007-04-07 11:56
Egy este a blues szerelmeseinek és Shakespeare
szerelmeseinek. Nő, Blues és Shakespeare: tökéletes
konstelláció. A szív szavai és a szív hangjai, ahogy csak
egy  nő lelkéből szólhat: a szonett örök kérdéseinek
őszinteségével az életről, szerelemről, szépségről,
fájdalomról és szenvedélyről...
Tovább...
 
A Fővárosi Önkormányzat Cigány Ház-Romano Kher pályázatot hirdet jogászi állás betöltésére
Hírek - Belföld
2007-04-06 19:22
ImageA Fővárosi Önkormányzat Cigány Ház-Romano Kher pályázatot hirdet jogászi állás betöltésére, 2007. május elejei kezdéssel.
Tovább...
 
A miniszterelnök húsvéti üzenete
Hírek - Belföld
2007-04-06 11:07
ImageGyurcsány Ferenc húsvét alkalmából a hasonlóságokra és a különbözőségekre hívta fel a figyelmet, melyek közös nevezőre hozhatóak. Összetartozásunk jelképének a hungarikumként megnevezett hímes tojást és locsolkodást tartja.
Tovább...
 
Nemzetközi Roma Nap Meghívó
Hírek - Belföld
2007-04-06 10:58
ImageEzúton szeretettel meghívom a Mohácsi Viktória Európai Parlamenti képviselő a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért képviselőcsoport tagja, a Kalocsa Város Polgármesteri Hivatala, és Török Gusztáv Andor polgármester támogatásával, Sztojka Katalin a Phralipe Független Cigány Szervezet Kalocsa szervezésében megrendezésre kerülő Nemzetközi Roma Napra.
Tovább...
 
Horváth Aladár összefogná a romákat
Hírek - Belföld
2007-04-05 20:51
ImageA cigánytársadalom összefogására szólított fel, pártállásra való tekintet nélkül, a népcsoport helyzetének javítása érdekében Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke és Dancs Mihály, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke csütörtökön Miskolcon.
Tovább...
 
Gyermekmesék hitről, élményekről, szeretetről
Hírek - Belföld
2007-04-05 13:47
ImageGaburiné Nyíri Krisztina Egy roma szív című verseskötete 2005-ben jelent meg. Ezúttal egy szélesebb olvasóközönséghez szólt, meséivel - amelyek a hitről, élményekről, szeretetről, példa értékű magatartásról, reményről szólnak – elsősorban a gyerekekhez szeretne eljutni.
Tovább...
 
Lemondott Molnár Lajos
Hírek - Belföld
2007-04-04 20:37

ImageGyurcsány Ferenc miniszterelnök elfogadta Molnár Lajos egészségügyi miniszter lemondását. Az Egészségügyi Minisztérium élére a koalíciós megállapodás szerint az SZDSZ jogosult minisztert jelölni.

Az új miniszter hivatalba lépéséig a tárcát helyettesítési jogkörében

április 6-ától Horváth Ágnes államtitkár irányítja.

Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10882 - 10920 / 10954

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • 7 jele annak, hogy gyógyító vagy és sámán
  A modern kultúrákban már eltűntek a sámánok, legalábbis ma már kevesebben tudnak róluk. Hiszen régen egyértelmű volt egy közösségben, hogy ki a sámán és a gyógyító, ez abszolút nem volt kérdés tárgya. De ha te is erősen vonzódsz a spiritualitáshoz és fontosnak tartod a minden összefügg mindennel elvét - amit több dimenzióban is szeretnél megérteni - akkor talán te is sámán vagy. Főleg, ha magadra ismersz az alábbi felsorolásban.
  image
 • Beléptünk a Mérleg jegyébe
  Szeptember 23-án a Nap belépett a Mérleg jegyébe és ezzel kezdetét veszi a Jupiter adományozása minden Mérleg érintettnek.
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-09-23
  Ma nagyon bizonytalanok lehetünk még a saját véleményünkben is. Az is megtörténhet, hogy az egyik pillanatban még nagyon határozottan állítunk valamit, a másikban, pedig már egyáltalán nem vagyunk biztosak a dolgunkban. Ma a szenvedélyt teljes egészében meg akarjuk élni, így nagyobb szükségünk lehet a szexre.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.szeptember 23-tól 29-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Az Univerzum jelzi ha nem vagy az utadon
  Lehet, hogy nem vagy mindig tisztában azzal, hogy éppen mi minek a következménye, de hidd el: az Univerzum folyamatosan küldi neked a jeleket, hogy nem az utadon jársz!
  image
 

Bulvár hírek

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

Kósa titkára elismerte, hogy ő szervezte a Jobbik-plakátok átragasztását

2017. April 25.

article thumbnailA személyi titkár aktivistákat toborzó levelében azt írta korábban, hogy „szeretnék különféle szövegekkel feldíszíteni” a Jobbik óriásplakátjait.
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek