Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

KHAMORO TÁNCHÁZ PROGRAM
Hírek - Belföld
2015-12-07 12:48

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT AZ ÉV UTOLSÓ KHAMORO TÁNCHÁZBA!

GYERTEK TÁNCOLJUNK, BULIZZUNK ISMÉT EGYÜTT!

A BELÉPÉS DÍJTALAN!

 

 
Szabad szemmel: Mi történt az ORÖ volt és jelenlegi elnöke között?
Hírek - Belföld
2015-12-05 20:56

Farkas Flórián volt, és Hegedüs István jelenlegi ORÖ-elnökök évtizedekig szoros szövetségesek és barátok voltak, és még tavasszal is közösen kérték ki maguknak az ORÖ elleni támadásokat.

Vajon mi történt húsvét óta?

 

Tovább...
 
Harcsa Norbert látványos mérkőzést szeretne bemutatni
Hírek - Sport
2015-12-05 17:38
A Felix Promotion december 12-én, a dunaújvárosi sportcsarnokban rendezi következő bokszgáláját, ahol a korábbi válogatott Harcsa Norbert is szorítóba lép az M4 Sport kameráinak kereszttüzében.
Tovább...
 
Pénteken felfüggeszthetik Schengent
Hírek - Külföld
2015-12-04 06:28
Akár azonnal le lehet majd zárni a schengeni zónán belüli határokat, ha a miniszterek rábólintanak egy luxemburgi javaslatra. Az egésszel Görögországot próbálják presszionálni.
Tovább...
 
Példamutató a nemzetiségi politikánk
Hírek - Belföld
2015-12-04 06:14
A kormány a cigányságra mint Európa rejtett erőforrásaira tekint, és nem mint problémára – mondta Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár az Országgyűlésben a Magyarországon élő nemzetiségek helyzetéről szóló vitában, az államtitkárság tegnapi ismertetése szerint.
Tovább...
 
A magyar kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára
Hírek - Belföld
2015-12-04 06:07
A kormány tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar állampolgárok megismerhessék a betelepítési kvótával járó kockázatokat – jelentette be Dömötör Csaba. A sajtótájékoztatón Tuzson Bence közölte: a kormány megtámadja a bevándorlási kvótát az Európai Unió bíróságán.
Tovább...
 
A JOBBIK VÉDELMÉBE VETTE CIGÁNYOZÓ KÉPVISELŐJÉT
Hírek - Belföld
2015-12-03 17:51
MIRKÓCZKI ÁDÁM: SENKINEK SEM KELL LEMONDANIA EGY SZERENCSÉTLEN MONDAT MIATT.
Tovább...
 
FELNŐTT FÉRFI ÖKÖLVÍVÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG
Hírek - Sport
2015-12-02 16:24

Hévíz, Városi Sportcsarnok 2015. december 2-5

 

 
Vízkereszt, vagy amit akartok. Luxus, titkosszolgálati módszerek az Országos Roma Önkormányzatban.
Hírek - Belföld
2015-12-02 09:32
„A Roma Önkormányzat úgy működött, mint egy titkosszolgálat,” csak Farkas Flórián és néhány társa ismerte az ügyeket, mondta Vajda László, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. 
Tovább...
 
Akkora bajnok lehet belőle, amekkorát rég láttunk
Hírek - Sport
2015-11-30 08:41
Szombaton nagy meglepetésre Tyson Fury egyhangú pontozással, 115-112, 115-112, 116-111-es bírói döntéssel legyőzte Vlagyimir Klicskót, és elvette az ukrán négy övét. Ezzel a 27 éves manchesteri bokszoló az ötödik angol nehézsúlyú világbajnok lett Bob Fitzsimmons, Lennox Lewis, Frank Bruno és David Haye után. Az igazi menetelés viszont csak most jöhet.
Tovább...
 
Töröltetné a kisebbségek sorából a cigányságot a Roma Parlament
Hírek - Belföld
2015-11-30 07:03
Akár töröltetné is a kisebbségek sorából a cigányságot a Roma Parlament, ha a kormányzat nem változtat a kisebbségi törvényen. A törvénymódosítási javaslatukat hamarosan eljuttatják a törvényhozóknak is.
Tovább...
 
Caramel szégyellte a nyomort
Hírek - Bulvár
2015-11-30 06:53
Tíz éve ismerte meg az ország Molnár Ferenc Caramelt (33), aki hányatott gyerekkora alapján talán nem arra volt hivatott, hogy hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb énekese legyen. Caramel ugyanis a törökszentmiklósi cigánytelepre született, egy döngölt földpadlós házba.
Tovább...
 
Elhunyt Salgótarján polgármestere
Hírek - Belföld
2015-11-30 06:20
Rövid, súlyos betegség után vasárnap meghalt Dóra Ottó, Salgótarján polgármestere - közölte a városháza az MTI-vel. Dóra Ottó 53 éves volt.
Tovább...
 
Türr István Képző és Kutató Intézet sajtóközleménye
Hírek - Belföld
2015-11-28 16:15

300 hátrányos helyzetű településen 16 000 ember kapott esélyt a felzárkózásra.

Tovább...
 
Farkas Flórián elfelejtette visszaadni egy 100 milliós ingatlan kulcsát
Hírek - Belföld
2015-11-28 15:09
„Egy közel százmilliót érő, 160 négyzetméteres luxusvillája is van az Országos Roma Önkormányzatnak a budai Széchenyi-hegyen, amelyet a szervezet volt elnöke, Farkas Flórián miniszterelnöki biztos a mai napig is feltehetően sajátjaként használ annak ellenére, hogy több mint egy éve hivatalosan semmi köze nincs, és nem is lehet az ORÖ-höz" − írja a romnet.hu.
Tovább...
 
Fogy a levegő Farkas Flórián körül
Hírek - Belföld
2015-11-28 09:23
Lázár János: nem számít, ha egy roma politikus karrierje „megy a lecsóba”

Nem az számít, ha egy roma politikus karrierje „megy a lecsóba”, mert egy politikus bukásánál sokkal fontosabb a romák társadalmi integrációjának a kérdése és a népcsoport élethelyzetének javítása, mert ha nem így lenne, az az egész ügyet tenné hiteltelenné – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés európai ügyek bizottságának szerdai ülésén az Országos Roma Önkormányzat körüli botrányokra utalva. A csúcsminiszter kijelentését ellenzéki és kormánypárti képviselők is úgy értékelik: Farkas Flórián ezzel az állásfoglalással a kormánytól megkapta a „selyemzsinórt”.
Tovább...
 
Áll a bál az Országos Cigány Önkormányzatnál
Hírek - Belföld
2015-11-28 08:55
Egy négy csillagos erdei wellnesshotelben tartandó hétfő esti titkos tanácskozáson dolgoznák ki Hegedüs István ORÖ-elnök végleges megbuktatásának stratégiáját a Farkas Flórián támogatói – tudta meg a RomNet.
Tovább...
 
A cigányság deportálásáról beszélt, elítélték a jobbikos képviselőt
Hírek - Belföld
2015-11-28 08:47
A Debreceni Ítélőtábla ma helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, amely 2015 szeptemberében kimondta: M. László, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselője személyiségi jogokat sértett, amikor megyei közgyűlési felszólalásában Hajdúhadházon a cigányság deportálásáról beszélt.
Tovább...
 
Magyarok a Franciákkal
Hírek - Belföld
2015-11-14 10:54

TRAGÉDIA!     

 

C-PRESS szerkesztőség: Tragédia történt Párizsban!

Nem tudjuk még, kik az elkövetők, nem tudjuk még, kinek a megbízásából tették, nem tudjuk még, mióta szervezték...  

 

DE TUDJUK, HOGY EGY EMBER SEM HALHAT MEG MÁS FANATIZMUSA MIATT!!


Meg kell állítani a terrort! Mindenféle terrort! Azt is, amikor embereket gyilkolnak, és azt is, mikor embereket mély-szegénységbe taszítanak!  

 

Már több, mint 140 áldozatot említenek a hírek...  


Őszinte részvétünk az áldozatok hozzátartozóinak, egész Franciaországnak!

Osztozunk a gyászukban!

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 657 - 695 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek