Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A pokolból a menny felé, a kábítószer fogságából Isten szolgálatáig
2017-01-31 09:10
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Bűnözés, kábítószer, keserűség és végül Isten megbocsátása. Egy történet, mely korántsem nevezhető egyszerűnek, melyben szerepet kapott bűnözés, kábítószer, keserűség és végül a megnyugvás Isten segítségével.

 

 

Rendhagyó módon kezdődik a beszélgetésünk Vajda Attilával, akit sokan csak “Husi”-nak hívnak, sőt én is Husiként ismertem meg. Ahogy elkezdünk beszélgetni, Husi szeretett volna áldást mondani. Imádkozunk, áldást kér ránk, a barátságunkra, arra, hogy most itt ülhetünk és beszélhetünk, rám és a családomra de legfőképpen, hogy mások is megismerjék az Úr nevét… Ámen!

 

Kezdjük az elején, mesélj kicsit a gyerekkorodról és a múltadról!
Kőbányán születtem, édesanyám és édesapám nevelt. Anyuék nagyon szerettek, mindig becsületre tanítottak. Ott kezdődött az egész, hogy elkezdtem küzdősportolni.
1994-ben lejártam kickboxra. Megismerkedtem az ottani srácokkal. Sokan kidobóként dolgoztak, ez akkor nagyon-nagyon menő sztori volt. Igazán tetszett. Az általános iskola elvégzése után anyuék beírattak kőműves suliba, majd azt is elvégeztem, de mégis portásként kötöttem ki. 18 évesen elkezdtem az éjszakában dolgozni. Az első munkahelyem egy disco, a Coco Bongo volt.

 

Szüleid mit szóltak hozzá?
Nem örültek neki, de az az igazság, hogy nagyon tetszett ez az életmód. Minden itt kezdődött el.

 

Verekedtél ez idő alatt?
Nem sokszor, bár volt olyan eset amikor emiatt tele volt a gatya. Egyszer megütöttem valakit aki rám támadott, akkor ő majdnem ott maradt, ez nagyon kemény érzés volt. Nekem nagy szerencsém volt, ugyanis sok ismerősöm ült ilyesmiért, hogy betört valakinek a feje, ahogy koppant a földön. Tetszett, hogy egy ütéssel ki lehet valakit fektetni. Igazából brahiból soha nem verekedtem és nem is kötekedtem, csak akkor álltam oda verekedni ha valakit meg kellett védeni. Aztán átmentem dolgozni egy kaszinóba és ott csináltunk meleg dolgokat. Belenyúltunk a gépekbe, fogtuk és kiszedtük a pénzt. Rájöttünk, hogy lehet okoskodni és az elég vicces volt, amikor az öreg Wartburgom hátsó ülésébe tömködtem a lét. Pár hétig tudtuk csinálni, aztán éreztem, hogy ebből nagy gubanc lehet, így abba kellett hagynunk. Igazából mindenki ezt csinálta. Szerencsére időben ki tudtam szállni, kiléptem erről a helyről, ezután a többiek lebuktak és jött a retorzió. Annó az más világ volt. Utána egy évig nem csináltam semmit. Volt egy élettársam aki külföldön dolgozott és nem műkörmös volt :) Nagyon sok pénzt keresett, mellette én csak otthon voltam. A játékgépezés elvette az emberek eszét, családok mentek tönkre a szemünk láttára. Úgyhogy én se bánom, hogy bezárt.

 

Hogy tudtad feldolgozni, hogy a csaj kurva volt?
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Teljesen kizártam ezt és leszartam, ráadásul szerelmes is voltam. Ezt ma már elképzelhetetlennek tartom, de akkor ilyen voltam. Szépen lassan elkezdtem drogozni: a hasissal kezdődött kb 19 évesen. Az extasy meg 97-ben kezdődött. Borzasztóan jó volt. Már otthon is extasyztam, belevittem az asszonyt is. Egy évig non-stop ez volt, felhíztam 150 kg-ra. Hozta a pénzt a csajom, én csak zabáltam és videojátékoztam. Aztán elegem lett a henyélésből, ezért felhívtam az egyik portafőnök haveromat, hogy adjon melót. Meglátott és azt mondta ha kicsit lefogyok lesz meló. Elkezdtem edzeni és diétázni, hogy megfeleljek a munkára. A Hajógyári szigeten kezdtem el dolgozni és ott kezdődött számomra a pokol, mert olyan közegbe kerültem, ahol a drogról szólt minden és elkezdett elkorcsosulni a lelkem. Elkezdtem falni a nőket, rengeteg pénzt költöttem kábítószerre. Kezdett megváltozni a jellemem.

 

Akkor ezt érezted magadon? Mesélnél bővebben az ezt követő időszakról?
Dehogy éreztem. Akkor azt hittem én vagyok a király, már bántottam szándékosan is embereket, nagyon aljas voltam. Most látom ezt letisztulva de akkor azt hittem, én vagyok a világ ura. Gátlástalan lettem, undorító módon rámentem a haverjaim nőire, sok pénzt kerestem és a csajom is . Úgy éreztem, hogy révbe értem, de ma már tudom, hogy csak illúzióba ringattam magam.

 

Volt egy olyan pillanat, amikor majdnem meghaltam. 4 napja nem aludtam, és hoztak egy pakett icát (lónyugtató). Nekiestem a falnak, kiléptem a testemből. Halálközeli állapotba kerültem. Rettegtem hogy meghalok. Kiabáltam, hogy a bátyámat akarom. Odajött és megfogta a kezem. Azt éreztem, hogy a testembe jön vissza az élet, az ereimbe pedig a vér. Forró volt a testem, betettek egy kád hideg vízbe, ahol másfél órát ültem. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem kábítószerezek. Rá 5 napra ismét be voltam állva. Ebből is látszik mennyire aljas voltam. A jellemem teljesen megváltozott. Pár hétre rá letartóztattak. Éppen dolgoztam a hajógyárin, pár srác árulta a drogot és leadták a pénzt. Egy srácot elkaptak és mindent elmondott, még azt is, hogy anyukája hányszor pelenkázta be. Kerestek, házkutatás volt, nem találtak semmit és hagytak egy telefonszámot, hogy hívjam fel őket. Bementem, letartóztattak, fogdába kerültem. Ott voltam egy kis lyukba, csak zsizsegést hallottam, 11 hónapot töltöttem bent. Nagyon megtörtem, nem bírtam enni, lefogytam. Igazából ott kezdődött el az új életem. Egyik nap beszóltak a hangosba, hogy misszió, – nem tudtam mi az- hittérítők jöttek. Minden szerdán beszóltak, így történt ez aznap is mikor megszólalt bennem egy hang, hogy “Gyere”. Néztem, hogy ez meg mi? Még mindig hat a drog? Nem értettem az egészet, de tisztán hallottam. Még egy hét eltelt és egyre erősödött a hang. Kimentem, hallgattam az evangéliumot. Kérdezték, hogy elmondom-e a megtérők imáját. Ez az az ima, hogy befogadod és elfogadod Istent. Behívjuk Istent a szívembe. Elmondtam, nem történt semmi, csak jólesett. Megkönnyebbülten mentem vissza, mindig vártam a szerdát. Kiengedtek az előzetesből. Az első utam egy templomba vezetett. Beültem egy padba és sírtam. Csak ültem és folytak a könnyeim. Sokan voltak, de nem érdekelt. Minél többet sírtam annál jobban megkönnyebbültem. Aztán hazamentem. Háziőrizetbe kerültem és egyből megtalált a rossz. Folyamatosan hívogattak: “Husi tudsz valamit? Gyere bulizni!” Mondom gyerekek normálisak vagytok? Most jöttem ki.

 

Hamarosan eljött a szülinapom, rengeteg kábítószer volt és újra beálltam rettenetesen. Rosszul lettem, nem kaptam levegőt, de nem mertem orvoshoz menni. Bent megfogadtam, hogy jó leszek de amikor kijöttem azonnal olyan külső behatások értek, hogy nem tudtam tenni ellene. Nem voltam olyan erős, hogy ellenálljak és visszaestem. Ekkor már volt Bibliám, azt olvasgattam. Emellett még kábítószereztem de már nem annyit. Apukám rákos beteg lett és akkor másfél évet kint lehettem vele. Egyre többet olvastam a Bibliát és egyre kevesebbet rosszalkodtam, tehát nekem ez a változás nem egyik pillanatról a másikra jött, hanem volt vagy 3 év.

 

Rengeteg fájdalmat éltem át mire idáig eljutottam. Első fokon kaptam 4 évet, ezután vártuk a másodfokot. Ott csökkentették egy évvel, így maradt három. Két évre kellett bevonuljak. Apukám a bevonulásom előtt a fiam születésnapján ment el a karjaimban. A fiam nem is ünnepli a szülinapját. Apukám 20.-án hunyt el, nekem 27.-én kellett bevonulnom. Tökölön voltam és a wc papír gyárban dolgoztam. Eközben jött a hír, hogy meghalt nagymamám és ebbe teljesen belerokkantam. Három hónappal élte túl apukámat, úgy hiszem a fájdalomba halt bele. A temetésre 5 fegyveres kísért és össze-vissza voltam bilincselve. Ebben az időszakban a börtönben már minden nap olvastam a Bibliát.

 

 

 Vajda Attila - Husi

 

Ennyi fájdalom kellett ahhoz, hogy megtérj?
Úgy gondolom, hogy igen! Ekkor volt egy szerelmem, ám teltek a hetek és egyik nap felhívtam őt. Szakított velem. Levert a víz, nem akartam hinni a fülemnek. Óriási veszteség volt ez nekem, azonban nem hibáztattam senkit. Azzal a barátommal jött össze akire rábíztam.

 

Minden rosszat visszakaptam az élettől azokért amiket tettem. Imádkoztam Istenhez, hogy segítsen, mert nem bírom tovább. Olyan gondolataim voltak, hogy én is elszerettem a haverom nőjét, ezért bűnhődök most és ehhez hasonlók. Lehajtottam a fejem és beláttam, hogy igaza van. Az ember mindent visszakap és ez akkor történik meg amikor nem is számít rá. Ezt tanítom is: ki mint vet úgy arat.

 

Beláttam a hibáimat, rájöttem, hogy nekem azért jár ez a sok rossz, amiért én is rossz voltam. Amikor kijöttem elkezdtem dolgozni, újra portáztam. Nagyon lenyugodtam, azonban meg sem ismertek a régi ismerősök annyira le voltam fogyva. Rendszeresen jártam templomba, de éreztem, hogy nekem ennél több kell. Lementem a hitparkba és ott ültem három órát. Bevallom őszintén, hogy nem éreztem jól magam. Nem akarok megbántani senkit, de nekem nem tetszett. Két nappal később rámírt egy lány: Magyari Renáta. Megkérdezte tőlem, hogy nincs-e kedvem lemenni az ő gyülekezetükbe. Úgy gondoltam, hogy miért is ne? Ez pedig a Szótér Keresztény gyülekezet volt. A hangulat igazán családias volt, 25 emberből állt kb.


Közben dolgoztál?
Igen, portáztam.

 

Hogy fér össze ez a kettő?
Ez egy nagyon jó kérdés. Nagyon nehezen. Isten felhasználja, hogy én 23 éve ott vagyok. Rengeteg emberrel beszélgetek Istenről.

 

Ez eddig oké, de mi van ha meg kell verni valakit? Utána bocsánatot kérsz?
Nem vagyok tökéletes. Hirdetem az Urat, tanítom is a gyerekeket. Pár éve volt olyan, hogy nagyon csúnyán beszéltek velem és a helyet is meg akarták támadni ahol dolgoztam. Igazából választhattam volna azt, hogy elsétálok, de leütöttem. Utána nagyon rossz érzés volt. A lelkiismeretem nagyon erősen dolgozott. Kértem az urat ,hogy bocsásson meg. Nem vagyunk tökéletesek. Elkövetünk hibákat, de ha szívből bocsánatot kérünk akkor Ő megbocsájt. Törekszem rá, hogy ne kövessek el ilyen bűnöket, de ha mondjuk le akarnak szúrni vagy lőni, azt nem fogom hagyni. Én olyan környezetben dolgozom, ahol az emberek isznak és kábítószereznek és erősre szívják magukat. Végeredményben örülök is, hogy ilyen helyeken vagyok, mert itt tudom hirdetni az evangéliumot.

 

Nem fárasztod le az embereket ezzel?
Nem, mivel nem én megyek oda hozzájuk, hanem ők jönnek oda. Annyi ember keres meg, hogy el sem hinnéd, csak nem vállalják vagy nem tudom. Látják, hogy milyen életet éltem régen és hogy most hol tartok. Tróger voltam, önpusztító és ma pedig már azt szeretném, hogy a gyerekek ne abba a világban nőjenek fel, amit én annyira díjaztam, mert az sehova nem vezet. Azt szeretném, hogy ne essenek bele abba a hibába amibe én.

 

Tudom is és látom is, hogy mennyit segítesz árva gyerekeken. Hogy jött ez az egész?
Lent voltam a gyülekezetbe és beszélgettem az akkori pásztorommal. Mondtam neki, hogy edzésre járok és felvetetette az ötletet, hogy mit szólnék ha szegény gyerkeknek tartanánk edzést. Ők nem bírják fizetni ezt, így egyszerre edzhetnének és taníthatnánk őket az evangéliumra. Ekkor már tudtam, hogy segíteni szeretnék. Bemetünk a gyermekotthonba, elmeséltük nekik a történeteinket. Elmondtam, hogy börtönben voltam és hogy Isten hogyan változtatta meg az életem. Sokat beszélgettem a gyerekekkel, legközelebb már bevásároltam úgy mentem hozzájuk. Nem volt sok pénzem, de amit tudtam azt megvettem: édességeket, üdítőket stb. Nagyon örültek neki. A gyermekotthonban kaptunk egy külön termet, ahol hittan órát tartottunk. 10-20 gyermek jött el. Ez két évvel ezelőtt volt, akkor 8-an mentünk be, mára 3-an maradtunk. Mindig félre raktam egy kis pénzt, kéthetente vásároltam nekik. Nagy örömmel teszem ezt, mert ami a gyermekotthonban van az szörnyű. Csábítja őket a bűn és a vadság. Szabina aki ennek a szolgálatnak a vezetője, már pályázati pénzt is nyert, így el tudtuk vinni őket lézerkardozni, kajálni, stb.

 

 

 

Na meg mi is várunk bennetek a BSK Crossfight-ba egy kis edzésre, és ajándékokkal is meglepjük őket, ha van rá lehetőségünk.


Igen igen, ez a következő tervünk. Olyan történetek vannak, hogy például odaviszi az apa a 4-5 éves kisfiát és azt mondja neki, hogy nemsokára jövök. Soha többet nem megy érte. Sokszor megszakad a szívünk. Minden vasárnap ki tudom hozni őket a Keresztény Boxsuliba. Én több gyerekotthonba szeretnék bemenni, de falakba ütközök. Beszélek igazgatókkal, nem hívnak vissza. Nem is kell pénz, csak had menjünk be. Legyenek ott ők is, mindenkit szeretettel várunk. Örülnék ha mindenki ott lenne, csináljuk együtt.

 

 

 

Miért csinálod ezt az egészet?
Csupán szeretetből. Imádom a gyerekeket, nekem is van egy fiam, már 18 éves, és ő az életem.

 

Azt a szeretetet amit kaptam Istentől mikor annyira mélyen voltam, hogy senki nem tudott segíteni nekem, senki nem tudott megvígasztalni, azt szeretném megmutatni a gyerekeknek is. Meg kell ismerjék Istent. Ő mindig ott volt velem, segített úgy, hogy közben tanított engem. Nekem ez a feladatom.

 

 

Mi a célod ezzel?
Az, hogy minél több gyerek megmeneküljön. Ne éljék azt az életet amit én éltem! A keresztény boxsuliba imádkozunk és edzünk, ott igazán össze tudunk fogni. Ezért is szeretnék minél több gyerekotthonba menni. Ingyen és bérmentve megaptuk a Kőbánya SC-t Turbucz Sándortól, Sünitől meg Pákótól. Első szóra odaadták a termet, hogy mehessünk a gyerekekkel edzeni.

 

Ezúton is szeretnék nekik köszönetet mondani ezért. Tervezünk egy bemutatkozó videót, amiben megmutatjuk, hogy kik vagyunk mi és mi a célunk. Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani aki bármilyen formában segít nekünk, vagy a jövőben segíteni fog. Hálás vagyok Istennek és mindenkiben csak a jót keresem.

 

 

 

Ismerjék meg Attilát a Facebookról:  https://www.facebook.com/husi.vagyok?fref=ts

 

A cikk szerzője: Bogdán Zsolt - Golyo  

 

    

 Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel is!

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

 

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában. Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek! 

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen:http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk" számít, mert azzal is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

C-PRESS - RC

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek