Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Lendvai Ildikó: Orgovánt kormányfőnek!
2015-03-28 07:22
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Szerintem igazi nemzetmentő javaslat. Sajna, nem nekem jutott eszembe, hiába, nem vagyok a régi. Először egy kisebb hírügynökség vezetőjétől, Csík Tamástól olvastam, de azóta a szép cél érdekében Facebook csoport is alakult. Komolyan fontolgatom a belépést. Az ötlet mondhatni zseniális. A képzetlen, nincstelen, de sok mindenre kapható Orgován Bélát a Quaestor vezérigazgatójává emelték a cég valódi főnökei, igaz, csak pár napra. Derék dolog, hogy Ioszip Tot és Kaya Ibrahim után végre egy magyart találtak, elvégre nem vagyunk mi más nemzeteknél alábbvalók.

Kérem, hogy húzzon kormányzati - külügyi ügyfélsorszámot...

 

Ma egész Magyarország egyetlen nagy Quaestor. Főnökei sokáig hitegették, akiket lehetett, miközben kilopták a szemüket is. Eljátszották a bizalmat, eltüntették mások pénzét. El kell hagyni a süllyedő hajót, és egy balekkal elvitetni a balhét. Orgován Béla igazán alkalmas. Neki nincs vesztenivalója: se kacsalábon forgó villa, se yacht, még egy nyamvadt Rolex óra sem.

 

Másrészt harcedzett ember: kocsmai verekedések kirobbantójaként gyűlt meg a baja a rendőrséggel. A nemzeti szabadságharc élére nem is állítható holmi girhes, tornából felmentett szemüveges. És talán kevesebbel is megelégszik, mint a mostani hatalmasok. Nincs olyan felmenője, akinek a bányájából aztán muszáj lesz követ vásárolni. Más rokonai sem akarnak kikötőt vagy országszerte közvilágítási megbízatásokat, a népdal szellemében járván el: „Eb fél, kutya fél, míg az ipam-napam él”. Szóval ő a mi emberünk.

 

Sokat segíthet a kormányoldal apadó bizalmán is. Már a békemenet is önmaga árnyékává fogyott. Lassan se béke, se menet. Menet helyett Sümegre autóval érkeztek a politikai zarándokok. Csizmadia László maga egy szerény Mercedesből szállt ki. A béke felől is vannak kétségeim, bár Bayer Zsolt magához képest nagyon is szelíd volt. Simicskát is éppen csak legazemberezte, pedig az ember ugye, csúnyábbakat is szokott gondolni arról, akinek tartozik. Meg legfeljebb a „kretén újságírókról”, „idióta ellenzékről”, „ pöcegödör szerkesztőségekről” ejtett pár szót, semmi bélférgezés, semmi beásás az orgoványi erdőben.

 

Nem is volna méltó a durváskodás a történelmi pillanathoz, amikor a Quaestor és a kormánypártok frigyéből akár új miniszterelnök születhetik. Érdemes áttekintenünk e nász, majd a válás állomásait.

 

2010 tavaszán a PSZÁF jelzi: a Quaestor megtéveszti ügyfeleit. Jön a kormányváltás, az új pénzügyi vezetés nem csinál semmit. Elvégre a Quaestor-főnök személyében közeli barátról, futballmecénásról van szó. Hiába jelenik meg 2013-ban a „Kiszámoló” című pénzügyi tanácsadóban egy elemzés a Quaestor kockázatairól. A külügy közös bizniszbe bonyolódik Tarsolyékkal, aki Szijjártóval közösen vágja át a szalagot a moszkvai Magyar Kereskedőház avatásán. Elvégre az átvágást gyakorolni kell.

 

Talán ilyentájt kerül a tárca által kezelt közpénz a brókercéghez, valószínűleg törvénytelenül. Még nem tudjuk, ki hozta össze az üzletet, kapott-e jutalékot. Talán jobb lett volna a közpénzen kaparós sorsjegyet venni, de hát nem azért vitték a külügybe a volt sporttársakat, hogy aztán naphosszat kapirgáljanak, mint a tyúkok.

 

Közben a szorgos Quaestor folytatja 150 milliárdos csalását, amelynek fedezésére megtalálja Orgován Bélát, akit februárban váratlanul két kisebb cég tulajdonosaként jegyeznek be, hogy némi vállalkozói múltat konstruáljanak neki. Február 27-én kimennek a közgyűlési meghívók. A 3. napirendi pontként már ott áll: „döntés az igazgatóság megszüntetéséről és vezérigazgató megválasztásáról”.

 

Nehéz elképzelni, hogy erről egyetlen hang sem jutott el mondjuk Szijjártóékhoz. Március 8-án, vasárnap Tarsolyék azzal ünneplik a nőnapot, hogy a bizalmasokat gyors válságtanácskozásra hívják. A sajtó szerint Tarsoly elmondja: „Öncsődöt fogunk bejelenteni, de megoldjuk a helyzetet, holnap bemegyek Szijjártó Péterhez, ő biztosan segít.” A hírek szerint Szijjártón keresztül Orbánnak is ír.

 

Orbán azonban menthetetlennek látja a céget, ezért szól a tárcákat vezető haveroknak. Másnak nem, de hát egy miniszterelnöknek ezer dolga van, nem gondolhat mindenre. Másnap, hétfőn a külügy sietve visszakéri a pénzét, még az öncsőd nyilvános meglebegtetése előtt. Órák alatt meg is kapja, míg a nála korábban kopogtató kisbefektetők hoppon maradnak. Ezután megjelenik az MNB által kirendelt felügyelőbiztos, de a cégcsoportnak csak az egyik tagjánál, amelyik a közvetlen kötvénykibocsátást intézte. A többi seftelhet tovább. Sőt, mint kiderült, seftelhet maga a kötvénykibocsátó kft. is, hiszen szemben a felügyelőbiztos állításával, az öncsődöt végül csak március 19-én jelentik be.

 

10 nap alatt pedig sok minden történhet. Pláne, hogy a rendőrség sehol, Tarsolyt csak 26-án állítják elő. Talán el voltak foglalva az Ökotársnál. Így aztán 16-án zavartalanul lezajlik a közgyűlés, elkezdődhet Orgován rövid életű tündöklése. Gyorsan átrendezik a tulajdonosi szerkezetet is.

 

Mára Tarsoly visszavette a főnökséget. Vagyis Orgován felszabadult. Teli tetterővel, fontos emberek frissen szerzett ismeretségével, ideje komolyabb feladatot kapnia.

 

Orgován Bélát miniszterelnöknek!

 

 

 

Szerző: Lendvai Ildikó volt országgyűlési képviselő

 

 

 

C-PRESS szerkesztői megjegyzés:

Lassan mondom ( írom ), hogy mindenki megértse a fotóillusztrációt....

 

Csíkos ruhában a kis izgága, türelmetlen Rogán Antal... 
A politikai Lázár Kalóz János maga elé engedte a Mészárost ( Lőrincet )
Ő pedig a sokarcú bunkós Viktort... A kasszánál Szíjjártó rendezkedik...

A népnek elfogyott a sorszám?! Simicskánál pedig a labirintusból kivezető cérna...

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg
- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

 

C-PRESS / Népszava

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.november 16-tól 22-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-11-16
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, szeretetre és gyengédségre vágyunk. Különösen nagy lesz bennünk a romantika iránti igény, szeretnénk közelebb kerülni párunkhoz. Ha nem hajlandó odafigyelni ránk, akkor megsértődünk. Ma mellkasunk kerül előtérbe, jól tesszük, ha néhány órát friss levegőn tartózkodunk. Érdemes a melleinkkel foglalkoznunk, sok olyan természetes eljárás létezik, amely növelheti a mellek feszességét. Ilyen lehet például a mellek kézi zuhanyozóval történő megedzése, melytől jobb lesz a mell tartása.
 • Heti szexhoroszkóp 2019.november 15-től 21-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2019-11-15
  Ma mozgékony hangulatban leszünk, szívesen megyünk hosszabb-rövidebb utakra. Jó alkalom a mai, hogy vidékre utazzunk, leróni kegyeletünket elhunyt családtagjaink felé. Hasznos mindezt összekötni egy rokonlátogatással. Ma felületesebben viszonyulunk kedvesünkhöz, talán az empatikus tulajdonságok sem tengnek túl bennünk. Figyelmetlenek lehetünk és ezzel nagyon megbánthatjuk szerelmünket. Talán ki szeretné nekünk önteni a szívét és még csak végig sem hallgatjuk.
 • Te jó vagy úgy, ahogy vagy!
  Folyton másoknak akarunk megfelelni, miközben megfeledkezünk arról, hogy ez úgy, ahogy van, lehetetlen. Megannyi szerepben éljük az életünket, vagyunk gyermekek, szülők, beosztottak és felettesek, házastársak és szerelmesek, szomszédok, barátok, virtuális influencerek?
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek