Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Csík Tamás: Pokolbéli figyelmeztetés? Hógolyó a Pokolban?
Hírek - Belföld
2015-09-06 10:08
Magyarország gyűlölködő és megvadult része hógolyóba gyúrta a szívét és a pokol tüzébe dobta!
Tovább...
 
Egymást vádolják a megyei roma nemzetiségi önkormányzat tagjai
Hírek - Belföld
2015-09-05 10:44
C-PRESS megjegyzés és háttér-információ:
Pénz minden olyan meghatározott politikai értékkel és érdekkel bíró tárgy, amely a kereskedelmi és társadalmi forgalomban hosszabb-rövidebb ideig mint állandó kifizetési eszköz használatos, az érzéketlen, korrupt választott cigány képviselőkkel együtt.
Tovább...
 
Most sem bírtunk a románokkal, Észak-Írország az élen
Hírek - Sport
2015-09-05 09:13
A magyar labdarúgó-válogatott gólnélküli döntetlent játszott Romániával az Európa-bajnoki selejtezők pénteki játéknapján, Észak-Írország legyőzte Feröer-szigeteket, és ezzel a csoport élére állt.
Tovább...
 
Már osztrák kezekben a menekültek első csoportjai
Hírek - Belföld
2015-09-05 08:35
Szombat hajnalban megérkeztek az első menekülteket szállító buszok az osztrák határhoz, azóta folyamatosan lépik át gyalog a határt. Lázár János késő este jelentette be, hogy buszokkal elviszik Hegyeshalomig a menekülteket, ha hajlandóak felszállni a járművekre. Az osztrák kancellár ezután közölte, Ausztria és Németország is beengedi a Magyarországról érkező menekülteket. Kövesse az eseményeket percről percre a hvg.hu-val!
Tovább...
 
Lázár: Hegyeshalomra indítanak buszokat a Keletiből és az M1-esről a menekülteknek
Hírek - Belföld
2015-09-05 08:27
Az operatív törzs a kormány felhatalmazására úgy döntött, a közúti és vasúti közlekedésnek biztonsága érdekében éjszaka a Keleti pályaudvarra és az M1-esre autóbuszokat vezényelnek, és felajánlják, hogy elviszik őket Hegyeshalomig - mondta az államtitkár. Hogy a határon mi történik, vagy hogy hogyan tudnak átlépni a határon, nem tudnak mit mondani, Ausztria válaszát várják. Magyarország minden rendőre szolgálatot teljesít ma éjszaka Lázár szerint.
Tovább...
 
Ilyen lesz Caramel esküvője
Hírek - Bulvár
2015-09-05 08:22
Caramel nemsokára elveszi élete szerelmét, Szilvit, akivel azóta tervezik összekötni életüket, mióta ismerik egymást. Kislányuk, Szofi pedig már egyéves.
Tovább...
 
Magyar-román: Beépített emberek is figyelik a szurkolókat
Hírek - Sport
2015-09-03 17:12
Mivel a magyar-román selejtezőt az UEFA kiemelt kockázatú mérkőzésnek nyilvánította, a szokásos ellenőrök mellett – mérkőzésellenőr és játékvezető-ellenőr – egy biztonsági ellenőrt is küld Budapestre, akinek a feladatai közé tartozik majd a stadion körül zajló események figyelemmel kísérése. Sőt, rejtett ellenőrök is lesznek a lelátón.
Tovább...
 
Gyurcsánynál is éjszakáztak szíriai és kurd menekültek
Hírek - Belföld
2015-09-03 06:30
Kiürítettek két szobát, felszabadítottak egy fürdőszobát, és az utóbbi négy-öt éjszakán számos vendéget fogadott be házába Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára.
Tovább...
 
Megnyitották a Zeneakadémia 140. tanévét
Hírek - Belföld
2015-09-03 06:24
Megnyitották a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem 140. tanévét hétfőn. Hoppál Péter kulturális államtitkár ékkőnek nevezte és a kormány kiemelt figyelméről biztosította az intézményt.
Tovább...
 
Bayer Zsolt: Öléspróba
Hírek - Belföld
2015-09-02 07:46
Meddig tűrjük, hogy a Nyugat, élén Németországgal, hátba szúrjon bennünket? Miért mi tartjuk be egyedül az unió törvényeit?
Tovább...
 
Magyarország legsötétebb pontja véletlenül pont oda esik mindig, ahol Dúró Dóra áll
Hírek - Belföld
2015-09-02 07:22
A Jobbik demagóg és végtelenül primitív hőzöngésének egyik központi eleme a menekültekkel szemben, hogy ezek itt másmilyen emberek, nem járatosak a magyar viszonyokban, nem beszélik a nyelvet, ezért nagyon veszélyes, ha beengedjük őket. Amikor viszont a kormány kivételesen tényleg valami hasznosat tenne az országba érkező menekültekkel, és segítené őket integrálni a társadalomba, akkor pedig épp ez lesz a Jobbik baja.
Tovább...
 
SZÁZMILLIÓKAT KÖLTHET A FŐVÁROS A MENEKÜLTEKRE
Hírek - Belföld
2015-09-02 07:08
A Fővárosi Közgyűlés a Budapestet érintő migrációs helyzettel is foglalkozhat, 30 másik előterjesztéssel együtt.
Tovább...
 
Új szervezet alakult a hazai cigányság jobb integrációjáért
Hírek - Belföld
2015-08-31 12:53
A huszonnegyedik órában vagyunk – véli az alelnök. Az elmúlt huszonöt év nem hozta meg a magyarországi cigányság számára azt az eredményt, amit vártunk a mindenkori hazai romapolitikától.
Tovább...
 
A járda mellett sétált az értelmi sérült fiú, húszezerre büntette a rendőr
Hírek - Belföld
2015-08-28 14:51
Az értelmi sérült fiú nem a járdán, hanem mellette sétált pár métert egy cigánysoron. Meglátta a rendőr és megbüntette. A bíróság szerint a büntetés jogos.
Tovább...
 
Beelőzte a Jobbik határvédelem-ügyben a Fideszt
Hírek - Belföld
2015-08-28 07:17
A Jobbik az Alaptörvény hatodik módosításával hatalmazná fel a kormányt arra, hogy humanitárius katasztrófa megelőzésére és elhárítására is bevethesse a honvédséget. Így a migrációs nyomás fokozódása esetén részben vagy egészen lezárhatná például az ország határát, és lőhetne is a határsértőkre. Bűncselekménnyé nyilvánítanák a tiltott határátlépést, s akit e bűncselekményért elítéltek, nem kaphatna menedékjogot Magyarországon.
Tovább...
 
Lázár: Kecskeméten váltották ki a halottakkal teli hűtőkocsi rendszámát
Hírek - Belföld
2015-08-28 06:59
A rendőrség adatai szerint egy román állampolgár váltotta ki Kecskeméten az Ausztriában talált, halottakkal teli hűtőkocsi magyar rendszámát. A járművet egy szlovák cégtől vásárolhatták. Ezek is erősítik azt a feltételezést, hogy szervezett embercsempészek áldozatainak maradványait találták meg az A4-es sztrádán, Parndorfnál félreállított kamionban – mondta a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János szerint az osztrák rendőrség már jelezte az esetet a magyarnak.
Tovább...
 
Egyre többen elégedetlenek a banki elszámolásokkal
Hírek - Belföld
2015-08-28 06:47
Tízezren már hivatalosan is vitatják a banki elszámolást, a pénzügyi békéltetőtestületnél már sok hiteladós tett bejelentést.
Tovább...
 
Illegális romatelepet számolt fel a francia rendőrség Párizs közelében
Hírek - Külföld
2015-08-28 06:42
Felszámolta az egyik legrégebbi illegális cigánytelepet csütörtökön a francia rendőrség, a Párizstól északra található La Courneuve-ben, ahol mintegy kétszáz roma élt 2008 óta.
 
Tovább...
 
Erzsébetvárosi Roma Önkormányzat nyílt fóruma
Hírek - Belföld
2015-08-27 12:02
Első alkalommal került megrendezésre az Erzsébetvárosi Roma Önkormányzat nyílt fóruma, melynek fő témái a békés egymás mellett élés, a hagyományok ápolása, valamint a bűnmegelőzés voltak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 739 - 777 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek