Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Ezért látszott szomorúnak Várhegyi Lucas Palmira
2015-02-16 07:46
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Ezentúl megválogatja a barátait, dalokat írna, érettségire készül, és megveszi majd a többiek cédéit is. A Rising Star győztese az eredményhirdetés után nyilatkozott a Hír24-nek - már boldogan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Várhegyi Lucas Palmira vasárnap este egy rendkívül szoros véghajrában nyerte meg a Rising Start, a második helyezett Czibi Norbitól csupán néhány szavazat választotta el. A 18 éves félvér énekesnő néhány hónappal ezelőtt egy plázában jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, egyszer kiesett, majd a nézők visszaszavazták a versenybe. A sok megpróbáltatás után az eredményhirdetéskor dermedten állt a színpadon, az arcán alig látszottak az érzelmek. Mintha még szomorú is lett volna egy kicsit, csak percekkel később mosolyodott el először.

"Elképesztő érzés, ami egyszerűen felfoghatatlan ennyi idő alatt. Még mindig nem tudom feldolgozni ezt az egészet. Végig nagyon izgultam. Azért sem sugárzott rólam annyira a boldogság, mert azt éreztem, hogy a többiek is megérdemelték volna, hogy itt legyenek, és itt álljanak helyettem. Eszméletlen sok tehetség van, akiknek még én is szívesen megvenném a cédéjét, és meg is fogom persze. Ott állhatott volna Izsák, Norbi, és a döntős négyes, Szén Alexandra és tényleg mindenki..." - mondta a Hír24-nek már jókedvűen Várhegyi Lucas Palmira, akinek nagy változást hoz az életébe a Rising Star megnyerése.
 
 "Ezentúl jobban kell majd figyelnem arra, hogy mit mondok. Bővebb mondatokban kell majd beszélnem, mert nem szoktam sokat beszélni, pedig ezt mindenki kéri. És jobban oda kell figyelnem, hogy kivel milyen kapcsolatot ápolok, kik a barátaim. El szeretnék jutni arra a szintre, hogy én is írhassak magamnak zenéket, és ehhez tanulnom kell. A megnyert pénz egy részét félre fogom tenni a továbbtanulásra, a szüleimnek is szeretnék adni, és találni szeretnék egy olyan helyet, ahová tudok adományozni is valamennyit. Jogosítványom még nincs, de a családtagjaim között van olyan, aki le tud vizsgáztatni, úgyhogy le fogom tenni, ha van időm" - tette hozzá az énekesnő.

Palmiráért a stúdióban szurkolt a családja is. Korábban arra kérte őket, hogy ne jöjjenek az élő show-kra, mert miattuk jobban izgulna, ezért édesanyja és kistestvére másodszorra, édesapja pedig először ült a közönség soraiban. A lány szülei elváltak, édesapja hazaköltözött Afrikába, ahol orvosként dolgozik.
 
 "Eljöttem nagyon messziről, Angolából, hogy részt vegyek a döntőn. Utoljára tavaly májusban találkoztunk, előtte pedig négy évig nem láttuk egymást. Akkor húsz napig voltam itt, most még egy hetet maradok. Még nem tudom, hogy mennyi időt tudunk együtt tölteni most, hogy megnyerte. De ami a legfontosabb, hogy ne hagyja abba a zenélést, és okozzon örömet az embereknek a talentumával. Ami a nyereményt illeti, ő még nagyon fiatal. Muszáj lesz vele beszélni, hogy a pénztől ne veszítse el az eszét. Segítünk neki megtervezni a dolgokat" - mondta a Hír24-nek Francisco Lucas, aki a döntő idejére félretett minden sérelmet, és volt feleségével együtt izgulta végig a műsort.

"Hihetetlen érzés volt, amikor kiderült, hogy a lányom nyert. Látszott az arcán, hogy nagyon meg van illetődve, de tudom, hogy kimondhatatlanul örült az eredménynek. Nagyon büszke vagyok rá, és remélem, hogy az álmai célba érnek, a tanulást és az éneklést kellő egyensúlyban tudja majd folytatni. Palmirának idén van az érettségije, ez a nagy feladat még hátravan, de biztosan sikerülni fog. Lehetséges, hogy később majd halaszt egy évet a zene miatt, de tartom olyan okosnak és érettnek, hogy meg tudja majd vívni ezt a harcot magával" - tette hozzá Francisco Lucas Edina, aki csak hétfőn hajnalban tudott hazamenni lányával a TV2 stúdiójából a sok interjú és gratuláció miatt.
 
 
 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg

- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

 

C-PRESS / hir24

 
 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2017.november 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-11-19
  Ma mindent úgy szeretnénk tenni, ahogyan kedvünk tartja. Nem tűrjük a korlátozásokat, zokon vesszük, ha családtagjaink ránk telepednek és megmondják, hogy mit tegyünk. Ahol csak tudjuk, átlépjük a határokat. Ma a visszér problémája nyilvánulhat meg erőteljesebben. A panaszt nem szabad elhanyagolni. Szélsőséges esetben fekélyes bőrtünet is lehet az elhanyagolt visszérbetegség eredménye. Kezdeti stádiumban segíthetnek a gyógytermékek.
 • Pozitív megerősítés vs karma
  A pozitív megerősítés működésének megértéséhez képzelj el egy fogkrémes tubust. A tubus legvégén van az a pozitív életérzés, amit át szeretnél élni. Ahhoz, hogy ez a tied legyen, ki kell nyomnod azt, ami még tubusban - vagyis a tudatalattidban - benne van. Ha ismételsz egy megerősítést, az kibuktatja, a felszínre hozza azokat a blokkokat, tévedéseket, nem-tudásokat, karmikus terheket, amik beépültek a tudatalattidba és ezért akadályoznak.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.november 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-11-18
  Szélsőségesen érzünk a mai napon. Arra is képesek vagyunk, hogy nagyon szeressünk és a gyűlölködés sem áll távol tőlünk. Ha kedveljük a munkánkat, akkor ma fanatikusan dolgozunk, s jóval többet teljesítünk, mint máskor. Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, több szexre lesz szükségünk. Aki hajlamos arra, hogy a tiltott gyümölcsöt ízlelgesse, a mai napon nagyobb eséllyel teszi ezt meg.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek