Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Vona nekiment Orbánnak, megvédte Novákot
2015-01-11 13:49
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A Jobbik terrorellenes egyeztető fórumot kezdeményez. Azon a parlamenti frakciók szakértői vennének részt. A radikális párt hazahívná a magyar katonákat az ázsiai hadszínterekről, visszaállítaná a halálbüntetést, zéró toleranciát hirdetne a bevándorlás ellen – mondta Vona Gábor.

C-press gondolat: " Fej vagy gyomor?" 

 

A pártelnök-frakcióvezető a párizsi vérengzés kapcsán úgy fogalmazott: szerdán új időszámítás kezdődött, a terrorizmus „bevándorolt Európába”. A párizsi „barbár és aljas” akció nem egyszeri esemény, hanem egy tendencia kezdete, amely idővel Magyarországra is elérhet. Európa eddig homokba dugta a fejét, de már be kell látnia, nem bír el több bevándorlót. „Ki kell tenni a megtelt táblát Európa határainál." Egy sajátos magyar válasz kell, Orbán Viktor péntek reggeli „üres és hiteltelen" szavai nem jelentenek megoldást a problémára, a terrorizmussal szembeni válaszlépések részletes kidolgozása szükséges.A Jobbik terrorellenes egyeztető fórumot kezdeményez.

 

A parlamenti frakciók szakértőiből álló grémium azért lehetne hasznos, mert a Jobbik úgy gondolja, az egész társadalom biztonságáért fontos, hogy a pártok egyezségre jussanak. Amennyiben létrejön a fórum, a Jobbik elsőként arra tesz javaslatot, hogy a magyar katonákat hívják haza az ázsiai hadszínterekről, amelyeken jelenleg elsősorban amerikai érdekeket szolgálnak - tette hozzá.

 

A Jobbik kezdeményezné, hogy - a kiskorúak és idősek ellen elkövetett bűncselekmények elkövetői mellett - a terroristákkal szemben is állítsák vissza a halálbüntetés lehetőségét. Vona Gábor kérdésre válaszolva elismerte: lehet, ez sem jelentene elrettentő erőt az öngyilkos merénylők ellen, de a lehetőséget meg kellene vitatni. Az ellenzéki politikus szólt arról is, hogy Magyarországnak zéró toleranciát kell hirdetnie a bevándorlás ellen, ami miatt már most egyre nehezebb a helyzet az ország déli határvidékén. Vona nem zárta ki, hogy Nyugat-Európa Keletebbre tereli a „bevándorlás nyomását", amire Magyarországnak időben fel kell készülnie. A Jobbik vezetője szerint Európa a terrorizmussal és nem az iszlám vallással, kultúrával áll szemben.

 

Vona azt mondta, a Jobbiknak nincs tennivalója a kémkedéssel vádolt EP-képviselője ügyében. Örül, ha az illetékes hatóságok döntést hoznak Kovács Béláról, aki ha ügynök, nem maradhat a pártban.

 

A Jobbik elnöke kérdésre reagálva úgy fogalmazott: rasszista, cigányellenes irányba terelték frakciótársa, Novák Előd újévi Facebook-bejegyzését, amely szerinte a "cigányságon belül zajló népességrobbanás problémáját" vetette fel. Vona Gábor szerint Novák Előd megjegyzése egy valós társadalmi gondról szólt és nem egy újszülött ellen irányult.

 

Egy másik kérdésre hangsúlyozta, Európának és Magyarországnak egyaránt káros az Egyesült Államokkal tervezett szabadkereskedelmi megállapodás, amit a jelenlegi egyik legfontosabb kérdésnek tartanak és ami ellen a Jobbik a társadalom mozgósítását tervezi.

 

 

A C-PRESS fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap online változatában.

 

Kérjük, hogy kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg

- Kérjük, hogy a cikkhez itt szóljon hozzá!

 

- Nekünk minden "lájk számít, mert az is segíti a szerkesztőségünk működését és munkáját!

Köszönettel és barátsággal!

 

 

C-PRESS / Hir24

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-07-16
  Ma örülünk az új kapcsolatoknak, szívesen szerzünk új barátokat. A régiekkel is szervezhetünk közös programokat. Ma ne kezdjünk alaposabb otthoni munkálatokba, - ehhez nincs meg a kitartásunk és a türelmünk. Ma érzékenyebb lesz a mellkasunk tájéka, gondoskodjunk önmagunk számára friss levegőről. Ha dohányzunk, akkor mérsékelhetjük az elszívott cigaretták számát. Dohányos családtagjainkat, pedig megkérhetjük, hogy ne a jelenlétünkben dohányozzanak.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.július 16-tól 22-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-15
  Nyugodt hangulatban leszünk, - szépen, lassan haladunk a munkahelyi teendőkkel. Ma nincs túl nagy kedvünk a bulihoz, inkább otthon maradnánk este. Egy ínyenc vacsora kedvéért azért hajlandóak vagyunk kimozdulni. Ma a torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.július 15-től 21-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Heti általános horoszkóp 2020.július 14-től 20-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek