Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Meghívó - Tiszabura 2007.06.13
Hírek - Belföld
2007-06-02 12:46
Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek AlapítványEz úton szeretnénk meghívni az EUMAP által ’A romák minőségi oktatáshoz való egyenlő mértékű hozzájutása, Magyarország’ címmel megjelenő országjelentés iskolalátogatással egybekötött bemutatójára. A bemutató helyszíne Tiszabura, időpontja pedig 2007. június 13.
Tovább...
 
Meghívó - Koraszülöttek napja - minden tizedik gyermek koraszülött hazánkban
Hírek - Belföld
2007-06-02 12:34
Meghívó - Koraszülöttek napja - minden tizedik gyermek koraszülött hazánkbanRiasztó statisztika: kétszer annyi a koraszülött Magyarországon, mint az Európai Uniós átlag. Ez a népbetegség jobban jellemzi hazánkat, még a körülöttünk lévő országoknál is. Itthon évente 8 – 8,5 ezer csecsemő jön idő előtt világra, vagy születik 2500 gramm alatti súllyal.
Tovább...
 
A 100 tagú cigányzenekar kamarazenekara nagyszabású jótékonysági koncertett adott május 28-án
Hírek - Belföld
2007-06-01 09:16

ImageA 100 tagú cigányzenekar kamarazenekara nagyszabású jótékonysági koncertet adott május 28-án, a VI. kerületi Avilai Nagy Szent Teréz templomban.

Tekintse meg képriportunkat.

Tovább...
 
Roma magazin - 2007. május 28.
Hírek - Belföld
2007-06-01 08:47
ImageRoma magazin - 2007. május 28-i adása
Tovább...
 
Diszkirminálják a romákat
Hírek - Külföld
2007-06-01 08:44

Diszkriminálják a romákatElmarasztalta Horvátországot csütörtökön az Emberi Jogok Európai Bírósága a roma és szinti népesség hátrányos megkülönböztetése miatt.

 

 

 

Tovább...
 
Ismét balhé van az Országos Cigány Önkormányzatban
Hírek - Belföld
2007-06-01 07:41
ImageNem sikerült közös nevezőre jutnia a Lungo Dromnak és a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF)választási szövetségének az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) csütörtökön tartott közgyűlésén. A Lungo Drom kivonult a tanácsteremből - közölte Farkas Flórián, a párt vezetője az MTI-vel.
Tovább...
 
A parlamenti pártok támogatják a kisebbségi ombudsmant
Hírek - Belföld
2007-05-31 21:36
A parlamenti pártok támogatják a kisebbségi ombudsmantVárhatóan mind az öt parlamenti párt támogatni fogja Kállai Ernőt a nemzeti és etnikai jogok országgyűlési biztosa posztjára – tudta meg az MTI a frakciók több tagjától csütörtökön. A kisebbségek többsége viszont más biztost szeretne.
Tovább...
 
Roma integrációs program...
Hírek - Belföld
2007-05-31 21:22
VendégasztalRoma integrációs program...

 

 

- Csapody Miklós (MDF)

Tovább...
 
"Minden tíz halott cigányért egy zöldkártya jár"
Hírek - Belföld
2007-05-31 10:21
20070531„Jobb ma kétszázezer kínai, mint holnap hárommillió cigány” címmel tett közzé felhívást és plakátot az egyik szélsőséges párthoz kötődő internetes portál. „Minden tíz halott cigányért egy zöldkártya jár!” - hívja fel a kínaiak figyelmét a plakát. A kisebbségi ombusman szerint a közösség elleni izgatás, az egyik jogász szerint akár a népirtás előkészülete fogalmát is kimerítheti az oldal.
Tovább...
 
Pharrajimos - romák sorsa a holocaust idején
Hírek - Belföld
2007-05-31 10:17
EtnographiaVoigt Vilmos professzor tollából jelent meg a következő két ismertetés, amit szíves figyelmetekbe ajánlok!
Tovább...
 
Gáspárék hülyére veszik az országot: folytatódik a Győzike Show!
Hírek - Bulvár
2007-05-30 12:01
GyőzikeA sok ellentétes kijelentés ellenére úgy tűnik: a nyári szünet után folytatódik a Győzike Show. A hírt Gáspár Győzi és Bea asszony csak részben, míg az RTL Klub programigazgatója határozottan megerősítette. A Napi Ász úgy tudja, hogy már meg is száradt a tinta a legújabb szerződésen.
Tovább...
 
Roma integrációs program - általános vita
Hírek - Belföld
2007-05-30 10:53
MSZPA roma integrációs program sikerének egyik feltétele, hogy ne csak a romák, hanem a többségi társadalom is támogassa - mondta hétfőn az Országgyűlésben Kiss Péter.
Tovább...
 
Egy év mérlege... - Gyurcsány Ferenc (miniszterelnök)
Hírek - Belföld
2007-05-30 08:46
Több, jobb, biztonságos munkahelyet! Egy év mérlege...

- Gyurcsány Ferenc (miniszterelnök)
Tovább...
 
Athe Sam - Roma Összművészeti Fesztivál - 2007. jún 4- 10. Gödör Klub
Hírek - Belföld
2007-05-30 08:41

Athe SamAthe Sam - Roma Összművészeti Fesztivál
2007. jún 4- 10. Gödör Klub

 

A fesztiválra a belépés ingyenes! 

Tovább...
 
Összeomlás az esélyegyenlőség évében - Megszűnik a Cigány Ház?
Hírek - Belföld
2007-05-29 18:49
RomanoKherA fővárosi önkormányzat a töredékére csökkentette a Romano Kher (Cigány Ház) támogatását. Nincs pénz a számlák kifizetésére, az intézmény működésképtelenné vált.
Tovább...
 
"Ne igyunk mosatlan gyümölcslevet" - a Fábry igazság!
Hírek - Belföld
2007-05-29 18:46
ImageVan-e alapja a veszélyre felhívó kör e-maileknek?

Egy olvasó küldte az alábbi kör e-mailt a C-PRESS-nek, amit teljes terjedelmében közre adunk márcsak azért is, hogy legközelebb Ne történjen meg...
Tovább...
 
Gyurcsánynak vége
Hírek - Belföld
2007-05-29 18:35

ImageIgenis van Magyarországon társadalmi ellenállás - véli Hegedűs Zsuzsa, aki szerint Fekete-Afrikánál is rosszabb helyzetben van a hazai társadalom.

 

Igenis van Magyarországon társadalmi ellenállás - véli Hegedűs Zsuzsa, aki szerint Fekete-Afrikánál is rosszabb helyzetben van a hazai társadalom. A francia-magyar kettős állampolgár szociológus úgy látja, Gyurcsány Ferenc napjai meg vannak számlálva.

Tovább...
 
Program a romák foglalkoztatására
Hírek - Belföld
2007-05-29 18:34
ImageMa Magyarországon a roma fiatalok egyharmada, a roma nők fele dolgozik. A jövő héten induló Roma Integrációs Évtized program keretében a foglalkoztatási, oktatási, egészségügyi és lakhatási problémákra is megoldás születhet.
Tovább...
 
VEGYESVÁLTÓ - A KÖZÉRT Egyesület portrésorozata
Hírek - Belföld
2007-05-29 17:48

ImageKövetkező beszélgetőtársak:
BALOGH ATTILA, költő
GYUKICS GÁBOR, költő

Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10765 - 10803 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Most éljük a lélek forradalmát
  Neale Donald Walsh 33 könyvet írt a kortárs spiritualitásról és annak a mindennapi életben való gyakorlásáról. A Beszélgetések Istennel című sorozat kilenc könyve közül hét bejutott a New York Times bestseller listájára, sőt, az első könyv 134 hétig az első helyen tartotta magát. Az író most exkluzív interjút adott az Everness Fesztivál közönségének, amelyben azt is megosztotta, miért is tartja kiemelkedően fontosnak a hasonló rendezvényeket.
  image
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2018.május 24-től 30-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2018-05-24
  Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, nem léteznek számunkra középutas megoldások. Vagy rajongásig szeretünk, vagy gyűlölködünk. Az utóbbi nem vezet csak sértődéshez és a kapcsolatok végleges megromlásához. Ma alhasunk lesz érzékenyebb, foglalkozhatunk a nőgyógyászati panaszok kezelésével. A cickafark ülőfürdővel kezelhetjük a női panaszokat. Ha gombás fertőzést kaptunk, akkor a mai napon érdemes megkezdeni a kezelést. Kérjük ki nőgyógyászunk tanácsát!
 • Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Ikrek jegyében áll!
  Ma a Nap jegyet váltott és átlépett az Ikrek havába. Hogy milyen jót tartogat ez az égi esemény az Ikrek és a Nyilas jegy szülötteinek? 2018. novemberében a tranzit Jupiter végre hazatér, azaz belép a Nyilas jegyébe és csodában részesíti majd egy évig saját gyermekeit, azaz a Nyilasokat és a vele szemben levő Ikreket is. Egy kis ízelítő a csodákból!
  image
 • Heti vagyonhoroszkóp 2018.május 23-tól 29-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek