Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Forgács István: Fordítva ülünk a lovon
Hírek - Belföld
2016-03-21 15:28
El kell felejteni azt a régi megközelítést, hogy a cigányügy esélyegyenlőségi probléma. Nem az, elsősorban a gazdaságra van kihatással. A kérdés leginkább az, hogy ki fogja fenntartani Magyarországot tíz, húsz, huszonöt év múlva – mondta a Demokratának Forgács István független romaügyi szakértő.
Tovább...
 
Kitüntették a kerület példaképeit
Hírek - Belföld
2016-03-21 06:55
A hagyományokhoz híven József-napon adták át a kiemelkedő érdemeket szerzett józsefvárosiaknak az önkormányzat elismeréseit. A Józsefváros díszpolgára kitüntetést Schuster Lóránt, a magyar rockélet különleges alakja, a Gesarol alapítója, a P. Mobil együttes vezetője vehette át Kocsis Máté polgármestertől. Az Olasz Kultúrintézetben ünnepélyes keretek között kiosztották a "Józsefvárosi Becsületkereszt", a "Józsefvárosért", a "Józsefvárosi Aranykoszorú" és a "Jó Sport" elismeréseket is. A jótékonysági árverésből befolyt bevételt a fogyatékkal élők társadalmi integrációját munkahelyteremtéssel támogató Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány javára ajánlották fel.
Tovább...
 
Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok!
Hírek - Belföld
2016-03-20 10:40
25 éve történt - „Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok!” – ez a mondat pont negyedszázada a marosvásárhelyi vérengzés idején hangzott el, amikor a város magyar lakosságát a környező falvakból odasiető cigányok védték meg a lincselni készülő román tömegektől. Puczi Béla egyike volt annak a hat embernek – hárman közülük romák -, akiket az összecsapások után őrizetbe vettek a román hatóságok. Puczi Bélát kilenc hónapnyi előzetes letartóztatás után utcai huliganizmus vádjával több mint másfél év börtönbüntetésre ítélték. “Hatunk közül az egyikünket addig verték, amíg belehalt” – emlékeztetett a hat elítélt elszenvedett borzalmaira.
Tovább...
 
Szanyi Tibor elindul az MSZP elnöki posztjáért
Hírek - Belföld
2016-03-20 08:27
Szanyi Tibor az MSZP szombati választmányi ülésén hivatalosan is bejelenti indulását a párt elnöki tisztségéért a júniusra tervezett tisztújításon, megválasztása esetén pedig elmondása szerint a szocialisták baloldali karakterét erősítené.  
Tovább...
 
Angliába költözött, onnan irányít a polgármester
Hírek - Belföld
2016-03-20 07:48

Angliába költözött Megyer polgármestere. Építkezési vállalkozása van, azon keresztül kapott egy ajánlatot, és úgy döntött: külföldre költözik családjával. A falu irányítását azonban így sem adta át másnak. Megyer az ország legkisebb faluja, 17-en lakják. Akkor lett híres, amikor a polgármester a falusi turizmus fellendítése érdekében kitalálta, hogy bárki kibérelheti akár az egész települést is.

Tovább...
 
Albérlet kiadó, de nem mindegy, kinek!
Hírek - Belföld
2016-03-20 07:25
Hiába vár több mint tíz éve, nem kap önkormányzati bérlakást a két gyermekét egyedül nevelő édesanya. Egy szerényebb albérletet ki tudna venni, de úgy tűnik, számára nincs kiadó lakás – szerinte a főbérlőktől cigány származása miatt kap rendre elutasítást.
Tovább...
 
Visszautasítják a romák a minősítést
Hírek - Belföld
2016-03-20 07:12
A RomNet portál főszerkesztője visszautasította Lázár János szavait, miszerint azért foglalkoznak egyes orgánumok – így ők is – Farkas Flórián ügyeivel, mert a politikus cigány származású. Több roma politikus állította, a kancelláriaminisztertől szereztek tudomást róla, hogy Farkas cigány. A kisebbségi vezetők szerint a kormánynak elfogytak az érvei a miniszterelnöki biztos védelmére.
Tovább...
 
Tabletügy: felszámolnák az ORÖ-t
Hírek - Belföld
2016-03-20 06:58
Felszámolási eljárást kezdeményez az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) ellen az Albacomp RI Kft. – értesült a Magyar Nemzet. Az ORÖ nem fizette ki annak a 4500 táblagépnek az árát, amit hátrányos helyzetű diákok számára rendelt az informatikai cégtől.
Tovább...
 
A Jobbikban látja a megoldást a cigány polgármester
Hírek - Belföld
2016-03-20 06:47
A Jobbiktól vár segítséget az egyik baranyai falu cigány polgármestere a bűnözés visszaszorítása érdekében. A közbiztonságról tartott lakossági fórumon a városvezető arról beszélt, hogy már nem bízik a rendőrségben. Úgy látja, csak az ellenzéki párt segítségével lehet javítani a helyzeten. A Jobbik az úgynevezett érpataki modellt vezetné be a többségében romák lakta településen.
Tovább...
 
A sertés tőkehús áfájának csökkentése meghozta a várt eredményt
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:55
Meghozta a várt eredményt a sertés tőkehús áfájának csökkentése, az első két hónap tapasztalatai szerint mérséklődött a sertéshús ára, nőtt a fogyasztás, és fehéredett az ágazat - hangsúlyozta Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten, a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) sajtótájékoztatóján.
Tovább...
 
Logisztikai központ épül Pest megyében
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:48
Földrajzi elhelyezkedésünk, Európa nyugati és keleti részét összekötő gazdasági és kulturális szerepünk, infrastrukturális adottságaink teremtik meg annak a lehetőségét, hogy a régió logisztikai szolgáltató-központjává váljon Magyarország – hangsúlyozta Varga Mihály a Karzol-Trans Kft. új telephelyének ünnepélyes alapkőletételén.
Tovább...
 
Pályázati forrás nyílt az erdők gazdasági értékének növelésére
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:38
Az erdőgazdálkodók számára nyílt újabb pályázati lehetőség 2016. március 16-án a Vidékfejlesztési Program keretében. A Miniszterelnökség a most megjelent felhívással mintegy 2,7 milliárd forint támogatást különített el az erdők gazdasági értékének növelését szolgáló tevékenységek megvalósítására.
Tovább...
 
Az emberi közösségek életminőségének javítása nemzetstratégiai cél
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:34
Az emberi közösségek életminőségének javítása olyan nemzetstratégiai cél, amely növeli a gazdaság teljesítőképességét, javítja az emberi élet minőségét és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez - mondta az emberi erőforrások minisztere a Fókuszban az ember című, a 2007-2013-as európai uniós programozási időszak zárókonferenciáján csütörtökön Győrben, a Széchenyi István Egyetemen.
Tovább...
 
Forrásvesztés nélkül zárulnak a humán fejlesztések
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:27
Magyarországnak a 2007-2013-as fejlesztési időszakban a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) és a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében 1855 milliárd Ft fejlesztési forrás állt rendelkezésére a humán közszolgáltatások személyi és tárgyi feltételeinek korszerűsítésére, kapacitások bővítésére, szakmai folyamatok megújítására.
Tovább...
 
Borzasztó humanitárius állapotoknak nézünk elébe
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:20
Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével közölt interjút a Die Zeit című liberális német hetilap Zeit Online című hírportálja Borzasztó humanitárius állapotoknak nézünk elébe címmel.
Tovább...
 
Parlament előtt a Nemzeti Otthonteremtési Közösségekről szóló törvényjavaslat
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:15
Újabb elemmel bővül a kormány Otthonteremtési Programja: létrejöhetnek a Nemzeti Otthonteremtési Közösségek, amelyek közösségi finanszírozáson alapuló lakáscélú megtakarítást tesznek lehetővé az eddiginél jóval nagyobb állami támogatás mellett - az erről szóló törvényjavaslatot Rogán Antal nyújtotta be az Országgyűlésnek.
Tovább...
 
A nyomor tartja fenn Farkas Flóriánt - Villáminterjú Setét Jenő polgárjogi aktivistával
Hírek - Belföld
2016-03-17 06:35
Megfizeti azt a 80-100 roma kiskirályt a mindenkori hatalom, hogy lefojtsák a cigányság mozgolódását.
- Farkas Flórián hiába tapsolt el 1,6 milliárdot, Orbán fogja a kezét.
- Amíg élelmiszerre is alig futja, a romák nem emelik fel magukat.
Tovább...
 
A kormány kimondta az ORÖ halálos ítéletét?
Hírek - Belföld
2016-03-17 06:07
A kormány segítsége nélkül bedobhatja törölközőt az Országos Roma Önkormányzat. A hatalom szándékáról megoszlanak a vélemények, de arról sincs mindenki meggyőződve, hogy a sorozatos balhék után érdemes életben tartani a cigányság érdekképviseletét.
Tovább...
 
Lomnici: bárhonnan jöhetnek migránsok, fel kell készülni
Hírek - Belföld
2016-03-10 19:45
Az alkotmányjogász szerint az északi határ kivételével minden magyar határszakasz veszélyben van. ifj. Lomnici Zoltán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában úgy vélte, az európaiak többsége inkább a magyar miniszterelnök és kormányzat által képviselt irányvonalat szeretné a Merkel félével szemben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 534 - 572 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek