Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Jobbik: óriási felkiáltójel volt a rendezvény
2013-07-18 07:24
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Cigány polgárjogi, kulturális és közéleti napot rendeztek vasárnap az Avason, melyen Jakab Péter is jelen volt. A Jobbik önkormányzati képviselőjének véleménye szerint a rendezvény alkalmas volt arra, hogy „félelmet keltsen a miskolciakban”.

 A fórum vezetői most még csak egymással beszélgetnek...

 Fotó: Villás Lajos Facebook

 

Az eseményen a főzőverseny és zenekarok fellépése mellett közéleti fórumot is tartottak, ahol – mint Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője is elmondta szerdai sajtótájékoztatóján – roma politikusok és jogvédők mellett Juhász Péter, az Együtt 2014 társelnöke is részt vett.


Fórum után még beszélgetünk, de a MÉDIA arra is kíváncsi volt...

Fotó: Villás Lajos Facebook


– Úgy gondoltam, önkormányzati képviselőként tájékozódnom kell arról, mi történik Miskolcon. Sokan azonban megkérdőjelezték a helyszínen, hogy mit is keresek én ott. Felháborító, provokatív rendezvény volt, amit azon az Avason szerveztek meg, ahol a fészekrakók évek óta keserítik az ott lakók életét – mondta a jobbikos képviselő.

A rendezvény – melyen a Jobbik becslései szerint több ezren vettek részt – Jakab Péter véleménye szerint „alkalmas volt arra, hogy félelmet keltsen a miskolciakban”, különösen azért – tette hozzá az önkormányzati képviselő –, mert sem rendőrt, sem az önkormányzati rendészet tagjait nem lehetett látni az eseményen.


A színpadhoz kezel menni - nem tudtam ... Ez cak egy kis csoport a tömeg végénél...

Fotó: Villás Lajos Facebook


– Ennél ijesztőbb volt azonban az, ami a rendezvény részét képező közéleti fórumon elhangzott. A baloldali politikusok és jogvédők például a már megszokott egyenlő bánásmód mellett az ország irányításában való részvételt kérték. A felszólalók egyike pedig azokat az iskolákat, melyek nem vesznek fel cigánygyerekeket, bezárással fenyegette meg – mondta az önkormányzati képviselő.

 Serénykednek, tüsténkednek, főznek az asszonyok, közben beszélgetünk is...

Fotó: Villás Lajos Facebook

 

Mint Jakab Péter hangoztatta, „óriási felkiáltójel volt a rendezvény számunkra”, amit „nem szabad félvállról venni”, hiszen – tette hozzá – egy alig hirdetett rendezvényre is képesek voltak több ezer embert mozgósítani Miskolcon, ráadásul mellettük áll a külföldről támogatott Bajnai-párt is.

 

Kapcsolódó fotók,  videó, cikkanyag: Villás Lajos: MEDDIG VÁRUNK?!

https://www.facebook.com/notes/lajos-vill%C3%A1s/meddig-v%C3%A1runk/676441062371583

 

 

 

Olvassa, kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is!

http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

C-PRESS/ minap.hu
 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-07-17
  Ma megfontoltan látunk hozzá a feladatokhoz, hihetetlen munkabírással rendelkezünk. Lelkiismeretesen dolgozunk, nem lehet kivetnivalót találni a munkánkban. Még akkor is tökéletességre törekszünk, ha ezért a saját igényeinkről kell lemondanunk. Ma ne várjunk romantikus gesztusokat párunktól, hiszen az érzelmek kissé "fagyosabbak" lehetnek. Visszafogottabb a szerelmi életünk, viszont nagyon komolyan vesszük a párkapcsolatot.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.július 17-től 23-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-07-16
  Ma energikusan intézzük a teendőinket, talán több is az erőnk, mint kellene. Ha nem tudjuk levezetni a feszült erőket, akkor könnyen torkollik a nap veszekedésbe. Különösen a válságban lévő kapcsolatokban élők figyeljenek! Ma a fejfájás kellemetlen tünete jelentkezhet. Sokat tehetünk magunkért, ha nem idegeskedünk, és tudatosan kerüljük a stresszes helyzeteket. Igyunk ma nyugtató teákat. A cigaretta és a túlzásba vitt édességfogyasztás kerülendő a mai napon!
 • Heti általános horoszkóp 2019.július 16-tól 22-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Heti Tarot: az új lehetőség hete következik
  A Tarot kártya egy rendkívül ősi és hihetetlenül precíz sorselelzmő módszer. Évszázadokon keresztül emberek milliói használták. KaLily cikkeiben és személyesen hetente emberek tucatjainak segít döntések meghozatalában és az elkövetkezendő események kifürkészésében.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek