Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Szele Tamás: A gyermekgyilkosok esete
2013-07-14 12:49
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Az a helyzet, hogy ez valóban egy „eset” a szó Sherlock Holmes-i értelmében. Én nem hittem volna, hogy ez a mi szegény hazánk valaha a süllyedésnek, züllésnek erre a szintjére jussék: és azt sem hittem volna, hogy ép lelkű ember kelljen ennek az elmagyarázásához. Most sem hiszem: szerintem borzalmas szörnyetegek támadtak ránk valahonnét, de kevesen vannak, és mi meg tudjuk védeni magunkat. Ha nem, felesleges volt minden, amit eddig írtunk, mondtunk, tettünk. Arisztotelésztől Iggy Popig.

 Katona Attila Goj (j), aki szívesen lőne gyerekekre

 Katona Attila Goj (j), aki szívesen lőne gyerekekre

 

A dolog úgy kezdődött, hogy pár hete felháborító, embertelen képek kezdtek terjedni a Facebookon. Roma kisgyerekeket ábrázoltak, és azt írták melléjük, alájuk, feléjük, hogy ki kellene őket irtani. Nos, ezt láttam. Nem tudom, mi vihet rá eleven embert ilyesmi közzétételére, de nekem gyermek még sosem ártott. Ha roma, ha nem roma, ha észak-mandzsúriai, akkor sem. Nagyot csóváltam szegény őszülő fejemen, és írtam egy cikket a C-Pressbe erről. Éspediglen azért oda, mert a romákat bántották, nekik kell először segíteni. Írtam pediglen én ebben az írásban azt, hogy ez egy gonosz, ravaszul kitalált, hiszterizáló kampány része. Egymásnak akarják ugrasztani a romákat és a nem romákat valakik. Épp ezért, javasoltam volt: senki se önbíráskodjék, hanem bízzuk a dolgot a hatóságokra. Fogott a tanács: ugyan a borzalmakra uszító hölgy maga mellékelte nevét, címét, telefonszámát, mégsem bántották.

Itt is vagyon az írás:

http://c-press.hu/2013061510357/belfold/furcsa-haboru.html

 

Hanem feljelentették.

De sokan.

  Zsuzsanna Gyorke és Momcilo Mitrojevic felhívása a Facebookon

 Zsuzsanna Gyorke és Momcilo Mitrojevic felhívása a Facebookon

 

Nos, ebből az következett, hogy be kellett sétálni a Nemzeti Nyomozóirodába a C-Press főszerkesztőjével, és elbeszélgetni az illetékesekkel erről a dologról. Ne tessenek megijedni: ez Európa. Tényleg az, kulturált, művelt emberek módjára megosztottuk egymással azt a keveset, amit tudunk. Senki sem akart még olyant sem kérdezni tőlem, aminek nincs köze az esethez. Ez nem a KGB. Kicsit hosszan beszélgettünk, de Istenkém: ezért vannak. Nem rossz emberek. Magam már el is akartam felejteni ezt a kétségtelenül rosszízű történetet, hiszen napi munkám is van, illenék inkább azzal foglalkoznom, mikor kiderült, hogy az uszító hölgy volt az egyike azoknak, akik a Budapest Pride után verekedtek. Ráadásul nagyon félre is ment az a kötekedés: derék, buddhista embereket bántalmaztak, ok és értelem nélkül.

 

De miért lenne a kötekedésnek oka vagy értelme?

Elég az is, hogy az emberbe belé akarnak kötni. Hanem, nem addig van az – a rendőrség rájött, a hírek szerint, hogy ez a hölgy az a hölgy. Lelke rajta. Ugyan már többszörösen büntetett előéletű – hol van a „három csapás” ilyenkor? – de sebaj. Számolni fognak vele, de az utolsó vasig. Bízzunk a jogban, bízzunk a bíróságban. Mást nem javallanék.

Hát, ellenben tegnapelőtt újabb képeket láttam. A kereső adta ki, automatikusan: nem kellett kajtatnom utána. Ezen már zsidó gyermekek lemészárlására buzgatnak.

Íme:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=295194293933550&set=gm.385043008238305&type=1

 

 gyerek_gyilkolas

 

Sőt:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=295194773933502&set=gm.385043474904925&type=1&theater

 

  gyerek_gyilkolas2

Na, mármost. Ettől már felállt bennem egész Európa, a Nikomakhoszi Etikától kezdve a Sex Pistolsig (ez utóbbi győzött).

A képek dátumát és terjesztőjét tekintve ez már tavaly november óta zajlik – és nem egyedül az illető hölgy terjeszti. Esetünkben, konkrétan bizonyos Katona Attila Gój. Kérem: itt valakik egészen komolyan gyermekeket akarnak ölni. Hogy nem tudtam róla? Mentse tudatlanságomat, hogy nem vagyok tagja ilyen köröknek.

 

De miért?

Uszítás ez, felebarátaim, nem egyéb, aljas, mocskos uszítás. Provokáció. Ez már a természet ellen való: nem mondom, hogy szeretem a magyar szélsőjobboldal politikusait, ritkán járok olyan körökbe, ahol a Mosó Masa Mosodája is olvasmányélmény, és a Macbethtel vetekszik: de soha, ismétlem, soha nem bántanám a családjukat. Engem úriembernek neveltek, hatalmas nyomorban, a messzi Erdélyországban, és volt éppen elég bajunk a román titkosszolgálat besúgóival, de még őket sem bántottuk soha. Ne üljünk fel az uszításnak. Hogy szívem és hajlamom szerint elővenném Katona Attila Gójt meg egy bambuszbotot, és elmesélném neki a Szung-kor idevágó jogi intézkedéseit, az nem számít – nem kívánom megtenni.

 

Az sem sokat jelent, hogy a „fehér fajra” hivatkoznak. Melyikre? Seneca ebben az esetben már rég kiküldte volna a praetoriánusok egy manipulusát, Arisztotelész macedón falanxot vetett volna be, Arthur király meg – meg vagyon írva!

– a maga kezével végzett Sir Bruce the Sance Pitiével. Hogy a skandinávok erre mit szólnának, nem is mondom: Kékfogú Harald vagy Szőrnadrágos Ragnar (Lodebrog) gondoskodna arról, ha ilyen ember kerülközik, hogy estére már ne kérjen sört. Sir Horatio Nelson vagy Sir Winston Churchill meg gondoskodna arról, hogy a brit flotta legmagasabb árboca ne maradjon dísztelenül.

 

De ez Magyarország. Hanem mit szólna erre Széchenyi, Kossuth? Bizony, csak azt amit II. Rákóczi Ferenc mondana. Nem vagyunk mi gyilkosok. Ugyanis ezzel szemben magyarok vagyunk, európai emberek, akik a gyermekgyilkosságnak még a gondolatától is undorodnak.

 

És akkor is magyarok vagyunk, felebarátaim, ha egy kicsit zsidók vagy cigányok lennénk.

Egy büntetést kérnék ezeknek az uszítóknak, az sem jogi tárgyú. Ha már elrugaszkodtak Istentől emilyen mértékben – kérném a magyar papokat, szerzeteseket, hogy szentséget ne szolgáltassanak ki nekik. Ugyanis elárulták még az Újtestamentomot is.

 

Ezeknek ugyan hiába beszélt a Szelíd Mester Názáretből.

Ne engedjétek hozzájuk menni a kisdedeket.

 

Szele Tamás

 

Kapcsolódó anyag: 

Furcsa háború: http://c-press.hu/2013061510357/belfold/furcsa-haboru.html

 

Olvassa, kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is!

http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

C-PRESS/ /kuriros.blogbox.hu/

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek