Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Az MCP közleménye - a közönség előtti "bemutatkozásról"
2014-01-29 10:51
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

A cigány facebook- csoportok által szervezett cigány pártok "Közönség előtti bemutatkozó"-ján (2014. február 1., Budapest) a Magyarországi Cigánypárt képviselői nem kívánnak részt venni, az alábbi érveink alapján:

 Csík Tamás fényképe.

Az MCP bár fontosnak tartja a cigány politikai pártok együttműködését, de érdemben csak olyan pártokkal tud asztalhoz ülni, amelyek működését, jelöltállítási szándékát a magyar választási szervek jogszerűnek ítélték, programmal rendelkeznek, tehát van miről tárgyalni, továbbá egyértelmű bizonyítékát adják annak, hogy a 2014. évi választáson demokratikus felhatalmazással országos listát állítani képesek.

E három feltételnek a meghívott pártok ma nem felelnek meg. Így a vita-parttalanná, öncélúvá, végeredményében kártékonnyá válhat. Ugyanakkor tudatosítani szeretnénk, hogy vitánk leginkább a demokratikus magyar pártokkal van. Ennek kimenetele sokkal jobban befolyásolja a hazai cigányság jövőjét, mint a belső torzsalkodás vagy látszatpolitika.

A mi legnagyobb "Közönség előtti bemutatkozó"-nk egyébként a múlt hét végén, január 25-26.-án megtartott I. Kongresszusunk volt, ahol is 73 fő küldött és 53 lehetséges képviselő-jelöltünk mutatkozott be, és hozott alapvető kérdésekben döntéseket.

A szervezet működése, a jelöltek felkészítése, kampánya, a párt programjának legfontosabb részei mindenképp ide tartoznak!

(Örömmel fogadtuk volna, ha a cigány Facebook csoportok szerkesztői beszámoltak volna a jelentős eseményről, akár képanyaggal is. -pótlólag mellékelünk néhány fotót.)

 

Csík Tamás fényképe.

 Csík Tamás fényképe.

Csík Tamás fényképe.

 Csík Tamás fényképe.

 Csík Tamás fényképe.

Csík Tamás fényképe.

 Csík Tamás fényképe.

 Csík Tamás fényképe.

Természetesen, a jövőben készen állunk érdemi párbeszédre, azonban most a leírt indokok alapján a meghívást nem fogadhatjuk el, és kérjük a rendezvényi szórólapból is törölni az MCP részvételét.

Köszönjük a megértésüket, további sikeres munkát és bemutatkozást kívánunk mindenkinek!

Budapest, 2014. január 29

Horváth József - elnök

Magyarországi Cigány Párt

Kapcsolódó cikk itt olvasható:

http://c-press.hu/2014012810768/belfold/roma-partoknak-bemutatkozo-meghivo.html

Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a C- PRESS Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et.

Kérjük, hogy szóljon hozzá itt!

http://www.facebook.com/hirugynokseg

C- PRESS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.október 1-től 7-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-10-01
  Ma teli leszünk energiával, így akár a nehezebb házimunkákkal is megbirkózhatunk. Képesek vagyunk rá, hogy sokat dolgozzunk, de munkánk minősége hagy maga után némi kívánnivalót. Az alaposság ma nem lesz sajátunk. Szemproblémáink fokozottabban jelentkezhetnek. A leggyakoribb ilyen jellegű panasz a kötőhártya gyulladás. Ez a kellemetlen betegség idegen, zavaró anyag, pl. por, szennyeződés hatására lép fel.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 30-tól október 6-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-09-30
  Ma kitör rajtunk az álmodozó kedv. Romantikus hangulatunk arra ösztönöz, hogy kimutassuk az érzelmeinket kedvesünk felé. Ma van az érzelmes szerelmi vallomások ideje. Ma a lábunkra kell jobban vigyáznunk, jobban tesszük, ha kényelmesebb lábbelit veszünk fel. Jó ötlet a talpmasszázs is, ami egész szervezetünket remekül felfrissítheti. Jót tesznek a frissítő lábfürdők is, használjuk az élénkítő citromos, vagy narancsos fürdősót.
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk