Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Villás Lajos: BUJDOSÓK HÁZA az ORÖ! Fotók és videó
2014-01-10 19:20
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Ez az a ház, ahol eladták a magyarországi romákat!
Ez az a ház, ahol a vezető soha nem mer megszólalni, kiállni a tömeg elé.
Ez az a ház, ahol csak beszélnek a roma programokról, de azt olyan kevesen látták.
Ez az a ház, ahol semmi nem változik, ahol csak a fizetést veszik fel, de nem dolgoznak. Ez az a ház - mondd el, hogy milyen ez a ház!

RADICS JÓZSEF Pest megyei. elnök az összegyűjtött regisztrációs ívekkel.

Akik ezt ide adták, már biztosan nem szavaznak FARKAS FLÓRIÁNRA, a bujdosók vezérére!

 

 

Egykoron, a nádasokban szólt a tilinkó édes, bús hangja. A bujdosó kurucok énekeltek, vagy adtak hírt magukról, hogy élünk, még meg vagyunk, még ellenállunk.

Most, az ORSZÁGOS CIGÁNY ÖNKORMÁNYZAT, Farkas Flórián székhelyét nevezzük annak. A Lungo Drom vezetőjének irodaházát becézzük gúnyosan, a BUJDOSÓK HÁZÁNAK. Nem a nádasban van elrejtve, nem szól a tilinkó sem, csak a kapucsengő nótázik búsan, ha valaki megnyomja a gombot. Ha roma az, ki be akar ide jutni, jobb, ha meg sem próbálja.

Zárják ezt a házat előlünk, mert fél a vezér. Ide, senki nem teheti be a lábát, aki kritizálni akar, nem kap védő fedelet a feje fölé az, ki segítséget kér, de a dölyfös gazda még arra sem méltatja egykori választóit, azokat, akiket folyamatosan elárul, kiárusít, hogy a petíciót, amivel tiltakoznánk, átvegye. Egyetlen képviselő sincs a gáton. Bent a házban BUJDOKOLNAK előlünk, az egyszerű kis roma választók elől.

Szégyellik ezek magukat? Van bőr a képükön? Aljasul eltűnnek, miután már elárultak minket. Igazi BARNA BŐR KERESKEDŐK, akik a FIDESZ zsebéből kapják az alamizsnát, és a JÚDÁS pénzeket. Gyávák, mert kijönni, megmutatni magukat nem merik. FÉLNEK, RESZKETNEK!

Tán húsz fő, ha volt jelen ezen a kis villámtüntetésen, ahol Radics József az MCP. Pest-megyei elnöke és társai az összegyűjtött regisztrációs íveket akarták átadni az ORŐ képviselőinek. NEM REGISZTRÁLUNK, teljes jogú MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRKÉNT szavazni akarunk – mondják!

FARKAS FLÓRIÁN másodrendű polgárt akart belőlünk csinálni, kivonni a politikából, elrabolni a szabadságunkból azt, ami még megmaradt, a VÁLASZTÓJOGUNKAT!

Ma már ott tartunk, és egyre több hír érkezik arról, hogy a vidéki önkormányzatok akkor adnak közmunkát a romáknak, ha TÖRVÉNYT SÉRTVE kikényszerítik, hogy a nemzetiségi listát aláírják. Aki ezt megteszi, attól elloptak egy jogot, de ez ma már, a HATALOMÉRT való harcban senkit nem érdekel. Tehetik ezt azok, akik a FIDESZ és a LUNGO DROM szövetségesei. Választási csalás ez a javából, de bizonyítani, - szinte lehetetlen.

Csak a panaszok vannak, és az éhes családok, akiknek kell a kenyér, a meleg étel, és az a semmi pénz, amit a robotért, a közmunkáért adnak, amit úgy aposztrofálnak a FIDESZES polgármesterek, mintha ALAMIZSNÁT osztanának!

Ez ellen tiltakozott most, a Magyarországi Cigányok Pártja, és annak Pest-megyei szervezetei Radics József elnök vezetésével. Jelen volt a sajtó, láthatták, hogy a BUJDOSÓK HÁZÁBA bemenni nem lehet. Le sem tagadhatják, az íveket nem vették át!

Rendőrt hívtak, mert félnek. Félnek az IGAZSÁGTÓL, a kegyetlen VALÓSÁGTÓL. A rendőrség pedig, mivel kötelességük segíteni, - jöttek, de dolga végezetlenül el is távoztak. Rendbontás nem történt, a tüntetők szétoszlottak olyan békésen, ahogy jöttek…

Szinte látom lelki szemeim előtt, ahogy a közeli jövőben a BUJDOSÓK HÁZA előtt, egyre több ilyen villámtüntetés lesz, amikor az összeszedett regisztrációs lapokat akarják majd átadni. Természetesen, Farkas Flórián és vezérkara akkor is elbujdokolnak, a kapu zárva marad, mert a gyávának csak ez az egyetlen menedéke.

A ZÁRT AJTÓ.

Budapest, 2014. január10.

Villás Lajos fotói és videója - itt tekinthető meg:

https://www.facebook.com/photo.php?v=724573950894714&set=vb.100000263472243&type=2&theater

Kicsit elkéstem. Már folyik a sajtótájékoztató. Nincsenek sokan, de nem is ez a lényeg!

 

  RADICS JÓZSEF Pest megyei. elnök az összegyűjtött regisztrációs ívekkel. Akik ezt ide adták, már biztosan nem szavaznak FARKAS FLÓRIÁNRA, a bujdosók vezérére!

 

 Nem nyitják ki a kaput, nem is jönnek ki rajta, hát majd letesszük a küszöbre. Legfeljebb felbotlik benne valamelyik settenkedő képviselő, vagy Farkas Flórián.

 

 

 

 

 

 MCP tagok, aktivisták, akik eljöttek erre a sajtótájékoztatóra és a sajtósok egy része.

 

 SEGÍTSÉG! JOGOKAT KÖVETELNEK A CIGÁNYOK! Jöjjenek, megtámadtak, bajban vagyunk!!!

A BUJDOSÓK HÍVJÁK A HATALMAT - fordított világban élünk... Nekik, kinyitják a kaput

 

 

Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a C- PRESS Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et.

Kérjük, hogy szóljon hozzá itt! http://www.facebook.com/hirugynokseg


C- PRESS
 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-07-14
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti általános horoszkóp 2020.július 14-től 20-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-07-13
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, minden megérint minket. Együtt érző, empatikus hajlamunk megnyilvánul, örömmel hallgatjuk végig a munkatársak panaszait. Ne osztogassunk kéretlen jó tanácsokat! Ma a lábunkra kell jobban vigyáznunk, ezért jobban tesszük, ha kényelmesebb lábbelit veszünk fel. Jó ötlet a talpmasszázs is, ami egész szervezetünket remekül felfrissítheti. Jót tesznek a frissítő lábfürdők, használjuk az élénkítő citromos, vagy narancsos fürdősót.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.július 13-tól 19-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-07-12
  Még mindig töretlen a tettrekészségünk, nagyon energikusak vagyunk. Örülünk a kihívásoknak, a máskor bosszantó, vagy nehéz helyzeteket is könnyebben kezeljük. Ám igaz, hogy könnyebben keveredünk vitákba is. Ma a fejünk lesz érzékenyebb, így aki gyakran szenved fejfájástól, migréntől, ma könnyen tapasztalhatja meg a kellemetlen tünetet. Legyünk résen, hiszen ha időben elkapjuk a fejfájást, akkor könnyebben orvosolhatjuk. Sokszor segít az elsötétített szoba, vagy az aromaterápia.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek