Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Azt a Quaestor mindenit a világnak
2015-03-31 07:09
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Orgován Béla majdnem kitálalt - Először megtörte hallgatását, beszélni kezdett, majd letiltotta a Borsnak adott interjút.

 Orgován Béla. Rögvest elvitték a rendőrök, amikor nevét bemondták a hírekben. Aztán gyorsan el is engedték

Orgován Béla. Rögvest elvitték a rendőrök, amikor nevét bemondták a hírekben.

Aztán gyorsan el is engedték

 

Orgován Béla eddig nem állt szóba a sajtóval. Most beengedte háza udvarára a Bors újságíróját, aki szerint a férfi bizalmatlan és ideges volt. Ellenőrizte, nincs-e rejtett diktafon a riporternél, akinek a mobiltelefonját is kikapcsoltatta, majd később letiltotta nyilatkozatát.

 

A lap ezek után a Quaestor egyik, névtelenséget kérő munkatársa mesélte el, hogy Orgovánt mennyire felháborította, amikkor a rendőrök őrizetbe vették, miután bekerült a híradókba. A rendőrök még aznap rájöttek tévedésükre, szabadon engedték. Bár a sajtóban strómanként emlegetik, a Bors úgy tudja, Orgován – tíznapos kinevezése alatt – naponta bejárt a Quaestor Váci úti irodájába.

 

Nem írt alá semmit, de napi kapcsolatban volt Tarsollyal és a cég vezetőivel. Feladata az volt, hogy várja a csődgondnokot, akivel végül nem találkozott. Lemondásáig semmiben nem intézkedett. Orgován a vezérigazgatóságról, a médiafelhajtást látva, azonnal le akart mondani. Ez ellentmond Tarsoly Csaba korábbi verziójának, amely szerint saját döntése volt, hogy visszaveszi a cégvezetést. Valójában marasztalták Orgovánt, meg is sértődtek rá, amiért „nem csinálta végig” az ügyet.

Orgován Béla: Én hagytam ott a Quaestort!

Tévedésből a fogdára

Március 16-án váltotta Tarsoly Csabát a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatói székében Orgován Béla. Ekkor már öt napja nyomozott a rendőrség a cég után. Az új vezérigazgató személyére csak március 23-án derült fény.

 

Hétfőn az is kiderült, hogy március 9-én egy másik Quaestor cég vezetését is átvette Tarsoly feleségétől. 

 

Orgován eddig nem állt szóba a sajtóval, tegnap mégis beengedte kollégánkat háza udvarára. A bizalmatlan, ideges, de higgadtan beszélő férfi először ellenőrizte, nincs-e rejtett diktafon az újságíró kabátjának belső zsebében, majd kikapcsoltatta a mobiltelefonját. Orgován később letiltotta nyilatkozatát. Ezek után a Quaestor egyik, névtelenséget kérô munkatársát kerestük fel, adjon információkat. Ô mesélt a részletekről.

 

A sajtóvisszhang kapcsán Orgován felháborodva mesélte, hogy mikor a nagykátai rendőrök látták a nevét a tévéhíradóban, kiszálltak a házához és őrizetbe vették. Már aznap rájöttek tévedésükre, és szabadon engedték.

A csődgondnokot várta

Bár a sajtóban strómanként emlegetik Orgovánt, úgy tudjuk: tíznapos kinevezése alatt a férfi mindennap bejárt „dolgozni” a Quaestor Váci úti irodájába, saját Audijával.

 

Nem írt alá semmilyen dokumentumot, viszont napi kapcsolatban volt Tarsoly Csabával és a cég vezetőivel.

 

Vezérigazgatói kinevezése előtt egy általa jól ismert kapcsolattartó kereste meg Orgovánt.

A férfi feladata az volt, hogy a Quaestor-irodaházban várja a csődgondnok érkezését, akivel azonban végül nem találkozott. A Quaestor bedőlt leánycége csak március 19-én kért öncsődöt, de lemondásáig a frissen kinevezett vezérigazgató semmiben sem intézkedett.

Nem csinálta végig

A médiafelhajtást látva Orgován azonnal le akart mondani vezérigazgatói tisztségéről.

Ez ellentmond Tarsoly Csaba korábbi közleményének, aki szerint a saját döntése volt, hogy visszaveszi a Quaestor vezetését. Valójában marasztalták Orgovánt. Meg is sértődtek rá, amiért „nem csinálta végig” az ügyet.

Visszavonták az útlevelét

Tarsoly Csaba rendelkezett diplomataútlevéllel. Ezt három napja vonta vissza Szijjártó Péter. Tarsoly levélben kért segítséget Orbántól. Mint hétfőn kiderült: Orbán kétmondatos választ írt. De, hogy mit, az még titok.

 

C-PRESS megjegyzés:

Polt Péter szerint Tarsoly Csabát emberi jogai miatt nem hallgatták ki két hétig, miután borult a nemzeti Quaestor bili ... Polt Péter a parlamentben magyarázta meg, miért nem lépett az ügyészség.

 

 

 Polt Péter

 

Nos, Peti! 

Mi ez a kettős mérce, bűnöző és bűnöző között?

Orgovánnak miért sérültek az emberi jogai, miért hallgatták ki azonnal a Nagykátai rendőrök, ahogy meglátták a híradóban? Talán a bűnmegelőzés miatt? Sikerült...?

 

 

 
Peti! ( Petik ) így már minden érthető, ha van egy nemzeti csodacsatár hátvédként...

Srácok! Ez nem lessrefutás vagy szabálytalan előzés...?

Persze a gyorsaság az mindig tiszta haszon...De kinek?

Nyugi, nem kell válaszolni - ez csak egy költői kérdés volt.

 

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg

- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

 

C-PRESS / Hir24 - BorsOnline

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 19-től 25-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-19
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a túlérzékenységnek, nagyvonalúan bocsátunk meg az elmúlt napok sérelmeiért. Játékos hangulatban vagyunk, szívesen szórakoztatjuk a kollégákat, de ne ezzel menjen el a munkanap! Érzékenyebbé válhat a keringési rendszerünk, ezért jó, ha ma nem erőltetjük meg magunkat különösebben, hanem pihenünk egy kicsit. Ha hajlamunk van rá, hogy a vállaink, hátunk izomzata fájdalmasan bemerevedjék, akkor ezzel számolnunk kell a mai napon.
 • Ajándék vagy a világ számára!
  Mindannyian különlegesek vagyunk, egyedi tulajdonságokkal és adottságokkal. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző, amivel senki más nem rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy betöltsük a saját küldetésünket.
  image
 • Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja!
  A tibetiek szerint a tízmilliószoros napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az tízmilliószorosan száll vissza rád.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 18-tól 24-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek