Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Villás Lajos nyílt levele Mesterházy Attila az MSZP elnökének!
2014-01-13 07:51
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

TISZTELT ELNÖK ÚR!


Tisztelettel tájékoztatom arról, hogy ma már nem vagyok az MSZP-nek tagja.

Az MSZMP soraiba 1972. évben léptem be, és az Ön által vezetett utódszervezet munkáját is segítettem, szinte napjainkig.

 "Tolerancia-díjjal" kitüntetett Balogh Artúr, az MSZP roma tagozat elnöke

 

Megütközéssel tapasztalom, hogy a ROMA TAGOZAT VEZETŐJE
Balogh Artúr az MSZP szervezetében lévő tisztségét felhasználva, igencsak tisztességtelenül vesz részt a politikai közéletben.

Vádaskodik, lejárat, sárt dobál. Ezzel a magatartásával szégyent-hoz annak a pártnak a vezetésére és tagságára, amelyet neki képviselnie kellene.

PANASZKODOM!
Panaszkodom azért, mert 67 éves idős, mára már megfáradt ember vagyok.
Életem folyamán tisztességgel, becsülettel szolgáltam a BM. hivatásos állományában - roma származású vagyok.
Bűnüldöző voltam, és a 31 éves szolgálati időm alatt ellenem semmiféle eljárás nem volt, munkámat megbecsülték.

Ma már ott tartunk, hogy Balogh Artúr nem csak hogy kritizálja, sározza, mocskolja a Magyarországi Cigányok Pártját - és személyemet, hanem az elmúlt évtizedek tisztességes munkáját is becsmérli, mindezt a MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT égisze alatt!!

Miért engedik meg az MSZP vezetői, hogy egyes emberek a PÁRTOT lejárassák?

Miért engedik meg, hogy képzelt hatalmi törekvéseit egy embernek ilyen aljas és igencsak elítélendő módon próbálja érvényesíteni? Jó az MSZP - nek az, ha egyetlen ember, egy egész párt-szervezetet lejárat?

Mert amit művel, az már nem kritika, nem egyéni megszólalás, hanem bizony politikai gengszterizmus - és mindezt az MSZP mögé bújva...

Többször kértem, felszólítottam, hogy magatartásával hagyjon fel, PÁRTJA NEVÉBEN ne akarjon senkit, főleg a Magyarországi Cigányok Pártját lejáratni, bemocskolni. Tudomásom szerint, HORVÁTH JÓZSEF az MCP vezetője, HORVÁTH ALADÁR szóvivő sem teszi ezt az MSZP-vel, egyik személy sem a sárdobálás híve!

Természetesen, ha a Magyar Szocialista Párt vezetése egyetért BALOGH ARTÚR magatartásával, megnyilatkozásaival, embertelen módszereivel, akkor ezt a kis bejelentésemet, vagy panaszomat kérem tárgytalannak tekinteni.

Csak remélni merem, hogy Elnök úr, vagy valamelyik vezető-munkatársa, ezt az írásomat figyelembe veszi, és válaszra méltatja.

Tisztelettel:

Villás Lajos.
Magyar választópolgár.

Budapest, 2014. január 12.Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a C- PRESS Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et.
Kérjük, hogy szóljon hozzá itt!
http://www.facebook.com/hirugynokseg

C- PRESS

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.október 1-től 7-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-10-01
  Ma teli leszünk energiával, így akár a nehezebb házimunkákkal is megbirkózhatunk. Képesek vagyunk rá, hogy sokat dolgozzunk, de munkánk minősége hagy maga után némi kívánnivalót. Az alaposság ma nem lesz sajátunk. Szemproblémáink fokozottabban jelentkezhetnek. A leggyakoribb ilyen jellegű panasz a kötőhártya gyulladás. Ez a kellemetlen betegség idegen, zavaró anyag, pl. por, szennyeződés hatására lép fel.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 30-tól október 6-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-09-30
  Ma kitör rajtunk az álmodozó kedv. Romantikus hangulatunk arra ösztönöz, hogy kimutassuk az érzelmeinket kedvesünk felé. Ma van az érzelmes szerelmi vallomások ideje. Ma a lábunkra kell jobban vigyáznunk, jobban tesszük, ha kényelmesebb lábbelit veszünk fel. Jó ötlet a talpmasszázs is, ami egész szervezetünket remekül felfrissítheti. Jót tesznek a frissítő lábfürdők is, használjuk az élénkítő citromos, vagy narancsos fürdősót.
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk