Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Hat helyszínen választanak ma a magyarok
2017-04-23 11:56
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Tolna megyében két településen lesz időközi polgármester-választás:

 

 • Gyulajon a korábbi független polgármester, Dobos Károlyné tavaly év végén egészségi okból mondott le. Öt független jelölt indul, az 1025 lakosú település választói névjegyzékében 680-an szerepelnek.
 •  

 • Tolnanémediben Móricz Jánosné (független) január 31-ével – szintén betegség miatt – lemondott. A három jelölt közül ketten függetlenként indulnak, egy jelölt pedig a Magyar Munkáspárt színeiben. Az 1033 lakosú községben 886-an jogosultak szavazni.
 •  
 • A Veszprém megyei Pápasalamonban szintén polgármestert választanak, mert a község eddigi vezetője, Bánki Mihály Pálné (független) lemondott. A 362 lakosú település polgármesteri tisztségért három független jelölt indul.

   

  A Pest megyei Gyömrőn azért tartanak vasárnap időközi polgármester-választást, mert az eddigi polgármester, Gyenes Levente (Gyömrő 2000 Kör) tisztségét méltatlanság miatt január 11-én megszüntette a Budapest Környéki Törvényszék. Három jelölt indul: egy független, egy a Magyar Munkáspárt színeiben és egy a Gyömrő 2000 Kör jelöltjeként. A választói névjegyzékben több mint 13 ezren szerepelnek.

   

  A főváros két kerületében egyéni választókerületi képviselőt választanak:

   

  • A VIII. kerület 6. választókerületében azért lesz időközi voksolás, mert Balogh István (Fidesz-KDNP) képviselő január 31-ével lemondott. A választásra hat jelöltet vettek nyilvántartásba: két függetlent, egyet a Fidesz-KDNP, egyet az Együtt-A Korszakváltók Pártja, egyet a Jobbik Magyarországért Mozgalom, egyet pedig a Magyar Munkáspárt jelöltjeként. A választói névjegyzékben mintegy 5500-an szerepelnek. Helyszíni riportban mutattuk be őket.


  • A főváros XIV. kerületének 3. számú egyéni választókerületében pedig azért tartanak időközi képviselő-választást, mert az egy évvel ezelőtt tisztázatlan körülmények között eltűnt MSZP-s önkormányzati képviselőnek, Sápi Attilának a jogszabályok szerint január végén megszűnt a mandátuma. Itt is hat jelölt indul: egy az LMP, egy a Civil Zugló Egyesület – Együtt-A Korszakváltók Pártja, egy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, egy a Fidesz-KDNP, egy a Demokratikus Koalíció – Magyar Szocialista Párt – Párbeszéd Magyarországért Párt – Összefogás Zuglóért Egyesület, és egy a Magyar Munkáspárt színeiben. A választói névjegyzékben csaknem hatezren szerepelnek.


  Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

   

    Tamás Csik fényképe.

   Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel is!

   

  A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

   

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában. Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek! 

   

  Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen:http://www.facebook.com/hirugynokseg
  Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

   

  - Nekünk minden "lájk" számít, mert azzal is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

  Köszönettel és barátsággal!

   

  C-PRESS.HU - 24.HU

   

   

   

   

   

   

  AUTOBUS.HU

  AUTOBUS.HU

  Magic Team Kft hirdetései

  magicteam.jpg

  Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

  almoskonyv_250px.jpg
   

  Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

  Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

  Értéktér - Infovideó

  Get Flash to see this player.

   

   

  Témajavaslata van?
  Küldje el nekünk!

  Tovább

  Riportot rendelne?
  Kattintson a részletekért!

  Tovább

  Szívesen lenne riporter?
  Velünk kipróbálhatja magát!

  Tovább

   

  Pannónia Biztosító

  Horoszkóp

  Harmonet horoszkópok
  Mindenkinek akinek lelke van
  • Heti szexhoroszkóp 2020.február 28-tól március 5-ig
   Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
  • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-02-28
   Ma már energikusabbak leszünk, örülünk a kihívásoknak a munkahelyünkön. Talán még az sem zavar túlságosan, ha vitába keveredünk a munkatársakkal. Nem rejtjük véka alá a véleményünket, ami bizony konfliktusforrás lehet. Ma a szex elemi igényünkké válhat, meg akarjuk kapni kedvesünket. Ha nem akar kötélnek állni, akkor addig üldözzük szerelmünkkel, amíg be nem adja a derekát.
  • A hét érdem gyakorlata
   A lelki átalakulás, ami a belső béke felé vezet, majd az egyéni, családi, nemzeti és világbéke alapja lehet, napi meditációnkkal kezdődik.
   image
  • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.február 27-től március 4-ig
   Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
  • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-02-27
   Ma tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat, - úgy gondoljuk, hogy ki kell állnunk a saját érdekeinkért. A beleérző képességünk azonban nem nagyon működik, így talán nem is vesszük észre, hogy beletaposunk mások lelkébe. Ma több bennünk a szenvedély, örülünk az új szerelmi kalandnak. Nagyobb igényünk lehet a szexre is, s ha kedvesünk nem osztozik a vágyainkban, akkor belebonyolódhatunk egy új flörtbe.
   

  Bulvár hírek

  Összeálltak Váradiék

  2017. October 12.

  article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
  Teljes cikk

  Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

  2017. May 19.

  article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
  Teljes cikk

  További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk

  Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

  2017. April 23.

  article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
  Teljes cikk

  További hírek