Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

GYEA

gyea.jpg

Europa Hungary Program

C-PRESS-PR-LOGO.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Meghívó a Nemzetközi Roma Napra
Hírek - Belföld
2016-03-29 14:19
A Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat és az Újpesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és ismerőseit a NEMZETKÖZI ROMA NAP alkalmából rendezendő kulturális programjára.
Tovább...
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Hírek - Belföld
2016-03-27 09:41
Baxtali Patradyi Savore Zhenenge!
 
Kattints a linkre - ott a meglepetés!
 
Tovább...
 
Húsvéti Macskajaj
Hírek - Belföld
2016-03-26 08:52
Forgács István önálló roma közéleti rádiós műsora
Témák: Brüsszeli terrorizmus, roma húsvét, közélet, politika, roma média helyzete.
Tovább...
 
JÉZUS A KERESZTEN KÖZBENJÁRÓKÉNT IMÁDKOZOTT
Hírek - Belföld
2016-03-26 06:29
Két másikat is vittek ővele, két gonosztevőt, hogy kivégeztessenek. Amikor pedig odaértek ahhoz a helyhez, amit Koponya helyének neveznek, megfeszítették őt és a gonosztevőket, egyiket jobbkéz felől, a másikat pedig balkéz felől.
Tovább...
 
Elhunyt Pozsgay Imre
Hírek - Belföld
2016-03-26 06:23

Életének nyolcvanharmadik évében pénteken elhunyt Pozsgay Imre volt államminiszter, egyetemi tanár – közölte a család az MTI-vel.

Tovább...
 
Mirkóczki: Meg kell tisztítani a cigány politikai elitet
Hírek - Belföld
2016-03-26 06:14
Az Országos Roma Önkormányzat megszüntetését, összes vagyonának elkobzását és pályázatainak felfüggesztését követeli a Jobbik.
Tovább...
 
Belgium, veled vagyunk és veled gyászolunk!
Hírek - Belföld
2016-03-24 20:02
 
Forgács István: Fordítva ülünk a lovon
Hírek - Belföld
2016-03-21 15:28
El kell felejteni azt a régi megközelítést, hogy a cigányügy esélyegyenlőségi probléma. Nem az, elsősorban a gazdaságra van kihatással. A kérdés leginkább az, hogy ki fogja fenntartani Magyarországot tíz, húsz, huszonöt év múlva – mondta a Demokratának Forgács István független romaügyi szakértő.
Tovább...
 
Kitüntették a kerület példaképeit
Hírek - Belföld
2016-03-21 06:55
A hagyományokhoz híven József-napon adták át a kiemelkedő érdemeket szerzett józsefvárosiaknak az önkormányzat elismeréseit. A Józsefváros díszpolgára kitüntetést Schuster Lóránt, a magyar rockélet különleges alakja, a Gesarol alapítója, a P. Mobil együttes vezetője vehette át Kocsis Máté polgármestertől. Az Olasz Kultúrintézetben ünnepélyes keretek között kiosztották a "Józsefvárosi Becsületkereszt", a "Józsefvárosért", a "Józsefvárosi Aranykoszorú" és a "Jó Sport" elismeréseket is. A jótékonysági árverésből befolyt bevételt a fogyatékkal élők társadalmi integrációját munkahelyteremtéssel támogató Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány javára ajánlották fel.
Tovább...
 
Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok!
Hírek - Belföld
2016-03-20 10:40
25 éve történt - „Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok!” – ez a mondat pont negyedszázada a marosvásárhelyi vérengzés idején hangzott el, amikor a város magyar lakosságát a környező falvakból odasiető cigányok védték meg a lincselni készülő román tömegektől. Puczi Béla egyike volt annak a hat embernek – hárman közülük romák -, akiket az összecsapások után őrizetbe vettek a román hatóságok. Puczi Bélát kilenc hónapnyi előzetes letartóztatás után utcai huliganizmus vádjával több mint másfél év börtönbüntetésre ítélték. “Hatunk közül az egyikünket addig verték, amíg belehalt” – emlékeztetett a hat elítélt elszenvedett borzalmaira.
Tovább...
 
Szanyi Tibor elindul az MSZP elnöki posztjáért
Hírek - Belföld
2016-03-20 08:27
Szanyi Tibor az MSZP szombati választmányi ülésén hivatalosan is bejelenti indulását a párt elnöki tisztségéért a júniusra tervezett tisztújításon, megválasztása esetén pedig elmondása szerint a szocialisták baloldali karakterét erősítené.  
Tovább...
 
Angliába költözött, onnan irányít a polgármester
Hírek - Belföld
2016-03-20 07:48

Angliába költözött Megyer polgármestere. Építkezési vállalkozása van, azon keresztül kapott egy ajánlatot, és úgy döntött: külföldre költözik családjával. A falu irányítását azonban így sem adta át másnak. Megyer az ország legkisebb faluja, 17-en lakják. Akkor lett híres, amikor a polgármester a falusi turizmus fellendítése érdekében kitalálta, hogy bárki kibérelheti akár az egész települést is.

Tovább...
 
Albérlet kiadó, de nem mindegy, kinek!
Hírek - Belföld
2016-03-20 07:25
Hiába vár több mint tíz éve, nem kap önkormányzati bérlakást a két gyermekét egyedül nevelő édesanya. Egy szerényebb albérletet ki tudna venni, de úgy tűnik, számára nincs kiadó lakás – szerinte a főbérlőktől cigány származása miatt kap rendre elutasítást.
Tovább...
 
Visszautasítják a romák a minősítést
Hírek - Belföld
2016-03-20 07:12
A RomNet portál főszerkesztője visszautasította Lázár János szavait, miszerint azért foglalkoznak egyes orgánumok – így ők is – Farkas Flórián ügyeivel, mert a politikus cigány származású. Több roma politikus állította, a kancelláriaminisztertől szereztek tudomást róla, hogy Farkas cigány. A kisebbségi vezetők szerint a kormánynak elfogytak az érvei a miniszterelnöki biztos védelmére.
Tovább...
 
Tabletügy: felszámolnák az ORÖ-t
Hírek - Belföld
2016-03-20 06:58
Felszámolási eljárást kezdeményez az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) ellen az Albacomp RI Kft. – értesült a Magyar Nemzet. Az ORÖ nem fizette ki annak a 4500 táblagépnek az árát, amit hátrányos helyzetű diákok számára rendelt az informatikai cégtől.
Tovább...
 
A Jobbikban látja a megoldást a cigány polgármester
Hírek - Belföld
2016-03-20 06:47
A Jobbiktól vár segítséget az egyik baranyai falu cigány polgármestere a bűnözés visszaszorítása érdekében. A közbiztonságról tartott lakossági fórumon a városvezető arról beszélt, hogy már nem bízik a rendőrségben. Úgy látja, csak az ellenzéki párt segítségével lehet javítani a helyzeten. A Jobbik az úgynevezett érpataki modellt vezetné be a többségében romák lakta településen.
Tovább...
 
A sertés tőkehús áfájának csökkentése meghozta a várt eredményt
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:55
Meghozta a várt eredményt a sertés tőkehús áfájának csökkentése, az első két hónap tapasztalatai szerint mérséklődött a sertéshús ára, nőtt a fogyasztás, és fehéredett az ágazat - hangsúlyozta Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten, a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) sajtótájékoztatóján.
Tovább...
 
Logisztikai központ épül Pest megyében
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:48
Földrajzi elhelyezkedésünk, Európa nyugati és keleti részét összekötő gazdasági és kulturális szerepünk, infrastrukturális adottságaink teremtik meg annak a lehetőségét, hogy a régió logisztikai szolgáltató-központjává váljon Magyarország – hangsúlyozta Varga Mihály a Karzol-Trans Kft. új telephelyének ünnepélyes alapkőletételén.
Tovább...
 
Pályázati forrás nyílt az erdők gazdasági értékének növelésére
Hírek - Belföld
2016-03-17 08:38
Az erdőgazdálkodók számára nyílt újabb pályázati lehetőség 2016. március 16-án a Vidékfejlesztési Program keretében. A Miniszterelnökség a most megjelent felhívással mintegy 2,7 milliárd forint támogatást különített el az erdők gazdasági értékének növelését szolgáló tevékenységek megvalósítására.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 361 - 399 / 10810

 

 

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

Ajánlott zenei oldalak

Ajánlott zenei oldalak

Magyar Idők

magyaridok.jpg

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Türr István Képző és Kutató intézet

Blogstar

Blogstar
 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-03-29
  Ma kedvünkre lesz, ha egy jó nagyot sétálhatunk délután. Ha szeretünk futni, akkor vegyük elő a futócipőt, és induljunk neki a kilométereknek. Legyünk magunkkal elnézőek, nem kell rögtön kimagasló sportteljesítményt produkálnunk! Ma megengedhetünk magunknak nehéz ételeket is, amelyek máskor megfeküdnék a gyomrunkat. Az anyagcserénk gyorsabb, így nem ártanak meg a fogások, melyek máskor kellemetlen puffadást vagy súlygyarapodást okoznának. Azért ne feledkezzünk meg a mértékről!
 • Heti vagyonhoroszkóp 2017.március 29-től április 4-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-03-28
  Ma könnyen bocsátkozunk vitákba, veszekedésekbe. Egyszerűen nem tudjuk elviselni, hogy nincs igazunk. A tanácsokat sem szívesen fogadjuk, úgy érezzük, hogy mások belekontárkodnak az ügyeinkbe. Ha szeretjük a csípős ételeket, akkor ma megengedhetjük magunkat az extra ízeket. Kevésbé lesz érzékeny a gyomrunk, nem fog megfájdulni. Ehetünk nehezebb ételeket, ilyen például a bab is. Gyorsabb az anyagcserénk, nem nehezülünk el.
 • Heti általános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Heti munkahoroszkóp 2017.március 27-től április 2-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Csak a család lehet ott Klapka ravatalánál

2017. January 12.

article thumbnailBudapest — Teljesül Klapka György vágya (†88): cigányzenével kísérik utolsó útjára a népszerű üzletembert.
Teljes cikk

A cigánykártya üzenete 2017 re

2017. January 10.

article thumbnailMire figyeljünk a következő tizenkét hónapban?
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Gyász: váratlanul elhunyt a fiatal magyar sportoló

2017. January 24.

article thumbnail A birkózó tehetség mindössze 17 éves volt. Halálhíre mindenkit váratlanul ért.  
Teljes cikk

Ismét Szabó Lászlót jelölik a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének

2016. December 07.

article thumbnailA Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) a sportról szóló 2004. évi I. törvény módosításainak megfelelően, 2016. december 12-én nyilvános közgyűléssel megkezdi köztestületi átalakulását. Az...
Teljes cikk

További hírek