Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Bokros: sorsdöntő népszavazás lesz Orbánról
2013-09-20 14:37
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A volt pénzügyminiszter szerint a 2014-es választásnak egyetlen tétje van, és nem "szokásos" választás lesz. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke elmondta: az 500 napos "válságkormányzás" után új, szabad választások kiírását szorgalmazzák.

 Fotó: Stiller Ákos

 

Bokros Lajos pártja szerint a 2014-es választás nem "szokásos" választás lesz, nem programok vetélkednek majd egymással, hanem sorsdöntő népszavazás lesz a Fideszről és Orbán Viktorról. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) sajtóbeszélgetésén a párt elnöke elmondta: Orbán leváltásához az összes párt összefogására lenne szükség, ez azonban a hátralévő idő miatt még nem kilátástalan, és ők ezt az összefogást "feltétel nélkül" támogatják. Szimpatizásaiknak azt javasolják: "szavazzanak a váltás mellett!"

  Bokros: sorsdöntő népszavazás lesz Orbánról 
A volt pénzügyminiszter szerint a 2014-es választásnak egyetlen tétje van, és nem "szokásos" választás lesz. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke elmondta: az 500 napos "válságkormányzás" után új, szabad választások kiírását szorgalmazzák. 
http://c-press.hu/2013092010503/belfold/bokros-sorsdonto-nepszavazas-lesz-orbanrol.html

A MoMa úgy látja, egy esetleges baloldali ellenzéki győzelem esetén az új kormány legfontosabb feladata az alkotmányos jogállamiság azonnali helyreállítása lesz. A párt szerint 500 napos válságkezelő kormányzásra lesz szükség a legsürgősebb gazdasági döntések meghozatalára, de épp ilyen fontos egy olyan új választási rendszer létrehozása is, amely esélyt ad a kisebb pártoknak. A MoMa elnöke a hvg.hu kérdésére megerősítette: az 500 napos "válságkormányzás" után új, szabad választások kiírását szorgalmazzák.

 

Lapunk kérdésére, miért támogatják az ellenzéki pártokat dacára annak, hogy azok gazdasági programja egyre baloldalibb, Kajdi József elnökségi tag elmondta: bár gazdasági elképzeléseik valóban markánsan különböznek, van egy demokratikus minimum, amelyben egyetértenek a demokratikus ellenzéki pártokkal, ők is elengedhetetlennek tartják a jogállamiság helyreállítását.

 

Megkérdeztük Bokros Lajost, hogyan értékeli azt, hogy a szocialisták nemrég őt is "a múlt részének" nevezték, akivel szükségtelen megállapodni. A párt elnöke elmondta: nem reagál személyeskedő megjegyzésekre, a választásokig még van idő, hátha addig megérik a helyzet egy szélesebb körű összefogásra. Hozzátette, tevékenysége már 18 éve is a jövőt szolgálta, nem a múltat. Pusztai Erzsébet elnökségi tag ehhez annyit tett hozzá: ma az "új kommunista" Fidesz jelenti a múltat.

 

Bokros egyébként a mai Népszabadságnak úgy nyilatkozott: a rezsicsökkentést tartja az Orbán-kormány egyik legkárosabb, legpopulistább intézkedésének. "Ha egy kormány politikai alapon rögzíteni kívánja az árakat, az egy újkommunista felfogás romboló megnyilvánulása."

 

Kérjük, hogy olvassa, és szóljon hozzá a C-PRESS.hu híreihez és videóihoz a Facebbok oldalon is!  http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

 C-PRESS / HVG

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk