Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A bevándorlók bére csak halál lehet: jobbikos politikus is venne a pólóból
2015-07-14 10:53
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
„A bevándorlók bére csak HALÁL lehet” – feliratú pólóban feszítenek a Betyársereg tagjai a Pilismaróton megrendezett II. Betyáros Hétvége képes beszámolójában. Az eseményen résztvevő jobbikos képviselő azt mondta az atv.hu-nak, hogy ha tudta volna, hol lehet vásárolni, szíve szerint akár hármat is felhúzott volna a pólóból. Egy másik jobbikos képviselő a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) Keleti pályaudvarnál tartott pénteki menekültellenes tüntetésén beszélt az egybegyűltekhez, akik a rendezvény végén a „ledarálunk minden román csecsemőt” felkiáltásba törtek ki.

 A C-PRESS szerkesztősége csak "halkan" kérdezi meg az NBH-t, a belügyminisztert, a rendőrséget, az ügyészséget, hogy ez a kis magyar "aranycsapat" nem merítette még ki a kisebbségek elleni uszítás, a közösség elleni izgatás, a gyilkosságra való felbujtás minden lehetséges formáját?


És ha igen, akkor miért nem jár el és lép fel velük szemben az aktuális "szolgálunk és védünk" közeg és a karhatalom? Döntsék már el, hogy Önök az európai vagy a balkáni normát követik?

És mit mond a norma, hogy hány halálesetnél kell a szolgálati szabály szerint közbelépni?

 

 

 

Családi hétvégét tartott Pilismaróton a Betyársereg.

Az esemény főszervezője, Molnár András (mozgalmi nevén Skinhead Bandi) „a Betyársereg esztergomi klánjának vezetőjeként” a Betyársereg honlapjának adott interjúban kifejtette: „Egyértelműen a közösségi szellem erősítése a célunk, hogy találkozzanak egymással a harcos szellemű emberek, családok”.

 

Érdekes egybeesés, hogy tavalyi családi hétvégéről Molnár a következőket mondta a Betyársereg.hu-nak: „Egyértelműen a közösségi szellem erősítése a célunk, hogy találkozzanak egymással a harcos szellemű emberek, családok.”

 

 

 

Cikkünk születésének pillanatáig a portál beszámolót ugyan nem közölt az idei rendezvényről, de egy fotót posztoltak, amelyen több „betyár” pózol a ’80-as évek hírhedt szkinhed zenekara, a Mos-Oi! Cigánymentes övezet című dalának egy sorát megörökítő pólóban.

 

„Fehérnek születtem, árja vagyok / mégis többet kapnak az állat, tolvaj arabok / a bevándorló bére csak halál lehet / el kell üldözni a négereket!” – hangzik a teljes versszak, amelyet a betyárok úgy aktualizáltak napjaink kihívásaihoz, hogy a T-shirt felirata dizájnjában a kormány nemzeti konzultációs plakátkampányát utánozza.

 

Miután a képen szereplő férfiak egyike kísértetiesen hasonlít a vecsési önkormányzat jobbikos képviselőjére, Szabó Attilára, megkérdeztük a politikust, ő viseli-e az inkriminált ruhadarabot.

 

„Nem én vagyok a képen, de ha tudtam volna, hol lehet ilyen pólót vásárolni, hármat is felhúztam volna belőle”

 

– adott nyomatékot azonosulásának a civilben egyébként a Betyársereg vecsési klánjának vezetője. Szabó Attila kérdésünkre kifejtette, hogy azért tartja összeegyeztethetőnek a betyároknál betöltött szerepét jobbikos képviselői minőségével, mert „a kettő teljes mértékben összefügg”. Megítélése szerint a Jobbik néppártosodása csak „sima politika”, amit ő maga egyáltalán nem kíván követni, és továbbra is megmarad ugyanolyan radikálisnak, amilyen eddig is volt.

 

A magukat ma már csupán „patrióta sportmozgalomként” aposztrofáló betyárok az utóbbi időben egyre aktívabban veszik ki részüket a bevándorló-ellenes hangulatkeltésből. A Napi Gazdaság háromrészes interjújában Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője azt mondja, hogy mivel neki nagyon jó barátja Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László (a HVIM tiszteletbeli elnöke) mindenképpen leutaznak majd hozzá, hogy mint „önszerveződő civil mozgalom” hathatósan segédkeznek a menekültkérdésben.

 

Július első hetében ez meg is történt, ám nem a várt eredményt hozta. A délmagyar.hu tudósítása szerint a Betyársereg 30-40 feketepólós tagja a szegedi nagyállomás előtt akarta vegzálni a bevándorlókat, de a kiérkező rendőrök megakadályozták a komolyabb atrocitást. Az eset kapcsán a helyi portálnak nyilatkozó Toroczkai tulajdonképpen visszautasította a betyárok Ásotthalomra vonatkozó hakniját, amikor azt mondta:

„Megköszöntem a segítségüket, önkéntes határőrökre nincs szükségünk.

 

Szívesen elviszem őket a Rózsa Sándor élményházba, de minden önkéntes határőrt arra kérek, ide ne jöjjön”.

 

Az Index hétfői információi szerint a betyárok Ásotthalmon kezdték az akciót, de mivel a Toroczkai által delegált mezőőr össze-vissza vezette őket a csalitosban, nem sikerült a migránsvadászat. Ráadásul a rendőrök is jól kiröhögték őket. Így kötöttek ki a szegedi vasútállomáson, ahol viszont a készenléti rendőrség munkatársai terelgették őket a belváros irányába. A portál úgy tudja, hogy a sereg tagjai annyira berágtak Torockaira és így közvetve a HVIM-re is, hogy ezért nem voltak hajlandók felszólalni a pénteki menekültellenes demonstráción a Keleti pályaudvarnál.

 

Pedig a vármegyések már előző éjjel megalapozták a hangulatot, amikor budapesti tagozatuk „kilátogatott” a Keleti pályaudvarhoz. „Nem fogjuk hagyni, hogy Budapest közterületein 100 fős migránsokból álló hordák lebzseljenek. (…) A hatóságok gyűjtsék be, és vigyék őket a kijelölt táboraikba, amiket természetesen zárttá kell tenni. Budapest a miénk, és meg fogjuk védeni!” – kommentálta az eseményeket a deres.tv beszámolója szerint Incze Béla, a HVIM alelnöke, aki részletesen ecsetelte a Budapest megvédésére kidolgozott vármegyés koncepciót.

 

Hasonló tervekről számolt be Zagyva György Gyula a HVIM társzervezője, aki további tüntetéseket, megmozdulásokat hirdetett meg az illegális migráció által leginkább sújtott településekre, illetve bejelentette, hogy a HVIM buszokat fog indítani a határra, hogy önkénteseikkel védjék meg az országot. A volt Jobbikos országgyűlési képviselő azzal bátorított toborzójában, hogy a 200 kilométeres határszakaszon úgysem tudja megtalálni őket a rendőrség, ők viszont bebizonyíthatják a menekülteknek, hogy nem érdemes Magyarországra jönni.

 

 

Menekültek ellen és mellett tüntettek a Keletinél


A videót itt nézheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=dx8SVdCyDlE

 

Az alsó hangon is ezer főt számláló tüntetés egyik felszólalója egyébként Dobrocsi Lénárd, a Jobbik balassagyarmati önkormányzati képviselője volt.

Mivel az eseményen többször is felhangzott a tömegből a „ledarálunk minden román csecsemőt” rigmus,

 

az atv.hu megkereste a mozgalmat stratégiai szövetségesként elismerő Jobbikot, hogy terveznek-e bármilyen reakciót a történtek kapcsán. Pál Gábor sajtószóvivő szerint a tüntetést nem pártja szervezte, ezért nem kívánnak foglalkozni az ott elhangzottakkal. Ami pedig a konkrét mondatokat illeti, azok a „futballhuligán szubkultúrához tartozó” kifejezések, amikhez hasonlót szoktak a román ultrák is a magyaroknak üzenni.

 

A Betyársereg „A bevándorlók bére csak HALÁL lehet” feliratú pólójával kapcsolatban a szóvivő megjegyezte: nem kívánunk dress code-okra reagálni.

 

 

Szavazás a www.c-press.hu weboldalon - kattints a linkre!

 

Egyetért-e azzal, hogy a kormány határozottan lépjen fel az illegális bevándorlókkal szemben?

 

Igen
Csak a gazdasági bevándorlókkal szemben
Nem

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg

- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

C-PRESS / ATV

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.november 13-tól 19-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-11-13
  Ma alkalmas a nap az utazásokra. Vidéki utakra is kiváló a nap, és a rokonlátogatás is kedvünkre lehet, a vele együtt járó beszélgetéssel.Ha hajlamosak vagyunk a hízásra, akkor ma nagyon kell vigyáznunk a magasabb zsírtartalmú ételekkel. A zsírok, olajok jobban beépülnek a szervezetünkbe, így inkább szorítkozzunk ma a zöldségfélék fogyasztására. Jó ötlet lehet a karfiol, vagy a brokkoli.
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek