Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Kiss Lászlóra lecsapott a versenybíró
2016-05-12 07:15
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A sors olyan dolgokat produkál, amire az egyszerű ember nem készülhet fel. Ma eltávolították Kiss László nevét a százhalombattai sportuszoda faláról. Nincs ebben semmi különös, várható volt, hogy ez történik majd, mert ennek kellett történnie. 

Fotó: MTI

 Kiss Lászlóra lecsapott a versenybíró. 

 

Jött egy ember vésővel és kalapáccsal a kezében, és szakszerű mozdulatokkal leverte a falról az előtte alaposan odaerősített betűket. Az MTI képet is közölt az eseményről. A szakember fehér pólóban állt neki a munkának, a felsője hátuljára kék betűkkel az nyomtatták, hogy „Versenybíró”.

 

Talán éppen akkor, amikor az egykori szövetségi kapitány bocsánatot kért egykori áldozatától Takáts Zsuzsától. A korábbi erőszaktevő virágot is vitt egykori áldozatának. Motyogott valamit arról, hogy a büntetés elérte célját és, hogy megpróbált hasznos tagja lenni a társadalomnak. 

 

Bocsánatot kért, pedig korábban még perújrafelvételről, szinte ártatlanságról beszélt, de Kiss László ma, amikor a nevét eltávolították a battai uszoda faláról beismerte, hogy elkövette 55 évvel ezelőtt azt, amiért nem sokkal később börtönbe került. Volt miért bocsánatot kérnie. Ma már szó sem volt arról, hogy nem történt meg, hogy újra kellene tárgyalni. 

 

Vége lesz ennek az ügynek is.

De ismerik azt a mondást, ami arról szól, hogy mindig a kutya baszik rá jár a legrosszabbul.

 

Mert Kiss Lászlónak vége – könnyeket nem sokan ejtenek, talán csak Aczél Endre ír majd még valami bődületes ökörséget az amúgy feltört Facebook oldalára –, ez nem kérdés.

 

Viszont mi lesz a többiekkel?

Mi lesz az őt hazugságokkal, Takáts Zsuzsanna halottá nyilvánításával mentegetni próbáló Gyárfás Tamással?

Mi lesz bűnbocsánatról papoló Hargitay Andrással, az új szövetségi kapitánnyal?

Mi lesz Csapó Gábor vízilabdázóval, aki az eset kapcsán viccelődött egy sort a tévében?

Mi lesz a néma cinkosokkal? 

 

És talán a legfontosabb kérdés: mi lesz az úszással?

 

Az egyik legsikeresebb magyar sportággal, amelyről sokan azt állítják, hogy velejéig romlott. Mert ez a sportág már túl van Kiss Miklós ügyén, amikor az edzőt pedofil zaklatással vádolták meg, amely már megemésztette Szepesi Nikoletta korábbi sportoló botránykönyvét, amely felnőtteknek szólt és bizony volt benne nem egy részlet az uszodai zaklatásokról, feljelentés is született belőle „Kicsi bácsi” ügyében. 

 

A sportági szövetség elnöke 1993 óta Gyárfás Tamás. Az élet azóta aranyérmektől és botrányoktól is hangos. 

 

Mikor csap le újra a versenybíró?

Munkája lenne még, akkor is, ha nem uszodák, hanem csak irodák faláról kell leverni a feliratot.

 

 BLOGSTAR.HU

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk" számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

Forrás:  

C-PRESS / BLOGSTAR.HU


 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-05-28
  Vidám hangulatban telik a nap, tele leszünk energiával és lendülettel. Talán még az sem bosszant, ha több munkával kell megküzdenünk, mint máskor. Főnökünk utasítgatásait viszont nehezen viseljük. Ma sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Tartózkodjunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.május 27-től június 2-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek