Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

ORÖ képviselők sajtóközleménye
2016-11-20 15:25
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Lakatos Oszkár és Vajda László az Országos Roma Önkormányzat megválasztott képviselői, mint az Országos Roma Önkormányzat ellen közokirat hamisítás gyanúja miatt feljelezést tevők, a Magyar Nemzet elektronikus hírportálján a mai napon (2016.11.19.) megjelent “Rendőrségi nyomozás az ORÖ-nél” című cikkére jelen sajtóközleményben kívánunk reagálni.

Fotó: RomNet.

 

Sajtóközleményünkben szeretnénk pontosítani a 2016. május 25.-i Közgyűlési jegyzőkönyv elkészítésének körülményeit a rendelkezésünkre álló bizonyítékok alapján, a közokirat-hamisításban feltételezhetően résztvevő személyek kilétét, abban való szerepüket.

 

Jelen közleményünk mellett nyilvánosságra hozzuk az Országos Roma Önkormányzat azóta már elbocsátott munkatársának nyilatkozatát, továbbá az alábbi információkkal kívánjuk kiegészíteni a Magyar Nemzet mai napon megjelent cikkét az önkormányzat elbocsátott dolgozójának nyilatkozata alapján:


- A nyilatkozat szerint a jegyzőkönyv elkészítésére az önkormányzat jelenlegi hivatalvezetője Cserháti Tiborné dr. kényszerítette, azzal fenyegetett, hogyha nem csinálja meg amit kér, vagy ha valakinek elmondja, hogy vele irattatta meg a jegyzőkönyvet, akkor megbízásos jogviszonyát a jövőben nem tartja fenn.


- A nyilatkozata szerint továbbá a jegyzőkönyvet nem a közgyűlésen készült hangfelvétel alapján kellett megírnia, hanem a Hivatalvezető által lediktált szöveg és általa átadott írásos előterjesztések alapján. Ameddig a 36 oldalas anyagot meg nem írta, addig nem hagyhatta el az irodát!

 

Közleményünkben hangsúlyozni kívánjuk, hogy a 2016. május 25.-i Közgyűlésen az Országos Roma Önkormányzat képviselői Mogyorósi Andreát választották meg jegyzőkönyvvezetőnek.

 

Mogyorósi Andrea elnöki asszisztens kiemelt szerepet képvisel az ügyben, mivel egy a birtokunkba került levelezés szerint 2016. június 20. napján Balogh János elnök megbízásából megküldte Farkas Flórián Miniszterelnöki Biztos részére az Országos Roma Önkormányzat 2016. május 25.-i Közgyűlési jegyzőkönyvét egyeztetésre.

 

Felszólítjuk Farkas Flórián Miniszterelnöki Biztost, hogy adjon azonnali magyarázatot arra, hogy milyen érdeke fűződött ahhoz, hogy mi szerepeljen a 2016. május 25.-i Közgyűlési jegyzőkönyvben és milyen indíttatásból avatkozik bele az Országos Roma Önkormányzat ügyeibe!

 

Meglepődve vettünk tudomást arról, hogy Farkas Flórián a Magyar Idők lapban száműzetéséből visszatérve, a két évvel ezelőtt tett némasági fogadalmát feloldva, az adófizetőknek okozott több mint egymilliárd forint kárt csupán karaktergyilkosságként aposztrofálja.

 

Emlékeztetnénk Farkas Flóriánt arra, hogy ez év áprilisában az atv.hu birtokába jutott több száz oldalnyi dokumentum szerint az elnöksége alatt nagyjából 1,1 milliárd forintnyi értékben kötött szerződést, melynek tetemes része Híd a munka világába projekthez kapcsolódik.

 

Kapcsolódó:  Rendőrségi nyomozás az ORÖ-nél

 http://c-press.hu/2016112011972/belfold/rendorsegi-nyomozas-az-oro-nel.html

 

      

 Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel is!

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

 

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában. Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek! 

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen:http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk" számít, mert azzal is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

C-PRESS

 

Érdeklődve várjuk Farkas Flórián reakcióját, érdemi állásfoglalását az Emberi Erőforrások Minisztériuma által feltárt szabálytalanságok kapcsán, mivel a roma-integrációval összefüggő Európai Uniós források szabályszerű felhasználásának nyomon követése az Ő hatáskörébe tartozott, tartozik. Farkas Flórián hogy, hogy nem vette észre, hogy a Híd a munka világába program “rossz kezekbe került”.

 

Az elmúlt időszakban beigazolódott, hogy Farkas Flórián egy rossz vezető, emellett veszélyes és drága is a közösség számára, hiszen mint a fenti példa is mutatja, a rosszul, gondatlanul gazdálkodó vezetők és intézmények százmilliós, vagy akár milliárdos veszteséget okozhatnak, amit az adófizetőknek kell megfizetniük.

 

Felszólítjuk a Kormányt, hogy fejezze be Farkas Flórián mosdatását és gyakoroljon végre önkritikát, és lássa be, hogy a Farkas Flóriánnal képviselt roma felzárkózás megbukott.

 

Továbbá egyszer, s mindenkorra szeretnénk tudatni a Kormánnyal, hogy nem kérünk Farkas Flórián képviseletéből, nem kérünk a segítségéből, mert ebbe a képviseletbe, segítségbe mindannyian beledöglünk.

 

Budapest, 2016. november 19.

 

Lakatos Oszkár                           Vajda László
képviselő                                     képviselő
sk.                                                sk.

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-08-12
  Ma rendkívül kíváncsi hangulatban leszünk. Örülünk, ha egy jó programra nyílik lehetőségünk. Ha ezt a legjobb barátainkkal oszthatjuk meg, akkor teljes lesz a boldogságunk. Iktassunk be egy jó mozit, vagy egy kiállítást. Ha hízékonyabb alkatúak vagyunk, akkor ma ne fogyasszunk nagy zsírtartalmú ételeket. Még a saláták is tartalmazhatnak olajos önteteket, tehát ma készítsük inkább öntet nélkül a zöldféléket. A sovány húsok fogyasztása megengedett.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-08-11
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-08-10
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a türelmetlenségnek, - alaposak és megfontoltak vagyunk. Nem bánjuk a nagyobb munkamennyiséget, lépésről, lépésre birkózunk meg a plusz feladatokkal is. Ráadásul igényesen dolgozunk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, - különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk