Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A nácik már a spejzban vannak?
Hírek - Belföld
2015-07-27 09:53
Lopáson kapták a 64 Vármegye makói elnökét.Gyanús zajokra ébredt egy makói lakás tulajdonosa vasárnap hajnalban, majd meglátta, hogy valaki az egyik serpenyőjével a kezében áll az ablakban a ház köré felhúzott állványzaton.
Tovább...
 
Az észt hatóságok engedélyezték az SS veteránok találkozóját
Hírek - Külföld
2015-07-27 08:53
Több mint ezer SS-veterán jött össze Észtországban Szinimjaeban, miután a helyi hatalom hivatalosan is engedélyezte, hogy az egykori náci mészárosok találkozót rendezzenek.
Tovább...
 
A lány, aki Hófehérkét festett a birkenaui barakk falára
Hírek - Külföld
2015-07-27 08:05
1937. december 21-én premiert tartottak a Los Angeles-i Carthay Circle Theatre-ben: a világ első egész estés, színes animációs moziját, a Hófehérke és a hét törpét Szergej Eisenstein a filmtörténet legkiválóbb alkotásának nevezte.
Tovább...
 
Világzene a freskófaluban - romakultúra a bódvalenkei vigasságokon
Hírek - Belföld
2015-07-27 07:56
A Magyar Református Szeretetszolgálat Bódvalenke - Freskófalu elnevezésű projektjének keretében augusztus 7-én és 8-án ismét megrendezi a cigány kultúra és művészet immár hagyományos seregszemléjét a bódvalenkei vigasságokat.
Tovább...
 
Elutasítók és elfogadók is vagyunk
Hírek - Belföld
2015-07-27 07:50
Mit szólna a gyermeke, ha cigány, román, zsidó vagy arab padtársa lenne az iskolában? És ha tolókocsival közlekedne? A közelmúltban a győri diákok mássághoz való hozzáállását vizsgálta az Iskolakultúráért-Esélyteremtésért Egyesület egy norvég projekt keretében, s az adatok azt mutatják, többen elutasítóak a más származású, más vallású emberekkel szemben. Azonban szerencsére nyitottak is a fiatalok, ami mindenképp pozitív lehet a jövőre nézve.
Tovább...
 
Az életpálya mintául szolgál-Snétberger-központ
Hírek - Belföld
2015-07-27 07:42
Több mint négy éve várja immár a kiemelkedően tehetséges, elsősorban roma származású gyermekeket a Snétberger Zenei Tehetség Központ. A világhírű gitárművész, Snétberger Ferenc szakmai irányítása alatt működő intézmény a neves zenészekből álló tanári karnak és a magas színvonalú intenzív képzésnek köszönhetően egyedülálló lehetőséget biztosít a tanulók számára.
Tovább...
 
Megosztott dobogósok a II. Lavotta János Cigányprímás versenyen
Hírek - Belföld
2015-07-24 08:28
Megosztott dobogós helyezések születtek a kétnapos balatonfüredi II. Lavotta János Cigányprímás versenyen.
Tovább...
 
Cigánytelepeken koncerteznek a cseh filharmonikusok
Hírek - Külföld
2015-07-24 08:01
Újra kelet-szlovákiai roma telepeken ad koncerteket a jövő héten a prágai Cseh Filharmónia muzsikusainak 13-tagú csoportja.
Tovább...
 
Több mint 30 ezer forintot kaphatsz az iskolakezdésre: ki jogosult a támogatásra?
Hírek - Belföld
2015-07-24 07:55
Nagy segítség lehet a szülőknek ez a támogatás. Nemcsak a rászoruló családoknak, hanem szinte mindenkinek komoly anyagi megterhelést jelent az iskolakezdés, illetve az arra való felkészülés. Így aztán nem csoda, hogy a legtöbben minden lehetséges eszközt megpróbálnak igénybe venni, hogy valamelyest csökkentsék a terhet.
Tovább...
 
Hoppá: Magyarország már évszázadokkal ezelőtt is Európa védelmezője volt
Hírek - Belföld
2015-07-22 13:23
A nándorfehérvári diadalra emlékezve magunkat és egész Európát emlékeztetni kell arra, hogy Magyarország már évszázadokkal ezelőtt is nemcsak része, hanem védelmezője is volt Európának - hangsúlyozta Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára szerdán, Budapesten.
Tovább...
 
Élve fogják megnyúzni a magyar nácit?
Hírek - Belföld
2015-07-21 17:18

A balatonlellei strandon fotózta ezt a nyaraló urat újságíró barátunk.

 

Tovább...
 
Erős a magyarországi cigányság kulturális önkifejező képessége
Hírek - Belföld
2015-07-20 13:19
Erős értelmiségének is köszönheti a magyarországi cigányság, hogy Európában a legerősebb a kulturális önkifejező képessége - mondta egy hétfői budapesti szaktanácskozáson Balog Zoltán miniszter. Hangsúlyozta, hogy a romaügy számára személy szerint is fontos.
Tovább...
 
4,5 milliárdért vett festményt az MNB
Hírek - Belföld
2015-07-16 19:24
Megvásárolta a Magyarországon fellelhető egyetlen Tiziano-képet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az Értéktár Program keretében - közölte honlapján csütörtökön az MNB. A Mária gyermekével és Szent Pállal című festményért 4,5 milliárd forintot fizettek.
Tovább...
 
Siker, taps, záróra
Hírek - Bulvár
2015-07-16 18:27

 Helyszín: Gyömrő, Szabadság út 17.

 

 
dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár és karnagy, kulturális tárlatvezetése Pécsen
Hírek - Belföld
2015-07-16 08:48

 Személyesen ajánlom Pécset a nyári feltöltődés célpontjául! Ízelítőül egy kis virtuális barangolás.(dr Hoppál Péter)

 

 

Tovább...
 
A bevándorlókon akadtak ki szakadás előtt a Jobbik?
Hírek - Belföld
2015-07-16 08:21

Vona Gábor szerint pártja nem nyilas, nem náci, a néppárti Jobbik elnökeként visszautasítja, hogy politikai karanténba akarják zárni a politikai ellenfelei. A párton belül azonban egyre mélyebbek a törésvonalak. Annyira, hogy törhetnek is.

 

Tovább...
 
Megsérthetik-e a migránsokat a kerítés pengéi?
Hírek - Belföld
2015-07-16 08:03
Pengés drótot feszítenek ki a déli határra építendő kerítés tetejére és aljára, de a szakértő szerint a külföldi példák alapján sem valószínű, hogy fennakadnának és megsérülnének az átmászni próbáló migránsok. A kerítésépítésért a büntetés-végrehajtás és a Belügyminisztérium felel, ugyanakkor nem tudni, tételesen miből áll az építésre elkülönített 6,5 milliárd forint, és hogy mi a helyzet a kivitelezési költségekkel. Ha a járulékos kiadásokat nem nézzük, akkor a 175 kilométeres kerítés métere körülbelül 37 ezer forintból jön ki, kérdés, ez reális összeg-e.
Tovább...
 
Minden tizedik magyar külföldre költözne, de Rétvári szerint ez nem baj, mert itthon meg egyre keves
Hírek - Belföld
2015-07-16 07:55
Ráadásul egyre többen is nyaralnak. A titok: rezsicsökkentés, forintosítás, munkahelyteremtés.
Tovább...
 
Holokauszt: 4 év börtön Auschwitz könyvelőjének
Hírek - Külföld
2015-07-16 07:42
A bíróság négy év börtönre ítélte a 94 éves Oskar Gröninget, “Auschwitz könyvelőjét”, miután bűnrészesnek találta legkevesebb 300 ezer magyar zsidó meggyilkolásában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 780 - 818 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek