Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Apa kezdődik, apa kezdődik...
2015-03-31 11:46
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Emlékszünk még a reklámra, mikor a kis kölök nem hagyja békén az apját és kéri, hogy figyeljen már a kezdődő műsorra? Most a Borsodi cigány-vajda Lakatos Attila teszi ugyanezt a sajtóval, majd a cigányokkal.

 

Március 28.-án elmaradt a fellépés - "a pártcsatározás elkerülése érdekében" - mondta Lakatos Attila borsodi cigány-vajda.

 

Valami nagy-műsor lesz a cigány baromfiudvarban!
Április 2.-án ismét összehangolás lesz.

 

A fellépés időpontja még bizonytalan és nem világos, mint a karmester privát- forrása sem.

 

Tüntetés vagy munkahelyteremtés, de valami történni fog, az már biztos!

Még gondolkodnak rajta, hogy melyik legyen. Attól függ mennyi is az annyi?!

 

A cigány közmunkások és ideiglenes 10 napos bróker-vezérek epekedve várják a fejleményeket, hogy történjen már valami sikertörténet ebben az országban a nincstelen cigányokkal is.

Ne csak velük...

 

Most új szelek fújnak, jobb az idő és talán van már több Quaestor mecénás is minden oldalon. Mert, ugye senki nem gondolja komolyan, hogy csak jobboldali szavazók pénze volt a Quaestor (fél) páncélszobájában?

 

Meghívás cigány keringőre? Lehet.


De, kié is a zene és a politikai ritmus, ki is a karmester, mi az, ki az, ami cigányokat az őrületbe, bizonytalanságba és a szegénységbe kergeti?

 

 A "karmester" csak annyit mond a "zenészeknek", hogy aki nem lép egyszerre, az nem kap rétest estére. És nézz csodát, a tempó ismét egységes, nincs hatásszünet és ellen-farshang!

 

Nem kell már lecserélni a zenekart. Újra előléphetnek és felléphetnek a közönségük előtt, mint patinás, autentikus cigány politikai hungarikum.

 

Lehet, hogy hamarosan Európa utolsó végéig elhallatszó hangos és erős rigmus lesz, a cigány pénzügyi és politikai zenebonából? Elég volt! Takarodj! És utána mi lesz? Semmi.

Csendben haza mennek a legények!

 

Laci bácsi szokta mondani a kocsmában: "Kis banda, de kotta nélkül is jól játszik".

 

Lakatos Attila Facebook oldalán szószerint olvasható:
https://www.facebook.com/attila.lakatos.7393?fref=ts

 

MEGHÍVÓ

 

a Borsodi Cigányvajda által tartott

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRA

 

TÜNTETÉS vagy MUNKAHELYTEREMTÉS

 

Időpont: 2015.április 2. 10 óra
Helye: Miskolc, Baross Gábor út 13-15.
Miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat irodája

 

Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

 

Lakatos Attila
Cigányvajda

 

Miskolc, 2015-03-30

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!
Köszönettel és barátsággal!

 

 

C-PRESS

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-11
  Ma érzéki hangulatban leszünk, így különösen kedvezőek a szerelmes találkák. Örülünk egy ínyenc vacsorának, egy zenés szórakozóhelynek, és a szex is kedvünkre van, - szeretnénk minden percét kiélvezni. Ma érzékenyebbé válhatnak a füleink! Ha úszni megyünk, és nem szeretnénk, hogy a víz a fülünkbe menjen, akkor viseljünk füldugót. Óvakodjunk attól, hogy huzatos helyen tartózkodjunk! Az érzékeny fülűek viseljenek sapkát, ami védelmet jelent.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 10-től 16-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek