Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A cigánykártya üzenete 2017 re
2017-01-10 08:33
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Mire figyeljünk a következő tizenkét hónapban?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A misztikus cigánykártya képes megmutatni az emberek sorsát, jövőjét, ám emellett még asztrológiai képességekkel is rendelkezik, ezért minden csillagjegy kap egy kártyalapot, ami megmutatja, hogy mire kell odafigyelnünk 2017-ben.

Kos – Váratlan öröm: Ez a kártyalap egy olyan kedvező fordulatot jelent, amely tartós változást hozhat az életünkbe.Köthetünk új ismeretséget, de új energiát vagy lehetőséget is kaphatunk a közeljövőben.A lap szerint képesek leszünk élni a pozitív és tartós változásokkal.

 

Ez alapján 2017-ben arra számíthatunk, hogy többször is érhet váratlan öröm, ami lehet kicsi, de egészen nagy is.A kártyalap azt is jelzi, hogy tele leszünk életvidámsággal, boldogsággal és örömmel a következő hónapokban.

Ez a pozitív hangulat azonban nem biztos, hogy csak egy eseménynek lesz köszönhető, ugyanis az önfejlesztéssel sokkal pozitívabbak és optimistábbak lehetünk.2017-ben nem fogunk hiányt szenvedni az ötletek terén, ezért folyamatosan ezek és önmagunk megvalósításán fogunk dolgozni.

 

Ebben az esztendőben könnyebben nézünk majd szembe a problémákkal, az életet pedig sokkal színesebben fogjuk megélni, mint korábban.2017-ben csak arra figyeljünk, hogy ne viselkedjünk meggondolatlanul, felelőtlenül.

 

Bika – Utazás: A lap jelentése szerint folyamatosan haladunk a kitűzött céljaink felé, de utalhat költözésre, külföldi utazásra, vagy korábban meghozott döntések következményeire, valamint arra, hogy az hogyan hat ránk és a céljainkhoz vezető útra.

 

Az utazás jelentheti, hogy 2017-ben tényleg elutazunk, például nyaralni, esetleg külföldön vállalunk munkát, de utalhat költözésre, gyakoribb kirándulásra is, tehát bármire, ami helyváltoztatással jár.Ugyanakkor belső utazást, kalandosabb, izgalmasabb életet is üzenhet.

 

A lényeg tehát az, hogy 2017-ben állandóan mozgásban leszünk, és folyamatosan változunk, aminek eredményeként sokkal nyugodtabbak és harmonikusabbak leszünk.A belső utazás pedig segít, hogy eljussunk a megvilágosodásig.

A céljaink eléréséről is lehet szó, de ebben az esetben arra figyelmeztet a kártyalap, hogy nem csak a cél számít, hanem az odavezető út milyensége is, ezért ne felejtsük el, hogy a saját életünket nekünk kell irányítanunk!

 

Ikrek – Szerelmes Nő: A személyjelölő kártya, ha nőnek jósolunk, akkor önmagát jelenti, míg férfi esetében azt a nőt, akihez érzelmileg kötődik.

 

Esetünkben most azt üzeni ez a kártyalap, hogy 2017-ben szerelmesek leszünk, ez pedig meg fogja határozni az életünket.Most nagy az esélye annak, hogy megismerjük az igazit, akiről mindig álmodtunk.A szerelem friss és lángoló lesz.

 

 

Ha már rég párkapcsolatban élünk, akkor is hasonló sors vár ránk 2017-ben, ugyanis újra beleszerethetnünk a partnerünkbe, és visszahozzuk a régi szenvedélyt a kapcsolatunkba.Az sem kizárt, hogy 2017-ben felismerjük magunkban a Szerelmes Nő egy másik archetípusát, amit minden nő magában hordoz.Ennek a felszínre kerülése is jó hatással lehet a szerelmi életünkre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rák – Ház: A kártyalap otthont, szűkebben vett családot, vérrokonságot és a hazát jelentheti.Emellett jelzi a fizikai síkot, az életteret, a biztonságot, a stabilitást és a zárt kapcsolatrendszereket.Azért kaphattuk ezt a lapot, mert 2017-ben eljöhet az otthon teremtésének ideje.

 

Ha erről van szó, akkor a csillagok segíteni fognak az otthon alapításban, például azzal, hogy támogatnak az ideális ingatlan megtalálásában, megvásárlásában.Arról is lehet szó, hogy idén az otthonnal kapcsolatos kérdések kapják majd a főszerepet az életünkbe, például a gyerekvállalás, lakás felújítása.

 

Ezekről a kérdésekről nem csak beszélni fogunk, hanem egy-kettő meg is valósulhat.

 

Végezetül úgy is értelmezhetjük a kártyalapot, hogy az éves feladatunk az lesz, hogy igazi, melegséggel, békével és szeretettel teli otthont teremtsünk.

 

 

Oroszlán – Gyermek: A lap jelentése valaminek a megteremtése, tehát nem biztos, hogy gyerekről van szó.Lehet, hogy céget alapítunk, esetleg alkotunk valamit.Ennek alapján, ha már tervezzük a gyermekáldást, akkor 2017-ben megérkezhet a csemete, de az sem kizárt, hogy váratlanul érkezik a jövevény híre.

 

Abban az esetben, ha úgy érezzük, hogy gyerekre semmi esély, akkor lehet szó a belső gyermekünkről, akiről ugyanúgy hajlamosak vagyunk elfeledkezni, ahogy az alkotó és a teremtő képességünkről.

 

2017-ben ápolnunk kell a belső gyermekünkkel való kapcsolatunkat, a rejtett tulajdonságainkat pedig a felszínre kell hoznunk.A lap tehát azt szeretné, ha idén belekezdenénk valami nagyobb dologba.

 

Szűz – Pénz: A lap jelentése lehet pénz, anyagi helyzet javulása, a meglévő lehetőségek kiaknázása, vagyon, gazdaság, hitel, banki ügyletek, kereskedelem, szolgáltatás, eddig ismeretlen pénzforrások megjelenése, ajándék, életenergia, mozgatóerő, értékmérő, szeretet alacsonyrendű aspektusa.

 

Mindebből egyértelmű, hogy 2017-ben a bőség és a jólét köszönthet be az életünkbe, ám nem úgy, hogy megnyerjük a lottóötöst, de arra számíthatunk, hogy sikeres lesz egy projektünk, eladunk egy ingatlant, vagy jobb munkának köszönhetően gyarapodunk anyagilag.

 

A sors idén megteremti nekünk a lehetőségeket, eszközöket ahhoz, hogy valóra tudjuk váltani az álmainkat.Ingyen azonban semmit sem kapunk, úgyhogy ne sajnáljuk a kemény munkát, amivel megteremthetjük az anyagi biztonságot magunknak és a szeretteinknek.Hamarosan beköszönt hozzánk az anyagi stabilitás.

 

Mérleg – Örvendezés: A lap jelentése az ünnepek fontossága, mert a hétköznapokat az ünnepek teszik boldogabbá, színesebbé.Ilyenkor a lélek is dalol.2017 egy nagyon szép és kellemes év lehet, ugyanis sok nevetés és öröm vár ránk.

Ebben a tizenkét hónapban számíthatunk olyan családi összejövetelekre, programokra, eseményekre, nem várt fordulatokra, amelyek mindegyike jót tesz a hangulatunknak.Ezt az évet úgy élhetjük meg, mintha a sors szeretne elkényeztetni, ezért elősegíti a boldogságunkat.

 

Ennek oka az, hogy amikor boldogok és elégedettek vagyunk önmagunkkal, az életünkkel, a kapcsolatainkkal, akkor nagy dolgokat vagyunk képesek létrehozni.Lehet, hogy a csillagok azt szeretnék, hogy 2017-ben hegyeket mozgassunk meg, de az sem kizárt, hogy megjutalmaznak az eddig végzett munkánkért.

 

Skorpió – Üzenet: A kártyalap jelentése isteni üzenetek, amelyek befolyásolják az életünket, sorsunkat.Ez a jelzés bárhonnan érkezhet, ezért a mi dolgunk meglátni és megérteni.Ennek érdekében a lehető legtudatosabban kell élnünk, mert akkor könnyen megértjük a jelzéseket.

 

2017-ben több isteni üzenetet kapunk azért, hogy megtaláljuk a céljainkat és az utunkat, ezért éljünk tudatosabban, ami egy Skorpiónak nem lehet kihívás, hiszen a csillagjegyünk mindig arra törekszik, hogy minden világos és érthető legyen körülötte, illetve másokat is megvilágítson.

 

Idén néha próbáljunk más szemmel tekinteni önmagunkra és az életünkre!Gondolkodjunk el azon, mit látnak mások, ha ránk néznek!A kártyalap arra is utalhat, hogy a környezetünktől kapunk fontos híreket, üzeneteket, amelyek hatással lesznek az életünkre.

 

Nyilas – Szerelem: A kártyalap jelentése lehet egy új szerelem, a már meglévő újjáéledése, szexuális kapcsolat, de arról a szerelemről is lehet szó, amit a hivatásunk, barátaink, vagy más iránt érzünk.

 

2017-ben a szerelem fogja meghatározni az életünket.Ha szinglik vagyunk, akkor remélhetjük, hogy idén találkozunk az igazival.Párkapcsolat esetén új szintre léphez a viszonyunk, ami lehet összeköltözés, házasság, gyerekvállalás.A szerelem erőt, életkedvet, ihletet fog adni a mindennapokhoz.

 

Bak – Özvegyasszony/Özvegy férfi: Az Özvegyasszony egy olyan idősebb, magányos, egyedülálló nőt jelenthet, aki érett, intellektuális, bölcs meglátásokkal és élettapasztalattal rendelkezhet.Az Özvegyférfi ugyanez, csak férfival.

2017-ben nem kell attól félnünk, hogy hamarosan megözvegyülünk, mert a kártyalap spirituális értelemben mutat magányt.Idén kicsit magunkba fordulhatunk, hogy a belső világunkkal foglalkozzunk.

 

Erre azért lesz szükségünk, hogy megismerjük önmagunkat, rájöjjünk az életcélunkra, valamint arra, hogy mit akarunk, mert ez kell az önmegvalósításhoz.A belső utazás során válaszokat, bölcsességet és megvilágosodást találhatunk.Habár ezek nagy előnynek fognak számítani a mindennapokban, mégis arra figyeljünk, hogy ne zárkózzunk el túlságosan a külvilágtól.

 

Vízöntő – Szerencse: A kártyalap olyan eseményekre utal, amelyek kedvező fordulatot hozhatnak az életünkbe.Ne felejtsük el, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, hiszen a gondolatok és a cselekedetek meghatározzák a sorsunkat, és a velünk történő pozitív eseményeket.

 

2017-ben mellénk fog állni a szerencse.Ezt abból láthatjuk, hogy több szerencsés fordulat történik velünk.Például megkapjuk álmaink munkáját, visszakapjuk az elvesztett iratainkat.A kártyalap arra is utalhat, hogy mindent szerencse kísér, amibe idén belevágunk.Érdemes lenne vállalkozást indítanunk, de a lakás eladása, családalapítás is sikeres lehet.Az idei terveinket szerencsésen valósíthatjuk meg.

 

 Halak – Halál: A kártyalap jelentése a dolgok lezárása, másik síkra integrálódás, de jelképezi az életünkben bekövetkező lezárásokat, és azokat a változásokat, amelyek során megszabadulunk a már idejétmúlt dolgoktól, kapcsolatoktól.

 

A halál kártyalap tehát nem azt jelenti, hogy 2017-ben haláleset bolygatja meg a lelki békénket, hanem arra utal, hogy nagy átalakulásokon eshetünk át.Idén olyan események, történések várhatóak, amelyek hatására nagyot fordulhat velünk a világ.

 

A környezetünk és magunk is megváltozhatunk.2017-ben lezárjuk azokat a kapcsolatokat, amelyek nem szolgálják a fejlődésünket.A sorsunk úgy fog alakulni, hogy a régi dolgok megszűnnek az életünkben, és így lesz hely az újnak.Az év eleje a lezárásokról szól, majd jöhetnek a újdonságok.Eresszük el a múltat és nézzünk előre!

 


 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel is!

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

 

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában. Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek! 

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen:http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk" számít, mert azzal is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

C-PRESS - HIRMA.HU

   

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-05-28
  Vidám hangulatban telik a nap, tele leszünk energiával és lendülettel. Talán még az sem bosszant, ha több munkával kell megküzdenünk, mint máskor. Főnökünk utasítgatásait viszont nehezen viseljük. Ma sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Tartózkodjunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.május 27-től június 2-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek