Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Balogh nem emlékszik verésre
2013-04-29 16:55
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát vasárnap hajnalban Balogh József egykori kisgazda, most fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere. Lagziból jöttek haza, be volt rúgva, szerinte az is előfordulhatott, hogy élettársa átesett a vak komondorjukon, és úgy szerezte a sérülést.

Az eseményt, amire nem emlékszik, több napos éjszakázás előzte meg, mondta lapunknak Balogh József. Falunapra, termékbemutatóra készültek napokig. Az ominózus éjszakát élettársa fiának az esküvőjén töltötték együtt, ahol 3-4 pálinka és jelentős mennyiségű bor is legurult.

http://kep.index.hu/1/0/419/4192/41920/4192042_eba33a6c9c9087a3547c87dfdc734c0b_wm.jpg

Balog József (telefonnal) hétfő délelőtt a parlament ülésén Fotó: Bődey János

 

Balogh elmondása szerint hajnali 4-5 körül értek haza a családdal, amikor bejelentette, hogy lefekszik aludni, mert a reggeli falunapot meg kell nyitnia, ezért pihenésre van szüksége. Az még megvan neki, hogy befeküdt az ágyba, élettársa pedig bevitte neki a telefont. Kérdésünkre, hogy onnantól filmszakadás volt-e, annyit válaszolt, hogy "Ja".

 

Balogh közölte: reggel megnyitotta a falunapot, ahogy kell, és ott hallotta a fiától, mit állít az élettársa.

Hangsúlyozta, nem emlékszik az eseményre, szerinte az is megtörténhetett, hogy a nő átesett a földön fekvő vak komondoron. Furcsállja az egész ügyet, szerinte a pálinkával lehetett valami, mert a vasárnap virradóra történtekhez hasonló még sose esett meg vele.

 

 

Tudja, hogy az ügyben feljelentés történt, és közölte: lemond a mentelmi jogról, amint szükség lesz rá.

Egyébiránt úgy érzi, nincs harag az élettársa és ő közte, ha akarná, most is felhívhatná.

A 444.hu délután számolt be arról, hogy a gyanú szerint Balogh József eltörte élettársának az orrát. A nő a kecskeméti kórházban fekszik, az intézmény feljelentést tett, az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz ismeretlen tettes ellen, súlyos testi sértés gyanújával.

 

Kicsoda Balogh József?

Balogh József önéletrajza szerint 1962. december 12-én született Kecskeméten. Öt gyermek édesapja, és egyet örökbefogadott. 1990-ig Fülöpháza Községi Tanácsnál volt alkalmazásban. Jelenleg

Fülöpháza mellett egy tanyán gazdálkodik, mezőgazdasági vállalkozó.

 

1989. októberben belépett a Független Kisgazdapártba.

1993 óta a párt Bács-Kiskun megyei szervezetének alelnöke.

1990 őszén, az első helyhatósági választásokon önkormányzati képviselő lett Fülöpházán.

2003. június 28-án a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányának alelnökévé választották.

A lezajlott néppárti átalakulás során megkapta a kunszentmiklósi választókerület elnöki tisztét is.

 

A 2010. április 11-én negyedik alkalommal választották meg Bács-Kiskun megye 4. sz. választókerületének szavazópolgárai országgyűlési képviselőjüknek.

2010. május 14-től a mezőgazdasági bizottság tagja.

2010 májusában kezdeményezésére alakult meg a Fidesz-frakció Tanyaügyi Munkacsoportja.

2010. október 3-án Fülöpháza polgármesterévé választották.

2010. október 22-től a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás Pénzügyi és Költségvetési Bizottságának elnöke.

 

 

C-PRESS fotó megjegyzés: 

 

 

 

 

Nézze és kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is.

http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

 

C-PRESS / index.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.november 16-tól 22-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-11-16
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, szeretetre és gyengédségre vágyunk. Különösen nagy lesz bennünk a romantika iránti igény, szeretnénk közelebb kerülni párunkhoz. Ha nem hajlandó odafigyelni ránk, akkor megsértődünk. Ma mellkasunk kerül előtérbe, jól tesszük, ha néhány órát friss levegőn tartózkodunk. Érdemes a melleinkkel foglalkoznunk, sok olyan természetes eljárás létezik, amely növelheti a mellek feszességét. Ilyen lehet például a mellek kézi zuhanyozóval történő megedzése, melytől jobb lesz a mell tartása.
 • Heti szexhoroszkóp 2019.november 15-től 21-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2019-11-15
  Ma mozgékony hangulatban leszünk, szívesen megyünk hosszabb-rövidebb utakra. Jó alkalom a mai, hogy vidékre utazzunk, leróni kegyeletünket elhunyt családtagjaink felé. Hasznos mindezt összekötni egy rokonlátogatással. Ma felületesebben viszonyulunk kedvesünkhöz, talán az empatikus tulajdonságok sem tengnek túl bennünk. Figyelmetlenek lehetünk és ezzel nagyon megbánthatjuk szerelmünket. Talán ki szeretné nekünk önteni a szívét és még csak végig sem hallgatjuk.
 • Te jó vagy úgy, ahogy vagy!
  Folyton másoknak akarunk megfelelni, miközben megfeledkezünk arról, hogy ez úgy, ahogy van, lehetetlen. Megannyi szerepben éljük az életünket, vagyunk gyermekek, szülők, beosztottak és felettesek, házastársak és szerelmesek, szomszédok, barátok, virtuális influencerek?
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek