Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

MCP FELHÍVÁS A JOBBIK POLITIKAI RETORIKÁJA ELLEN!
2014-01-20 16:55
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

A Magyarországi Cigánypárt felszólítja a politikai pártokat, támogatóikat, az egyházi és társadalmi szervezetek vezetőit az elhatárolódásra egy olyan politikai beszédtől, mely az alany személyének retorikai elmosásával, de arra rejtett utalással, apartheid elemeket vegyít egy választási beszédbe, melynek célja az emberi méltóság sárba taposása.

Csík Tamás fényképe.

Vona Gábor 2014. január 18-án nagy nyilvánosság előtt a pártja évadnyitóján kijelentette, hogy „Drasztikus helyzetre drasztikus drákói válaszokat fogunk adni. Csendőrséget fogunk fölállítani, bevezetjük a halálbüntetést, önfenntartó börtönöket fogunk létrehozni és igen, be fogjuk vezetni a kémiai kasztrálást is. Ami első hallásra lehet, - itt a diplomácia felé is fordulok – első hallásra lehet, hogy picit brutálisnak tűnő beavatkozásnak tűnik, de egy nagyon ártalmatlan, kémiai beavatkozás, amely abban segít, hogy lehűtse azoknak a kedélyeit, akiknél túlszaladt a pumpa. S ha már a közbiztonságnál járunk, akkor itt külön beszélnünk kell egy kényes, - Magyarországon tabu – kérdésnek számító problémáról, a magyar-cigány együttélésről, amely egy komplex probléma számtalan egyéb területet is érint, nem csak a közbiztonságot, de igenis van egy közbiztonsági vetülete és erről őszintén kell beszélni. „

Tisztában vagyunk azzal, hogy Vona Gábor és pártja már a parlamentbe jutásukat megelőzően is azt hangoztatta, hogy „a cigányok ki fognak minket szülni a hazánkból.” 2011-ben érvelt azzal, hogy „le kell lassítani a cigányság népszaporulatát”.


Értjük a célzást, melynek rejtett célpontjai a magyarországi cigányok. Értjük mi azt, hogy innen már csak egy kicsinyke lépés anyáink és lányaink meddővé tétele! Bármennyire is az lesz az ellenérv, hogy a szexuális bűncselekmények elkövetőit büntetné a Jobbik ilyen drákói szigorral, ez az érv csak érv marad, ami nem fogja fedni a valóságot!
Az emberi jogainkat sértő, náci és nyilas eszmékre hajazó gondolatot, minden demokratikus államban elutasítják. Reményünket fejezzük, ki hogy Magyarországon demokrácia van és minden politikai párt, minden egyház, és minden demokratikus eszmék alapján működő társadalmi szervezet átérzi a mondanivaló lényegét és a legmesszebbmenőkig elutasítja azt, önmagát az ilyen kijelentésektől elhatárolja!

Arra kérjük a magyar társadalom hazaszerető többségét, hogy ne adjon bizalmat egy olyan pártnak, amely a barbarizmust emelné politikai szintre!

Horváth József  sk.
A Magyarországi Cigánypárt elnöke
Horváth Aladár sk.
A Magyarországi Cigánypárt szóvivője

 Csík Tamás fényképe.Melléklet:
Kémia kasztrálás Vona Gábor évadnyitó beszédében (2014.) Index

 http://index.hu/video/2014/01/18/vona_gabor_halalbuntetesrol_es_ciganykerdesrol/

 

Le kell lassítani a cigányság népszaporulatát (2011) hírTV

 http://www.youtube.com/watch?v=Z1ip32UJ1gM

 

Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a C- PRESS Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et.

Kérjük, hogy szóljon hozzá itt!

http://www.facebook.com/hirugynokseg
 

C- PRESS / MCP

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-07-14
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti általános horoszkóp 2020.július 14-től 20-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-07-13
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, minden megérint minket. Együtt érző, empatikus hajlamunk megnyilvánul, örömmel hallgatjuk végig a munkatársak panaszait. Ne osztogassunk kéretlen jó tanácsokat! Ma a lábunkra kell jobban vigyáznunk, ezért jobban tesszük, ha kényelmesebb lábbelit veszünk fel. Jó ötlet a talpmasszázs is, ami egész szervezetünket remekül felfrissítheti. Jót tesznek a frissítő lábfürdők, használjuk az élénkítő citromos, vagy narancsos fürdősót.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.július 13-tól 19-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-07-12
  Még mindig töretlen a tettrekészségünk, nagyon energikusak vagyunk. Örülünk a kihívásoknak, a máskor bosszantó, vagy nehéz helyzeteket is könnyebben kezeljük. Ám igaz, hogy könnyebben keveredünk vitákba is. Ma a fejünk lesz érzékenyebb, így aki gyakran szenved fejfájástól, migréntől, ma könnyen tapasztalhatja meg a kellemetlen tünetet. Legyünk résen, hiszen ha időben elkapjuk a fejfájást, akkor könnyebben orvosolhatjuk. Sokszor segít az elsötétített szoba, vagy az aromaterápia.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek