Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Az HBO Értékesítési Asszinsztens állást hirdet
Hírek - Belföld
2007-04-19 07:28
ImageÉrtékesítési Asszinsztens pozícióba a budapesti irodájába.
Tovább...
 
Megjelent a Cigány Irodalmi Arcképcsarnok első kötete
Hírek - Belföld
2007-04-19 07:19
ImageKönyvbemutatót és díjátadót rendezett a Cigány Kulturális és Közművelődési Egyesület a Költészet Napján, azaz április 11-én este Pécsett, a Rácz Aladár Közösségi Házban. Az új kötetet – Németh János színművész segítségével – Békés Sándor újságíró mutatta be.
 
Tovább...
 
Zsigó Jenő - A nevelhetetlen többség - Amaro Drom szerkesztőségi jegyzet
Hírek - Belföld
2007-04-17 12:24

ImageNéhány emberöltő alatt megváltozott a világ. Sok gyarmattartó országból lassan már gyarmat lesz. Édes játéka az emberiségnek az „elnyomásjátszma”, amelyben – és ez nem nagyon volt korábban beszámítva – nemcsak az elnyomó tanul újabb és újabb elnyomó technikákat. Az elnyomott is tanulóképes. Kisebb részben hajlandó megtanulni és magáévá tenni az elnyomó lelkivilágát, azaz saját maga elnyomásában közreműködni, de nagyobb részben az elnyomottak a lázadás, a kitörés, a bizonyítás lehetőségeit keresik.

Tovább...
 
Osztojkán Béla - Madár népesség
Hírek - Belföld
2007-04-19 07:14
ImageTalán kezdhettem volna így: „Mi, őfelsége a Nép!..”, csakhogy, azonmód le kellene fékeznem magamat, mert ebből az abszurdnak tűnő kezdő mondatból az derült volna ki, hogy magam is a nagyotmondások bűnébe esem, mert hát – uramisten –, hol vagyunk mi Nép, és mitől is lennénk felségesek, amikor egyetlen eredetmondánkból is az olvasható ki, hogy valaha ágról ágra, országról országra szálló madarak voltunk, ám gazdag mezőre lelvén szárnyaink elcsökevényesedtek, elnehezültek (magyarán: ellustultak, eltunyultak), és a könnyű ég helyett a sáros vagy poros földön maradtunk s „így lettünk madarakból emberek”, felséges cím nélkül, amolyan se keze se lába madár népesség.
Tovább...
 
Komár: "Gyűlölöm a kommunistákat, ha magyar, ha cigány és akkor is, ha zsidó"
Hírek - Belföld
2007-04-18 10:28

ImageBotrány tört ki Komár László solymári fellépésén.

Az énekes - aki állítólag nem ivott - fennhangon szidta a kommunistákat, de zsidózott és a melegeket is negatív előjellel említette.

Tovább...
 
Cigánygyűlölet - Miért bújnak el a diplomás romák?
Hírek - Belföld
2007-04-18 10:22
ImageAz intelligens romák többsége, ha csak teheti, elbújik, nem szívesen vállalja, vagy vallja be származását. ők ugyanis sokkal jobban érzik azt az erősen fajgyűlölő hangulatot, amivel a magyar emberek körbeveszik a roma kisebbséget – mely egyébként hazánk legnagyobb kisebbségi csoportja is egyben. Diplomás romákat kérdeztünk a mindennapjaikról. Megdöbbentő vallomások.
Tovább...
 
Kereszttűz
Hírek - Belföld
2007-04-18 08:04
ImageZéró tolerancia...
Vendég: Kondorosi Ferenc
az igazságügyi tárca államtitkára
Tovább...
 
Farkas Flórián és Kolompár Orbán összeborul?
Hírek - Belföld
2007-04-18 07:46
ImageKiegyensúlyozott, botrányoktól mentes, és új szakmai alapokon kíván dolgozni az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) testületében Farkas Flórián és Kolompár Orbán, ezért egy közös együttműködési megállapodást készít elő a Lungo Drom és a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF) - tájékoztatott a két roma szervezet elnöke kedden.
Tovább...
 
Kiírták a Gazdasági Minisztérium roma kisvállalkozás-fejlesztési pályázatát
Hírek - Belföld
2007-04-17 21:19
ImageNagy eredményként könyveli el Lakatos Sándor a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium munkatársa, hogy a pályázható összeg nem csökkent a tavalyihoz képest, változatlanul 250 millió forintot tudnak szétosztani.
Tovább...
 
Az Il Ferro fizet, vagy megfizet?
Hírek - Belföld
2007-04-17 20:52
ImageA világhálós fórumokat ellepő csalódott és egyre dühösebb ügyfelek pedig hol testi fenyítéssel, az irodák átrendezésével fenyegetőznek, hol meg súlyos pereket helyeznek kilátásba, ha nem kapják vissza legalább a belépti díjukat.
Tovább...
 
Sajtóközlemény - Gyermekjogi közmeghallgatás az Európai Parlamentben
Hírek - Belföld
2007-04-17 21:04
Image2007. április 17-én került megrendezésre a gyermekek jogairól szóló közmeghallgatás a brüsszeli Európai Parlamentbe. A meghallgatás célja, hogy magas színtű szakmai háttért biztosítson egy Európai Uniós színtű gyermekjogi stratégia kialakításához és a témában előterjesztett Európai Parlamenti jelentéshez.
Tovább...
 
MÉGIS KINEK A HOLOCAUSTJA?
Hírek - Belföld
2007-04-17 11:58
ImageMiért nincs Cigány Holocaust emlékház?
Miért nincs Mária Terézia és II. József cigány törvénytár és kutató központ? De miért nincs semmilyen cigány emlékbizottság, még doni sem, pedig cigány baka is megfagyott a Don-kanyarban.
Tovább...
 
Díjat nyert "A mi cigánylányunk" Brüsszelben
Hírek - Belföld
2007-04-17 09:34
ImageHargitai Miklós kapta az Európai Bizottság egyik diszkriminációellenes újságíródíját a Népszabadság Online-on publikált, A mi cigánylányunk című cikkéért – jelentette be Vladimír Spidla, a témában illetékes biztos hétfőn Brüsszelben. A díj az Európai Bizottság kezdeményezése azoknak az újságíróknak a kitüntetésére, akik munkájukkal hozzájárulnak a sokszínűség és a diszkrimináció jobb megértéséhez.
Tovább...
 
Szerkesztőség heti videó ajánlata
Hírek - Belföld
2007-04-17 08:31
ImageBoross Lajos és zenekara
Bangó Margit énekel
Tovább...
 
Cím Nap Story
Hírek - Belföld
2007-04-16 09:58
ImageA holokauszt áldozatairól...

- David Admon
  (Izrael magyarországi nagykövete),
- Breuer Péter

Tovább...
 
Ki emlékszik a arra a 70 ezer romára, akiket a nácik meggyilkoltak?
Hírek - Belföld
2007-04-16 08:18
ImageCholi daróczi József szerint elveszik halottaik emlékét, noha 70 ezer cigány öltek meg a nácik.
 
Tovább...
 
"Auschwitz után nem lehet büntetlenül zsidózni, cigányozni"
Hírek - Belföld
2007-04-16 08:11
ImageBudapest a holokausztra emlékezett.
Erős rendőri védelem mellett, de rendbontásoktól mentesen zajlott a holokausztra való emlékezés tegnap Budapesten.
Tovább...
 
Felvonulással emlékeznek a holokausztra
Hírek - Belföld
2007-04-15 13:45
ImageFáklyás felvonulással emlékeznek meg vasárnap azokról, akiket a nyilasok 1944-45-ben a jeges Dunába lőttek. A Terror Háza Múzeum előtt a Zeneakadémia 50 fős kórusa ad koncertet. A holokauszt történetének leggyorsabb deportálási akciója 1944. április 16-án kezdődött: a hatóságok 56 nap alatt 437 ezer zsidót küldtek Magyarországról Auschwitz-Birkenauba.
Tovább...
 
Némák maradnak a romák a magyar médiában
Hírek - Belföld
2007-04-15 13:39
ImageArctalan tömegként ábrázolja a média a cigányokat, politikusokat szólaltat meg helyettük, és csak akkor kerülnek szóba, ha az nem jár profitkieséssel - többek között ezeket rója fel egy új tanulmány a magyar újságoknak, rádióknak és tévéknek. A Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke szerint pedig a médiában sokszor csak "nagylelkű bohócokként" használják a romákat, miközben átlagemberként nem mutatják meg őket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10882 - 10920 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Most éljük a lélek forradalmát
  Neale Donald Walsh 33 könyvet írt a kortárs spiritualitásról és annak a mindennapi életben való gyakorlásáról. A Beszélgetések Istennel című sorozat kilenc könyve közül hét bejutott a New York Times bestseller listájára, sőt, az első könyv 134 hétig az első helyen tartotta magát. Az író most exkluzív interjút adott az Everness Fesztivál közönségének, amelyben azt is megosztotta, miért is tartja kiemelkedően fontosnak a hasonló rendezvényeket.
  image
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2018.május 24-től 30-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2018-05-24
  Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, nem léteznek számunkra középutas megoldások. Vagy rajongásig szeretünk, vagy gyűlölködünk. Az utóbbi nem vezet csak sértődéshez és a kapcsolatok végleges megromlásához. Ma alhasunk lesz érzékenyebb, foglalkozhatunk a nőgyógyászati panaszok kezelésével. A cickafark ülőfürdővel kezelhetjük a női panaszokat. Ha gombás fertőzést kaptunk, akkor a mai napon érdemes megkezdeni a kezelést. Kérjük ki nőgyógyászunk tanácsát!
 • Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Ikrek jegyében áll!
  Ma a Nap jegyet váltott és átlépett az Ikrek havába. Hogy milyen jót tartogat ez az égi esemény az Ikrek és a Nyilas jegy szülötteinek? 2018. novemberében a tranzit Jupiter végre hazatér, azaz belép a Nyilas jegyébe és csodában részesíti majd egy évig saját gyermekeit, azaz a Nyilasokat és a vele szemben levő Ikreket is. Egy kis ízelítő a csodákból!
  image
 • Heti vagyonhoroszkóp 2018.május 23-tól 29-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek