Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Szokatlan módon próbálnak pénzt szerezni a roma foglalkoztatásra.
2013-07-05 12:44
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A Magyar Nemzeti Roma Program a facebook oldalon licitálra felajánlott 10 doboz magyar gyufát a roma munkahelyteremtés és elősegítése kapcsán.

 

A licit tárgya. 

 

"A Magyar Nemzeti Roma Program Nonprofit Kft, (MNRP) a saját tulajdonát képező 10 dobozból álló gyufacsomag-készletét felajánlja itt a Facebook - oldalon jótékonysági árverésre.

Kérjük, hogy a licitáláson csak azok a magánszemélyek, pártok, politikusok, roma és nem roma civil társadalmi szervezetek, vegyenek részt, akik támogatni szeretnék ezzel is a magyarországi cigányok foglalkoztatásának elősegítését.

10 doboz jó minőségű magyar gyufa kikiáltási ára: 1000.- forint.

A licitálás kezdete:
2013. június 04. 10 óra.
A Magyar nemzeti összetartozás napja.
Az USA Függetlenség napja.

A licitálás lezárása: 2013. augusztus 20.-a 20 óra.
Az Államalapítás, Szent István és az Új Kenyér Ünnepe hazánk egyik legrégebbi nemzeti ünnepe.

A licitálásokat itt tehetik meg, összegkiírással, a hozzászólás részeként.

Kérjük, hogy ossza meg, ezzel is segítse elő a licitálás sikerét!

Ha esetleg valaki addig nyerne a lottón, akkor a licitáláson kívül is támogathat bennünket a következő számlaszámokon:

- CIB Bank számláink:
FORINT számla: 1070 0543 - 6760 9895 - 5110 0005
EURO számla: HU 40 1070 0543 - 6760 9895 - 5000 0005

Az Magyar Nemzeti Roma Program semmilyen állami támogatásban nem részesül, így teljes mértékben kreatív és önfenntartó.

Több információ a Magyar Nemzeti Roma Program Nonprofit Kft Facebook oldalán található
https://www.facebook.com/pages/Magyar-Nemzeti-Roma-Program-Nonprofit-Kft/100964296726502?fref=ts
 

 

The Hungarian National Roma Program Nonprofit Ltd. offers for auction from his own belongings this perfect set of 10 boxes of matches, here, via Facebook.

Please, consider that we can take seious only the participaciion of those private person, political parties, roma or non-roma social organization who want to support the employment of the gypsies in Hungary,

The put-up price of these splendid matches is 1 000 Huf

The beginning of the auction: 2013, 04. of july, the Day of National Unity in Haungary, the Day of Independence in the USA.

The end of the auction: 2013, 20 of august, 20h. The Hungarian National Holiday, anniversary of foundation of hungarian state, day of St. Steven, day of the New Bread, on of the oldest hungarian national holydays.

You can make you offer here, by writing openly the sum.

Please, share this post, makee it public for everyone.

If anyone, by coincidence, would win on the lottery and would decide to support our cause, h can make it by tthe following account:

FORINT account: 1070 0543 - 6760 9895 - 5110 0005
EURO account: HU 40 1070 0543 - 6760 9895 - 5000 0005

The Hungarian National Roma Program Nonprofit Ltd. get no official support or dotation from the hungarian state, and it is completely self-supporting and creative. You can found more details on our Facebook page: https://www.facebook.com/pages/Magyar-Nemzeti-Roma-Program-Nonprofit-Kft/100964296726502?fref=ts "

 

 

Olvassa, kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is!
http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

C-PRESS
 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Tarot: a komoly változás hete előtt állunk
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. A lapokon található képek mindegyike egy-egy archetípus, azaz ősi kép, mely a tudatalattira hat.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2019.július 21-től 27-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2019-07-21
  Érzékeny hangulatban leszünk, a romantika mindennél fontosabb számunkra. Örülünk a közös programoknak, kedvesünkkel. A munka már nem megy ennyire jól, teljes egészében képtelenek lehetünk az odafigyelésre. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen például a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is ehetjük. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén gazdagok ásványi anyagokban. Töltsük fel vitaminkészleteinket!
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.július 20-tól 26-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-07-20
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek