Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Korábbi feleségét is többször megverte a fideszes képviselő
2013-04-30 18:34
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Nemcsak jelenlegi élettársát, hanem korábbi feleségét is többször megverte Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere. Az elvált asszony már összegyűjtötte a zaklatásokról szóló dokumentumokat, amit ha kell, eljuttat Orbán Viktornak.

Balogh Józseftől „durvasága, agresszivitása” miatt vált el egykori felesége – ezt mesélte Balogh Józsefné Marika, aki válása után még az asszonynevét használja a hvg.hu és az RTL Klub újságírójának.

 

Az már hétfőn is kiderült, hogy a fideszes képviselő nemcsak jelenlegi élettársát, hanem előző feleségét is bántalmazta. Marika most is Fülöpházán él, Balogh Józseffel öt közös gyermeke született, egy hatodikat is magukhoz vettek később.

„Csilla lányommal voltam kismama, amikor először megütött, és onnantól kezdve folyamatosan.” Mint mondta, a bántalmazások ellenére akkor telt be a pohár, és adta be a válókeresetet, amikor Balogh megismerkedett a későbbi élettárssal: „az utolsó csepp Terike lett, az, hogy ő bekerült a mi életünkbe”. Mint azt a 444.hu hétfőn megírta, az élettársat jelenleg a kecskeméti kórházban ápolják súlyos sérülésekkel, az asszony szerint Balogh részegen ököllel többször arcon ütötte. Az Fn24.hu-nak Balogh nem tagadta ezt, de azt mondta, nem emlékszik a történtekre, lehet, hogy az asszony a „vak komondorukon esett át”, így szerezte sérüléseit.

 

A korábbi feleség most azt mondta, a bántalmazásokra semmilyen indok nem volt, ha a férfinek volt barátnője, akkor naponta, hetente verte, "ha nem volt, akkor elég nyugodt volt". Az asszony igennel felelt arra a kérdésre, hogy „A semmiből is érkezett egy-egy pofon?”. Pedig Balog „akkor még nem ivott”, de a nő szerint „skizofrén, bár erről nincsen papírja”, legalábbis a negyed évszázad alatt ezt tapasztalta. „Én mondtam a Terikének, hogy ha a Józsi változik, tipli. Akkor biztos kikapsz, kapod a tockost” – folytatta.

 

Miért tartott ki?

Hogy akkor miért maradt vele 25 évig? – szerinte „a kényszer” az ok: az édesanyja is elvált, Zala megyébe ment újra férjhez, és a gyerekekkel jövedelem nélkül nem tudott volna hova menni háztartásbeliként. „Azt meg tudtam, hogy nem adja őket oda” – mondja a gyerekekkel kapcsolatban. De „amikor elérkezett a mélypont, már szó szerint azt kellett választanom, hogy életben maradok-e, vagy megvárom, hogy a Barbi (a legfiatalabb lány) is megnőjön”. A közbevetésre, hogy Balogh „ennnyire durva volt-e”, az asszony igennel felelt, és azt mondta, ha nem lépett volna, akkor a lánya „szó szerint egy sírhalomhoz jött volna, ha felnő, hogy elmondhassa: anya férjhez mentem, anya született egy unokád”. Így inkább Baloghnál hagyta a lányát.

Baloghné Marikát többször megverte a fideszes képviselő

Fotó: hvg.hu

 

Az asszony arról is beszélt, hogy a férfi nemiségében is megalázta, de olyan is előfordult, hogy összeverte egy zsírkeverő fakanállal a térdét, a könyökét. Házasságuk alatt nyolc hetet töltött a pszichiátrián, mint mondta, ott is megállapították, hogy az otthoni zaklatások okozták lelki problémáit. Baloghné egyébként még most is tart férje bosszújától, de mint mondta, már összekészített egy levelet zaklatásainak dokumentumaiból, amit a 2014-es választások előtt elküld Orbán Viktornak.

 

"A legfőbb érték a család"

Balogh József egyébként a  2006-os választási szórólapokon családjával közösen szerepelt, a szöveg szerint a fideszes képviselő azt hangsúlyozta, hogy konzervatív emberként számára a család az egyik legfőbb érték. A fotó Marika szerint 2005 karácsonyán készült, amikor csak az ünnepek miatt voltak együtt Baloghgal.

Pedig a volt feleség azt mondta, 2005. július 19-én a fülepházai polgármesteri hivatalban, a jegyző jelenlétében nyilatkozott arról, hogy két kiskorú gyermekét nem gondatlanságból hagyta Balogh Józsefnél, hanem azért költözött édesanyjához, mert férje „olyan megalázó módon bánt vele”, ami miatt később kórházba is került, de onnan kikerülve beadta a válókeresetet, és ismét szeretné kiskorú gyermekeit nevelni.

A Fidesz hétfőn, miután a 444.hu nyilvánosságra hozta a megvert élettárs történetét, közleményt adott ki, melyben azt írják: a párt „minden erőszakos cselekedetet mélységesen elítél, különösen ha az nők, gyermekek, idősek vagy kiszolgáltatott emberek ellen történik”. Ugyanakkor "Balogh József képviselő élettársával kapcsolatos ügyben a Fidesz megvárja az ügyészség vizsgálatának eredményét, hogy mindannyiunk számára egyértelműen kiderüljön, pontosan mi is történt".

 

 Ki vezetett ittasan?

Miután élettársa szerint súlyosan bántalmazta őt Balogh József fideszes képviselő, Fülöpháza polgármestere, a rendőrség vasárnap büntetőeljárást indított az ügyben. Maga a képviselő másként emlékszik a történtekre, szerinte élettársával egy esküvőn voltak szombat este, ahol italoztak, majd hazatérésük után ő nyomban lefeküdt, a nő pedig alighanem átesett a vak komondorjukon, így sérült meg, és került másnap kórházba.

 

Az ügy hétfő óta a Központi Nyomozó Főügyészségnél van, ott folyik az eljárás – erősítette meg kedden is a hvg.hu-nak Fazekas Géza szóvivő.

 

Maga Balogh József egyébként több interjút adott hétfőn, ezekben arról beszélt, hogy az említett esküvőről autóval tértek haza. Sőt, egyik beszélgetésben azt is állította, hogy párja vezetett. A hvg.hu ezek után kereste meg a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányságot a kérdéssel: kivizsgálják-e, hogy a képviselő vagy élettársa nem vezetett-e vajon ittasan. A kapitányság azonban kedden közölte: kérdéseinket szintén a Központi Nyomozó Főügyészséghez továbbították.

 

Fazekas Géza mindezek után azt mondta lapunknak, kivizsgálják az ügy összes részletét. Eredetileg súlyos testi sértés gyanúja miatt továbbították nekik az ügyet, de ha felvetődik már bűncselekmény gyanúja is, úgy ezzel is foglalkoznak.

 

Kapcsolódó anyag:

Balogh nem emlékszik verésre

http://c-press.hu/2013042910250/belfold/balogh-nem-emlekszik-veresre.html

 

 

Nézze és kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is.

http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

C-PRESS / HVG 

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.november 13-tól 19-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-11-13
  Ma alkalmas a nap az utazásokra. Vidéki utakra is kiváló a nap, és a rokonlátogatás is kedvünkre lehet, a vele együtt járó beszélgetéssel.Ha hajlamosak vagyunk a hízásra, akkor ma nagyon kell vigyáznunk a magasabb zsírtartalmú ételekkel. A zsírok, olajok jobban beépülnek a szervezetünkbe, így inkább szorítkozzunk ma a zöldségfélék fogyasztására. Jó ötlet lehet a karfiol, vagy a brokkoli.
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek