Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében *** A nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést *** A családoknak biztonságra van szükségük a boldogsághoz *** Magyarország pályára állt, újra van jövőnk *** Egyre jobban rezeg a léc a plakátolást tiltó törvénynél *** Elhunyt Rostás László, a halasi cigány önkormányzat elnöke *** Kikelt magából Lázár János egy lakossági fórumon ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Bayer Ilona hírolvasó, műsorvezető - 2007. május 24 - MTV Híradó
Hírek - Belföld
2007-05-25 09:03
ImageBayer Ilona csütörtök este volt látható. "Örömmel fogadtam el a felkérést. Nagyon hiányzik az a gárda, a híradózás, és maga a televíziózás, hiszen abban nőttem fel" - mesélte Bayer Ilona, aki meghatározó alakja volt az MTV Egyenleg című hírműsorának is, amit az akkori elnök, Hankiss Elemér indított útjára 1990 őszén.
Tovább...
 
Magyar rabszódia - Prímás a börtönszínpadon
Hírek - Belföld
2007-05-25 08:04
ImageIfjabb Járóka Antal Sándor - a Száztagú Cigányzenekar egykori prímása - csukott szemmel hegedül. Nem tudni, hol érzi magát, de a valóságban a Budapesti Fegyház és Börtön termében muzsikál száz fogvatartottnak, rabtársainak.
Tovább...
 
Meghívó - Az "államreform" ellenzéki szemmel
Hírek - Belföld
2007-05-25 07:55

 Image

 

A Deák Ferenc Közéleti Klub tisztelettel meghívja Önt,

Kő kövön…

Az „államreform” ellenzéki szemmel

című klubestjére

 

Időpont: 2007. május 31. csütörtök, 19 óra

 

Tovább...
 
Érdemes tanulni ? A cigány akármit csinál, akkor sem lesz jó.
Hírek - Belföld
2007-05-24 20:36
ImageEgy zalai kistelepülést igen nagy veszekedés rázta fel nyugodt, egyhangú cél és terv nélküli mindennapjaiból.

Történt ugyanis, hogy a településen ( Börzöncén) most már majd két honapja a nyugdíjasok részére az ebédet házhoz szállítják. Ami önmagában is csoda számba megy hiszen a rendszerváltás óta az itt  élő emberek érdekében nem történt semmi sem.
Tovább...
 
Mohácsi Viktória: Open letter to Mr. Basescu - Nyílt levél
Hírek - Külföld
2007-05-24 20:35
ImageMohácsi Viktória Európai Parlamenti Képviselő Irodája
Alliance of Liberals and Democrats for Europe (ALDE)
European Parliament 60, rue Wiertz, ASP 09G213, B-1047 Brussels
Tel: +32 2 284 76 28, Fax: +32 2 284 96 28, Email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Tovább...
 
A vihar nem válogat, Kolompár Orbán - igen
Hírek - Belföld
2007-05-23 20:26
Kolompár Orbán"Az Elnök Úr azt kérdezte, hogy hol van Farkas Flórián, miért nem tőle kérünk segítséget, mert mi az ő emberei vagyunk, ő nem hajlandó nekünk segíteni." 2007.05.15. napján a Heves megyei Kompolt községben egy tomboló hurrikán jellegű szél tragikus kárt okozott 18 roma származású család lakásában, a kompolti Cigány Kisebbségi Önkormányzat megkeresett, hogy segítségemet kérje, - én látom el a Kompolt cigány Kisebbségi Önkormányzat érdekképviseletét, a kompolti CKÖ határozata alapján. Ekkor levélben kértem az Országos Cigány Önk. elnökét, Kolompár Orbán Elnök Urat, hogy segítsen.
Tovább...
 
Majtényit és Kállait jelölte Sólyom ombudsmannak
Hírek - Belföld
2007-05-23 20:21
Sólyom LászlóBemutatta két ombudsmanjelöltjét a parlamenti pártok frakcióvezetőinek a köztársasági elnök a Sándor-palotában. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosának Majtényi Lászlót, a nemzeti és etnikai jogok ombudsmanjának Kállai Ernőt, az MTA kutatóját jelöli Sólyom László.
Tovább...
 
Amnesty International jelentés - súlyos hiányosságok Magyarországon
Hírek - Külföld
2007-05-23 20:11

AIAz Amnesty International éves jelentéséről szóló sajtótájékoztatón Fodor Márk magyarországi igazgató súlyos emberi jogi problémákra hívta fel a figyelmet. A jelentés szerint a rendőrség sokszor túlzott és indokolatlan erőszakot alkalmazott tüntetőkkel és őrizetbe vett személyekkel szemben. A roma közösség tagjainak továbbra is hátrányos megkülönböztetéssel kell szembenézniük a legtöbb emberi jog tekintetében, ide értve az oktatáshoz való jogot is. A nők elleni és a családon belül erőszak elleni harc területén előrelépést jelentett a magyar jogi rendszerbe a távoltartás intézményének bevezetése, ám súlyos hiányosságok kerültek megvilágításra a művi meddővé tételekkel kapcsolatban.

Tovább...
 
"Amnesty-intés" a rendőrségnek és a diszkriminációnak
Hírek - Külföld
2007-05-23 19:54
ImageAz Amnesty International (AI) éves jelentése szerint Mo-on a rendőrség bizonyos esetekben túlzott mértékű erőszakot alkalmaz tüntetőkkel és őrizetbe vettekkel szemben, a romákat továbbra is diszkriminálják, valamint emberi jogi problémát jelent a nők elleni erőszak - mondta Fodor Márk, az AI Mo igazgatója szerdán.
Tovább...
 
Európai Parlamenti roma gyakornoki pályázat - European Parliament call for internship
Hírek - Külföld
2007-05-23 19:49

 A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért képviselőcsoport által biztosított gyakornoki helyre kiírt pályázat.

Tovább...
 
Miért "cigánymentesek" a reklámok?
Hírek - Belföld
2007-05-23 19:41
No CommentMegosztják a potenciális fogyasztókat, elenyésző a vásárlóerejük, az átlag tévénéző nem képes azonosulni velük – csupán néhány a leggyakoribb kifogások közül, miért nem látunk cigány reklámszereplőket a képernyőn. Közben lépten-nyomon hallani, hogy az idei az Esélyegyenlőség Európai Éve.
Tovább...
 
Orbán: Népszavazás vagy előrehozott választás kellene
Hírek - Belföld
2007-05-23 12:05
ImageA rendőri vezetőket nem leváltották, hanem megbuktak - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az Inforádió Aréna című műsorában kedden este. Véleménye szerint, ha nem derültek volna ki ezek az ügyek, akkor semmi sem változott volna a rendőrségen belül.
Tovább...
 
Az EP szocialista frakciója bírálja Basescu kijelentését
Hírek - Külföld
2007-05-23 12:03
ImageAz Európai Parlament szocialista képviselőcsoportjának vezetői és Lévai Katalin MSZP-s EP-képviselő kedden Strasbourgban közös nyilatkozatban ítélték el Traian Basescu román államfőt, amiért a minap erőszakosnak és büdös cigánynak nevezett egy újságírónőt.
Tovább...
 
Roma magazin - 2007. május 21.
Hírek - Belföld
2007-05-23 09:25

ImageA magazin május 21-i adásában a kormány terveiről esett szó
A stúdióban Lendvai Ildikó és Teleki László

Műsorvezető: Joka Daróczi János 

Tovább...
 
Meghívó
Hírek - Belföld
2007-05-23 08:46
ImageKedves Gyerekek, Kedves Szülők!
Ezúton szeretettel meghívunk mindenkit az
INTEGRÁCIÓS GYEREKNAPRA

Tovább...
 
2007. május 27-én vasárnap, GYERMEKNAP
Hírek - Belföld
2007-05-23 08:33

 Image

2007. május 27-én vasárnap, GYERMEKNAPOT rendez

a Sybase Products Hungary Kft. a Római parton,

melyre tisztelettel meghívjuk az Ön gyermekét, gyermekeit is!

Tovább...
 
Roma Összművészeti Fesztivál a Gödörben
Hírek - Belföld
2007-05-22 07:26
ImageJúnius 4 és 10 között eddig soha nem látott gazdagságában mutatja be a cigányság kultúráját az „Athe Sam!” (Itt vagyunk) Roma Összművészeti Fesztiválon a Gödör Klub.
Tovább...
 
Csík Tamás - Miből lesz a Jobbik cserebogár?
Hírek - Belföld
2007-05-21 21:51
ImageMert akik ma cigányoznak, holnap zsidóznak, holnapután buziznak, nyomorékoznak, vagy csak egyszerűen kommunistáznak!
Tovább...
 
Kinyílt az olló - a globalizáció nem kíméli a romákat és az esőerdőket
Hírek - Belföld
2007-05-21 21:33
ImageÖkotudatos globalizmus a gonosz neoliberális helyett – lényegében ez volt a mondanivalója a Védegylet által szervezett legújabb beszélgetésnek. A meghívott társadalomtudósok, Szalai Erzsébet, Ékes Ildikó és Kóczé Angéla a többnyire mindenki által ismert itthoni problémákat vázolták, míg Scheiring Gábor, a Védegylet közgazdásza a társadalmi-gazdasági problémák általuk preferált megoldását mutatta be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10765 - 10803 / 10954

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Az Univerzum jelzi ha nem vagy az utadon
  Lehet, hogy nem vagy mindig tisztában azzal, hogy éppen mi minek a következménye, de hidd el: az Univerzum folyamatosan küldi neked a jeleket, hogy nem az utadon jársz!
  image
 • Heti szexhoroszkóp 2017.szeptember 22-től 28-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-09-22
  A mai nap a művészeteknek kedvez, - ha szeretünk fotózni, vagy festegetni, akkor használjuk ki erre a lehetőséget. Egyébként is igaz lesz, hogy álmodozó, érzékeny hangulatban lehetünk. Ma akkor leszünk igazán szépek, ha nagyobb gondot fordítunk a sminkünkre, öltözködésünkre. Kerüljük a hivalkodó kiegészítőket, ám helyezzünk súlyt a részletekre.
 • Félsz a csalódástól?
  Az ésszerű óvatossággal, gondos körültekintéssel ellentétben ez a félelem is negatív hatással van ránk, mégpedig kétféleképpen, vagy bezár és megbénít, vagy túlpörget.
  image
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.szeptember 21-től 27-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

Kósa titkára elismerte, hogy ő szervezte a Jobbik-plakátok átragasztását

2017. April 25.

article thumbnailA személyi titkár aktivistákat toborzó levelében azt írta korábban, hogy „szeretnék különféle szövegekkel feldíszíteni” a Jobbik óriásplakátjait.
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek