Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Szele Tamás: Árgusok
2014-06-17 07:31
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Árgus, figyelő tekintetek kereszttüzében teszi a dolgát ezentúl a sajtó, minden megszólalásunkat lesik majd, minden szavunkra ezer fül figyel, azt akarják elérni, hogy beüljön az agyunkba a kopasz cenzor. Hogy ki akarja elérni? Sokan, kérem, nagyon sokan, a kormánynak is érdeke, de itt és most a kormánytól teljesen, nagyon, tökéletesen és elmondhatatlanul független Civil Összefogás Fórumról lesz szó, akik a szellemi honvédelem jegyében támadnak a szabad magyar sajtóra.

No persze, elvben a sajtóra, úgy általában, de a gyakorlatban nem hiszem, hogy a sajtófigyelő hadtest sok figyelmet fog fordítani a Hír TV-re vagy a Magyar Nemzetre – illetve, azokat amúgy is olvassák mindennap, a szellemi töltekezés okából, mert ha lejár bennük az ideológia, kiesik a tartós elem vagy a kulcs a hátukból, akkor komoly baj van, még elkezdenek meredek marhaságokat beszélni, ahogy azt a jómúltkorában is tették – tulajdonképpen emiatt is vezetik be a gyorsreagálású sajtóelhárító hadtestet. Nem viccelek – így hívják magukat, remélem, majd rangjaik is lesznek, kitüntetéseik és főleg fakardjuk. De legyünk tisztességesek, még ha a fair play miatt ez az írás kicsit hosszú is lesz. Azt állítják ugyanis ezek a daliás leventék a szép selymes lódinggal, hogy a sajtó ferdített, „csúsztatott”, kiragadta eredeti, nemes szándékú és kristálytiszta logikájú mondataikat a szövegkörnyezetből, aljas céljai érdekében. Nos – idézem a legutóbbi közleményük teljes szövegét, szó szerint:

 

„Felhívással fordul a CÖF-CÖKA vezetősége a nemzeti elkötelezettségű civilekhez, a szellemi honvédőkhöz, arra kérve őket, hogy a magyarságot, a magyar civil társadalmat érő aljas és szélsőséges politikai- és médiatámadásokra válaszul vegyenek részt a médiafigyelésben, annak érdekében, hogy a CÖF-CÖKA felállíthassa gyors reagálású „hadtestét”. A PolgárPortálnak megküldött nyilatkozatukban szükségesnek tartják a következőket világossá tenni:

 

A CÖF – CET – Szellemi Honvédők és a Békemenet állhatatos csapata szálka sokak szemében. Igyekeznek megbontani egységünket, nyilatkozatainkat kiforgatni a maguk javára és ezekből pártpolitikai előnyöket kovácsolni.

 

Láthattuk ezt az Európai Parlamentről szóló sajtótájékoztatásunk után.

 

Az elmúlt 5 évben világossá tettük, hogy merre tartunk és kik vagyunk. Nem változunk percről percre, nem ágaskodunk a hatalmi babérokért, alázattal szolgáljuk a józan polgári társadalmat. Elmondjuk, a civilek nagy többsége által hozzánk eljuttatott álláspontokat. Szakembereink önkéntes alapon komoly erőfeszítéseket tesznek a magyarság érdekeiért, nemzetünk szuverenitásáért és a közjóért.

 

Nem vitás, mi is hibázhatunk. Ha ezt tesszük, akkor is jó szándékkal. Támogatóinktól mindig megkaptuk az esélyt és a véleményt a hibák kijavítására. Kérünk benneteket, ne üljetek fel az ellenzék bugyuta hazugságainak, előbb kérdezzetek meg minket és csak utána ítéljetek!

Szükségünk van mindannyiunk segítségére, hogy a befeketítés aljas módszereire kellő hatékonysággal és gyorsasággal tudjunk válaszolni.

 

Szervezzünk riadóláncot! A hazai szélsőségesek szövegkörnyezetből kiragadott csúsztatásaira és az Unióban bizonyítottan elhangzott igaztalan vádakra reagáljunk azonnal!


Kérjük, az alábbi linken jelezzétek, ha részt kívántok venni a média folyamatos figyelésében annak érdekében, hogy felállíthassuk gyors reagálású „hadtestünket”.

 

A CÖF szóvivői, figyelembe véve jelzéseiteket, javaslataitokat, azonnal reagálni fognak a hamis indulatokat keltők és a nemzeti összetartozást rombolók megnyilvánulásaira. Javasoljuk azt is, hogy az igaz információk teljes birtokában a lehetőségeteknek megfelelően, bölcs nyugalommal az interneten, facebook-on is védjétek meg Európában is páratlan közösségünket mindazoktól, akik akár szirénhangon, akár más aljas módszerekkel fellazításunkra törekszenek.

 

A CÖF-CÖKA vezetősége”

Na, kérem, vegyük elő Arisztotelész mestert, a logikájával. Mi a tézis? Az, hogy az Európai Unióról tartott sajtótájékoztatón a CÖF okos emberei csupa bölcset, szépet és jót mondtak. Mit is? Dióhéjban annyit, hogy át kell szervezni az Uniót az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára. Ennek érdekében nem zárkóznak el egy európai Békemenet szervezésétől sem. Annak idején beszámoltunk róla magunk is, sovány hírecske volt. Sovány és röhejes. Ezt ők most tagadják, illetve szépítik, mert rájöttek arra, mik is bírtak kijönni a szájukon, ez az antitézis. Szintézis meg az, hogy mivel a szabad magyar sajtó harsány hahotával, olümposzi kacajjal fogadta a tervet, ők most jól megalakítanak egy sajtófigyelő hadtestet, mely minden moccanásunkat szemmel tartja, és a CÖF szóvivői majd válaszolnak minden sorra, esetleg fel is jelentenek minket, aljas sajtópatkányokat, kacagó hiénákat.

 

Hát kérem, tegnap este tudtam meg ezt, azóta marékszám szedem a nyugtatót és óránként cserélem a pelust. Mi is a baja ennek a nagyon civil, nagyon független szervezetnek? Az, hogy – szakmai nyelven – elnyilatkozták magukat. Azt hitték, megindul a szabad sajtó egésze elleni frontális lovasroham, és nem akartak lemaradni róla. Csakhogy az a támadás kifulladni látszik, ők előrerohantak és most ott állnak – nem, nem az ellenség gyűrűjében, hanem a cirkuszi porondon, bohócruhában, festett arccal, és éppen farba rugdalják őket, míg a közönség harsányan hahotázik. Erre reakció a fenyegetés: „Figyelem azt, hogy ki röhög, meg lesztek mondva!” Tisztes, szépkorú hölgyeim és uraim: nem kéne kinőni az óvodából?

 

Én értem, hogy a legtöbb emberi probléma a tények következménye, és ha ezektől sikeresem elszakadtunk, akkor jön az Aranykor, a Meseország, Smaragdváros és Oz birodalma, csak az a baj, hogy ha sikerül tökéletesen elszakadni a realitástól, jön a Főnéni is a szurival meg a muszájdzseki. Tessenek már felvenni a kapcsolatot azzal az érdekes világgal, ami ott fekszik, önök körül, és Valóságnak nevezik, hihetetlenül izgalmas élményekkel gazdagodhatnának.

 

Különben: nem most kezdik a figyelést. Eddig is tették, sőt, még a polgári körök mozgalma is üzemeltetett bizonyos sajtómonitorozó csoportokat. Magyarul mondván: besúgókat és provokátorokat. Hát kérem, én egy hatásos módszert ismerek ez ellen, és ennek alkalmazását javaslom a kollégáimnak is.

 

Itt jelentem be ünnepélyes keretek között, hogy nem félek sem a gyorsreagálású spionhadtól, sem a CÖF-től, úgy általában. És mivel nem félek, nem képesek sem pillanatnyilag megijeszteni, sem hosszú távon rettegésben tartani. Ha beperelnek, állok elébe. Ha megtámadnak saját orgánumaikban, váljék egészségükre.

 

Félni ugyanis korábban kellett volna, a 2010-es és 2014-es választások előtt. De akkor sem a CÖF-től, hanem a NER teljes, hazug, diktatórikus rendszerétől, ami most, a besúgóhadtest megalakításával újabb leplét veti le.

 

Erre tessenek gombot varrni. Aki nem fél, azzal ugyanis egyetlen diktatúra sem tud mit kezdeni. Becsukhatják, lelőhetik, de a vezérhangya már elindult… egyre többen fogják elfelejteni a kicsinyes félelmet. És ez a valóság, nem az állandó győzelmek és a Brüsszel ellen vívott állami szabadságharc világa. Láttam én már diktatúrát, éltem is benne, akkor sem voltam hajlandó félni, nekem az luxus. Pláne nem ezektől az amatőr, kvietált jutasi őrmesterektől és könyökvédős rohamszázadosoktól fogok megijedni.

 

És azt hiszem, azok a kollégáim, akik érnek valamit, ugyanígy vannak a dologgal.

Javasolnám, hogy ha legközelebb meg akarnak ijeszteni, tessenek fehér leplet ölteni, és éjfélkor várjanak meg a temetőkapuban, majd, mikor arra megyek, mondják azt, miszerint „Huhú”. Attól talán inamba száll a bátorságom.

 

Addig is, kezicsókolom.

Szele Tamás

 

 

Szavazás a www.c-press.hu főoldalon.

 

A szerkesztőség heti kérdése:

Ön szerint a miskolci városvezetés rasszista és cigányellenes a döntése a cigányokkal szemben?

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a c-press.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

 

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

 

Kérjük, hogy itt szóljon hozzá!
http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

 

C- PRESS /

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-06-25
  Ma mozgékony hangulatban leszünk, örülünk, ha alkalmunk nyílik a sportra. Legalább kocogjunk egy jót, vagy sétáljunk egy kicsit. Már ettől is sokkal jobban érezzük magunkat, - vezessük le a stresszt! Ma a szemeink lehetnek érzékenyek, könnyen begyulladhatnak, - különösen huzat hatására. Ha por jut a szemünkbe, irritáló hatást válthat ki. Ez ellen védekezhetünk egy jó minőségű napszemüveggel, ami kiváltképp szeles időben tesz jó szolgálatot.
 • Heti általános horoszkóp 2019.június 25-től július 1-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-06-24
  Ma nincs túl sok kedvünk a nyomasztó feladatokhoz.Inkább beszélgetéssel töltjük a napot, mint bármi mással. Ma szétszórtabbak leszünk. Ha kapkodunk, vagy túlságosan rohanunk, akkor könnyen idézünk elő baleseteket. Különösen érzékeny a bokánk, megránthatjuk, meghúzhatjuk, vagy kificamodhat. Ha sportolunk, akkor is legyünk óvatosabbak!
 • Heti munkahoroszkóp 2019.június 24-től 30-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Heti Tarot: a szemléletváltás hete következik
  A Tarot kártya az egyik legősibb önismereti és sorselemző módszer. Pontosan és precízen bemutatja az ember fejlődésének útvonalát. Kiválóan alkalmas nem csak személyek, hanem csoportok sorsának elemzésére is. KaLily cikkéből megtudhatod, mi várható a következő héten.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek