Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Célkeresztben az internetes adok-veszek
Hírek - Belföld
2016-04-20 09:48

Rászáll az adóhatóság a közösségi adok-veszek oldalakra is. lapértesülés szerint a NAV-osok kis tételben vesznek majd termékeket a különböző csoportokban olyan tagoktól, akik több terméket is árulnak. 

 

 

 


Tovább...
 
Felház Jézussal!
Hírek - Belföld
2016-04-20 07:54
A Felház egy hely, egy alkalom, ahol találkozhatsz Jézus Krisztussal úgy, ahogy Ő van. Egy hely, egy alkalom, ahol úgy találkozhatsz Jézus Krisztussal, ahogy Te vagy. Mert ez Róla és Rólad szól. Arról a kapcsolatról, amibe olyan régóta vár Téged.Gyertek el minél többen hívők, nem hívők, mindenki, aki érzi vagy épp nem, hogy Jézus szereti.
Tovább...
 
Olyan dolog jöhet a Facebookra, amiről eddig álmodni sem mert
Hírek - Külföld
2016-04-20 06:45
Azon gondolkoznak a Facebooknál, hogyan profitálhatnának egyes felhasználók az általuk kitett népszerű bejegyzésekből.
Tovább...
 
Hiteles vezetők kellenek Európának
Hírek - Külföld
2016-04-20 06:31
Az európai kereszténydemokrácia jövőjéről és az Európai Unió válságjelenségeiről is szó volt azon az eszmecserén, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök folytatott Erwin Teufellel, Baden-Württemberg tartomány korábbi miniszterelnökével kedden Stuttgartban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője a kormany.hu-t.
Tovább...
 
Még több pénz marad a családoknál jövőre
Hírek - Belföld
2016-04-20 06:27
Otthonteremtésre az idei költségvetési forrás kétszerese, 211 milliárd forint, míg a családok pénzbeli támogatására 4 százalékkal több, 869,4 milliárd forint juthat jövőre - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
Tovább...
 
Én nem fogok egy romatelepen megöregedni
Hírek - Belföld
2016-04-20 06:13

“Azt éreztem, ennél többre vágyom. Én nem fogok egy romatelepen megöregedni”

Cigánytelepen született, szegregált osztályba járt, a padtársát eltiltották mellőle a származása miatt. Jónás Tímea ennek ellenére úgy döntött: csak azért is megmutatja. Ma a Nyírő-OPAI pszichiátriai osztályának főápolója, egyúttal a Roma Sajtóközpont által létrehozott Aranypánt-díj idei nyertese, amelyet „hétköznapi roma hősöknek” adnak át. Egyetemre jár, és van, hogy a fürdőkádban tanul éjszakánként, hogy ne zavarja a családot. Interjú.

Tovább...
 
Székely János: Átlépni a szakadékot
Hírek - Belföld
2016-04-20 05:57
Azt szoktam mondani, hogy három oszlopa van a cigányság fölemelkedésének: a tanulás, a munkahely és a hit. És a harmadik, a hit a legfontosabb!
Tovább...
 
Díjat nyert a rákkutató cigányfiú
Hírek - Belföld
2016-04-20 05:44
Ebben az évben a Debreceni Egyetem egyik rákkutatással foglalkozó diákja, Horváth József vette át a Gergely Alexandra Emlékdíjat. A fiúnak három testvére van, édesanyja egyedül nevelte, ám a szegénység sem jelentette akadályát annak, hogy iskolai tanulmányait a kezdetektől kitűnő átlaggal végezze. 
Tovább...
 
400 millió forintra pályázhatnak az önkormányzatok szociális intézményeik fejlesztéséhez
Hírek - Belföld
2016-04-16 09:28
Négyszázmillió forintra pályázhatnak az önkormányzatok szociális intézményeik fejlesztéséhez, felújításához - jelentette be Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára és Berczik Ábel, a Nemzetgazdasági Minisztérium kincstárért felelős helyettes államtitkára.
Tovább...
 
Célzottan segíti a jövőben a pályázókat az EMMI
Hírek - Sport
2016-04-16 09:20
Eredményesnek, ugyanakkor figyelemfelkeltőnek tartja a rekordszámú ellenőrzés megállapításait az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára. Dr. Köpeczi-Bócz Tamás szerint jól látható, tipikus hibákra derül fény a vizsgálatok során.
Tovább...
 
Jövőre több pénz jut az oktatásra
Hírek - Belföld
2016-04-16 09:17
A jövő évi költségvetésben egyaránt emelkedik a felsőoktatásra és a közoktatásra fordítható források összege - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára pénteken Budapesten.
Tovább...
 
Orbán Viktor tízpontos akciótervet hozott nyilvánosságra
Hírek - Belföld
2016-04-16 09:13
Tíz pontból álló javaslatot tett Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió külső határainak és az EU-n belüli szabad mozgás megvédése érdekében.
Tovább...
 
Közmunkásként dolgoznak a pedagógusok a roma tanodákban
Hírek - Belföld
2016-04-16 08:56
Közmunkásként kénytelenek dolgozni pedagógusok a roma tanodákban, miközben százmilliók tűnnek el az országos önkormányzatnál a felzárkóztatásra szánt forintokból. A hátrányos helyzetű, többségében cigány származású gyermekekkel foglalkozó tanodák közel fele kénytelen volt bezárni, illetve csökkentett üzemmódban, pénz nélkül folytatni a munkát, mivel elapadtak a pályázati források. Pedig az évtizedek óta hektikus támogatásokból épp hogy megélő műhelyek képesek akár az érettségiig is eljuttatni mentoráltjaikat – írja a HVG.
Tovább...
 
A cigányság megbecsülése
Hírek - Belföld
2016-04-16 08:50
Ha azt akarjuk, hogy a magyarországi cigányok részei tudjanak lenni a magyar társadalomnak és jövőnek, akkor az egyik legfontosabb feladat, hogy megismerjük egymást – hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere a nemzetközi roma napon egy könyvbemutatón.
Tovább...
 
Egy kis jótékonyság és a bürokrácia kihagyása
Hírek - Belföld
2016-04-10 20:11
Kis jótékonyságot írok, mert tényleg nem világrengető kérdésről van szó. Nem menekült meg senki az éhhaláltól, nyomortól, hajléktalanságtól. De azok, akik most hajlandóak voltak kicsit eltekinteni a merev, hivatali szabályzattól, biztos, hogy más, nagyobb ügyekben is hajlandóak lesznek, ha arra lesz szükség.
Tovább...
 
ORÖ elnöki sajtóközlemény a Nemzetközi Roma Nap alkalmára
Hírek - Belföld
2016-04-09 10:19
Tisztelettel Köszöntöm az Országos Roma Önkormányzat nevében, a világban, Európában és Magyarországon élő cigányságot a Nemzetközi Roma Nap alkalmából.
Tovább...
 
Országos Roma Önkormányzat - Nemzetközi Roma Nap 2016
Hírek - Belföld
2016-04-07 15:22
Az Országos Roma Önkormányzat az alábbiakban ismerteti a Nemzetközi Roma Nap kultúrális progrmaját, melyet 2016. április 8-án fog megtartani az Országos Roma Önkrományzat Dohány utcai székházában.
Tovább...
 
Az ellenzéki romákat leszavazták, a kormánypártit bevédték
Hírek - Belföld
2016-04-06 09:59
Ellenzéki parlamenti képviselők kezdeményezésére a mai napon tárgyalta az Országgyűlés igazságügyi bizottsága az ORÖ pénzköltésével kapcsolatban egy vizsgálóbizottság létrehozását.
Tovább...
 
A romák is tüntetnek a tanárokkal
Hírek - Belföld
2016-04-05 08:51

A nyilatkozat, videó itt nézhető meg: http://hirtv.hu/videok/145986

 

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 493 - 531 / 10976

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek