Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Kövér: a salgótarjániaknak nem szabad hibázniuk
Hírek - Belföld
2016-02-17 07:12
Ha a salgótarjániak gyermekeik, unokáik számára élhető jövőt szeretnének, nem szabad hibát elkövetniük az időközi választáson - mondta az Országgyűlés elnöke kedden a városban tartott sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Újabb 11 vizsgálat indult az ORÖ uniós pénzeivel kapcsolatban
Hírek - Belföld
2016-02-17 07:03
Újabb 11 ügyben indított vizsgálatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Országos Roma Önkormányzat uniós pénzeivel kapcsolatban. A most vizsgált, Farkas Flórián elnöksége idején megkötött szerződések értéke akár a két és fél milliárd forintot is elérheti. Közben a jelenlegi elnök Hegedüs István hivatalosan is benyújtotta lemondását.
Tovább...
 
MSZP: Farkas Flóriánnak távoznia kell a közéletből!
Hírek - Belföld
2016-02-17 06:50
Az MSZP nem tarja elégségesnek Hegedüs István lemondását az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöki posztjáról, a szocialisták szerint Farkas Flóriánnak is távoznia kell a közéletből - mondta az ellenzéki párt országgyűlési képviselője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Új roma állást talált ki a kormány
Hírek - Belföld
2016-02-17 06:36
Az Európai Unió melletti új – roma és társadalmi felzárkózási ügyekért felelős – szakdiplomata-álláshely létesítéséről hozott határozatot a kormány – olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb számában.
Tovább...
 
Hegedüs István ORÖ elnök lemondott
Hírek - Belföld
2016-02-16 11:39
"A cigányság integrációjára szánt milliárdok nem a barna kezek között tűntek el, hiszen az a célközösséghez el sem jutott, ezért a felelősségben szélesebb körben kell osztozni."
Tovább...
 
Súlyos csapás a magyar cigányságra
Hírek - Belföld
2016-02-16 11:19
Példátlan lépésre készül az Emberi Erőforrások Minisztériuma: a szabálytalanságok miatt felmondják a 2013-ban kötött uniós támogatási szerződést az Országos Roma Önkormányzattal – írja az Index.
Tovább...
 
Kirúgták a cigányvicceket terjesztő egyetemistát
Hírek - Belföld
2016-02-16 11:13
Kirúgták a Studium Generale Diákszervezetből azt a hallgatót, aki véglegesítette a cigányviccet tartalmazó egyetemi felkészítő feladatsort – derül ki a szervezet közleményéből.
Tovább...
 
Érpatak botránypolgármesterét ráeresztenék Tiszavasvárira
Hírek - Belföld
2016-02-16 11:07
Tiszavasvári jobbikos polgármestere előterjesztést nyújtott be, hogy a város kössön együttműködést az érpataki polgármester vezette Becsület Légiójával. A megállapodás alapján a szervezet rendfenntartói feladatokat is kap, emellett „a gyermekvédelmi jelzőrendszer hatékonyabbá” tétele is feladata lesz, ami a helyi cigányok szerint valójában a gyermekek állami gondozásba vételének felgyorsítását célozza. A Roma Sajtóközpont szerint a javaslatot valószínűleg megszavazzák.
Tovább...
 
Elmaradt az ORÖ közgyűlése
Hírek - Belföld
2016-02-15 06:26
Határozatképtelenség miatt elmaradt az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vasárnap délutánra összehívott közgyűlése.
Tovább...
 
Drága lehet a romáknak az önkormányzati balhé
Hírek - Belföld
2016-02-15 06:17
Hegedüs István, az Országos Roma Önkormányzat megpuccsolt elnöke feloszlatná az ORÖ-t, azonban lehet nem számolt ennek költségeivel, a pénzügyi gondokkal küzdő szervezet nehezen finanszírozhatna meg egy időközi választást.
Tovább...
 
Csőddel várták Tóbiás Józsefet Salgótarjánban
Hírek - Belföld
2016-02-11 09:37
A Fidesz-KDNP aktivistái zsákutcát jelző táblákkal, csőd felirattal fogadták Tóbiás Józset, az MSZP pártelnökét a salgótarjáni MSZP-iroda előtt. A Fidesz szerint.
Tovább...
 
Meghalt a Fradi legendája, Rudas Ferenc
Hírek - Sport
2016-02-11 09:21
A Ferencváros és a magyar foci ikonikus alakja kilencvennégy éves volt.
Tovább...
 
Ez már nem drog, hanem méreg
Hírek - Belföld
2016-02-11 08:48
Évek óta jelen vannak a pszichoaktív kábítószerek azon a törökszentmiklósi cigány telepen, ahol a minap kómába esett hat fiatal, köztük két mindenórás kismama. A helyiek által csak északi szegregátumként emlegetett városrészben találkoztunk leszokott szerhasználóval, dühös BMW-sekkel, mérgelődő szülőkkel és élőhalott tekintetű, verekedő kiskamaszokkal.
Tovább...
 
Idén először ülésezett a Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottság
Hírek - Belföld
2016-02-11 08:37
A Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottság (TFCTB) idei első ülésén a felzárkózást érintő gazdasági fejlesztésekről, valamint a magyar kormány és az Országos Roma Önkormányzat közötti keretmegállapodásról egyeztettek az érintettek.
Tovább...
 
MEGHÍVÓ - Így akarlak...
Hírek - Belföld
2016-02-08 09:39
„ A pillanat varázsa csak annyi,
Amíg itt vagy glóriás fényekben....

De ha ellobbansz, hiányzol majd -
Maradj velem legalább a versben. „
(részlet ) Nagy Gusztáv tollából
Tovább...
 
Tóbiás József félre akarta vezetni a helyben élő embereket!
Hírek - Belföld
2016-02-08 09:05

Becsó Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatója. Reagálás a szocialista pártelnök vádjaira!

 

Tovább...
 
Meghívó a FROKK intézmény igazgatói posztjára pályázók nyilvános meghallgatására.
Hírek - Belföld
2016-02-08 08:32

Tisztelettel meghívom, a Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Kulturális és Szociális Bizottságának a nyílt ülésére, amely 2016.02.10.-én (szerdán) 16:00 órakor lesz. Cím: Budapest VIII. kerület Szilágyi út 5. (FRNÖ székház II. János Pál pápa tér)

 

Tovább...
 
Harc a roma nemzetiségi szakképző iskola forrásaiért
Hírek - Belföld
2016-02-03 14:09
Több tíz milliós hiányt kérnek számon fővárosi roma képviselők az Európai Politechnikum Roma Nemzetiségi Nyelvoktató Szakképző Iskola és Speciális Szakiskolán. A médiában megjelent hírek szerint az iskola és fenntartója nem tud elszámolni a pénzzel. Az oktatási intézmény igazgatóját, Purebl Balázst és a fenntartó Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat (FRNÖ) elnökét, Csóka János Pált kérdeztük arról, hogy szerintük mi igaz a sajtóban keringő hírekből.
Tovább...
 
2016. február 20. Salgótarján!
Hírek - Sport
2016-02-03 10:17
Salgótarjánban startol az idei bokszév A Felix Promotion az első idei élő televíziós rendezvényén ismét egy új várost kapcsol be a magyar profi ökölvívás vérkeringésébe.

Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 575 - 613 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek