Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Feloszlatnák az Országos Roma Önkormányzatot a miskolci romák
Hírek - Belföld
2016-01-22 08:55
Nyílt levelet kaptunk megyei és városi cigány vezetőktől. Azt írták, hogy az ORÖ oszlassa fel magát.
Tovább...
 
Színházi előadás a roma-nem roma konfliktusról
Hírek - Belföld
2016-01-22 08:49

Hétfőn mutatnak be egy fórumszínházi előadást Szegeden a roma-nem roma konfliktusról. A Norvég Civil Alap támogatásával megvalósult projektet kutatómunka előzte meg, ahol arra próbáltak válaszokat keresni, hogy miért bántják a cigány gyerekeket az iskolákban.

Tovább...
 
Salgótarjánban startol az idei bokszév
Hírek - Sport
2016-01-21 10:38
Most már hivatalos, hogy az idei első Felix Promotion gála február 20-án, Salgótarjánban lesz. A Felix Promotion iroda az első idei élő televíziós rendezvényén ismét egy új várost kapcsol be a magyar profi ökölvívás vérkeringésébe.
Tovább...
 
Lemondott Farkas Flórián
Hírek - Belföld
2016-01-21 09:25
Minden tisztségviselőt leváltottak az Országos Roma Önkormányzat által létrehozott és eddig Farkas Flórián által vezetett Híd a munka világába nevű foglalkoztatási szövetkezetben - tudta meg a RomNet.
Tovább...
 
Ide verek-oda verek, itt vannak a szép emberek!
Hírek - Belföld
2016-01-18 12:57
Kihívták a rendőröket, lincshangulat a roma önkormányzatban. Az infarktust kapott Hegedüs István nélkül is megtartották a rendkívüli ülést. Új ideiglenes elnököt választottak – obszcén üvöltözés közepette.
Tovább...
 
Cigányok is tüntetnek Deteken, nem csak állatvédők
Hírek - Belföld
2016-01-17 10:33
Tízezrek követelik egy háromszáz fős borsodi falu, Detek alpolgármestere, Gulyás Erzsébet lemondását, amiért fia egy videómegosztóra került felvételen agyonvert egy kutyát. Az eset kapcsán Budapesten és Deteken is demonstrálnak majd az állatvédők, utóbbi rendezvényre várhatóan Lakatos Attila, a Borsod megyei cigányvajda is mozgósít majd.
Tovább...
 
1,5 milliárdról volt szó Debrecenben: a romákra költik
Hírek - Belföld
2016-01-17 10:26
A roma szakkollégiumok támogatására ebben az évben 1,5 milliárd forint európai uniós forrást biztosít a kormány - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára pénteken Debrecenben.
Tovább...
 
Módosította önéletrajzát Farkas Flórián, de csak még nagyobb lett a káosz körülötte
Hírek - Belföld
2016-01-17 10:19
Péntek délután módosíttatta az országgyűlés honlapján található önéletrajzát Farkas Flórián, miután a Magyar Nemzet kiderítette, hogy valami nem stimmel a diplomája körül. A javítás ellenére még nagyobb lett a káosz, mert képviselői adatlapján az ELTE jogi kara, saját dokumentumában viszont már társadalomtudományi kar van feltüntetve. Az, hogy hol érettségizett, továbbra is homály fedi.
Tovább...
 
Vajon mire vittük volna, ha mi születünk cigánytelepre?
Hírek - Belföld
2016-01-17 10:11
A Debreceni Református Hittudományi Egyetemen februártól szabadon választható, jövő tanévtől pedig három féléven keresztül kötelező tantárgyként oktatják a romológiát a tanító, informatikus könyvtáros, teológia, teológus-lelkész, valamint a hittantanári és hitoktatói szakos hallgatóknak.
Tovább...
 
CIGÁNY KULTURÁLIS ARCHÍVUM KÉSZÜL
Hírek - Belföld
2016-01-17 10:03
Már javában dolgoznak a Roma Digitális Archívumon. Az Európában fellelhető cigány drámairodalmi, színházi és cirkuszművészeti alkotások összegyűjtéséről és archívumba rendezéséről egy magyar csapat gondoskodik.
Tovább...
 
Félrevezette a parlamentet Farkas Flórián
Hírek - Belföld
2016-01-15 09:16

Valótlan adatokat közölt a parlamenttel Farkas Flórián, Orbán Viktor megbízottja, aki az Országos Roma Önkormányzat elnöke volt. A cigány politikus életrajzában azt állította, az ELTE jogi karán szerzett diplomát, ám kiderült, ez nem igaz, amit végül a képviselő is elismert tegnap.

Tovább...
 
Van-e diplomája Farkas Flóriánnak? Tényi feljelent
Hírek - Belföld
2016-01-14 09:36
Évek óta keringenek szóbeszédek arról, milyen végzettsége van Farkas Flórián miniszterelnöki biztosnak. Egyesek úgy vélik, érettségi bizonyítványa is kétséges, ám a parlamenti adatok szerint a kormányfő bizalmasa diplomát szerzett. Farkas Flórián névvel két szakdolgozatot is leadtak, ám az egyiknek érdekes módon nyoma veszett - írja mai számában az mno.hu. Tényi István "a legnagyobb magyar feljelentő" (444.hu) ezt nem hagyhatta annyiban, ahogy a szerkesztőségünkbe is eljuttatott dokumentumból kiderül, bejelentést tett ismeretlen elkövető ellen a 2012. évi C tv. 370. § alapján lopás gyanújával.
Tovább...
 
Egyetlen céljuk volt: cigányokat gyilkolni
Hírek - Belföld
2016-01-13 10:29
Jogerősen tényleges életfogytiglanra ítélte a Kúria kedden a romák sérelmére elkövetett gyilkosságok ügyében Kiss Árpádot, Kiss Istvánt és Pető Zsoltot. 2008-ben kezdődött a magyar kriminalisztika egyik legsúlyosabb bűncselekmény sorozata. A korábbi nem jogerős ítéletek szerint három férfi összesen hat embert ölt meg és rengeteget sebesített meg, köztük kettőt súlyosan. A három férfi a támadásokat, puskákkal és Molotov-koktélokkal követte el. A cél pedig miden esetben ugyanaz volt: cigányokat gyilkolni. A sorozatgyilkosság egy éven keresztül tartott.
Tovább...
 
A kontár cigányvezetők pozícióban maradtak
Hírek - Külföld
2016-01-13 10:17
Ez a kabinet bármire elő tud teremteni komoly összegeket, ha van hozzá politikai akarata, jó lenne, ha a következő a cigányügy lenne, amíg nem késő – mondta lapunknak Forgács István. A romaügyi szakértő azonban úgy látja, hogy ezt a pénzt semmiképpen sem lenne szabad rábízni a jelenlegi felkészületlen, megosztott és kétes erkölcsű cigány káderekre, nem szabad olyan emberekre bízni a cigányság felzárkóztatását, akik csak a felgyorsítják a romlást. Támogatná, ha a Miniszterelnökség lenne a felelős a cigánykérdésért; Lázár Jánosnál magas elvárások lennének és talán végre eredmények is.
Tovább...
 
Kifizetési lista alapján nyomozhatnak Farkas Flóriánék ellen
Hírek - Belföld
2016-01-11 08:30
Egy az atv.hu birtokába jutott kifizetési lista szerint az Országos Roma Önkormányzat több mint 150 millió forintot költött 2011 és 2013 között háttértanulmányokra és szakértőkre. A szervezet új vezetése attól tart, hogy a kormány be akarja dönteni az ORÖ-t, ezért a megismert dokumentumok alapján folyamatosan teszi a feljelentéseket, mondván: nem akarják elvinni a balhét az előző garnitúra helyett.
Tovább...
 
Dúró Dóra manipulálta a hvg.hu címét, majd lebukott és kiakadt
Hírek - Belföld
2016-01-05 07:09
Előbb elferdítette a Facebookon a hvg.hu egyik cikkének címét, majd felszólításunkra törölték a Facebook-bejegyzését, végül kikérte magának, hogy hamisított volna.
Tovább...
 
18 milliárd forint kulturális támogatást kapnak a települési önkormányzatok
Hírek - Belföld
2016-01-05 07:00
A 2016-os költségvetés összesen mintegy 18 milliárd forintot biztosít települési önkormányzatok által fenntartott, illetve támogatott előadó-művészeti szervezetek támogatására, megyei hatókörű városi múzeumok, megyei könyvtárak, valamint a települési önkormányzatok muzeális intézményi feladataira.
Tovább...
 
Ma már a romák 20 százaléka szerez érettségit
Hírek - Belföld
2016-01-05 06:49
Ma már a roma fiatalok 20 százaléka szerez érettségit – jelentette ki a cigány diákokat segítő Roma Oktatási Alap vezetője szombaton az M1 aktuális csatorna műsorában.
Tovább...
 
Bangó Margit: Az éneklésben és a főzésben nem ismerek pardont
Hírek - Bulvár
2015-12-29 08:08
Az év vége mindig a számadás, a visszaemlékezés és a tervezés ideje, és ez Bangó Margit életében sincs másként. A Kossuth-díjas előadóművész felidézte a 2015-ös év legemlékezetesebb pillanatait, újévi terveiről is mesélt, és azt is elárulta, hogy milyen ételekkel kedveskedett családjának az ünnepek alatt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 616 - 654 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek