Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Szakadás a Jobbik és szélsőséges követői között
2015-07-15 08:10
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Tombolnak a Jobbik Magyarországért Mozgalom gárdista érzelmű támogatói Vona Gábor cigányságnak és zsidóságnak tett gesztusai miatt, írja a Válasz.hu.

Szakadás a Jobbik és szélsőséges követői között

 

A portál példaként Kötél János mezőtúri jobbikos képviselő bejegyzéseit és  Kulcsár Gergely jobbikos képviselő tetteit említi. Míg az előbbi többek között cigánygyilkosságokra buzdított a Facebookon – ez utóbbira Vona Gábor közleményben reagált: “Vállalhatatlan kijelentései miatt és a Jobbik valódi programjával való azonosulása érdekében Kötél Jánost a párt elnökeként arra köteleztem, hogy három napra költözzön a Jobbik cigány származású hajdúszoboszlói elnökéhez, Jónás Kálmánhoz.” Kulcsár Gergely jobbikos képviselőt pedig – amiért köpködéssel gyalázta meg a Parlament épülete előtti holokauszt-emlékművet – megbánásból és büntetésből – virágos kanosszajárásra ítélte, amelyet Kulcsár a Facebook oldalára kikerült fotóval dokumentált is.

 

A cikk szerzője úgy véli, az említett estek mind részei a Jobbik hosszú ideje tartó, mérsékelt, „néppártos” fordulatának. Az átalakulás a cicás-kutyás kampányfotókkal indult, a béke és a szeretet programjának meghirdetésével folytatódott, most pedig a szélsőséges jelzőket próbálja lerúgni magáról a párt, amely korábban gárdát szervezett, EU-zászlót égetett és melynek képviselői új zsidó honfoglalásról írtak és beszéltek.

 

Az említett esetekről másként vélekedik a címlapján a pártot és személyesen Vona Gábort is folyamatosan támogató Kuruc.info. A portál így tálalta a cipőkbe köpő Kulcsár Gergely ügyeit: „Kulcsár Gergely a vascipőknek kényszerült virágot vinni”; „Kulcsár Gergely jobbikos képviselő újabb levele került nyilvánosságra. A közelgő holokamu-emléknap ügyében eligazítást kérő e-mailt, melyet a 444 nevű zsidó blogocska tett közzé, 2012-ben írta a frakció levelezőlistájára.” A Kuruc jogosnak nevezi a Kulcsár aggodalmát a „biboldók” kezdeményezésével kapcsolatban, a hírben náluk a holokauszt továbbra is következetesen “holokamu”-ként szerepel. A portál kommentelői pedig a következő megjegyzéseket fűzték a cikkekhez minősítve az “új” Jobbikot és vezetőjét: „Ha még csak magából csinálna hülyét Vona […] A zsidók, libsik, magyargyűlölők, buzeránsok most mind röhögnek a nemzeti érzelmű embereken!”; „Vona feladata a radikális magyarság térdre kényszerítése a zsidóság előtt!”; „Térdre kényszerítették a zsidók a Jobbikot!”; „Szamurájaranyhalokostelcsivel- nagy marha vagy te aljas zsidóvka!”

 

Az egész Jobbik-dilemmát illusztrálja a csalódott gárdista nyilvános üzenete Kulcsár Gergely Facebook-lapján, aki azt írja: “Adjon az Isten! Mond meg Vonának legyél szíves, hogy a “néppártosodást” mint taktikát megértjük,(bár sokan ezt sem) mert valóban szükség van sok-sok eddig passzív, vagy csalódott, fásult, megtévesztett ember szavazatára a győzelemhez, de ezt az aljas hazaárulóknak, a nácifóbiás sunyi, magyargyűlölő zsidóknak való kényszeredett megfelelést, már-már megalázkodást nem fogadjuk el. Nem kellene az ajvékólásukra rögtön meghunyászkodni, s hülyét csinálni saját magatokból. Szebb jövőt!” 

 

A közvélemény-kutatások alapján a Jobbik erősödése folyamatos. Ám arra nagyjából mérget vehetünk, hogy a köpködős, cigányozós ügyekhez hasonló esetekből még ezernyi lehet betárazva, ezek pedig újra és újra magyarázkodásra és önmeghatározásra kényszerítik majd a pártot. Párezer szélsőjobboldali elvesztése persze nem tragédia, de ha mondjuk a Kuruc.info nyíltan a Vona-kurzus ellen fordul, szép kis tűzijáték lehet még a radikális jobboldalon.

 

Forrás: válasz.hu

 

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg

- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

 

C-PRESS /

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.november 20-tól 26-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-11-20
  Ma fontossá válik a munkánk, szeretnénk tökéletesen megfelelni az elvárásoknak. Ennek érdekében több feladatot vállalunk fel, mint amennyi ideális lenne. Szívesen túlórázunk, vagy vállalunk át feladatokat a munkatársaktól. A ma vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad. A legjobb, ha a mai napon keressük fel a fodrászunkat, nem csalódunk az eredményben. Akár új frizurával is kísérletezhetünk.
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 19-től 25-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-19
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a túlérzékenységnek, nagyvonalúan bocsátunk meg az elmúlt napok sérelmeiért. Játékos hangulatban vagyunk, szívesen szórakoztatjuk a kollégákat, de ne ezzel menjen el a munkanap! Érzékenyebbé válhat a keringési rendszerünk, ezért jó, ha ma nem erőltetjük meg magunkat különösebben, hanem pihenünk egy kicsit. Ha hajlamunk van rá, hogy a vállaink, hátunk izomzata fájdalmasan bemerevedjék, akkor ezzel számolnunk kell a mai napon.
 • Ajándék vagy a világ számára!
  Mindannyian különlegesek vagyunk, egyedi tulajdonságokkal és adottságokkal. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző, amivel senki más nem rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy betöltsük a saját küldetésünket.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek