Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Szexbotrány Drávapiskiben
2016-04-25 06:03
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Orális aktus a segélyosztó díványon. A romákat sanyargató uzsorások ellen fellépő Mali Zoltánt, Drávapiski polgármesterét gyanúsította meg egykori kollégája azzal, hogy 2010-ben egy kiskorúval fajtalankodott. Az orális aktus, amelynek szemtanúja is van, a településvezető önkormányzati irodájában történt. Illés Attila, Drávapiski korábbi alpolgármestere Mali ellen több más bűncselekmény miatt is ügyészségi feljelentést tett.

 

Hatalmi befolyásával visszaélve szexuális aktusra kényszerített egy, az elkövetés idejében 14 éves kislányt Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere – áll abban az ügyészségi feljelentésben, amelyet a napokban tett a politikus egykori helyettese, Illés Attila. A feljelentésben Illés azt állítja, hogy az esetnek szemtanúja is volt, ám Szeidl László hiába tett korábban feljelentést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, az ügyet – Illés szerint – érdemi vizsgálat nélkül zárták le.


2010-ben Szeidl – véletlenül benyitva Mali irodájába – tanúja volt annak, amint a polgármester orálisan kielégíttette magát egy akkor 14 éves leánnyal. A férfi szerint úgy tűnt, a kislány beleegyezett az aktusba, ugyanakkor tudott volt, hogy utcára került szüleinek Mali biztosított lakhatást. Illés Attila rámutatott: a kislány tanárai akkoriban jelezték neki, hogy a gyermekkel „valami végzetes dolog történhetett”, mert teljesen megváltozott.

Nem ment le a riport

Az ügyészségi feljelentésben az áll: Illés telefonon elérte az ügy sértettjét, aki azt állította, fél Malitól, és tőle anyagi függésben is áll, mivel a drávapiski önkormányzatnál dolgozik. Az esetről a napokban a TV2 riportot készített, majd a csatorna munkatársa felhívta Illést, és közölte vele, hogy Mali rábírta a sértettet, nyilatkozza azt, hogy az aktus nem történt meg. Az anyag végül nem került adásba.

 

Az ügyészségen Illés Attila azt is előadta, hogy Mali Zoltán a forgatás másnapján megjelent Drávapiskiben, és tanúk előtt megfenyegette a sértett nevelőanyját és édesapját, hogy ha terhelő vallomást tesznek rá, kirúgatja őket munkahelyükről, továbbá a nő három kiskorú gyerekét elveteti és állami gondozásba adatja. A feljelentő szerint egyébként Mali korábban másokat is szexuális aktusra bírt rá, igaz, ezek a „segélyosztó díványra” került személyek betöltötték a 18. életévüket.

Kannibál afrikai bérgyilkosokkal fenyegetőzött

Malit egy százmillió forint elkövetési értéket meghaladó gazdasági bűncselekmény miatt is feljelentette a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészségen Illés Attila. Elmondása szerint a drávapiski polgármester rendelkezik egy céggel Dél-Afrikában, és többször hangoztatta: onnan a magyar hatóságok nem tudják visszahozni. Illés szerint Mali arra is utalt, hogy Dél-Afrikából olyan bérgyilkosokat tud Magyarországra küldeni, akik nemcsak megölik, de meg is eszik áldozatukat. E beszélgetésekről hangfelvétel is készült. Többször is kerestük az ügyben Malit, ám lapzártánkig nem sikerült elérnünk.


Mali Zoltán 2006-ban lépett a politika színpadára: azzal vált ismertté, hogy rövid idő alatt Baranya megye déli részén több száz, jobbára állástalan romát léptetett be az SZDSZ-be. Ezután a párt színeiben nyert önkormányzati választást a mélyszegénységben tengődő Drávapiskin. Egy évvel később kilépett a liberális pártból, és 2010-ben és 2014-ben is függetlenként választotta újra Drávapiski. Ezután nyíltan fellépett a Provident Zrt. ellen, és feljelentette a pénzügyi szolgáltatót. Ekkoriban ismerte meg Illés Attilát, aki korábban egy biztonsági cégnél dolgozott, és jól ismerte a Provident működését. Később Illés alpolgármester is lett a községben, és Malival együtt igyekeztek börtönbe juttatni a térségben romákat sanyargató uzsorásokat. A két férfi között egy idő után megromlott a kapcsolat.


Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016. 04. 25.

 

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk" számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

C-PRESS / mno.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-05-28
  Vidám hangulatban telik a nap, tele leszünk energiával és lendülettel. Talán még az sem bosszant, ha több munkával kell megküzdenünk, mint máskor. Főnökünk utasítgatásait viszont nehezen viseljük. Ma sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Tartózkodjunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.május 27-től június 2-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek