Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Szele Tamás: Bitófalva, Magyarország
2014-06-17 19:17
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Bitófalva bizony kis honunkban van, ma még Érpataknak hívják, holnaptól lesz belőle Bitófalva. Akasztás lesz Nyíregyházán, de még máglyán égetés is: nem boszorkányt égetnek a bitófalviak, hanem a magyar jogrendet és törvényt. Igen, kérem, ez szó szerint így lesz: amint a felhívás szövege írja: „A demonstráción jelképesen akasztásra kerül egy bűnöző ügyész és egy bűnöző bíró, majd megízleltetik velük a pokol tüzét, ami várni fog rájuk haláluk után világromboló és nemzetpusztító tevékenységük miatt.”

 

 

Hogy mi van? Mi a tüzes istennyila szállta meg az érpataki polgármestert, Orosz Mihály Zoltánt, hogy erre az égbekiáltó, szimbolikus jogtiprásra ragadtatja magát? Pert veszíthetett, vagy pereket, ami nem is csoda, hiszen az általa képviselt, érpataki modellnek nevezett rendszer gyakorlatilag mindennel ellentétes, amit a tizennyolcadik század közepe óta kultúra, demokrácia és felvilágosodás néven kitaláltak, az emberséget, mint szempontot most nem is említem. Hogy csak egy erényét mondjam a sok közül: ő az, aki puszta kézzel töreti a követ a közmunkásokkal, gép helyett, hogy „nevelődjenek”. Közmunkás az, polgármester uram, nem fegyenc!

 

Maga is lehet még a mellényében, legyen is, mihamar. És hát az érpataki zsebdiktátor a jelek szerint nem nyugszik bele, hogy Magyarországon egyelőre még nem törvény a szava: lám, meghirdette ezt a nyilvános, jelképes akasztást és autodafét is. Ráadásul pont a Nyíregyházi Törvényszék és az Ügyészség épülete előtt tartja ezt a sátáni szertartást, ha volna benne egy csepp műveltség, a templom elé meg beállítana egy égő keresztet is, hogy ne csak a Jog és a Törvény kapjon a gyalázatból, hanem még maga az Úristen is, amúgy ku-klux-klanosan.

 

De lássuk, mit mond:

„Érpatak Község Önkormányzata és az Érpataki Modell Országos Hálózata demonstrációt tart 2014. 06. 17-én 8.00 órától a Nyíregyházi Törvényszék és az Ügyészség épülete előtt.

 

A demonstráción jelképesen akasztásra kerül egy bűnöző ügyész és egy bűnöző bíró, majd megízleltetik velük a pokol tüzét, ami várni fog rájuk haláluk után világromboló és nemzetpusztító tevékenységük miatt.

 

A tüntetés szervezői 11.30 órakor sajtótájékoztatót tartanak.

12.00 órakor a figyelemfelhívás érdekében szimbolikus értelemben az adófizetői pénzen elkövetett, következmények nélküli jogrend-pusztító tevékenységük abbahagyásának követelése miatt felakasztásra kerülnek, majd nemzetellenes bűnük mértékének érzékeltetése miatt a rájuk váró súlyos büntetések érzékeltetése céljából a pokol tüzének megidézésével a felakasztott joggyilkosok meggyújtásra is kerülnek.

 

A demonstrációt azon bírósági és ügyészségi vezetők ellen kívánjuk tartani, akik a legalapvetőbb törvényeket és jogszabályokat nem ismerik, sorozatosan nem tartják és nem tartatják be azokat. Ugyanakkor alkalmatlan, hivatástudat nélküli, megélhetési bírókat és jogtipró ügyészeket, tartanak pozícióban akiknek semmilyen felelősségre vonástól nem kell tartani. abc szintű jogsértő magatartásuk semmilyen következménnyel nem jár, mert azt gátlástalanul, vezetői jóváhagyással folyamatosan végzik. Így pusztítják a jogrendet, kiszámíthatatlan és teljesen kaotikus állapotokat generálva a társadalomba.

 

Demonstrációnk révén fel kívánjuk hívni az ország közvéleményének figyelmét, hogyan rombolják büntetlenül és háttérből bizonyos bűnöző ügyészek és bűnöző bírók az ország jogbiztonságát és a rendőri munka hatékonyságát, valamint hogyan segítik bizonyos aljas szándékú, romboló ügyészek nyomozásfelügyelet során, destruktív bírók az ítélkezés során a vidék kifosztását és rettegésben tartását, a jogrend legyengítését és egy nemzet elpusztítását.

 

Fel kívánják hívni a figyelmet arra, hogy a média szuggesszió a nemzetközi ügynökszervezetek tagjainak mindenhez való szabadságjogát és védelmét írja elő a lakáj-köztisztviselő rétegnek úgy, hogy ugyanakkor pedig az ez ellen tiltakozók jogainak a sárba tiprása képezi a politikailag korrekt magatartásmódot. Mi azonban ezt az abszurd helyzetet sosem fogjuk elfogadni, még akkor sem, ha totálisan átprogramozzák az állami (köz)tisztviselőink agyát, hogy eminens lakájként szolgálhassák a nemzetközi pénztőke nemzetpusztító feladatait.”

 

Az egy dolog, hogy illenék elkérni a kiáltozványt fogalmazó valaki magyartanárának a nevét, címét, a célból, hogy még a környékét is messzire elkerüljük. De miről beszél ez a zavart elméjű maskara? Nehéz eligazodni a logikai bukfencek között. „Megélhetési bíró”? Mi az? A bíró ne a fizetéséből éljen? Akkor miből? Sikkasszon, úgy jobb lesz? Mi a rézfán fütyülő Iustitia csodája az az „abc szintű jogsértő magatartás”? „Bűnöző ügyészek”, „bűnöző bírók”? Van, hogy az ember elveszít egy pert, olyankor fellebbezni kell, vagy belenyugodni a büntetésbe, nem bábokat akasztgatni, embereket égetni jelképesen. Magyarországon, Európában.

 

Ahol könyveket, bábokat égetnek, ott előbb-utóbb embereket is fognak – és Érpatak polgármestere (hiszen a felhívás az Érpataki Modell honlapján jelent meg, hivatalos formában, ezért másnak nem tulajdonítható) ezt pontosan tudja is. Sőt: helyesli. Gyilkolni akar, már nem csak szegényeket, nyomorultakat, kisebbségieket kínozni, ennyivel nem éri be. Ez az ember hadat üzent a Jognak és a Törvénynek, ezáltal pedig Magyarországnak is. Ha nem lennének bűntársai ebben a tervében, méghozzá számosan, azt hihetnénk, elment a szépesze.

 

De egyedül nem lehet sem akasztani, sem máglyán égetni. Még bábokat sem. Ennek az embernek támogatói vannak, akik szintén úgy hiszik, hogy ha valaki nem tetszik nekik, hát nyugodtan felakaszthatják. Ha a Törvény nem tetszik, arról is lemondhatnak. Ha a bíró ítél ellenük, őt is megölhetik. Most még csak jelképesen, nemsokára a gyakorlatban is. Ez már nem Európa, ez már a legfeketébb Afrika, ott fordul elő manapság is a boszorkányégetés.

 

Holnap, Nyíregyházán elválik, van-e még Magyarországon jog és államrend, ugyanis ha engedik, hogy ez a futóbolond és a haramiái végigjátsszák gyalázatos performanszukat, hát nincs. Akkor meneküljünk vagy fegyverkezzünk, mert ezek senkinek sem fognak kegyelmezni, aki nem velük van. Vagy akiről azt hiszik, hogy nincs velük.

 

Ha azonban a hatóságok megakadályozzák az akciót, kérném szépen, hogy ugyanazzal a lendülettel rendeljék már el az eszük tokjának alapos vizsgálatát, mert igencsak rájuk férne.

Ez nem politika, ez nem tömeg.

 

Ez csőcselék.

 

Vérszagra gyűl az éji vad.

Te tetted ezt, király!

 

 

 

Szavazás a www.c-press.hu főoldalon.

 

A szerkesztőség heti kérdése:

Ön szerint a miskolci városvezetés rasszista és cigányellenes a döntése a cigányokkal szemben?

 

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a c-press.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

 

 

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Kérjük, hogy itt szóljon hozzá!
http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

 

 

C- PRESS /

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-06-25
  Ma mozgékony hangulatban leszünk, örülünk, ha alkalmunk nyílik a sportra. Legalább kocogjunk egy jót, vagy sétáljunk egy kicsit. Már ettől is sokkal jobban érezzük magunkat, - vezessük le a stresszt! Ma a szemeink lehetnek érzékenyek, könnyen begyulladhatnak, - különösen huzat hatására. Ha por jut a szemünkbe, irritáló hatást válthat ki. Ez ellen védekezhetünk egy jó minőségű napszemüveggel, ami kiváltképp szeles időben tesz jó szolgálatot.
 • Heti általános horoszkóp 2019.június 25-től július 1-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-06-24
  Ma nincs túl sok kedvünk a nyomasztó feladatokhoz.Inkább beszélgetéssel töltjük a napot, mint bármi mással. Ma szétszórtabbak leszünk. Ha kapkodunk, vagy túlságosan rohanunk, akkor könnyen idézünk elő baleseteket. Különösen érzékeny a bokánk, megránthatjuk, meghúzhatjuk, vagy kificamodhat. Ha sportolunk, akkor is legyünk óvatosabbak!
 • Heti munkahoroszkóp 2019.június 24-től 30-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Heti Tarot: a szemléletváltás hete következik
  A Tarot kártya az egyik legősibb önismereti és sorselemző módszer. Pontosan és precízen bemutatja az ember fejlődésének útvonalát. Kiválóan alkalmas nem csak személyek, hanem csoportok sorsának elemzésére is. KaLily cikkéből megtudhatod, mi várható a következő héten.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek