Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Gyurcsány alelnöke szerint a cigányság soha, egyetlen társadalomba se integrálódott be
2014-07-21 06:40
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Debreczeni József, a DK alelnöke és a baloldal pártjainak döntését élesen bíráló Tamás Gáspár Miklós baloldali filozófus volt az ATV Hírvitájának vendége.

 Nem csitul a Pásztor-ügy

Nem csitul a Pásztor-ügy

A műsor vendégei Tamás Gáspár Miklós és Debreczeni József.

 

A balliberális Klubrádió hallgatóinak 72 százaléka egyetért a „cigánybűnözés” jobbikos értelmezésébe, 65 százalékuk szerint pedig Gulyás Márton fellépése a DK szombati rendezvényén szervezett provokáció volt. Ezek meglehetősen súlyos tünetek – indokolta Tamás Gáspár Miklós filozófus az ATV Hírvita című műsorában szerda este az MSZP és a DK döntése elleni tiltakozását.

 

Debreczeni József, aki már 2009-ben megvédte Pásztor Albert kijelentéseit, ez alkalommal is megismételte, hogy baloldali ellenfelei szövegösszefüggésükből kiragadott mondatokkal támadják Pásztort.

 

Bájos, aranyos cigánygyerekekből brutális bűnelkövetők lesznek – idézte Pásztor Albert öt évvel ezelőtti szavait Tamás Gáspár Miklós. „Képzeljük el, hogy valaki ilyen hangon beszél Magyarországon a zsidókról. Rettenetes következényei lennének” – mondta az ATV Hírvitájában a filozófus, aki szerint „ha a Fidesz jelölte volna Pásztor Albertet már kitört volna a gyalázat azon pártok részéről a gyalázat, akik most Pásztor Albertet jelölik”.

 

Debreczeni úgy látja: Pásztor és az MSZP-DK kritikusait nem érdeklik a volt kapitány egykor elhangzott mondatai, csak minősítgettek. „Rettenetes bélyeg van ezen az emberen” – mondta a DK alelnöke, aki felidézte Karácsony Gergely PM-es politikus Pásztor Albertéra rímelő kijelentéseit.

 

A DK alelnöke emlékeztetett rá, hogy az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Karácsony Gergely, a PM társelnöke Pásztoréra kísértetiesen emlékeztető mondatokkal írta le Miskolc vélelmezett helyzetét, őt mégsem vádolják rasszizmussal a baloldalon.

 

TGM szerint Karácsony Gergely mondatai éppúgy „megbocsáthatatlanok”, mint Pásztoréi, és logikus fejleménynek nevezte, hogy ha az állampolgárok egy csoportját kitaszítják a társadalomból, akkor megnehezedik az adott csoport együttélése a környezetében élőkkel. A DK alelnöke szerint ugyanakkor „a cigányság soha nem volt integrálva nemcsak a magyar társadalomba, de a többi társadalomba se”.

 

TGM szerint ugyanakkor visszafordíthatatlan folyamat a baloldali értelmiség és a baloldali pártok szétválasztása. Debreczeni József úgy látja: a balliberális narratíva kontraproduktívnak bizonyult, ezért a DK kénytelen volt „megtalálni egy tisztességes beszédmódot” az országot sújtó szociális problémákról szóló vitákban. Ehhez egyelőre van támogatottság – jelentette ki a Demokratikus Koalíció alelnöke.

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a c-press.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

 

 

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

 

Kérjük, hogy itt szóljon hozzá!
http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

 

C- PRESS / ATV


 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.február 28-tól március 5-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-02-28
  Ma már energikusabbak leszünk, örülünk a kihívásoknak a munkahelyünkön. Talán még az sem zavar túlságosan, ha vitába keveredünk a munkatársakkal. Nem rejtjük véka alá a véleményünket, ami bizony konfliktusforrás lehet. Ma a szex elemi igényünkké válhat, meg akarjuk kapni kedvesünket. Ha nem akar kötélnek állni, akkor addig üldözzük szerelmünkkel, amíg be nem adja a derekát.
 • A hét érdem gyakorlata
  A lelki átalakulás, ami a belső béke felé vezet, majd az egyéni, családi, nemzeti és világbéke alapja lehet, napi meditációnkkal kezdődik.
  image
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.február 27-től március 4-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-02-27
  Ma tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat, - úgy gondoljuk, hogy ki kell állnunk a saját érdekeinkért. A beleérző képességünk azonban nem nagyon működik, így talán nem is vesszük észre, hogy beletaposunk mások lelkébe. Ma több bennünk a szenvedély, örülünk az új szerelmi kalandnak. Nagyobb igényünk lehet a szexre is, s ha kedvesünk nem osztozik a vágyainkban, akkor belebonyolódhatunk egy új flörtbe.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek