Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Lendvai Ildikó: A Fidesz kicsi, savanyú, de az övé.
2015-03-15 15:20
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Senki ne mondja, hogy a miniszterelnök ünnepi beszédében nem volt semmi új. Úgy láttam a tévében,, hogy a szokásos narancsszínű alkalmi nyakkendője helyett most citromsárgát viselt. Finom érzékkel utalván arra, hogy a narancs mostanra mintha kicsit megsavanyodott volna.

Lendvai Ildikó 

 

A FiDESZ kicsi, savanyú, de az övé. Erről szólt leginkább a rendezvény, ezért kiabált a közönség "Viktor, Viktor!"-t Kossuth vagy Petőfi éltetése helyett. Közben, mint az Index írja, valaki egy erkélyről mélán rázta ki a port a porrongyból.

 

Volt még "történelmi vérvonal", a "magyar nép ösztönvilága"," létparancsolat" és "szakrális lépcső". Utóbbin állva a miniszterelnök immár sokadszorra meghirdette a nemzeti szabadságharcot. Hogy ne kelljen jövőre újra meghirdetni, leszögezte: "A Magyarország szuverenitásáért folytatott harcnak soha nincs vége".


(Talán csak az oroszokkal szemben lehet vége, akiket Orbán feltűnően soha nem nevezett a nevükön, csak "muszkáknak" emlegette őket, hátha így Putyin nem hallja meg.)

 

A függetlenséget már megint a minket bíráló Európától kell megvédeni, leginkább a következő érvek alapján:
-Mi jobban tudunk mindent. "Ha csak annyi volnánk, mint a többiek, mi szükség volna ránk a világban?" (Ez azért meggyőző, nem?)

 

"Kossuth és Petőfi népe csak mosolyog, ha bárki oktatni akarja szabadságból és demokráciából."

 

-Európa hülye, egy rohadt válasza sincs semmire. " Európa tele van kérdésekkel, mi tele vagyunk válaszokkal." (Mázli.)

 

Európa az uborkával bajmolódik, ahelyett,hogy a magyar gerincről venne példát, ami pávatánc közben is egyenes. "Nem az uborka görbülete, hanem az európai ember testtartása jelenti a jövőt."

 

-.Aki velünk szembeszáll, megjárja. Inkább utóbb, mint előbb, de az mindegy.. A megszálló osztrákok kolerát kaptak, Európa szelleme oda. az uborkájuk meg juszt is görbe, az egykor győztes "labancok" és "muszkák" összevesztek (ennyit a Putyin-Merkel konfliktusról ill. a világháborúkról, ami azért nekem egy kicsit leegyszerűsítettnek és érték fosztottnak tűnik).

 

A szabadságharc fő fogása mellé desszertnek ott volt a nemzeti együttműködés, újramelegítve. "Minden magyar felelős minden magyarért."Jó volna tudni, hogy a minden-magyarokon belül a kormány-magyarok most akkor felelősek-e a szociális rendszerből épp most kiszorított másik-magyarokért, és így tovább. A lényeg, hogy "Együtt vagy sehogy". Sajnos, ahogy nézem a kormánypárton belüli szókincsbővítő párharcokat, tartok tőle, hogy akkor sehogy.

 

Jesszusom. Lehet, hogy a miniszterelnök nem is az országra, hanem magára értette, hogy "ami az övé, azt meg kell tartania"?


Mert ami létparancsolat, az létparancsolat.
Pláne, ha még ösztönvilág is.

 

 

C-PRESS megjegyzés, mivel az ünnep mindenkit igazságra kötelez...

 

Orbán Viktor miniszterelnök még valamit mondott:
"Nem az uborka görbülete, hanem az európai ember testtartása jelenti a jövőt."

 

- Addig is induljunk ki a tényekből - Uborkák ezrei válnak az erőszak áldozatává nap mint nap!

És nem a g..cik!

 

 

 Amerika tőlünk tanul: De mit?

 

 A nemzeti összetartozás napja... 2015. március 15

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg

- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

 

C-PRESS / Facebook - https://www.facebook.com/ildiko.lendvai.14?fref=nf

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-11
  Ma érzéki hangulatban leszünk, így különösen kedvezőek a szerelmes találkák. Örülünk egy ínyenc vacsorának, egy zenés szórakozóhelynek, és a szex is kedvünkre van, - szeretnénk minden percét kiélvezni. Ma érzékenyebbé válhatnak a füleink! Ha úszni megyünk, és nem szeretnénk, hogy a víz a fülünkbe menjen, akkor viseljünk füldugót. Óvakodjunk attól, hogy huzatos helyen tartózkodjunk! Az érzékeny fülűek viseljenek sapkát, ami védelmet jelent.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 10-től 16-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek