Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Elképesztően sokan lógnak a Facebookon
Hírek - Külföld
2015-11-08 10:36
Csak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása.
Tovább...
 
Lakatos György Magyarországon!
Hírek - Belföld
2015-11-01 14:17
Tovább...
 
A PTE partnerintézménye lesz a Gandhi Gimnázium
Hírek - Belföld
2015-11-01 13:44
A pécsi Gandhi Gimnázium és Kollégiumban folyó oktató-nevelő munka elismeréseként az iskola a Pécsi Tudományegyetem partnerintézményévé válik, aminek a gimnázium vezetői nagy jelentőséget tulajdonítanak. Európa első cigány/roma nemzetiségi, érettségit adó intézménye számos uniós pályázat megvalósításáról és egyéb eredményekről is beszámolhat. 
Tovább...
 
Forgács István: A romák radikalizálódásáról
Hírek - Belföld
2015-11-01 13:38
Éhező, nyomorgó, elégedetlenkedő cigányok milliói lehetnek potenciális áldozatai annak, hogy radikális fellépésre biztatja őket valaki. Senkinek ne legyenek kételyei, ilyen folyamatok jelenleg is zajlanak.
Tovább...
 
CIGÁNY SZAKÉRTŐT KÉRT FEL A JOBBIK
Hírek - Belföld
2015-11-01 13:33
Menyhért Ildikó, a Jobbik felkérésében szólalt meg. Kijelentette: apartheid típusú oktatási rendszere egész Európának nincs és nem is volt. 
Tovább...
 
Roma rendőrt tüntetett ki Erzsébet királynő
Hírek - Külföld
2015-11-01 13:24
II. Erzsébet brit királynő a Brit Birodalom Rendje kitüntetést adományozta Petr Torák rendőrnek a cigány közösségért végzett munkájáért. Torák a Roma Sajtóközpont híre szerint az első és jó eséllyel egyetlen kelet-európai roma, aki rendőrként dolgozik Nagy-Britanniában.
Tovább...
 
Ferenc pápa: A romák legyenek törvénytisztelők!
Hírek - Belföld
2015-10-27 08:39
A cigánysággal szemben évszázados előítéletek gyökeres megszüntetését szorgalmazta Ferenc pápa a hétfőn ötezer romával tartott vatikáni találkozón. Az egyházfő a romákat ugyanakkor a törvények tiszteletére és integrációra szólította fel.
Tovább...
 
Üzentek Farkas Flóriánnak: Most már állítsa le magát
Hírek - Belföld
2015-10-27 08:35
"Felhívtam Farkas Flóriánt, és megmondtam neki, hogy most már állítsa le magát" – mesélte az Origónak Hegedüs István, az Országos Roma Önkormányzat elnöke.
Tovább...
 
AZ ORSZÁGOS ROMA ÖNKORMÁNYZAT KÖZLEMÉNYE
Hírek - Belföld
2015-10-20 11:58
A kormány a jövőben is stratégiai partnerének tekinti az ORÖ-t, és a 2011 decemberében megkötött keret-megállapodás továbbra is él.
Tovább...
 
Letette miniszteri esküjét Rogán Antal
Hírek - Belföld
2015-10-20 11:08
Esküt tett az Országgyűlés előtt Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter.
Tovább...
 
Radikalizálódó cigányokat vizionál Trócsányi igazságügyi miniszter
Hírek - Belföld
2015-10-20 11:01
Az európai romák Szíriában köthetnek ki, a radikális iszlamisták oldalán harcolva, tett meglepő kijelentést Trócsányi László egy brüsszeli konferencián az Euobserver beszámolója szerint.
Tovább...
 
Forgács István Cigányügy: most vagy soha! Levél a kormányzathoz
Hírek - Belföld
2015-10-12 17:38
Engedjék, hogy az Országos Roma Önkormányzatban felfalják egymást a tanulatlan képviselők. Bontsák fel a keretmegállapodást. Jelöljenek ki végre egy valódi hozzáértő embert a hazai cigányügy szakmai koordinálására.
Tovább...
 
Folytatódik a szociális intézmények kiváltása
Hírek - Belföld
2015-10-12 17:07
Mérföldkőhöz érkezett az intézményi kultúrát felváltó támogatott lakhatás bevezetése Magyarországon - mondta el Czibere Károly a Sikeres támogatott lakhatás megvalósításának tényezői című konferencián.
Tovább...
 
Ötmilliárd forintra pályázhatnak a tanodák október végétől
Hírek - Belföld
2015-10-12 17:05
Ötmilliárd forintra pályázhatnak a hátrányos helyzetű, illetve roma gyerekek tanulását, integrációját és szocializációját segítő tanodák október 30-ától - közölte Köpeczi-Bócz Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.
Tovább...
 
FCÖ átadás-átvétel nyilatkozatban - az új elnök mindent rendben talált
Hírek - Belföld
2015-10-10 16:54

Nyilatkozott a Fövárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat régi és új elnöke, hogy az átadás-átvétel szabályosan megtörtént és mindent közösen rendben találtak.

Tovább...
 
ELHUNYT GÖNCZ ÁRPÁD
Hírek - Belföld
2015-10-07 11:15

Elhunyt a Magyar Köztársaság valaha volt legnépszerűbb államfője.

Embersége, derűje, morális tartása példaértékű marad az utókor számára.

Béke poraira, Árpi bácsi!

 

 
A Felix Promotion és az M4Sport bemutatja: Profibox a fővárosban!
Hírek - Sport
2015-10-07 10:42
Október 17-én, Budapesten kerül megrendezésre a Felix Promotion második őszi élő televíziós bokszgálája, melynek főmérkőzésén a cirkálósúly hazai uralkodója, Szellő Imre osztja a pofonokat.
Tovább...
 
Orbánnal fenyegetik Farkas Flóriánt
Hírek - Belföld
2015-10-06 08:12
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke szerint távoznia kell a politikai közéletből Farkas Flórián Lungo Drom-elnöknek, miniszterelnöki biztosnak, mert ő az akadálya a roma integrációs folyamatnak. Hegedüs István (Lungo Drom) ORÖ-elnök hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ma az integráció egyetlen akadálya Farkas Flórián.
Tovább...
 
Lemondatnák a roma önkormányzat elnökét
Hírek - Belföld
2015-10-06 07:55
Balog Zoltán miniszterhez is fordultak Hegedüs István távozása ügyében az elégedetlenek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 698 - 736 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek