Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

GYEA

gyea.jpg

Europa Hungary Program

C-PRESS-PR-LOGO.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Porcelánhamisító maffia
Hírek - Belföld
2007-05-16 08:35
ImagePorcelánhamisító bandát lepleztek le a Veszprém megyei rendőrök kedden. Az akció hajnalban kezdődött és szerda reggelig is eltarthat - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dániel Tóth Zoltán, a Veszprém megyei Rendőrkapitányság ügyeletese.
Tovább...
 
Az idén 200 pályázat lesz nyitva...
Hírek - Belföld
2007-05-16 08:25
ImageAz idén 200 pályázat lesz nyitva...
Bajnai Gordon
fejlesztéspolitikai kormánybiztos
Tovább...
 
Lekezelő rendőrökre panaszkodtak a romák
Hírek - Belföld
2007-05-16 08:06
ImageTegező rendőr, jogszerűtlen kilakoltatás, rosszindulatú irodisták, cigányellenes netes fórumok - néhány a kisebbségi ombudsmanhoz érkezett 2006-os panaszok témái közül. A biztos az elmúlt évet összefoglaló beszámolójában a legtöbb figyelmet az új kisebbségi törvénynek szenteli, és megállapítja: a tavaly tesztelt új törvény alkalmatlan arra, hogy véget vessen a súlyos visszaéléseknek.
Tovább...
 
Eltűnt Salgótarjánban egy ismert cigány festő emlékére állított kisplasztika
Hírek - Belföld
2007-05-16 07:26
ImageOláh Jolán számos európai országban ismert alkotó. Sok kiállítása volt kontinens-szerte. Ma már munkáinak zöme a Rom-Art Alapítvány, a kecskeméti Magyar Naív Művészek Múzeuma és a budapesti Néprajzi Múzeum tulajdona. Most még csak feltételezés, hogy vasárnap tűnt el a bronz emlékmű, és egyelőre az is, hogy színesfém tolvajok vitték el.
Tovább...
 
Meghívó - Raatzsch Jenő André kiállítása a körzőgyárban
Hírek - Belföld
2007-05-16 07:13

 Image

 

Sok szeretettel látjuk a kiállításon és a megelőző megnyitó fogadáson május 18-án, pénteken, 19 órakor a Körzőgyárban! A kiállítás június 9-ig látogatható a Körzőgyárban: 1056 Budapest, Molnár u. 35. Nyitva: kedd-szombat 12-18.

Tovább...
 
Megjelent az AMARO DROM legújabb száma
Hírek - Belföld
2007-05-15 08:30

ImageMegjelent az AMARO DROM legújabb száma
Vegye kézbe saját sorsát, történetét, kultúráját!

Rendelje meg Ön is az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

e-mailcímen

Tovább...
 
Finanszírozási szerződés
Hírek - Belföld
2007-05-15 07:48
ImageA kulturális minisztérium és a főváros 450-450 millió forinttal támogatja ebben az évben a Budapesti Fesztiválzenekart (BFZ), valamint az együttest működtető alapítvány is kötelezettséget vállalt arra, hogy ugyanekkora összeggel járul hozzá a költségekhez. Az erről szóló szerződést hétfőn Budapesten írta alá Hiller István oktatási és kulturális miniszter, valamint Fischer Iván karmester.
Tovább...
 
Osztojkán Béla - Egy elnökválasztás anatómiája
Hírek - Belföld
2007-05-15 07:42
ImageA készületlen "korelnök", a Lungo Drom-os Drágos József, miután látva Farkas Flórián vesztét és önhatalmúlag, zűrzavaros körülmények között berekesztette az OCÖ alakuló ülését, a terembe benn maradó MCF képviselő-csoportja a soron következő korelnökkel (mint kiderült, neki kellett volna lenni az alakuló ülést levezető korelnöknek), Kertész Lóránt-tal folytatta a munkát.
Tovább...
 
Szerkesztőség heti videó ajánlata
Hírek - Belföld
2007-05-14 08:55
ImageAndo Drom együttes - Cigánytánc
Tovább...
 
Festői környezetből elköltöztetett romák vissza akarnak menni
Hírek - Belföld
2007-05-14 08:21
ImageTizenegy roma család költözött el az elmúlt években a füzéri Dankó telepről, amely festői környezetben, a várral szembeni domboldalon volt. Utóbb azonban néhány família Füzérre való visszatelepülése került szóba. A Dankó telep területe korábban az önkormányzaté volt, négy évvel ezelőtt csere folytán lett egy Budapesten élő magánszemélyé.
Tovább...
 
Netbox és wifi az európai cigányságnak
Hírek - Belföld
2007-05-14 08:14
ImageSzázdolláros laptop helyett 80 eurós felújított PC-t, és drót nélküli internethozzáférést kínál a tízmilliós európai cigányságnak a Login Initiative elnevezésű kezdeményezés. A digitális szakadékot temető projekt ötletgazdája alapító főszerkesztőnk, Nyírő András, az Európai Unió válasza Nicholas Negropontére. A rendszert Magyarországon, a belső Cserehát egyik aprófalvában már élesben tesztelik. A tomori cigányok linuxos gépeken, wifin interneteznek, és nagyon lelkesek.
Tovább...
 
Balog János az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordul
Hírek - Belföld
2007-05-14 07:44
ImageNyílt próbán "büdös cigányozta" Balog János színművészt egy táncos a Madách Színházban. Az intézmény fegyelmi eljárást indít a táncos ellen - értesült Roma Sajtóközpont. Balog János színművészt a "Volt egyszer egy csapat" nyílt próbáján "büdös cigányozta" le az egyik táncos.
Tovább...
 
A kóborló Roland háborút robbantott ki a roma arisztokraták közt
Hírek - Belföld
2007-05-14 07:31
ImageÖsszekaptak a cigányvajdák. Három megyei elöljáró neheztel Kállay Csaba országos cigányvajdára. Úgy gondolják, Kállay és a vajdaavatások "sámánja", id. Rostás Farkas György író súlyos tízmilliókkal lehúzta őket.
Tovább...
 
Deák Ferenc Közéleti Klub - Meghívó
Hírek - Belföld
2007-05-14 07:17

Image

 
A Deák Ferenc Közéleti Klub
tisztelettel meghívja Önt
Álomprogram
Lesz-e valaha szuficites költségvetése Magyarországnak?
című klubestjére

 

Tovább...
 
Elit iskolákba teszik át a cigánytelepi gyerekeket
Hírek - Belföld
2007-05-11 10:02
ImageA törvény szerint meg kell szüntetni a cigány iskolákat. Nyíregyházán a telepi tanulókat hat belvárosi iskolába szórják szét, és ettől mindenki fél. A roma anyukák faji megkülönböztetéstől tartanak, a többiek a cigyány gyerekektől, az iskolák pedig attól, hogy elveszítik eddigi diákjaikat. A vasúttal és az ipari övezettel körülhatárolt, lepusztult területet régen Guszev-telepnek hívták, de hogy a régi rossz hírnevét elvegyék, átkeresztelték Huszár-telepre. A névcsere nem segített, akik itt laknak, a legsötétebb szegénységben élnek, elkülönülve a város többi lakójától, és ebbe a sorsba születnek a gyerekek is.
   
Tovább...
 
Polgárháborús veszély Magyarországon?
Hírek - Belföld
2007-05-11 09:46
ImageA cigányság helyzete katasztrofális, egyes megyékben, ha nem történik változás, polgárháborús helyzet alakulhat ki - állítja Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A cigányság problémáiról és a cigányság helyzetéről beszélt a Demokratának adott interjújában Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki cáfolta, hogy pártja cigányellenes politikai erő lenne.
Tovább...
 
Wellness-központ a roma lakosok házai helyén?
Hírek - Belföld
2007-05-11 09:31
ImageEddig tizenegy roma családot költöztettek ki a Borsod megyei Füzérről úgy, hogy az önkormányzat egy magánszeméllyel földterületet cserélt, amelyért a romák által lakott településrészt adta. Az újdonsült földtulajdonos a környező településeken vásárolt házakat a romáknak, akik közül sokan már megbánták a cserét.
Tovább...
 
Rádió C - Visszapillantó - 2007. május 10.
Hírek - Belföld
2007-05-11 09:08
Image

Rádió C - Visszapillantó - 2007. május 10.

A műsor vendégei: 

Kállai Katalin

az Oktatási és Kultúrális Minisztérium stratégiai főtanácsadója

Szénási Ferenc

az Oktatási és Kultúrális Minisztérium politikai tanácsadója

Fátyol Tivadar

a Rádió C igazgatója

Műsorvezető: Báder Csaba 

 

Tovább...
 
Az Amnesty International elmarasztalta Magyarországot
Hírek - Belföld
2007-05-10 22:03
ImageA világ egyik legnagyobb emberi jogokat védő szervezete, az Amnesty International ismét elmarasztalta Magyarországot. Az új jelentés szerint a nők nem kapnak megfelelő védelmet a családon belüli szexuális erőszak ellen. A nők ellen irányuló erőszak erősen romboló hatással van az életükre, főleg ha családon belül történik a bántalmazás. Gyakran szégyellik magukat, és így nem mernek segítséget kérni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10765 - 10803 / 10922

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Legyél pénzt vonzó és magabiztos!

  image
 • Heti munkahoroszkóp 2017.május 29-től június 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-05-29
  Ma figyelmetlenek leszünk, érzelmeink töltik ki a napunkat. Fontos, hogy családias légkörben dolgozhassunk, nem tudjuk elviselni a feszültségeket. Számíthatunk rá, hogy főnökünk szeszélyesebben viselkedik! Ma érzékenyebb a gyomrunk, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak. Rágcsáljunk ma kekszet, ha fáj a gyomrunk!
 • Heti wellness horoszkóp 2017.május 28-tól június 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-05-28
  Ma a családdal való törődés napja van. A közös, vasárnapi családi ebéd remek alkalom az élmények megbeszélésére, megosztására. Törődjünk többet idős családtagjainkkal is, legalább egy telefon erejéig tiszteljük meg őket! Ma a gyomrunk lesz érzékenyebb, a nehezebb, vagy túl zsíros ételek nagyon megterhelik emésztőrendszerünket. A hangulatunknak is jót tesz, ha inkább csak könnyű ételeket fogyasztunk. Együnk inkább kevesebbet, de naponta többször, így megkönnyíthetjük emésztésünket.
 

Bulvár hírek

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

Kósa titkára elismerte, hogy ő szervezte a Jobbik-plakátok átragasztását

2017. April 25.

article thumbnailA személyi titkár aktivistákat toborzó levelében azt írta korábban, hogy „szeretnék különféle szövegekkel feldíszíteni” a Jobbik óriásplakátjait.
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

Gyászol a magyar sport, elhunyt az olimpiai bajnok

2017. April 23.

article thumbnailMeghalt Földi Imre, a magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka.
Teljes cikk

További hírek