Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Győzike! Miért kell a pisztoly?
Hírek - Bulvár
2007-05-03 08:13
ImageSalgótarján - "Ha valaki bánt minket, esküszöm, lelövöm!” - ígéri Gáspár Győzike (33). Hogy nem a levegőbe beszél, azt bizonyítja, hogy vásárolt magának egy Glock 19 márkájú pisztolyt is, amelyet mindig magánál hord. Az sem érdekli, hogy nincs fegyvertartási engedélye, így, ha elkapják a rendőrök, akár 5 év börtönt is rásózhatnak. Meg akarja védeni magát és a családját. A roma showman elvesztette minden realitásérzékét. A fenyegető üzenetek és a múlt heti zsaroló levél megtette a hatását: vásárolt magának egy pisztolyt, s a család nőtagjait is felfegyverezte gázspray-vel és viperával.

Tovább...
 
"Gyilkos és áruló" - hová tűntek Kádár csontjai (és Kádárné urnája)?
Hírek - Belföld
2007-05-03 07:40
ImageMeggyalázták Kádár János síremlékét a fővárosi Fiumei úti temetőben szerdán; a koporsót felfeszítették, elképzelhető, hogy a csontokat is elvitték a tettesek - közölte a rendőrség. A miniszterelnök és több párt is elítélte a sírrongálást. A Budapesti Temetkezési Intézet vezérigazgatója közölte, növelik a biztonsági őrök számát.
Tovább...
 
Fenyegetés miatt maradt el az SZDSZ majális
Hírek - Belföld
2007-05-02 08:19
ImageFenyegetés miatt maradt el az SZDSZ majális...
- Balczó Zoltán (Jobbik),
- telefonon: Badacsonyi Szabolcs (SZDSZ)
Tovább...
 
"Feketét fehéren" - rendezvény a diszkrimináció ellen Pécsett
Hírek - Belföld
2007-04-27 07:47
Image"Feketét fehéren" címmel a diszkrimináció ellen tart rendezvényt május 11-én a Cigány Szociális és Művelődési Módszertani Bázis Pécsett - közölte az esemény főszervezője a baranyai megyeszékhelyen csütörtökön, sajtótájékoztatón. A pécsi kispiacon roma és nem roma képzőművészek, zenészek, táncosok, színészek lépnek fel, hogy felhívják a figyelmet a cigányság "pozitív és negatív diszkrimináció közötti kiúttalan tévelygésére" - mondta Orsós Ferenc.

Tovább...
 
Koalíciós viszály a fővárosban
Hírek - Belföld
2007-04-26 18:04
ImageKoalíciós feszültséghez vezetett a Fővárosi Közgyűlésben csütörtökön az SZDSZ-nek az a javaslata, hogy halasszák el az észak-budai kórházak integrációját. Így nem folytatható tovább a koalíciós együttműködés - jelentette ki Steiner Pál, az MSZP-frakció vezetője újságírók előtt, a közgyűlés ülésének szünetében. Demszky Gábor szerint a csütörtöki ülés csak akkor folytatódhat, ha a szocialisták kompromisszumkészek.
Tovább...
 
Zsarolják Győzit!
Hírek - Bulvár
2007-04-26 14:42
ImageSalgótarján - Tízmillió forintot követelnek tőle, mindeközben halálosan meg is fenyegették Gáspár Győzőt (33) és családját - értesült a Blikk. Úgy tudjuk, a roma showmantől ismeretlenek egy levélben követelték a milliókat, és hogy a helyzet komolyságát nyomatékosítsák, még egy sörétes vadásztöltényt is mellékeltek a henger alakú küldeményhez.
Tovább...
 
Az Országos Cigány Önkormányzat Cigány nyelvtanfolyama
C-PRESS - Hozzászólás nélkül
2007-04-26 13:42
Image2007-ben, megfelelő jelentkező esetén, NYÁRI-SZÜNIDEI kurzust indít, amely államilag elfogadott középfokú, "C" típusú nyelvvizsgára készíti fel hallgatóit. Jelentkezés és bővebb információ:
Goman Renáta, tel: 321-6857
 
Putnokon a CKÖ demonstrációs bizottságot állít fel
C-PRESS - Hozzászólás nélkül
2007-04-26 12:45

ImagePutnokon, a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat demonstrációs bizottságot állít fel, jelentette be a helyi CKÖ testülete. A bizottságot a következő okok miatt kínvánják létrehozni:

 

1 Szociális segélyek megvonása

2 Lakásfentartási támogatás megvonása, és viszafizetése
3 Bódé-rendszer megszüntetése
4 Rendszertelen kifizetések
5 Szegregáció megszüntetése
6 Egy független jegyző megnevezése ugyan is Tanner János jegyző, összeférhetetlen!

 

CKÖ testület Putnok, 2007. április 26. 

 
Győzikét kitagadták a vajdák
Hírek - Bulvár
2007-04-26 11:09
ImageViharos fogadtatása volt a hétfő esti Győzike show-nak. A tarjáni rapper magára vonta a cigányság haragját azzal, hogy kisomfordált a templomból, amikor vajdának kellett volna felesküdnie. A cigányok körében hatalmas megtiszteltetésnek számító címet Bea kedvéért utasította vissza, s másra már nem is számíthat, a romák ugyanis hátat fordítottak neki. Zajos viszhangja támadt a legutóbbi Győzike show-nak: a cigányság képviselői úgy érzik, hogy a roma rapper megalázta, nevetségessé tette övéit, amikor az utolsó pillanatban megfutamodott vajdává avatása elől.


Tovább...
 
Lezárult a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon a Hajdúhadház elleni iskolai szegregációs per
Hírek - Belföld
2007-04-25 15:10
ImageA bizonyítás lezárult a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon tegnap a Hajdúhadház elleni iskolai szegregációs perben. Mégsem hirdettek ítéletet abban a szegregációs perben, amelyet az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány indított Hajdúhadház önkormányzata, és két általános iskolája ellen, azzal az indokkal, hogy jogellenesen különítik el a roma gyermekeket.

Tovább...
 
180 éve hunyt el Bihari János
Hírek - Belföld
2007-04-25 07:35
ImageSzáznyolcvan éve, 1827. április 26-án hunyt el Bihari János zeneszerző, cigányprímás, ahogy Liszt Ferenc írta róla: "a cigány virtuozitás legismertebb, legünnepeltebb képviselője." 1764. október 21-én született Nagyabonyban, ahol apja, Bihari Ferenc szintén hegedűs volt. Gyermek- és serdülőkorát a Győr megyei Bőnyön töltötte. 24 éves korában Szerdahelyen feleségül vette a mindössze 16 éves Banyák Évát, a neves szerdahelyi cimbalmos, Banyák Simon lányát.
Tovább...
 
Roma magazin - 2007. április 23.
Hírek - Belföld
2007-04-25 07:16
ImageRoma magazin - 2007. április 23-i adása
Tovább...
 
PHARE-ban jók voltunk, és most a brüsszeli fazéknál sem állunk rossz helyen
Hírek - Belföld
2007-04-24 16:40
PHARE-ban jók voltunk, és most a brüsszeli fazéknál sem állunk rossz helyenBrüsszel elfogadta az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) keretében, a következő 7 évben rendelkezésre álló 7 ezer milliárd forint felosztását - mondta el a Független Hírügynökségnek a fejlesztéspolitikai kormánybiztos kedden. Az Unió kifogásai miatt csak a források 2 százalékát, körülbelül 120 milliárd forintot kellett átcsoportosítani. Ebből a pénzből a kormány egy fejlesztési tartalékot hozott volna létre, amelynek forrásait végül a különböző ágazati programok között osztják fel, közölte a a fejlesztéspolitikai kormánybiztos.
Tovább...
 
Szerkesztőség heti videó ajánlata
Hírek - Belföld
2007-04-24 07:40
ImageVera Bila - Kana sas terni
Tovább...
 
Nem kizárt egy újabb roma "svédület"
Hírek - Belföld
2007-04-24 07:21
ImageElkészült a magyarországi romák tavalyi svédországi kivándorlásáről szóló jelentés. Több jel is arra utal, hogy a magyarországi romák svédországi kivándorlását valaki Malmőből szervezte és irányította - derül ki a külügyi és a szociális tárca a "Svédországban menedékjogot kérő roma lakosság helyzetéről" című beszámolójából.
Tovább...
 
Vajda Imre: Roma politika - roma politikusok- roma értelmiség
Hírek - Belföld
2007-04-23 08:09

ImageMielőtt a fenti témáról fejteném ki álláspontomat, fontosnak tartom a politika fogalmának körülírását. Tény, hogy az ember, másokkal együtt társadalomban él, amit természeti adottságnak lehet tekinteni, és ahol az együttélés formáit, kereteit az emberek határozzák meg.

 

 

 

Vajda Imre, Choli Daróczi József,

Heizer Antal, Kállai Katalin

és Kolompár Orbán

Tovább...
 
Gyurcsány: euro 2010-2014 között
Hírek - Belföld
2007-04-20 09:17
ImageMagyarország 2010-2014 között vezetheti be az eurót - jelentette ki Gurcsány Ferenc miniszterelnök a Pénzügyminisztérium és a Magyar Nemzeti Bank "Út az euróhoz" című csütörtöki budapesti konferenciáján. A konveregenciaprogram teljesítése után, megállapodáson alapuló jövedelem és fejlesztéspolitika kidolgozását követően vezetheti be Magyarország az eurót - mondta Gyurcsány Ferenc.
Tovább...
 
A vén cigány - Choli Daróczi József fordítása
Hírek - Belföld
2007-04-20 09:02
A vén cigány - Choli Daróczi József fordítása cigány nyelvre
Tovább...
 
Internet kell a romák integrációjához
Hírek - Belföld
2007-04-20 08:30
ImageAz internet is elengedhetetlen a romák integrációjához a brüsszeli fórum következtetése szerint. Az információ elengedhetetlen feltétele a tudásnak, ezáltal a hátrányos helyzetű csoportok, a romák társadalmi beilleszkedésének, használjuk fel erre a modern technika, az internet vívmányait - hangoztatta Lévai Katalin (MSZP), az Európai Parlament jogi bizottságának a tagja, az úgynevezett Európai Roma Fórum elnöke szerdán Brüsszelben az általa rendezett, "Az internet szerepe a romák társadalmi integrációjában" témájú eszmecserén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10843 - 10881 / 10960

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-11-20
  Ma barátságos hangulatban leszünk, szívesen ismerünk meg új barátokat. Természet szeretetünk is megnyilvánulhat, - mozgassuk át tagjainkat a friss levegőn. Vegyük elő futócipőnket és irány a kilométerek! Ma megfájdulhat a comb területe. Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorban állásokat. Különösen akkor, ha nem is vagyunk edzésben. Ha sportolnánk, akkor ma még lényegesebb, hogy megfelelő mennyiségű bemelegítő gyakorlatot végezzünk!
 • Heti munkahoroszkóp 2017.november 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-11-19
  Ma mindent úgy szeretnénk tenni, ahogyan kedvünk tartja. Nem tűrjük a korlátozásokat, zokon vesszük, ha családtagjaink ránk telepednek és megmondják, hogy mit tegyünk. Ahol csak tudjuk, átlépjük a határokat. Ma a visszér problémája nyilvánulhat meg erőteljesebben. A panaszt nem szabad elhanyagolni. Szélsőséges esetben fekélyes bőrtünet is lehet az elhanyagolt visszérbetegség eredménye. Kezdeti stádiumban segíthetnek a gyógytermékek.
 • Heti wellness horoszkóp 2017.november 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Pozitív megerősítés vs karma
  A pozitív megerősítés működésének megértéséhez képzelj el egy fogkrémes tubust. A tubus legvégén van az a pozitív életérzés, amit át szeretnél élni. Ahhoz, hogy ez a tied legyen, ki kell nyomnod azt, ami még tubusban - vagyis a tudatalattidban - benne van. Ha ismételsz egy megerősítést, az kibuktatja, a felszínre hozza azokat a blokkokat, tévedéseket, nem-tudásokat, karmikus terheket, amik beépültek a tudatalattidba és ezért akadályoznak.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek