Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Gyurcsánynak vége
Hírek - Belföld
2007-05-29 18:35

ImageIgenis van Magyarországon társadalmi ellenállás - véli Hegedűs Zsuzsa, aki szerint Fekete-Afrikánál is rosszabb helyzetben van a hazai társadalom.

 

Igenis van Magyarországon társadalmi ellenállás - véli Hegedűs Zsuzsa, aki szerint Fekete-Afrikánál is rosszabb helyzetben van a hazai társadalom. A francia-magyar kettős állampolgár szociológus úgy látja, Gyurcsány Ferenc napjai meg vannak számlálva.

Tovább...
 
Program a romák foglalkoztatására
Hírek - Belföld
2007-05-29 18:34
ImageMa Magyarországon a roma fiatalok egyharmada, a roma nők fele dolgozik. A jövő héten induló Roma Integrációs Évtized program keretében a foglalkoztatási, oktatási, egészségügyi és lakhatási problémákra is megoldás születhet.
Tovább...
 
VEGYESVÁLTÓ - A KÖZÉRT Egyesület portrésorozata
Hírek - Belföld
2007-05-29 17:48

ImageKövetkező beszélgetőtársak:
BALOGH ATTILA, költő
GYUKICS GÁBOR, költő

Tovább...
 
NÉGY PRIORITÁS A ROMA PROGRAMBAN - A megvalósításra 2013-ig 120 milliárd forint áll rendelkezésre
Hírek - Belföld
2007-05-26 09:53
Dr. Juhászné Lévai KatalinAz Országgyűlés Ifjúsági, szociális és családügyi bizottságának tagja emlékeztetett arra, hogy a 2005 és 2015 közötti időszakra vonatkozó roma integráció évtizede keretében kilenc közép- és kelet-európai ország hangolja össze romapolitikáját.
Tovább...
 
Majdnem félmillió magyar gyermek él a szegénységi küszöb alatt
Hírek - Belföld
2007-05-26 09:49
ImageMagyarországon körülbelül 420 ezer gyermek él a szegénységi küszöb alatt, mintegy 700 általános iskolában oktatják külön osztályokban a roma diákokat, valamint 178 homogén cigányiskola létezik napjainkban - hangzott el a témában rendezett parlamenti meghallgatáson pénteken Budapesten.
Tovább...
 
Cigányozás miatt egynapos karanténban a román államfő
Hírek - Belföld
2007-05-25 22:26
ImageRomániában több napilap nem tudósított az államfő programjairól, így tiltakozva Traian Basescu néhány nappal ezelőtti, cigányozó megjegyzése ellen.
Tovább...
 
Bayer Ilona hírolvasó, műsorvezető - 2007. május 24 - MTV Híradó
Hírek - Belföld
2007-05-25 09:03
ImageBayer Ilona csütörtök este volt látható. "Örömmel fogadtam el a felkérést. Nagyon hiányzik az a gárda, a híradózás, és maga a televíziózás, hiszen abban nőttem fel" - mesélte Bayer Ilona, aki meghatározó alakja volt az MTV Egyenleg című hírműsorának is, amit az akkori elnök, Hankiss Elemér indított útjára 1990 őszén.
Tovább...
 
Magyar rabszódia - Prímás a börtönszínpadon
Hírek - Belföld
2007-05-25 08:04
ImageIfjabb Járóka Antal Sándor - a Száztagú Cigányzenekar egykori prímása - csukott szemmel hegedül. Nem tudni, hol érzi magát, de a valóságban a Budapesti Fegyház és Börtön termében muzsikál száz fogvatartottnak, rabtársainak.
Tovább...
 
Meghívó - Az "államreform" ellenzéki szemmel
Hírek - Belföld
2007-05-25 07:55

 Image

 

A Deák Ferenc Közéleti Klub tisztelettel meghívja Önt,

Kő kövön…

Az „államreform” ellenzéki szemmel

című klubestjére

 

Időpont: 2007. május 31. csütörtök, 19 óra

 

Tovább...
 
Érdemes tanulni ? A cigány akármit csinál, akkor sem lesz jó.
Hírek - Belföld
2007-05-24 20:36
ImageEgy zalai kistelepülést igen nagy veszekedés rázta fel nyugodt, egyhangú cél és terv nélküli mindennapjaiból.

Történt ugyanis, hogy a településen ( Börzöncén) most már majd két honapja a nyugdíjasok részére az ebédet házhoz szállítják. Ami önmagában is csoda számba megy hiszen a rendszerváltás óta az itt  élő emberek érdekében nem történt semmi sem.
Tovább...
 
Mohácsi Viktória: Open letter to Mr. Basescu - Nyílt levél
Hírek - Külföld
2007-05-24 20:35
ImageMohácsi Viktória Európai Parlamenti Képviselő Irodája
Alliance of Liberals and Democrats for Europe (ALDE)
European Parliament 60, rue Wiertz, ASP 09G213, B-1047 Brussels
Tel: +32 2 284 76 28, Fax: +32 2 284 96 28, Email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Tovább...
 
A vihar nem válogat, Kolompár Orbán - igen
Hírek - Belföld
2007-05-23 20:26
Kolompár Orbán"Az Elnök Úr azt kérdezte, hogy hol van Farkas Flórián, miért nem tőle kérünk segítséget, mert mi az ő emberei vagyunk, ő nem hajlandó nekünk segíteni." 2007.05.15. napján a Heves megyei Kompolt községben egy tomboló hurrikán jellegű szél tragikus kárt okozott 18 roma származású család lakásában, a kompolti Cigány Kisebbségi Önkormányzat megkeresett, hogy segítségemet kérje, - én látom el a Kompolt cigány Kisebbségi Önkormányzat érdekképviseletét, a kompolti CKÖ határozata alapján. Ekkor levélben kértem az Országos Cigány Önk. elnökét, Kolompár Orbán Elnök Urat, hogy segítsen.
Tovább...
 
Majtényit és Kállait jelölte Sólyom ombudsmannak
Hírek - Belföld
2007-05-23 20:21
Sólyom LászlóBemutatta két ombudsmanjelöltjét a parlamenti pártok frakcióvezetőinek a köztársasági elnök a Sándor-palotában. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosának Majtényi Lászlót, a nemzeti és etnikai jogok ombudsmanjának Kállai Ernőt, az MTA kutatóját jelöli Sólyom László.
Tovább...
 
Amnesty International jelentés - súlyos hiányosságok Magyarországon
Hírek - Külföld
2007-05-23 20:11

AIAz Amnesty International éves jelentéséről szóló sajtótájékoztatón Fodor Márk magyarországi igazgató súlyos emberi jogi problémákra hívta fel a figyelmet. A jelentés szerint a rendőrség sokszor túlzott és indokolatlan erőszakot alkalmazott tüntetőkkel és őrizetbe vett személyekkel szemben. A roma közösség tagjainak továbbra is hátrányos megkülönböztetéssel kell szembenézniük a legtöbb emberi jog tekintetében, ide értve az oktatáshoz való jogot is. A nők elleni és a családon belül erőszak elleni harc területén előrelépést jelentett a magyar jogi rendszerbe a távoltartás intézményének bevezetése, ám súlyos hiányosságok kerültek megvilágításra a művi meddővé tételekkel kapcsolatban.

Tovább...
 
"Amnesty-intés" a rendőrségnek és a diszkriminációnak
Hírek - Külföld
2007-05-23 19:54
ImageAz Amnesty International (AI) éves jelentése szerint Mo-on a rendőrség bizonyos esetekben túlzott mértékű erőszakot alkalmaz tüntetőkkel és őrizetbe vettekkel szemben, a romákat továbbra is diszkriminálják, valamint emberi jogi problémát jelent a nők elleni erőszak - mondta Fodor Márk, az AI Mo igazgatója szerdán.
Tovább...
 
Európai Parlamenti roma gyakornoki pályázat - European Parliament call for internship
Hírek - Külföld
2007-05-23 19:49

 A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért képviselőcsoport által biztosított gyakornoki helyre kiírt pályázat.

Tovább...
 
Miért "cigánymentesek" a reklámok?
Hírek - Belföld
2007-05-23 19:41
No CommentMegosztják a potenciális fogyasztókat, elenyésző a vásárlóerejük, az átlag tévénéző nem képes azonosulni velük – csupán néhány a leggyakoribb kifogások közül, miért nem látunk cigány reklámszereplőket a képernyőn. Közben lépten-nyomon hallani, hogy az idei az Esélyegyenlőség Európai Éve.
Tovább...
 
Orbán: Népszavazás vagy előrehozott választás kellene
Hírek - Belföld
2007-05-23 12:05
ImageA rendőri vezetőket nem leváltották, hanem megbuktak - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az Inforádió Aréna című műsorában kedden este. Véleménye szerint, ha nem derültek volna ki ezek az ügyek, akkor semmi sem változott volna a rendőrségen belül.
Tovább...
 
Az EP szocialista frakciója bírálja Basescu kijelentését
Hírek - Külföld
2007-05-23 12:03
ImageAz Európai Parlament szocialista képviselőcsoportjának vezetői és Lévai Katalin MSZP-s EP-képviselő kedden Strasbourgban közös nyilatkozatban ítélték el Traian Basescu román államfőt, amiért a minap erőszakosnak és büdös cigánynak nevezett egy újságírónőt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10765 - 10803 / 10960

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Merj változni és meglesz a jutalmad!
  Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Advent idején szinte mindenkit megérint majd a közelgő ünnepek hangulata, főként a Nyilasokat. A Nap jegyváltásának köszönhetően a következő pár hétben többet idealizálgatsz, filozofálgatsz, tervezed majd a jövődet, új célok, ötletek születhetnek meg benned. De ez még nem minden! Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, most megtudhatod.
  image
 • Heti szexhoroszkóp 2017.november 24-től 30-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-11-24
  Ma igényt tartunk az önállóságra, azt szeretnénk, ha senki sem szólna bele, hogy miként intézzük az ügyeinket. Az érzelmesség nem jellemző ránk, nem vagyunk oda a romantikáért. Ne mára időzítsük az első randit! Ma érdemes olajos magvakat fogyasztanunk. A dió minden más olajos magnál több omega-3 zsírsavat tartalmaz, amely csökkenti a vér olyan káros zsírszintjeit, mint a koleszterin. Meggátolja az érfalakon később érelzáródást okozó plakkok növekedését.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.november 23-tól 29-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-11-23
  Ma összeszedett hangulatban, rendkívüli összpontosítással indul a munkahét. Képesek vagyunk arra is, hogy főnökünk követelményeit az utolsó pontig, maradéktalanul teljesítsük. Ma kivívhatjuk az elismerését! Ma jobban hasznosulnak szervezetünkben az ásványi anyagok, fel kell töltődnünk nyomelemekkel. A legjobb, ha a mai menü zöldségekből áll, egy könnyű saláta nagyon egészséges lehet. Használhatunk táplálék kiegészítőket is, vagy szedhetünk C vitamint.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek