Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Villás Lajos: FARKAS FLÓRIÁN LELKIISMERETE
2013-07-10 21:14
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
"Farkas Flórián Az Országos Roma Önkormányzat elnökének LELKIISMERETE az utolsó pillanatban lemondta a sajtótájékoztatón való megjelenését, és megszólalását."

 

Videós üzenetben tudtak csak Farkas Flórián ORÖ elnök,  Fidesz országyűlési képviselőnek üzeni.

A videó megtekinthető itt: 

https://www.facebook.com/photo.php?v=627467987271978

 

 

 

Villás Lajos. 

 

Tisztelt Hölgyeim, és Uraim!

Tegnap, amikor ezt az akciót terveztük, barátom, ismerősöm és kollégám – aki jelenleg FARKAS FLÓRIÁN lelkiismerete – még élénken helyeselte és támogatta azt, hogy végre nyilvánosságra hozzuk azt, amit gondol arról az emberről, akiben időnként megszólal, és a TISZTESSÉGRE, az EMBERSÉGRE figyelmezteti.

Az utolsó pillanatban meggondolta magát.

                                                                                

Ahogy ma nem vitte Brüsszelbe, fél attól, hogy most már végképp eltávolítja a lelkéből, és akkor igazából is pogánnyá, lélektelenné válik maga az ember… Gondolatait azonban átadta, ezért azokat most, én adom tovább…

A LELKIISMERET MEGSZÓLAL

Amióta Farkas Flóriánhoz lettem kapcsolva – a politikushoz – folyamatos stressznek vagyok kitéve. Ez az ember, nem ismeri azt a fogalmat, hogy kiállni egy ügyért, egy embercsoport védelmében.

 

Már a kezdetektől fogva csak azt nézte, hogy a közvetlen családtagjainak és talpnyalóinak – akik később támogatói lettek – hogyan tudjon kedvezni, és hogyan juthatna egyre magasabb pozíciókba.

 

A lelkiismerete, - ahogy mesélte - időnként megszólalt, de aztán a jó tanácsokat, az igazi gondolatokat elnyomta a hatalomvágyával.

 

Kollégám és Barátom, hiába tanácsolta neki, hogy ne kösse le magát egyik párthoz sem, falra hányt borsó volt minden erőfeszítés.

 

Beállt szolgálni az MSZP, majd később, miután aljas kis tetteire fény derült, a FIDESZ katonája lett! Félt a börtöntől nagyon, tudta, hogy ott, maradása nem lenne. Ezért aztán vállalta, hogy mindenben kiszolgálja


MEGMENTŐJÉT, URÁT és PARANCSOLÓJÁT!

 

Szívtelen,és jellemtelen. Hazudik, bele a szemébe annak, akivel beszél, de nem mond igazat saját népének sem, akik ilyen– vagy olyan módon megválasztották. Uralma alá hajtotta és kényszerítette az ORŐ képviselőit, de ami sokkal rosszabb, hallgatásra kényszerítette a LUNGODROMOS képviselők LELKIISMERETÉT is!

Most, itt vannak ebben a házban, és reszketnek,mert az egyszerű cigány emberek a fejükre olvassák mindazt a sok bűnt és hazugságot, amivel becsapták, amivel megkárosították a magyarországi cigányságot.

 

Nekem könnyű, hiszen FÜGGETLEN LELKIISMERET vagyok – elmondhatom mindazt, amit gondolok.

 

Legfeljebb itt a házban, akik elbújtak, majd lázadoznak látszólag egy kicsit, de igazán megszólalni nem mernek, – mert BŰNÖSÖK! Cinkosok, védik a zsíros bödönt, és védik az árulókat!

 

Farkas Flórián elment BRÜSSZELBE és HAZUDNI fog éppen úgy, mint ahogy elárulta a menekült romákat Kanadában, de elárulta itthon is, amikor a bevándorlási miniszterrel tárgyalt.

 

Hazudott, mert a FIDESZ és annak vezetői ezt követelték tőle. Elárulta azokat, akik ember módon akartak élni, és akik végre megismerték azt, hogy mi az igazi SZABADSÁG! Ma már, ennek az árulásnak következtében ismét haza toloncolják az embereket, bele a semmibe, a mocsokba, a szegénységbe, a kilátástalanságba… A többi lelkiismeret pedig ott van a függönyök mögött –

 

NÉZZÉK HÖLGYEIM és URAIM, kíváncsian nézegetnek, reszketnek, mert most itt az utcán, a cigányság IGAZSÁGÁT hallják!

 

Cigányok!
Szerdán Brüsszelben egy - sokak által kápónak tartott - ember beszél majd helyettetek... - és azt mond, amit akar...akár hazudhat is!

 

Elmondhatja, hogy Magyarországon;

- NEM 90%-os a romák munkanélküliségi rátája, kicsit kevesebb, úgy 20%...
- a közmunka NEM rabszolgamunka, és 47.000 forintból - vagy 4 órában akár alatta is, - jól meg lehet élni,

 

ELMONDHATJA, HOGY

- az csak a közjót szolgálja, hogy 1 családban, csak 1személy kaphat segélyt olyan 22.800,- Ft/hó értékben (ami egy hónapban 76 euró akár 3-4 felnőtt ember megélhetésére is bőven elég..) , /Máshol erre azt mondanák – csendes kiéheztetés!/


ELMONDHATJA, HOGY

-  a szociális háló felfogja az összes romát, állandóan csak mulatnak.. - mert a cigány az sírva mulat... /Csak úgy csendben../

 

ELMONDHATJA, HOGY

- minden településen vannak roma identitású közintézmények, (roma könyvtártárak, roma művelődési házak saját jogon, és egyéb közigazgatásilag elhatárolható roma identitású, romák által látogatott saját fenntartású, állami normatívát kapó intézmény) - elmondhatja akár, hogy van roma intézményrendszer, saját forrásokkal..

 

ELMONDHATJA, HOGY

- igazi magyar csoda, hogy van Roma Önkormányzati Rendszer, amelyik rendeleteket hoz, amelyek érvényesek a romákra...

 

ELMONDHATJA,HOGY

- úgy működnek, mint az országgyűlés, ahol törvényeket hoznak, úgy működhetnek, mint a települési önkormányzatok, amelyek rendeletekkel szabályozzák az emberi magatartásokat, elmondhatja, hogy ugyanolyan jogokkal rendelkeznek a roma önkormányzatok, mint a magasabb szinteken működő önkormányzatok,

 

ELMONDHATJA, HOGY

NEM függenek ezek a szerencsétlenek anyagilag senkitől, mert saját normatívával rendelkeznek,

 

ELMONDHATJA, HOGY

- minden RNÖ-nek van saját irodája, alkalmazottai, forrása és költségvetése, amelyek a roma stratégiára épülnek...

 

ELMONDHATJA, HOGY

- NINCSENEK csendes és népirtó törvények, csak rosszul értelmezik a cigányok... a törvényeket...

 

ELMONDHATJA, HOGY

- a cigányok nem fröccsennek szét a nagyvilágba azállami halálos szorítás miatt..

 

ELMONDHATJA, HOGY

- SEMMIFÉLE rasszizmus és előítélet nem nyomasztja a cigányokat, csak mások is gyakorolják jogaikat, amikor foglyul ejtik őket a saját településeiken demonstrációra hivatkozva..

 

ELMONDHATJA, HOGY

- lám Kanada is visszaküldi a cigányokat, akik nem akarnak hazajönni, pedig itt Kánaán van, annyi mindent kapnának a magya rállamtól, a roma származású magyar állampolgárok... mint pl. a magyar származású ukrán állampolgárok magyar nyugdíjban... /Simán hazaárulóknak nevezték azokat, akik egy jobb életre vágytak!/

 

ELMONDHATJA, HOGY

- az érpataki modell maga a szívjóság minden cigány számára... Csodálatos polgármesterrel, akiben akkora a tolerancia, mint Vona Gáborban... - aki országgyűlési képviselő a mi demokratikus államunkban,..

 

ELMONDHATJA, HOGY

- NEM, Magyarországon NEM rendészeti eszközökkel kezelik a szegénységet, és NEM kriminalizálják a szociális helyzetből fakadó kényszercselekvéseket... á.. dehogy..

 

ELMONDHATJA, HOGY

- NEM AZÉRT van annyi szabálysértés a romák között, mert belerokkannak a szegénységbe, hanem mert mindig éppen arrafelé van rendészeti akció ... véletlenül..

 

ELMONDHATJA, HOGY

- Gyöngyöspata, Devecser, Cegléd, Konyár... ügyében azért nem szólalt meg, mert bagatell volt a dolog minden esetben, a cigányok semmiféle veszélyben nem voltak...

 

ELMONDHATJA, HOGY

- az új választási törvény tökéletes, mert van nemzetiségi lista és ő (és más nem) valóban bejutathat 1-2 cigányt a parlamentbe és ez így van rendjén!!

 

ELMONDHATJA, HOGY

- NEKI NEM kell hallgatnia… csak vigyáznia a szavaira, hogy a titka titok maradjon…

 

ELMONDHATJA, HOGY

- tulajdonképpen itt minden a legnagyobb rendben van... csak a cigányok hápognak, de az kit érdekel...

 

ELMONDHATJA, NEKED MEG KUSS VAN CIGÁNY,  HA NEM HISZED.....  VAGY NEM KAPSZ TÁMOGATÁST!A LELKIISMERETE, most itt van a keblemben – itthon hagyta, és már régen elhagyta.

Csakhogy az sem mer megszólalni…

 

Nekem, az egyszerű kisembernek kell helyette beszélnem csupán azért, mert felvállaltam, hogy most, egyszer és mindenkorra tisztázom!

 

FARKAS FLÓRIÁNNAK már LELKIISMERETE SINCS!

Holnap reggelre az is éhen hal, vagy KÖZMUNKÁRA deportálják…

 

SOKAN VANNAKAZ ÁRULÓK, akik bőszen hirdetik, hogy van ROMA ÉVTIZED!

 

Igen van, embercsoportok elveszejtésével. Kiszorítva a munka világából, kiszorítva az emberi közösségekből.

 

Van képviselőnk az EU PARLAMENTBEN, de eddig, egyetlen igazán értékelhető cselekedete nem volt. Egyetlen alkalommal nem szólt azért, hogy véreit folyamatosan fenyegetik, megalázzák, és a nyomorba döntik a KORMÁNY emberei, rendeletei és a JOBBIK Magyarországért Párt és Mozgalom.

 

Nem szólt, mert a FIDESZ és a SZÉLSŐJOBB egy követ fújnak, és ezt a követ lehelgetik ezek a képviselők itt az ORÖ-ben, a Parlamentben és az EP - padsoraiban is…

 

Rajtam keresztül megszólalt egy lelkiismeret, melynek gazdája már régen elveszett!

 

Köszönöm a figyelmet!

Szerettünk volna tisztességes módon bejutni az Országos /Cigány/ Roma Önkormányzat épületébe. Egy „nem roma” védte belülről a bejáratot.


IDE ÖNÖK NEM JÖHETNEK BE – mondta, és Setét Jenő lábára csapta és szorította a bejárati ajtót. Mi, igazából csak egy olyan LELKIISMERETTEL rendelkező emberrelszerettünk volna találkozni, aki az épületben dolgozik!

               

HIÚ ÁBRÁND! ITT OLYAN NINCS!

 

Az meg már csak hab a tortán, hogy amikor mi eltávoztunk, utánunk néhány másodperc múlva érkezett négy szirénázó rendőr autó. Kihívták a hatóságot ellenünk. Mi pedig, udvarias, KRESZ szabályt ismerő állampolgárok vagyunk, a szirénázó és kéklámpával érkező rendőrségi menetoszlopnak biztosítottuk az áthaladási elsőbbséget, a helyszíntől kb: 20 – 25 méterre…

 Ők vajon találtak az épületben tiszta lelkiismerettel rendelkező embereket?

 

 Villás Lajos

Budapest, 2013.július 10.

 

 

 

Olvassa, kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is!
http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek