Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Régi arcok térnek vissza az MSZP élvonalába
2016-07-06 08:55
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Miután MSZP-elnökké választották Molnár Gyulát, már múlt héten elkezdődött a személyi átrendeződés a pártban. Molnár már kirúgta Katona Tamás pártigazgatót, a helyét azonban egyelőre nem töltötte be senki.

Molnár Gyula és Hiller István az MSZP tisztújító kongresszusán

 Molnár Gyula és Hiller István az MSZP tisztújító kongresszusán

 

Megválasztják viszont szerdán az új frakcióvezetést a szocilista képviselők. És nemcsak Tóbiás József távozik a vezetői posztokról, hanem két eddigi frakcióvezető-helyettes, Harangozó Tamás és Lukács Zoltán is elveszíti a posztját.

 

Az MSZP szerdai elnökségi ülésén a következő javaslatokat tette, ezeket fogja szentesíteni a frakció:

  • Frakcióvezető lesz Tóth Bertalan. Róla már tavaly nyáron írtunk, hogy páran miniszterelnök-jelöltnek is el tudták volna képzelni.
  • Általános frakcióvezető-helyettes lesz Burány Sándor. Ő most az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke, de a szocailsita kormányok alatt munkaügyi miniszter és gazdasági államtitkár is volt.
  • Frakcióvezető-helyettes lesz Szakács László (ő korábban Mesterházy Attila kabinetfőnöke volt), illetve Varga László (Borsod megyei elnök), és a frakcióvezető-helyettesi posztján marad a zuglói Tóth Csaba.
  • Az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke Burány Sándor helyett Mesterházy Attila volt pártelnök lesz.

Mivel kitették az első padsorból Harangozót és Lukácsot, és nekik nem maradt parlamenti poszt, ezért kreáltak nekik a párton belül.

  • Lukács Zoltán a szervezetfejlesztési kabinet vezetője lesz.
  • Harangozó Tamás pedig rendészeti és korrupcióellenes ügyvivő.

 

Tóbiás József nem vállal semmilyen tisztséget. Közben egy régi szocialista is visszatér az élvonalba.

 

Nyakó István lesz az MSZP új kommunikációs igazgatója.

A volt szóvivő pár hónapja már újra feltűnt a nyilvánosságban, hiszen ő nyújtotta be a vasárnapi boltbezárással kapcsolatos kérdést, amikor a kopaszok ebben hátráltatták. A pártban annyira elégedettek voltak a munkájával, hogy most előléptették kommunikációs vezetőnek.

 

 Hunvald György

 Hunvald György

 

Nagy felzúdulást okozott a pártban kedden, amikor körbement a sajtóban, hogy Hunvald György lett az erzsébetvárosi MSZP elnöke. Úgy tudjuk, a dolognak sem Molnár Gyula pártelnök, sem Kunhalmi Ágnes budapesti elnök nem örült. Ám a helyi tagok szavazataival megválasztott elnököt nem mozdítják el.

 

Azt viszont megakadályozzák, hogy bármilyen további közéleti feladatot vállaljon, netán képviselő- vagy polgármester-jelölt legyen, ameddig le nem zárul a büntetőpere.

 

 Szavazás a C-PRESS főoldalon:   

 

  Ön támogatja az Európai Unió kötelező betelepítési kvótáját?
  Országgyűlés döntése nélkül, Nem
  Igen támogatom az EU döntést
  Nem érdekel, külföldi vagyok

 

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk" számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

C-PRESS - Index.hu

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek