Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Az emberek véleményét Brüsszelben sem lehet figyelmen kívül hagyni
2016-08-16 18:58
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Kifejezetten szükségesnek ítélte a kvótareferendummal kapcsolatos nyári tájékoztatási kampányt a kormányszóvivő. Kovács Zoltán azt is elmondta, hogy a kormány intézkedik az illegális migráció okozta, szeptember 9-én lejáró válsághelyzet meghosszabbításáról.

 

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a kampányt folytatják, és abból minden kormánytag kiveszi a részét, hogy az emberek egyértelmű nemmel tudjanak felelni a feltett kérdésre. Kiemelte, hogy október 2-án Magyarország lakói elsőként nyilváníthatnak véleményt az unióban arról, hogy elképzelhetőnek tartják-e, hogy a brüsszeli bürokrácia a nemzeti parlamentet megkerülve határozzon a kényszerbetelepítésről.

 

Az eddig megjelenített 5-6 fő üzenetre szükség volt, mert a nyugat-európai média erősen megosztott, illetve részben elfedi a helyzetet - indokolt, hozzátéve: látható, hogy az illegális bevándorlás komoly közbiztonsági kihívást jelent és drasztikusan megemelkedett a nőket érő atrocitások száma, emellett bizonyítható az egyértelmű a kapcsolat a terrorizmussal gyanúsíthatók és elkövetők, illetve az illegális migráció között.

 

A kormányszóvivő értékelése szerint a nyári események arról tanúskodnak, amiről tavaly: "az illegális migráció okozta kihívások és feladatok velünk vannak". Szavai szerint nem sok jót ígér az az évről évre ismétlődő tendencia, hogy az első 7-8 hónapban érkezett migránsok száma év végére megduplázódik. A Frontex, illetve az Eurostat adatai szerint csak a Földközi-tengeren keresztül több mint 260 ezren érkeztek Európába és majdnem ugyanennyien érkeztek szárazföldi úton - ismertette.

 

Az elhúzódó nyomás miatt a kormány intézkedni fog a szeptember 9-én lejáró, a tömeges bevándorlás okozta országos válsághelyzet meghosszabbításáról - jelezte, és közölte azt is, a kormány amellett, hogy döntött arról, hogy háromezerrel növeli a rendőrség létszámát és megerősíti a határvadász századokat, más technikai eszközök megteremtéséről, továbbfejlesztéséről is gondoskodik.

 

Arra a kérdésre, hogy a referendumnak lesz-e befolyása a brüsszeli döntésre, azt felelte, hogy sem idehaza, sem az unióban nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az EU egy soha át nem ruházott hatáskörben készül a tagállamokra kötelező döntést hozni. A népszavazás megkerülhetetlen - szögezte le.

 

A külföldön élők levélben szavazására vonatkozóan közölte: egy  gyors módosítás veszélyeztetné a lebonyolítást, s aki akarja, az rendezett, szabályozott körülmények között most is le tudja adni a voksát. Az ellenzéki pártok ezzel kapcsolatos tevékenységét pótcselekvésnek ítélte, rámutatva: ők egyszerre buzdítanak arra, hogy az emberek ne vegyenek részt a népszavazáson és "vitézkednek" olyan mellett, amiben nincs mozgástér.

 

A kormányszóvivő a Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselőt ért vádakra vonatkozó kérdésre közölte: a kormány részéről nincs érintettség az ügyben, zéró toleranciát képviselnek a korrupcióval kapcsolatban. Mindenkinek magának kell vállalnia a felelősséget - folytatta, vitatva ugyanakkor a sajtóinformációk megbízhatóságát.

 

Kovács Zoltánt kérdezték a Magyar Nemzeti Bank alapítványainál betöltött pozíciókról is, amire válaszul leszögezte: a jegybank a kormánytól független, így nem lehet álláspontja erről.

 

Arra pedig, hogy az Uber panaszt nyújtott be az Európai Bizottságnak Magyarországgal szemben, azt emelte ki: a fuvarmegosztó működését senki nem tiltotta be, a szolgáltató maga döntött a kivonulásról. A kormány csak annyit kért, hogy feleljenek meg az adózási és egyéb szabályoknak, furcsa, hogy ők tesznek panaszt - jegyezte meg.

 

Az eseményen készült videó vágatlan változata letölthető a Sajtószobában.

 

 

     

2016. Rio, Rio mák és dió!
Drukkolunk minden magyarnak, veletek vagyunk!

Aranyeső hulljon rátok! Szóval, mmindent bele, és sok sikert Magyarország!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! 

 

  

C-PRESS szavazás kérdése a főoldalon!   


Ön támogatja az Európai Unió kötelező betelepítési kvótáját?

Országgyűlés döntése nélkül, Nem

Igen támogatom az EU döntést

Nem érdekel, külföldi vagyok

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

 

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen:http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk" számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

C-PRESS - kormany.hu

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk