Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Furcsa háború
2013-06-15 19:23
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Furcsa háború zajlik Magyarországon, lappangó hadjárat, aminek legfőbb célja elsősorban önmaga fenntartása – vagyis az, hogy minél kiélezettebb nemzetiségi ellentéteket idézzen elő. Ha lehet, erőszakot, konfliktust, zavargást is. Akik ezt vívják, úgy gondolják: számukra minden eszköz megengedett. Nem számít sem a család, sem a magántulajdon szentsége, asszonyt, gyermeket se kímélnének, ha tehetnék – a céljuk pedig természetesen az, hogy hazánk minél lakhatatlanabb hely legyen. Ha lehet, uralkodjon el az erőszak.

 Zsuzsanna Gyorke  és  Momcilo Mitrojevic felhívása a Facebook oldalon.

 

 

 Zsuzsanna Gyorke  és  Momcilo Mitrojevic (szerb származású) Tiltott jelkép előtt pózolnak a Facebook oldalon. 

Ők szertnék a cigány gyerekeinket kiírtan, mielőtt még felnőnek.

-------------------------------------------------------------------------

Momcilo Mitrojevic

Facebook rejtőzködési helye: https://www.facebook.com/momi.mitrojevic

 
"Kukkerné"   lánykori neve: Zsuzsanna Gyorke
(alias Házi pálinka. - akinek az oldalán kint van a cigánygyerekek megölésére a felhívása)
Facebook rejtőzködni helye: https://www.facebook.com/illes.robertne

 

Házi Pálinka fedett néven és oldalon itt vannak: 

https://www.facebook.com/hazi.palinka.965/photos

 

 -------------------------------------------------------------------------

Úgy hiszik, akkor majd nekik jó lesz – hiszen az erőszakot ők irányítják.

Vagy nagyon rossz, ha nem sikerül kézben tartaniuk.

 

 Zsuzsanna Gyorke és barátnője, harcostársa a Zsinagógánál.

 

Csak hát ebben az esetben már késő lesz mindenkinek – egy tartós nemzetiségi konfliktusba menthetetlenül belerokkanna az ország. Nehezen érthető, miért nevezik magukat a magyar szélsőjobboldal militáns képviselői hazafiaknak – Magyarországnak kevés nagyobb ellensége van őnáluk. Legalábbis annak az élhető, elviselhető, többnyire kellemes Magyarországnak, amire hellyel-közzel még emlékszünk. Annak is voltak hibái, hogyne – de legalább a gyermekeket nem kellett benne félteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zsuzsanna Gyorke és barátnője, harcostársa - Facebook fotó

 

 

Mert most erről van szó.

Tegnap este vérlázító képek jelentek meg a Facebookon, képek, amiken cigány kisgyerekek állnak egymás mellett – és a feltöltő az ő meggyilkolásukra biztat. Régebben is keringtek hasonlók nagy néha, de azokat fénysebességgel hajították le a közösségi oldalról, ugyanis azok szemmel láthatóan erőszakos halált halt embereket ábrázoltak, például egy felakasztott fiatal hölgyet, és nem kellett ahhoz magyar nyelvtudás, hogy az oldal angol anyanyelvű adminjai rájöjjenek: rasszista uszítással állnak szemben. Most ravaszabbul jártak el a neonácik: feltételezték, hogy a valóban cselekvőképes adminok nem tudnak magyarul. „Csak” a szöveg embertelen és vérlázító, a kép valószínűleg egyszerűen egy iskolai osztály kislányait ábrázolja, és egészen más alkalomból készült. Lophatták, ahogy az ideológiájukat sem maguk találták ki, és egyáltalában, nincs nekik semmijük a világon, ami a sajátjuk volna – a ruhájuk egyenruha, ki tudja, milyen forrásból, a gondolataik kölcsönzöttek a második világháború előttről, a lelkük meg egyenesen az ördögé.

 

A céljuk nyilvánvaló: ha a romagyilkosságok sorozatával már nem tudták elérni, hogy a roma és nem roma lakosság között feloldhatatlan ellentét alakuljon ki, most a gyermekek, asszonyok fenyegetésével próbálkoznak. Hiszen a családját mindenki félti. És mindenki képes és hajlandó harcolni is értük. Ha pedig eléggé kiéleződik a helyzet, és már mindenki gyanakodva figyel minden idegen autót, ha már minden tekintet gyanús és minden egyenruhában ellenséget látnak az emberek, akár a postáséban vagy a vasutaséban is – akkor már elég lesz egy szikra is, hogy kitörjön az általuk annyira áhított káosz. És hogy miért vágynak erre?

 

Mert a mai magyar szélsőjobboldalnak nincs annyi támogatója, hogy belátható időn belül békés eszközökkel parlamenti többséget szerezhessen. Erre csak egy felfordult országban lenne esélye, fegyverrel, nyers erőszakkal. És csak akkor, ha a rendőrség, a honvédség az egymás ellen acsarkodó polgárok megfékezésével van elfoglalva.

Ördögi terv ez, alaposan ki van találva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zsuzsanna Gyorke - facebook fotó  

 

Csak egy módon lehet megállítani.

Ha a rendőrség teszi a dolgát, és azonnal lecsap a provokátorokra – és ha mi, állampolgárok, romák és nem romák, nem vagyunk hajlandóak úgy viselkedni, ahogy elvárják tőlünk. Ha ahelyett, hogy egymásnak esnénk, fegyelmezetten és ép ésszel megfontoljuk, mit teszünk. De kétszer is, mielőtt egyszer cselekednénk. Betartjuk a törvényeket. És közben nagyon, de nagyon vigyázunk a családunkra is.

 

A provokátorokra pedig vigyázzon minél előbb, érdemeik szerint, a Büntetésvégrehajtás.

De ott se legyen nekik könnyű.

 

Szele Tamás - C-press munkatárs

 

A "hazafi és nemzetvédőkről" megjelent képek a facebook oldalalról  

 

 A Zsinagóga előtt jót mutalnak, nem számít semmi , csak legyen már balhé...

 

 

 Nemzetvédő és hazafi Zsuzsika  a kosárba ül.

 

 

 Momcilo Mitrojevic, erősít :)

 

 

C-PRESS megjegyzés: 

A cigány gyerekek megölésére buzdító neonáci házaspár előkerült

A rendőrségnek nincs más dolga, minthogy cselekedjen!

Cím, telefon elérhetőségük is meg van, a szerkesztőség e-mailjén kérjék. 

Olvassa, kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is!
http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

C-PRESS

 

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-08-13
  Ma a könnyed, barátságos viselkedés az uralkodó. Örülünk a barátainknak, tehát kedvező egy közös este, party, vagy csak egy vacsora jó beszélgetésekkel. Ma új barátokat is könnyen szerzünk, - örömmel ismerkedünk. Végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. Könnyebben bekövetkeznek az égéses, vágásos balesetek, melyek apró figyelmetlenségekből adódnak. Kezeinket kényeztessük kamillás krémekkel, gyógyító kamillás pakolást is tehetünk rá.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-08-12
  Ma rendkívül kíváncsi hangulatban leszünk. Örülünk, ha egy jó programra nyílik lehetőségünk. Ha ezt a legjobb barátainkkal oszthatjuk meg, akkor teljes lesz a boldogságunk. Iktassunk be egy jó mozit, vagy egy kiállítást. Ha hízékonyabb alkatúak vagyunk, akkor ma ne fogyasszunk nagy zsírtartalmú ételeket. Még a saláták is tartalmazhatnak olajos önteteket, tehát ma készítsük inkább öntet nélkül a zöldféléket. A sovány húsok fogyasztása megengedett.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-08-11
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-08-10
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a türelmetlenségnek, - alaposak és megfontoltak vagyunk. Nem bánjuk a nagyobb munkamennyiséget, lépésről, lépésre birkózunk meg a plusz feladatokkal is. Ráadásul igényesen dolgozunk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, - különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk