Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Webriport

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom

kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Állásfoglalás a rendőrgyilkosság miatt
2016-10-27 07:15
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Gyertyagyújtással emlékeznek a romák. - Az Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat döbbenettel értesült a mai hírekben, arról, hogy Bőny településen egy közismert neonáci megölt egy intézkedő rendőrt.

Ennek kapcsán elsőként a legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki az áldozat, a megölt rendőr családjának, hozzátartozóinak, kollégáinak és a rendőrség testülete felé.

Ezzel egyidejűleg felhívjuk a figyelmet arra, hogy közösségünk már évekkel ezelőtt követelte, hogy a kormány és a belügy tegyen konkrét lépéseket:

– a nenonáci és félkatonai szervezetek betiltása és felszámolása érdekében,
– haladéktalanul számolják fel e képződmények fegyverraktárait, és kiképző táboraikat.

Arra is felhívtuk a figyelmet, hogy e szerveződések ugyan elsődlegesen a roma embereket és közösségeiket vették és veszik célba, de mindenki más is veszélybe van tőlük, akik nem velük van!

Harmadrészt nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a hazai sajtó egy része pusztán „idős elkövető”-ként jeleníti meg a két évtizede neonáci szervezeteket létrehozó és működtető elkövetőt.

Korábbi követeléseinket fenntartva szorgalmazzuk továbbra is, hogy a kormány haladéktalanul tegyen meg minden lehetséges lépést a neonácik szervezetinek, fegyverraktárainak és kiképző táborainak felszámolása érdekében!

A meggyilkolt rendőr iránti szolidaritásból ma este 19 órára, gyertyagyújtást szervezünk a rendőrpalota elé.

Budapest, 2016. október 26

Setét Jenő
szervező

Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat

Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel is!

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában. Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen:http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

- Nekünk minden "lájk" számít, mert azzal is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

C-PRESS

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
  • Heti munkahoroszkóp 2018.október 15-től 21-ig
    Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
  • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2018-10-15
    Ma komoly hangulatban leszünk, nem foglalkozunk "léhaságokkal". Szinte kizárólag a munkánk érdekel minket, talán még a saját igényeinkre sem vagyunk hajlandóak odafigyelni. Ne kövessük el a hibát, hogy egész nap nem eszünk, nem iszunk, csak dolgozunk! Ma reggel nehezebben kászálódunk ki az ágyból, megmagyarázhatatlanul ólmosnak érezhetjük a tagjainkat. Gyanús kis fájdalmakat érezhetünk az izmainkban, s ennek oka, hogy a merevség egész testünkre jellemző lehet.
  • Heti wellness horoszkóp 2018.október 14-től 20-ig
    Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
  • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2018-10-14
    Ma nyitott hangulatban leszünk, kreativitásunk is nagyobb, mint máskor. Talán az unalmas, monoton munkáknak nem örülünk, sőt teljesen alkalmatlannak érezhetjük magunkat arra, hogy ilyesmivel foglalkozzunk. Ma ne erőltessük meg túlságosan az izmainkat, hiszen különösen a combunkban található izmok sérülékenyebbek. Ezen a tájon rengeteg izom található, s így hajlamosabbak vagyunk a sportsérülésekre is. Ha tornázni támadna kedvünk, akkor inkább a kevésbé megerőltető gyakorlatokat válasszuk.
  • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2018.október 13-tól 19-ig
    Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.