Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Sajtóközlemény - Mohácsi és Teleki üdvözli Kaltenbach értékelését
Hírek - Belföld
2007-05-10 08:01
ImageMohácsi Viktória Európai Parlamenti képviselő és Teleki László Országgyűlési képviselő ezúton üdvözli Kaltenbach Jenő, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogok Országgyűlési Biztosa 2006. évi beszámolóját, mely a 12 éves gyakorlatnak megfelelően magas szakmai színvonalon tárgyalja a romákat érintő problémákat, valamint azokra adott kormányzati válaszokat.
Tovább...
 
Fél éve nem kaptak választ miért nem használhatják a létesítményt
Hírek - Belföld
2007-05-10 07:47
ImageA Heves megyei önkormányzat és az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) támogatása ellenére az állami vagyonkezelő máig nem adta a Parádi Cigány Kisebbségi Önkormányzat kezelésébe az UTE egykori kékestetői síházát - jelentette be szerdán Egerben a kisebbségi önkormányzat elnöke, hozzátéve: azt feltételezik, hogy "a romák nemkívánatosak Kékestetőn".
Tovább...
 
Vízkorlátozás miatt tiltakoznak a romák
Hírek - Belföld
2007-05-10 07:39
ImageNegyvenkét, többségében romák lakta hatvani lakásban korlátozta a vízszolgáltatást a Heves Megyei Vízmű Rt. - jelentette be szerdán Egerben a megyei és az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat "összekötője". Ebben a helyzetben, a helyi önkormányzat lakástámogatási alapjából segítséget kellene nyújtani a korlátozás megszüntetése érdekében - közölte Berkes Elemér.
Tovább...
 
Egy roma egyetemista írása
Hírek - Belföld
2007-05-09 14:10

ImageAmaroDrom - 2007 febr. 10/old.

"Ami az ország és a cigányság helyzetét illeti,

azok széttartanak"

 

Tovább...
 
Cigány szervezetek, működési támogatások
Hírek - Belföld
2007-05-09 11:12

ImageMagyar Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi,

civil- és vallásügyi bizottsága
Az Országgyűlés /2007. OGY határozata

a nemzeti és etnikai kisebbségi szervezetek

költségvetési támogatásáról

 

Tovább...
 
A Magyar Nemzeti Cigányzenekar Bécsben
Hírek - Belföld
2007-05-09 07:24
ImageIllényi Katica vendégszereplésével Bécsben ad koncertet a Magyar Nemzeti Cigányzenekar júniusban. Az osztrák közönségnek először nyílik alkalma arra, hogy meghallgassa ifj. Sánta Ferenc zenekarának produkcióját. Történetében először az osztrák fővárosban szerepel az 1994-ben alapított Magyar Nemzeti Cigányzenekar. A Konzerthaus-béli fellépés sztárvendége a hegedűművész Illényi Katica, aki három éves kora óta hegedül.

Tovább...
 
Osztojkán Béla - Tüntetéseink
Hírek - Belföld
2007-05-08 07:26
ImageSokan kétkedve, sokan nem is enyhe rosszindulattal, sokan pedig kifejezetten ellenséges érzülettel vették annak idején hírét az egri roma tüntetésnek, annak a tömeg-megmozdulásnak, amely úgy fog bevonulni - úgy vélem, méltán - a magyarországi cigányság történelmébe, mint valami soha meg nem ismételhető esemény, azért soha meg nem ismételhető esemény, mert ami ezután jön majd, az már nem lesz első, és bátorság sem kell majd hozzá akkora, mint kellett ehhez a mostanihoz, ehhez a - mondom - már soha meg nem ismételhető eseményhez, amely 1993. június 11-én, kora délután zajlott le Egerben, először a magyarországi cigányság történetében.
Tovább...
 
Szerkesztőség heti videó ajánlata
Hírek - Belföld
2007-05-07 08:34

ImageVII. Budapesti Roma Fesztivál

Váradi Roma Café - Szeress még

Tovább...
 
Kritikára számíthat Magyarország az Európa Tanácsban a kisebbségi nyelvek használata ügyében
Hírek - Belföld
2007-05-07 07:27
ImageNem lesz könnyű a magyar társadalomnak megemészteni azt a követelményt, hogy a még kisebbségi nyelvüket őrző hazai romáknak is illendő lenne megadni mindazt a támogatást, mint amit a határokon kívülre került magyaroknak várna el.
Tovább...
 
Negatívan viszonyul a romákhoz a csehek több mint kétharmada
Hírek - Belföld
2007-05-07 07:29
ImageNegatívan viszonyul a romákhoz a csehek több mint kétharmada - derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét szombaton hozták nyilvánosságra Prágában. A prágai STEM közvélemény-kutatási intézet felmérésének eredménye szerint csak a megkérdezettek 19 százaléka viszonyul úgy a romákhoz, mint Csehország bármely más lakosához.
Tovább...
 
Az én anyám - Bangó Margit énekel
Hírek - Belföld
2007-05-06 01:00
ImageAz én anyám - Bangó Margit énekel
Tovább...
 
MEGHÍVÓ
Hírek - Belföld
2007-05-06 01:00

ImageJő, megy a képzelődés…
az Erzsébetvárosi Gyermekjóléti Szolgálat
Firka Rajzkörének kiállítása

Balázs János Galéria                          

Tovább...
 
Sajtóközlemény - Kiemelkedő jelentőségű ítéletek a roma gyermekek iskolai szegregációjának ügyében
Hírek - Belföld
2007-05-06 13:28
ImageAlulírottak üdvözöljük a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság 2007. május 3-án kelt elsőfokú ítéletét, amelyben a Bíróság megállapítja a roma gyermekek jogellenes elkülönítésének tényét Hajdúhadház általános iskoláiban, valamint a várost és az érintett iskolákat eltiltja a további jogsértéstől.
Tovább...
 
Az országos cigány kultúrház sorsa: Pusztulásra ítélve
Hírek - Belföld
2007-05-04 07:33
ImageLakópark épülhet a tavaly novemberben leégett Országos Cigány Információs és Művelődési Központ helyén, ha az országos roma önkormányzatnak sikerül túladnia az épületen. A kultúrházat működtető közhasznú társaság az elmúlt években komoly tartozásokat halmozott fel, az önkormányzat vezetői a végelszámolást fontolgatják.
Tovább...
 
Elmeszelték a romákat külön tanító iskolákat
Hírek - Belföld
2007-05-04 07:18
ImageA roma gyerekeket jogellenesen oktatják külön iskolákban a Hajdú-Bihar megyei Hajdúhadházon - állapította meg csütörtöki elsőfokú ítéletében a megyei bíróság. A város két általános iskolája ellen egy civil szervezet indított pert, azért, mert szerintük a város iskolái olyan épületeket működtetnek, ahol kizárólag cigány gyerekek tanulnak.
Tovább...
 
Roma magazin - 2007. május 2.
Hírek - Belföld
2007-05-03 09:21
ImageGandhi Napok a pécsi gimnáziumban. Fotókiállítás a fővárosban, E-tanulási rendszer és mi újság a Ternipe együttes házatáján - többek közt ezek a témák is szóba kerülnek a magazin május 2-i adásában.
Tovább...
 
Győzike! Miért kell a pisztoly?
Hírek - Bulvár
2007-05-03 08:13
ImageSalgótarján - "Ha valaki bánt minket, esküszöm, lelövöm!” - ígéri Gáspár Győzike (33). Hogy nem a levegőbe beszél, azt bizonyítja, hogy vásárolt magának egy Glock 19 márkájú pisztolyt is, amelyet mindig magánál hord. Az sem érdekli, hogy nincs fegyvertartási engedélye, így, ha elkapják a rendőrök, akár 5 év börtönt is rásózhatnak. Meg akarja védeni magát és a családját. A roma showman elvesztette minden realitásérzékét. A fenyegető üzenetek és a múlt heti zsaroló levél megtette a hatását: vásárolt magának egy pisztolyt, s a család nőtagjait is felfegyverezte gázspray-vel és viperával.

Tovább...
 
"Gyilkos és áruló" - hová tűntek Kádár csontjai (és Kádárné urnája)?
Hírek - Belföld
2007-05-03 07:40
ImageMeggyalázták Kádár János síremlékét a fővárosi Fiumei úti temetőben szerdán; a koporsót felfeszítették, elképzelhető, hogy a csontokat is elvitték a tettesek - közölte a rendőrség. A miniszterelnök és több párt is elítélte a sírrongálást. A Budapesti Temetkezési Intézet vezérigazgatója közölte, növelik a biztonsági őrök számát.
Tovább...
 
Fenyegetés miatt maradt el az SZDSZ majális
Hírek - Belföld
2007-05-02 08:19
ImageFenyegetés miatt maradt el az SZDSZ majális...
- Balczó Zoltán (Jobbik),
- telefonon: Badacsonyi Szabolcs (SZDSZ)
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10843 - 10881 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek